ista stvar i ispred Grawe-a preko puta televizije i iza Agrama u nedzaricima... debil do debila.Tomahawk11 wrote:Nervira me fakin+ ulica Envera Sehovica. Jos malo nece biti ni jedna traka u funkciji![]()
Naravno, drotovi u MM, burek, masna brada, ma ljepota![]()
Neka gospodja parkirala dzipa na sred ceste. Libo nju, nema mjesta na parkingu![]()
![]()
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- ranger
#6601 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- BlackCaviar
#6602 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad spominjete to istresanje pepeljara, na parkingu ispred shopping centra pored mene se parkira sivi Mercedes karavan nemam pojma koji model, ali je novije nesto. Ode zena u centar, a covjek dok nju ceka otvori vrata, izvadi noktaricu i odreza nokte, oni onako kako ih reze padaju na asfalt. Samo sam cekao da skine cipele da i na nogama krene rezati 
- Sodom1
#6603 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako ja mrzim kad se pusi u zatvorenim prostorijamacondy wrote:Kako mrzim kad baci opusak od cigare kroz prozor
- muha_sa
#6604 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
još oboje zapale a djete u sjedalici il u kriluSodom1 wrote:Kako ja mrzim kad se pusi u zatvorenim prostorijamacondy wrote:Kako mrzim kad baci opusak od cigare kroz prozor
- Sodom1
#6605 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pusaci su jedna sorta ljudi jako drska ,bezobzirna prema drugima
-
quarterback
#6606 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kako je mrzim sto pusenje izaziva rak jer da ne izaziva ja bih odmah zapalio 
- muha_sa
#6607 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
quarterback wrote:kako je mrzim sto pusenje izaziva rak jer da ne izaziva ja bih odmah zapalio
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6608 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neki dan, kraljica na Otoci s nekim karavanom, curica u krilu i vozimuha_sa wrote: još oboje zapale a djete u sjedalici il u krilu
-
citroen xm
#6609 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
BlackCaviar wrote:Kad spominjete to istresanje pepeljara, na parkingu ispred shopping centra pored mene se parkira sivi Mercedes karavan nemam pojma koji model, ali je novije nesto. Ode zena u centar, a covjek dok nju ceka otvori vrata, izvadi noktaricu i odreza nokte, oni onako kako ih reze padaju na asfalt. Samo sam cekao da skine cipele da i na nogama krene rezati
Džaba mu Mercedes, jebo ga on!
-
condy
#6610 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hajd sto puse u auto, al sto piju u autuSodom1 wrote:Kako ja mrzim kad se pusi u zatvorenim prostorijamacondy wrote:Kako mrzim kad baci opusak od cigare kroz prozor
Koliko sam puta vidio im u ruci pivsku flasu
- madner
#6611 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sta je problem sa pivom sad?
- commendatore
#6612 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vidjeh neki dan u opstini levatinu koja ne zna ispunit obrazac - objasnjava mu salterusa kako i dje sta da popuni (iako u obrascu sve pise
) al je zato intrigantan momenat bio - kad je seljola izvrno push-kljuc Mercedesa 
- commendatore
#6613 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
**ac bi u Švabiji tako....Tomahawk11 wrote:Neki dan, kraljica na Otoci s nekim karavanom, curica u krilu i vozimuha_sa wrote: još oboje zapale a djete u sjedalici il u krilukakva sjedalica, kakvi bakraci
kako bi joj u Švabiji hladno oduzeli dijete u centar za socijalnu skrb, uzeli vozacku, zaplijenili auto i pretresli sve od do
- sheilak
#6614 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sto je otvorena (r)madner wrote:Sta je problem sa pivom sad?
- sheilak
#6615 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros novi mercedes a klase austrijske table daje zmigavac desno i skrenu lijevo u zabranu i parkirase kad izlaze a prica prava ona vidi mu glOve
Htjedoh mu reci jel tako i u austriji ulazis u zabrane al kontam ko ce se prepirati a zurim na posao (r)
Htjedoh mu reci jel tako i u austriji ulazis u zabrane al kontam ko ce se prepirati a zurim na posao (r)
- sheilak
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#6617 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
BlackCaviar wrote:Kad spominjete to istresanje pepeljara, na parkingu ispred shopping centra pored mene se parkira sivi Mercedes karavan nemam pojma koji model, ali je novije nesto. Ode zena u centar, a covjek dok nju ceka otvori vrata, izvadi noktaricu i odreza nokte, oni onako kako ih reze padaju na asfalt. Samo sam cekao da skine cipele da i na nogama krene rezati
ovako nesto - amar1994
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6619 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Maloprije na otoci, momak hladno na crvenom svjetlu izas'o iz glc-a da asikuje sa crnkom, u sestici. Upalilo se zeleno, on jos uvijek na prozoru sestice, i onda se smilova i vratio u svoje auto, dizuci ruku, ok ljudi, gotov sam, i onda je uslijedilo ispaljenje punim gasom prema alipasinu. Al' dobro starta mecka, majku mu. 
-
quarterback
#6620 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jesi cuo jel sta dogovorio ?konektovan wrote:Maloprije na otoci, momak hladno na crvenom svjetlu izas'o iz glc-a da asikuje sa crnkom, u sestici. Upalilo se zeleno, on jos uvijek na prozoru sestice, i onda se smilova i vratio u svoje auto, dizuci ruku, ok ljudi, gotov sam, i onda je uslijedilo ispaljenje punim gasom prema alipasinu. Al' dobro starta mecka, majku mu.
ja sam to vidjao po cijeloj evropi, najvise po njemackoj
- Sodom1
#6621 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Cojek je novi u selu , ne pozna dobro selo kao tisheilak wrote:Jutros novi mercedes a klase austrijske table daje zmigavac desno i skrenu lijevo u zabranu i parkirase kad izlaze a prica prava ona vidi mu glOve
Npr.
- sheilak
#6622 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Desni zmigavac a skr3ce lijevo?Sodom1 wrote:Cojek je novi u selu , ne pozna dobro selo kao tisheilak wrote:Jutros novi mercedes a klase austrijske table daje zmigavac desno i skrenu lijevo u zabranu i parkirase kad izlaze a prica prava ona vidi mu glOve
Htjedoh mu reci jel tako i u austriji ulazis u zabrane al kontam ko ce se prepirati a zurim na posao (r)![]()
Npr.
Za to ne moras biti poznavalac sela (r)
-
IcedFlame
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#6624 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Rekao joj Trazit cu te na spottedu, sifra glcquarterback wrote:jesi cuo jel sta dogovorio ?konektovan wrote:Maloprije na otoci, momak hladno na crvenom svjetlu izas'o iz glc-a da asikuje sa crnkom, u sestici. Upalilo se zeleno, on jos uvijek na prozoru sestice, i onda se smilova i vratio u svoje auto, dizuci ruku, ok ljudi, gotov sam, i onda je uslijedilo ispaljenje punim gasom prema alipasinu. Al' dobro starta mecka, majku mu.
![]()
Last edited by Matijevic_Vlado on 21/04/2016 07:23, edited 1 time in total.
- Matijevic_Vlado
#6625 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Matijevic_Vlado wrote:Rekao joj Trazit cu te na spottedu, sifra glcquarterback wrote:jesi cuo jel sta dogovorio ?konektovan wrote:Maloprije na otoci, momak hladno na crvenom svjetlu izas'o iz glc-a da asikuje sa crnkom, u sestici. Upalilo se zeleno, on jos uvijek na prozoru sestice, i onda se smilova i vratio u svoje auto, dizuci ruku, ok ljudi, gotov sam, i onda je uslijedilo ispaljenje punim gasom prema alipasinu. Al' dobro starta mecka, majku mu.
![]()