FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
ExNihilo

#6601 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

Saka wrote:
ExNihilo wrote:
Saka wrote:Jedino što smo apsolvirali je da si ti iskompleksirani papak, dežurni pljuvač. Uostalom ponavljaš se. Kad nešto postigneš u životu razgovaraćemo, ovako nemam šta sa tobom pričati.
Ako bi mogao samo da mi pojasniš na kojem, tačno, dijelu foruma treba da prezentiram svoja životna postignuća...? :lol:
Potvrđuješ moje tvrdnje da je forum tvoj krajnji domet. Dostignuća se ne predstavljaju po forumima, već se za tebe čuje i zna. Onda možda i tvoja kritika bude imala neku snagu, ako je argumentovana. Ovako, nije ništa do obično pljuvanje jednog anonimusa, koji je uz to iskompleksiran. Toliko.
Vjerovati ne mogu koliko si ograničen. Znači, blejim u tvoj komentar otvorenih usta. Ljudi moji, da li je ovo moguće?

Da li je moguće da si toliko neinteligentan da ne shvataš kako je moj prethodni post sarkazam, kojem je cilj upravo pokazati koliko je glupo zaključivati o nečijim životnim postignućima preko foruma. Jer, ti ne znaš ništa o meni, do mog nicka. A iza tog nicka može se nalaziti izuzetno uspješna ili neuspješna osoba. No, ti nemaš nikakvog osnova da zaključiš i kategorički tvrdiš jedno ili drugo. Jer, ako sam ja neuspješan samo zato što pišem po forumu, tada to isto vrijedi za tebe. Zbog toga sam pitao: gdje se to na forumu prezentiraju životna postignuća, pa ti jasno vidiš da ih ja nemam?

Tačno osjećam kako sam psihosomatski oglupio što moram ovo pojašnjavati.
Saka

#6602 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Saka »

Haha pa kad shvatis da si rodjen glup bice ti lakse. Nije problem sto pises po forumu vec sta pises, a u svakom tvom postu se vidi da si propali filozof kojem je pljuvanje glavno zanimanje. Pljujes po Marjanu i po svakom kome se mozda on svidja, a ko si ti? Anonimus bez ikakvog uspjeha u zivotu. Kad si tako pametan napravi svoju televiziju i komentarisi ti kad znas bolje. I hajde skini se vise naporan si i bogu i ljudima.
omar little

#6603 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by omar little »

Saka wrote:Jedino što smo apsolvirali je da si ti iskompleksirani papak, dežurni pljuvač. Uostalom ponavljaš se. Kad nešto postigneš u životu razgovaraćemo, ovako nemam šta sa tobom pričati.
a, sta to znaci da se "u zivotu nesto postigne"?? golf? malogradjanski dometi vikendice, komsijske zavisti i tih stvari? ili sta? sta je tebi uspjeh nekom je jad i neuspjeh. prilicno relativne stvari, a ovdje se razbacuje njima kao apsolutnim.

i zasto "neuspjesna" osoba ne bi imala pravo na misljenje? ako ne zadovoljavas nekakve malogradjanske kriterije prestajes biti ljudsko bice?

na ovom forumu je postao dezurni "argument" (ovo pod tri navodnika) i razvoj rasprave da se nekog nazove kriticarem i pljuvacem. jer to je najlosije u zivotu biti, osoba koja gleda, razmislja i komentira stvari oko sebe. u vasoj drzavi gdje samo sto zagrebes negdje metastazirani rak curi. tacno zasluzujete sve sto vas spopada.
Saka

#6604 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Saka »

omar little wrote:
a, sta to znaci da se "u zivotu nesto postigne"?? golf? malogradjanski dometi vikendice, komsijske zavisti i tih stvari? ili sta? sta je tebi uspjeh nekom je jad i neuspjeh. prilicno relativne stvari, a ovdje se razbacuje njima kao apsolutnim.

i zasto "neuspjesna" osoba ne bi imala pravo na misljenje? ako ne zadovoljavas nekakve malogradjanske kriterije prestajes biti ljudsko bice?

