ko je taj frajer ti na avatru , govori odmah jel to neko od ciganaPitarrr82 wrote:
Zato ja ne koristim FB![]()
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kinaski
#6601 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
- lilla7
#6602 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jel' se meni čini ili se oni nisu naspavaliChuckie wrote:
- denimb
#6603 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma nisu jos kahvu popili 
-
nuki_cika
#6604 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Molim prevod ne razumijem hrvatskisteven8 wrote:http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/re ... polje.html
- Comrad
- Pitarrr82
#6606 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
@187
Jeste zezancija s FKS foruma
no sikiriki...
Jeste zezancija s FKS foruma
- Kinaski
#6607 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma Ibricic je takav uvijek , naspavat ce se on na klupi nadam seslucajna prolaznica wrote:
jel' se meni čini ili se oni nisu naspavali
- 1mala
#6608 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Comrad wrote:
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#6609 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
@Pitarrr82,Pitarrr82 wrote:Tesko se ovo podnosi brate, morace se nesto popiti za smirenje dzaba sve...
Čitava naša nacija je uznemirena evo već danima.
Valjda tako i treba da bude kako bi bar na trenutak zaboravili na našu sumornu svakodnevnicu i životne probleme.
Večeras svi treba da gledamo utakmicu smireno, pametno i bez velike euforije da ne bi doživjeli razočarenje.
Svjetsko prvenstvo je običan biznis u koji su bjelosvjetski mešetari uložili dosta novca gdje se sve unaprijed planira.
Svima nam je jasno da je bilo namješteno da izgubimo od Francuske protiv koje smo bili bolji jer tako su naredili bjelosvjetski financijski scenaristi koji već vide Portugal na Svjetskom prvenstvu u njihovim unaprijed ukalkuliranim ciframa i brojkama sa super starom Ronaldom u glavnoj ulozi.
Volio bih da nisam upravu i sam se nadam onako baš patriotski luđački da će BiH pobijediti večeras Portugal.
Ukoliko se to čudo večeras ipak dogodi, to bi nam svima dalo nadu da sve nije tako crno u ovom nepravednom svijetu i da ipak postoji malo sivila koje se zove moral i pravda.
Sretno Zmajevi ...
-
Chuckie
#6610 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
.......
Last edited by Chuckie on 15/11/2011 14:53, edited 1 time in total.
- neo7
#6611 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jao ova studira samnom na faxu, ima da joj mater jebem prvom prilikom...i to javno!Pitarrr82 wrote:
- jazzer
#6612 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dzeko na ovoj slici k'o da ja u oluku spavaodenimb wrote:Ma nisu jos kahvu popili
Al sve je to dio taktike, kontaju protugalci ''vid' sto su se sjebali, pospani su, nikakvi..
lako cemo mi njih veceras''..a onda se budi Dzekson na vrijeme i trpa 2 komada..
A onda zbogom Portugal, Poljska i Ukrajino eto nas!!!
- denimb
#6613 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Joj jbt, sve imam neki osjecaj ako i prođemo Portugal da ce se pojaviti neko iz UEFE i reci "Eh sad jos da pobijedite Njemacku tri puta na njihovom terenu, i eto vas na EP"...toliko je bilo nervoze, iscekivanja, teskih utakmica u ovim kvalifikacija da je to nevjerovatno.
Jos veceras da zavrsi kako treba, i mozemo odahnuti par mjeseci svi
Jos veceras da zavrsi kako treba, i mozemo odahnuti par mjeseci svi
-
LSD
#6615 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Rahimić veceras zabija prvijenac za reprezentaciju, a onda poslije tekme ludnica na ulicama širom BiH