na ovom forumu je postao dezurni "argument" (ovo pod tri navodnika) i razvoj rasprave da se nekog nazove kriticarem i pljuvacem. jer to je najlosije u zivotu biti, osoba koja gleda, razmislja i komentira stvari oko sebe. u vasoj drzavi gdje samo sto zagrebes negdje metastazirani rak curi. tacno zasluzujete sve sto vas spopada.
Sta zasluzujemo? Kako moze biti lose imati privatnu televiziju koju ne placas vec ti je neko dzaba daje i ako ti se ne svidja ne moras je gledati. Ne finansiras je ti. Nikako mi nisu jasni porivi nekih dezurnih kriticara kome bilo sta smeta. Ne mogu nikako to drugacije objasniti vec da je cista zavist i ljubomora. Ima na TV-u svakakvog smeca koje mi se ne svidja, ali na pamet mi ne pada da serem i pljujem po forumu i vrijedjam svakog ko to gleda.
ExNihilo

#6605 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

Saka wrote:Haha pa kad shvatis da si rodjen glup bice ti lakse. Nije problem sto pises po forumu vec sta pises, a u svakom tvom postu se vidi da si propali filozof kojem je pljuvanje glavno zanimanje. Pljujes po Marjanu i po svakom kome se mozda on svidja, a ko si ti? Anonimus bez ikakvog uspjeha u zivotu. Kad si tako pametan napravi svoju televiziju i komentarisi ti kad znas bolje. I hajde skini se vise naporan si i bogu i ljudima.
Samo mi objasni kako znaš da "nemam nikakvog uspjeha u životu"? Kako si došao do tog zaključka? Sve što znaš o meni jeste da pišem na forumu pod nekim nickom. Što činiš i ti. Pa, ako je to dovoljno za takve kategoričke tvrdnje, tada i za tebe vrijedi da si propali anonimus. A ako vrijedi za tebe, koliko je moronski spočitavati to drugima?

Uostalom, sve i ako se iza mog nicka nalazi najostvarenija osoba, ti bi iznio jednaku tvrdnju. Što pokazuje koliko si nelogičan. Koliko ti je rezon iracionalan.

Na kraju krajeva, moj lični (ne)uspjeh je potpuno neovisan od kritika iznesenih prema Marjanu i FACE TV. Ako neuspješan čovjek kaže da je nebo plavo, ono ostaje plavo.
Saka

#6606 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Saka »

ExNihilo wrote:Samo mi objasni kako znaš da "nemam nikakvog uspjeha u životu"? Kako si došao do tog zaključka? Sve što znaš o meni jeste da pišem na forumu pod nekim nickom. Što činiš i ti. Pa, ako je to dovoljno za takve kategoričke tvrdnje, tada i za tebe vrijedi da si propali anonimus. A ako vrijedi za tebe, koliko je moronski spočitavati to drugima?
Vidim pogodilo te, istina boli? :) Nije teško zaključiti po tvojim postovima i propalom blogu. Tvoj način "argumentacije" se ne razlikuje od komentara tipa "sjo mu glave" koji dolaze od brojnih ispijača kafa, tj. besposličara. Sumnjam da možeš naći neki moj post gdje bilo čiji rad kritikujem.
ExNihilo wrote:Uostalom, sve i ako se iza mog nicka nalazi najostvarenija osoba, ti bi iznio jednaku tvrdnju. Što pokazuje koliko si nelogičan. Koliko ti je rezon iracionalan.
Ne. Da je Face TV kritikovao neki iskusan novinar, recimo lupam Goran Milić, ili Marjana neki dobar komentator, recimo, šta ja znam, Edin Avdić, njihov stav bi imao određenu težinu. A ako neko neargumentovano pljuje krijući se iza anonimnosti foruma, uz to vrijeđajući sve koji ne klimaju glavom, onda takvi komentari ne zaslužuju pažnju. Najbolje ih je, naravno, ignorisati jer se i iz prethodnog potvrdilo da svaki odgovor dodatno hrani troll-a.
ExNihilo wrote:Na kraju krajeva, moj lični (ne)uspjeh je potpuno neovisan od kritika iznesenih prema Marjanu i FACE TV. Ako neuspješan čovjek kaže da je nebo plavo, ono ostaje plavo.
Jest samo da bi to postalo činjenica mora postojati dokaz, ili bar biti 90% drugih koji se slažu da je nebo plavo. Sve ostalo je tvoje lično mišljenje a oni koji se ne slažu s njim ne zaslužuju da ih se vrijeđa.
omar little

#6607 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by omar little »

Saka wrote: Sta zasluzujemo? Kako moze biti lose imati privatnu televiziju koju ne placas vec ti je neko dzaba daje i ako ti se ne svidja ne moras je gledati. Ne finansiras je ti. Nikako mi nisu jasni porivi nekih dezurnih kriticara kome bilo sta smeta. Ne mogu nikako to drugacije objasniti vec da je cista zavist i ljubomora. Ima na TV-u svakakvog smeca koje mi se ne svidja, ali na pamet mi ne pada da serem i pljujem po forumu i vrijedjam svakog ko to gleda.
drzavu kakva jeste. moras je gledati, u tome i jeste poenta. moras, ako zelis gledati utakmice reprezentacije moras je gledati. ljudima svasta smeta i o tome pricaju. kako tebe ne tjera da o tome pises (a, tjera, kontradiktoran si, jer evo te na temi prepucavas se) tako nekoga tjera. razumijes? ti prisivas svakakve ruzne stvari ljudima koji kritiziraju dok im to isto spocitavas. neprofesionalnost ljude iritira i o tome pisu. meni je, osobno, puno gore gledati i slusati senada kako se k'o beskicmeni crv savija i suti kada su mu gosti etablirani politicki kriminalci, kako im se uvlaci u guzicu, dok se nad relativno nepoznatim i malim ljudima sili i pravi baja. meni je to puno gore od "izete, sine, hod vam ja sam cika senad". mrtav pijan. u eteru. ili marjanovog urlikanja. svakom njihovo.
Saka

#6608 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Saka »

omar little wrote:
Saka wrote: Sta zasluzujemo? Kako moze biti lose imati privatnu televiziju koju ne placas vec ti je neko dzaba daje i ako ti se ne svidja ne moras je gledati. Ne finansiras je ti. Nikako mi nisu jasni porivi nekih dezurnih kriticara kome bilo sta smeta. Ne mogu nikako to drugacije objasniti vec da je cista zavist i ljubomora. Ima na TV-u svakakvog smeca koje mi se ne svidja, ali na pamet mi ne pada da serem i pljujem po forumu i vrijedjam svakog ko to gleda.
drzavu kakva jeste. moras je gledati, u tome i jeste poenta. moras, ako zelis gledati utakmice reprezentacije moras je gledati. ljudima svasta smeta i o tome pricaju. kako tebe ne tjera da o tome pises (a, tjera, kontradiktoran si, jer evo te na temi prepucavas se) tako nekoga tjera. razumijes? ti prisivas svakakve ruzne stvari ljudima koji kritiziraju dok im to isto spocitavas. neprofesionalnost ljude iritira i o tome pisu. meni je, osobno, puno gore gledati i slusati senada kako se k'o beskicmeni crv savija i suti kada su mu gosti etablirani politicki kriminalci, kako im se uvlaci u guzicu, dok se nad relativno nepoznatim i malim ljudima sili i pravi baja. meni je to puno gore od "izete, sine, hod vam ja sam cika senad". mrtav pijan. u eteru. ili marjanovog urlikanja. svakom njihovo.
Nemam ja problem s tim da neke ljude to iritira i da svoje nezadovoljstvo iskažu konstruktivno, s prijedlozima poboljšanja. Ali imam problem kad omaložavaju i vrijeđaju one koje ne iritira i kojima je to OK.

A nije baš da moraš da slušaš, može se gledati a isključiti ton, ili pustiti komentar s radija, ili naći utakmica na nekom drugom (satelitskom) kanalu, ili naći stream preko interneta sa drugih kanala.
ExNihilo

#6609 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

Saka wrote: Vidim pogodilo te, istina boli? :) Nije teško zaključiti po tvojim postovima i propalom blogu. Tvoj način "argumentacije" je jednak komentarima tipa "sjo mu glave" koji dolaze od brojnih ispijača kafa, tj. besposličara. Sumnjam da možeš naći neki moj post gdje bilo čiji rad kritikujem.
Kritičnost je odraz inteligencije. Ti ne kritikuješ, jer nemaš iste. Ljudi poput tebe prihvataju svijet oko sebe zdravo za gotovo, gutaju sva govna koja im se serviraju, i još se ponose time da "nisu kritični". Bez kritike nema progresa. Kritičari mijenjaju stvari, iz nezadovoljstva se rađaju promjene, a ljudi poput tebe su tu da im se odupiru. Ciljana populacija FACE TV jesu ljudi nalik tebi - neinteligentna marva, koja se busa nekritičkim rezonom i smatra to vrijednošću, smatra to vrlinom.
Saka wrote:Ne. Da je Face TV kritikovao neki iskusan novinar, recimo lupam Goran Milić, ili Marjana neki dobar komentator, recimo, šta ja znam, Edin Avdić, njihov stav bi imao određenu težinu. A ako neko neargumentovano pljuje krijući se iza anonimnosti foruma, uz to vrijeđajući sve koji ne klimaju glavom, onda takvi komentari ne zaslužuju pažnju. Najbolje ih je, naravno, ignorisati jer se i iz prethodnog potvrdilo da svaki odgovor dodatno hrani troll-a.
Tipični apel na autoritet, jedna od standardnih logičkih grešaka. Istina i kvalitet ne zavisi od diplome, koja krasi regal. Dijete može reći da je car go. To što je dijete, ne umanjuje carevu golotinju. To što mudraci ubjeđuju cara da nije go, ne umanjuje carevu golotinju. Argument nosi svoju snagu (ili slabost) neovisno od toga ko je osoba koja ga iznosi: anonimus, dijete, uspješan, neuspješan, ili autoritet. Osporiti mišljenje možeš jedino adresirajući same argumente, a ne osobu koja ih iznosi. Ali, ti to ne možeš shvatiti. Ti si osoba koja guta mišljenje Gorana, Edina i Senada samo zato što su Goran, Edin i Senad. Senad je u pravu, jer je Senad. To je domet tvog kritičkog rezona, i jedini razlog zašto još uvijek vodimo ovu raspravu.
Saka

#6610 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Saka »

ExNihilo wrote:Kritičnost je odraz inteligencije. Ti ne kritikuješ, jer nemaš iste. Ljudi poput tebe prihvataju svijet oko sebe zdravo za gotovo, gutaju sva govna koja im se serviraju, i još se ponose time da "nisu kritični". Bez kritike nema progresa. Kritičari mijenjaju stvari, iz nezadovoljstva se rađaju promjene, a ljudi poput tebe su tu da im se odupiru. Ciljana populacija FACE TV jesu ljudi nalik tebi - neinteligentna marva, koja se busa nekritičkim rezonom i smatra to vrijednošću, smatra to vrlinom.
Mislio sam na neargumentovanu kritiku. Naravno da je konstruktivna kritika dobrodošla i korisna. Problem je što tvoja kritika nije konstruktivna već sjekačka. Tvoji argumenti su vrijeđanje što dokazuješ iz posta u post (vidi boldirano). Ali to samo govori o tebi i potvrđuje moje ranije teze.
ExNihilo wrote:Tipični apel na autoritet, jedna od standardnih logičkih grešaka. Istina i kvalitet ne zavisi od diplome, koja krasi regal. Dijete može reći da je car go. To što je dijete, ne umanjuje carevu golotinju. To što mudraci ubjeđuju cara da nije go, ne umanjuje carevu golotinju. Argument nosi svoju snagu (ili slabost) neovisno od toga ko je osoba koja ga iznosi: anonimus, dijete, uspješan, neuspješan, ili autoritet. Osporiti mišljenje možeš jedino adresirajući same argumente, a ne osobu koja ih iznosi. Ali, ti to ne možeš shvatiti. Ti si osoba koja guta mišljenje Gorana, Edina i Senada samo zato što su Goran, Edin i Senad. Senad je u pravu, jer je Senad. To je domet tvog kritičkog rezona, i jedini razlog zašto još uvijek vodimo ovu raspravu.
Pod uslovom da imaš argumente, a nemaš. Ne radi se o mudracima i autoritetima, radi se o ljudima dokazanim u toj vrsti posla. Ne kažem da neko drugi ne može kritikovati, ali njegova kritika je onda njegovo vlastito mišljenje i treba uvažavati da neko drugi ima drugačije. Ne mogu ja za nekog kuhara reći da je loš kuhar ako mi se njegovo jelo ne sviđa, a ima ljudi koji njegova jela vole. Ili za nekog muzičara da je odron zato što ne volim tu vrstu muzike (a ima ljudi koji vole). Neki drugi muzičar, naprotiv, može tvrditi da bi taj muzičar mogao biti bolji, jer zna da njegovi hvatovi npr. nisu školski. Ali opet ti to ne kontaš jer tvoji argumenti su vrijeđanje i omalovažavanje onih koji se ne slažu s tobom.
ExNihilo

#6611 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

Saka wrote:
ExNihilo wrote:Kritičnost je odraz inteligencije. Ti ne kritikuješ, jer nemaš iste. Ljudi poput tebe prihvataju svijet oko sebe zdravo za gotovo, gutaju sva govna koja im se serviraju, i još se ponose time da "nisu kritični". Bez kritike nema progresa. Kritičari mijenjaju stvari, iz nezadovoljstva se rađaju promjene, a ljudi poput tebe su tu da im se odupiru. Ciljana populacija FACE TV jesu ljudi nalik tebi - neinteligentna marva, koja se busa nekritičkim rezonom i smatra to vrijednošću, smatra to vrlinom.
Mislio sam na neargumentovanu kritiku. Naravno da je konstruktivna kritika dobrodošla i korisna. Problem je što tvoja kritika nije konstruktivna već sjekačka. Tvoji argumenti su vrijeđanje što dokazuješ iz posta u post (vidi boldirano). Ali to samo govori o tebi i potvrđuje moje ranije teze.
ExNihilo wrote:Tipični apel na autoritet, jedna od standardnih logičkih grešaka. Istina i kvalitet ne zavisi od diplome, koja krasi regal. Dijete može reći da je car go. To što je dijete, ne umanjuje carevu golotinju. To što mudraci ubjeđuju cara da nije go, ne umanjuje carevu golotinju. Argument nosi svoju snagu (ili slabost) neovisno od toga ko je osoba koja ga iznosi: anonimus, dijete, uspješan, neuspješan, ili autoritet. Osporiti mišljenje možeš jedino adresirajući same argumente, a ne osobu koja ih iznosi. Ali, ti to ne možeš shvatiti. Ti si osoba koja guta mišljenje Gorana, Edina i Senada samo zato što su Goran, Edin i Senad. Senad je u pravu, jer je Senad. To je domet tvog kritičkog rezona, i jedini razlog zašto još uvijek vodimo ovu raspravu.
Pod uslovom da imaš argumente, a nemaš. Ne radi se o mudracima i autoritetima, radi se o ljudima dokazanim u toj vrsti posla. Ne kažem da neko drugi ne može kritikovati, ali njegova kritika je onda njegovo vlastito mišljenje i treba uvažavati da neko drugi ima drugačije. Ne mogu ja za nekog kuhara reći da je loš kuhar ako mi se njegovo jelo ne sviđa, a ima ljudi koji njegova jela vole. Ili za nekog muzičara da je odron zato što ne volim tu vrstu muzike (a ima ljudi koji vole). Neki drugi muzičar, naprotiv, može tvrditi da bi taj muzičar mogao biti bolji, jer zna da njegovi hvatovi npr. nisu školski. Ali opet ti to ne kontaš jer tvoji argumenti su vrijeđanje i omalovažavanje onih koji se ne slažu s tobom.

Argumente sam naveo nebrojeno mnogo puta kroz ovu raspravu. Nijednom nisi replicirao na iste. Valjda smatraš da, ukoliko xy puta ponoviš kako nisam naveo argumente, to će postati istina. Nije problem, ponovo ću ih navesti. Samo za tebe, ali ovaj put očekujem da čujem tvoje kontraartgumente.

Dakle, Marjan je loš komentator zato što:

- Žvakanje mesa, u televizijskom prenosu, nije u skladu sa profesionalnim novinarstvom.
- Poimenično linčovanje individua, tokom televizijskog prenosa, nije u skladu s profesionalnim novinarstvom.
- Pojavljivanje pijan u studiju, nije u skladu s profesionalnim novinarstvom.
- Zazivanje Boga, tokom televizijskog prenosa, nije u skladu sa profesionalnim novinarstvom.
- Vrijeđanje neistomišljenika, tokom televizijskog prenosa, nije u skladu sa profesionalnim novinarstvom.
- Personalni pozdravi i zahvalnice, tokom televizijskog prenosa, nisu u skladu sa profesionalnim novinarstvom.

Evo i konstruktivnih prijedloga za poboljšanje, koji slijede iz gornjeg teksta:

- Ne krkati hranu tokom televizijskog prenosa.
- Ne linčovati i ne optuživati pojedince tokom televizijskog prenosa.
- Ne biti pijan tokom televizijskog prenosa.
- Ne zazivati Boga tokom televizijskog prenosa.
- Ne vrijeđati neistomišljenike tokom televizijskog prenosa.
- Ne upućivati personalne pozdrave tokom televizijskog prenosa.

Ovo su moji argumenti zašto je Marjan loš novinar/komentator. FACE TV je loša televizija zato što mu sve to dopušta, čak i podstiče. Ti smatraš da gore pobrojano nije problematično. Rado ću saslušati tvoje argumente za to. Nemoj ih zaboraviti napisati, ovaj put. Željno isčekujem.

I za kraj - kuhar nije loš ako ti se njegovo jelo ne svidi, ali jeste loš ako nađeš muhu u jelu. Marjan nije loš zato što mi se ne sviđa, već zato što se pijan pojavljuje u studju. Možeš li to shvatiti? Imaš li intelektualni kapacitet da to procesiraš?

Pa da čujemo tvoje argumente.
Saka

#6612 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Saka »

Nisam upratio da je žvakao meso i bio pijan, uglavnom ne gledam one intro emisije i kladionice već samo utakmice i komentar. Naravno da ne podržavam ako je tako bilo. Linčovanje i vrijeđanje nekog takođe nisam primjetio (za razliku od tvojih kontinuiranih uvreda), ali ti zvučiš u najmanju ruku kao da je tebe lično uvrijedio. Zazivanje Boga, pozdravi i zahvalnice mi posebno ne smetaju, to je njegov stil.

Nije ni meni sad on neki ultimativni komentator ali je simpatičan i nije dosadno sa njim pratiti utakmicu. U svakom slučaju interesantniji je od Lidve Hospa, Kristića, ili one dvojice sa OBN-a (što govore "opsajd"). Sa Face-om smo ako ništa dobili kvalitetnu sliku i ton u odnosu na ono što smo do tad gledali. Da je sve savršeno, naravno da nije, kao da je bilo šta savršeno u ovoj državi. Srezati ih u korijenu i pljuvati po svemu sumnjam da će donijeti neki napredak. Kvalitetna konkurencija hoće.
karanana

#6613 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Idu ugovori....
oskarboy

#6614 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

joj sto nahvali bhtelecom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kao da iz svog dzepa daju toliko lovu ccc
dječak sa šibicama

#6615 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dječak sa šibicama »

It_is_a_Leclerc wrote:Marjan je, dok je radio na srbijanskom Sportklubu, prikrivao (jer je morao) koliko je naporan, dosadan, neprofesionalan, bahat, koliko ne zna stvari o kojima priča, i slično. Danas, kad je na FACE-u postao maskota, koju Senči šalje u Švicarsku, na dijasporska sijela da paradira sa ljiljanima dok kapaju franci "kao pretplata za Face", MaNki ima priliku da se ovim lupetanjima dodvori otužnih bh. gledateljima kojima je on zanimljiv samo zato što je Marjan koji veliča "Svevišnjeg", i navija za Bosnu.
Da se i sa tobom, do jedne mjere, slozim :D

Ne slazem se samo da je na SK prikrivao svoje neznanje, bio je solidan ili odlican komentator jer je znao o cemu govori, bar sto se tice Bundeslige i cvajte.

Ovo danas, zaista jeste tako, kako si napisao. Dodvoravanje napaljenim dijasporcima, za saku eura ili svicarskih franaka, Senad nije boljeg covjeka mogao naci... Marijan svojim urlikanjem budi strasti kod nekih ljudi, to posebno pali u dijaspori, a kada rade strasti onda su i devizni iznosi veci.

Ali njihova televizija, njihova stvar. Nase je samo da primjetimo.
oskarboy

#6616 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

imal mi sta mrze kad ga zovu maki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: prava jaranska tv,nema profesionalizma
daky585

#6617 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by daky585 »

Ubili su želju za gledanjem LZN sa ovim reklamama.
Šveđanin

#6618 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Šveđanin »

Ala, koliko reklama.. negledljivo. :-)

Koja se sezona i epizoda emituje sad na face?
It_is_a_Leclerc

#6619 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Nije samo do reklama. Meni je negledljivo i zbog nivoa "humora" kojeg su scenaristi ponudili.

Jedino me veliki Mustafa Nadarević i talentovani Kasumović mogu zainteresirati svojom izvedbom. Ovo ostalo (a pogotovo Mentor) - prestrašno.
MTV

#6620 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MTV »

Šveđanin wrote:Ala, koliko reklama.. negledljivo. :-)

Prva epizoda 7 sezone a imaju ugovor za 7,8,9 sezonu do 2020 godine. Slika HD je ekstra naspram analognog FTV.
http://www.teve.ba/article/20601/klas-i ... ali-ugovor
daky585

#6621 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by daky585 »

Ajde što idu normalne reklame, ne traju dugo, ali one koje skoro neprekidno "iskaču" na ekranu su 10 puta gore.
Last edited by daky585 on 04/04/2015 21:04, edited 1 time in total.
Šveđanin

#6623 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Šveđanin »

MTV wrote:
Šveđanin wrote:Ala, koliko reklama.. negledljivo. :-)

Prva epizoda 7 sezone a imaju ugovor za 7,8,9 sezonu do 2020 godine. Slika HD je ekstra naspram analognog FTV.
http://www.teve.ba/article/20601/klas-i ... ali-ugovor
Na torentu (partis si) je već izašla komplet 7 sezona u HD. Samo ne znam odakle je ovo ripovano jer je slika odlična, a nigdje loga neke tv kuće.
daky585

#6624 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by daky585 »

Rip je sa OYO.hr. To je video servis Nove TV.
Logovan

#6625 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Logovan »

It_is_a_Leclerc wrote:Jedino me veliki Mustafa Nadarević i talentovani Kasumović mogu zainteresirati svojom izvedbom. Ovo ostalo (a pogotovo Mentor) - prestrašno.
Zaboravio si Hadžihafizbegovića? :D

One reklame ubiše. :-)
Locked