-
Abacija
#6616 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mislio sam na utakmicu Real - Lion. Bio sam siguran da ce ih Lion uzeti ali me je to kostalo petaka.nuki_cika wrote:Abacija
Svasta je moguće da se desi,pa i dvojkA,vec sam gore obrazložio da je ta kvota na njima navlakuša,
-
saabsa
#6617 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
uuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ajdeeeee višeeeeeee
ajdeeeee višeeeeeee
- jazzer
#6618 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
da hoce poceti vise...ako ova nervoza potraje do pocetka utakmice cu imati frizuru k'o Rahimicsaabsa wrote:uuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ajdeeeee višeeeeeee
-
Stari
#6619 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
1mala wrote:Comrad wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne kontam koji je sad ovaj celavi ...tj ...nije celavi nego ovaj sa vaterpolo kapom ?
-
Baudelaire
#6620 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Boris Tadić, Predsednik republike Srbije 
- Pasiflora
#6621 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
*** SPAM *** - Potpredsjednik fudbalskog saveza Portugala Amandio de Carvalho izjavio je u utorak da neće pripisivati krivicu selektoru Paolo Bentu ako se reprezentacija Portugala ne uspije kvalifikovati na EURO 2012 nakon večerašnjeg sureta protiv BiH u Lisabonu.
"Ako se Portugal ne kvalifikuje, mislim da će zbog toga Paulo Bento imati malu ili nikakvu odgovornost. Što se dogodi, dogodiće se, a on će učiniti sve kako bi dobilo ovu utakmicu. Jedini prigovor je poraz u Danskoj, ali to nije njegova krivica. Ako već budemo tužni zbog ispadanja, onda ne trebamo okrivljavati Paula Benta", kazao je Carvalho za portugalske medije.
"Igrači su mirni, već su navikli na visoke pritiske, bilo u klubovima ili u reprezentaciji. Paulo Bento sam može podnijeti težinu odgovornosti koja je trenutno na njemu. Moramo biti oprezni, da ne spominjem da nam je potrebna pobjeda, čak i ona minimalna od 1:0, "dodao je Carvalho.
Utakmica Portugal - BiH igra se večeras od 22 sata na stadionu "Svjetlost" u Lisabonu.
Izvor vijesti: 24sata.info

"Ako se Portugal ne kvalifikuje, mislim da će zbog toga Paulo Bento imati malu ili nikakvu odgovornost. Što se dogodi, dogodiće se, a on će učiniti sve kako bi dobilo ovu utakmicu. Jedini prigovor je poraz u Danskoj, ali to nije njegova krivica. Ako već budemo tužni zbog ispadanja, onda ne trebamo okrivljavati Paula Benta", kazao je Carvalho za portugalske medije.
"Igrači su mirni, već su navikli na visoke pritiske, bilo u klubovima ili u reprezentaciji. Paulo Bento sam može podnijeti težinu odgovornosti koja je trenutno na njemu. Moramo biti oprezni, da ne spominjem da nam je potrebna pobjeda, čak i ona minimalna od 1:0, "dodao je Carvalho.
Utakmica Portugal - BiH igra se večeras od 22 sata na stadionu "Svjetlost" u Lisabonu.
Izvor vijesti: 24sata.info
Last edited by Pasiflora on 15/11/2011 15:04, edited 1 time in total.
-
Org
#6622 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja ne znam je li to neko već spomenuo. Kakve su šanse da mi zabijemo kakav gol iz prekida. kornera ili slično.
Treniraju li to naši uopšte, neki blok, nešto da igrač ostane sam.
Kad vidim kako su Česi Crnim gorcima dali lagan go ili Hrvati onaj treći plače mi se. A kod nas sve gorostasi Džeko, Medunjanin itd, ma uglavnom viši smo od portugalaca.
valjda će neko zavrnuti loptu u avliju kako treba.
Treniraju li to naši uopšte, neki blok, nešto da igrač ostane sam.
Kad vidim kako su Česi Crnim gorcima dali lagan go ili Hrvati onaj treći plače mi se. A kod nas sve gorostasi Džeko, Medunjanin itd, ma uglavnom viši smo od portugalaca.
valjda će neko zavrnuti loptu u avliju kako treba.
- energIs
#6623 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
“Pitao jednom tako jednoga vrli pitac neki:
A kto je ta sta je ta da prostis
Gdje li je ta
Odakle je
Kuda je ta
Bosna
Rekti
A zapitani odgovor njemu hitan tad dade:
Bosna da prostis jedna zemlja imade
I posna i bosa da prostis
I hladna i gladna
I k tomu jos
Da prostis
Prkosna
Od
Sna”

A kto je ta sta je ta da prostis
Gdje li je ta
Odakle je
Kuda je ta
Bosna
Rekti
A zapitani odgovor njemu hitan tad dade:
Bosna da prostis jedna zemlja imade
I posna i bosa da prostis
I hladna i gladna
I k tomu jos
Da prostis
Prkosna
Od
Sna”
-
Gospoda Ministarka
#6624 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dovoljna joj je kazna sto ima onakvu glavu, vidi joj glave.neo7 wrote:Jao ova studira samnom na faxu, ima da joj mater jebem prvom prilikom...i to javno!Pitarrr82 wrote:
-
glockov kolac
#6625 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Šta je uradila? Nemam FB na poslu.neo7 wrote:Jao ova studira samnom na faxu, ima da joj mater jebem prvom prilikom...i to javno!Pitarrr82 wrote: