Miralem Pjanić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
tataćusak

#6601 Re: Miralem Pjanić

Post by tataćusak »

Ma treba kritikovati Pjanica a noletu davati podrsku, sram vas bilo
Tomahawk11
Globalni moderator

#6602 Re: Miralem Pjanić

Post by Tomahawk11 »

Kakve to veze ima jedno s drugim?
Znamo srati kad dođu na okupljanje reprezentacije, pa idu po kafanama, a ovo nam je ok :-)
Mislim boli me q nek radi šta hoće, ali je neprofesionalno.
budzetlija

#6603 Re: Miralem Pjanić

Post by budzetlija »

A jel to mislite da ga klub nije pustio :-) pa Džeko doleti privatnim letom, mahnu ga u Bosni i nazad :-)
Romanista 101%

#6604 Re: Miralem Pjanić

Post by Romanista 101% »

Al mora se priznati bez da se neko ljuti, ljakse je od glave do pete. Moze zivjeti i u Rimu, Torinu, Barceloni...ali Kalesija iz njega nemoze izaci. To vazi i za jos dosta nasih igraca.
budzetlija

#6605 Re: Miralem Pjanić

Post by budzetlija »

Romanista 101% wrote: 02/07/2020 08:59 Al mora se priznati bez da se neko ljuti, ljakse je od glave do pete. Moze zivjeti i u Rimu, Torinu, Barceloni...ali Kalesija iz njega nemoze izaci. To vazi i za jos dosta nasih igraca.
Ma decko nije odrastao u BiH jbt :-) cuj ljakse :lol: teska kvalifikacija
Tomahawk11
Globalni moderator

#6606 Re: Miralem Pjanić

Post by Tomahawk11 »

Ma to je njegova stvar, boli me bimbo šta sluša, gleda, boli me i za dernek što je prešao u Barsu, samo komentarišem. klub s kojim si još pod ugovorom u finišu sezone, borba za titulu...jasno da su ga pustili, Sarri je i u Chelsea pokazao da je nikakav autoritet, to ne mijenja činjenicu da je ovo neprofesionalno.
Doduše, nisu se ni ovi u Barsi pokazali...Neymar, Dembele...tako da ako bude htio povremeno šta proslaviti u jeku sezone, neće biti problem :thumbup:
budzetlija

#6607 Re: Miralem Pjanić

Post by budzetlija »

Pa to i kažem :thumbup: pustili ga, znali sta ce biti.... njihov problem ako je problem uopste, jer nigdje ne vidjeh da su se oglasili iz kluba osim što napaćeni bosnjo mudruje po forumu :thumbup:

Veći je ovo seljakluk nego što Pjanic pjeva pjesmu sa ocem :-)

https://youtu.be/pz0T854UZhM
Tomahawk11
Globalni moderator

#6608 Re: Miralem Pjanić

Post by Tomahawk11 »

Bi li opravdao da Rahman u finišu sezone napravi dernek jer ide negdje vani, a borba za titulu?
budzetlija

#6609 Re: Miralem Pjanić

Post by budzetlija »

Tomahawk11 wrote: 02/07/2020 09:13 Bi li opravdao da Rahman u finišu sezone napravi dernek jer ide negdje vani, a borba za titulu?
Da, ako ga je klub pustio :thumbup: i ako ne računa više na njega i plus recimo uzeli 3 miliona za njega :izet:

Kakva borba za titulu bolan, pa jasno je da je Juve sampion :D nema tu uopste borbe :thumbup:
Logovan

#6610 Re: Miralem Pjanić

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote: 02/07/2020 07:57 I dijelim mišljenje da nije u redu praviti dernek dok sezona još traje.
Da, s tim da bi svi ili većina foruma isto uradila. Kada ostvariš veliki uspjeh, kao što je prelazak u Barcu, jednostavno ti se omakne i kreneš slaviti jer te boli neka stvar da li je u redu ili nije. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#6611 Re: Miralem Pjanić

Post by Tomahawk11 »

budzetlija wrote: 02/07/2020 09:16
Tomahawk11 wrote: 02/07/2020 09:13 Bi li opravdao da Rahman u finišu sezone napravi dernek jer ide negdje vani, a borba za titulu?
Da, ako ga je klub pustio :thumbup: i ako ne računa više na njega i plus recimo uzeli 3 miliona za njega :izet:

Kakva borba za titulu bolan, pa jasno je da je Juve sampion :D nema tu uopste borbe :thumbup:
Jes, jebo bi mu od do da to uradi, a fasujemo titulu :mrgreen:

4 boda razlika, 9 kola još....koliki god Juventus bio favorit, luksuz da najboljeg veznog puste prije nego moraju ne bi trebali sebi priuštiti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6612 Re: Miralem Pjanić

Post by Tomahawk11 »

Logovan wrote: 02/07/2020 09:19
Tomahawk11 wrote: 02/07/2020 07:57 I dijelim mišljenje da nije u redu praviti dernek dok sezona još traje.
Da, s tim da bi svi ili većina foruma isto uradila. Kada ostvariš veliki uspjeh, kao što je prelazak u Barcu, jednostavno ti se omakne i kreneš slaviti jer te boli neka stvar da li je u redu ili nije. :D
Ja gledam iz ugla gledaoca ili navijača.
Jasno da oni s svim tim parama rade šta hoće i boli ih briga.
Uostalom kao i za moj komentar na klix forumu.
Ništa, nek slavi.
Kad dođe na okupljanje reprezentacije nek dobro zaliju.
Valjda neće biti problem.
budzetlija

#6613 Re: Miralem Pjanić

Post by budzetlija »

Tomahawk11 wrote: 02/07/2020 09:19

4 boda razlika, 9 kola još....koliki god Juventus bio favorit, luksuz da najboljeg veznog puste prije nego moraju ne bi trebali sebi priuštiti.
Kad im se može :thumbup: daj ba, prodaš Rahmana za 3 milke eura npr.... a ovamo znas da ćeš uzeti titulu 99 posto, ma ne bi mu A prigovorio :D ni njemu ni klubu.
Point.

#6614 Re: Miralem Pjanić

Post by Point. »

Gerro wrote: 02/07/2020 01:02 prvo nauci cinjenice pa cemo raspravljati dijasporac kvazipatrioto :bih:

Juve ima 2 lige sampiona :zzzz: i jos 7 ucesca u finalima, mnogo vise domacih titula u mnogo konkurentnijoj ligi nego je Spanija

Bayern je kao brend veci od Barcelone, tu nemam nikakve sumnje

Liverpool je ekipa koja dominira kroz citavu historiju, imali su sad susu, ali koja ekipa to nema ? koliko je Barca puta osvojila ligu prvaka do 92 u 40 godina takmicenja ? 0 puta !!!

a uz to imaju titulu prvaka evrope vise
Dijete, kakve ima veze što sam dijasporac, to ti ko neki argument. I još kvazipatriota valjda jer ne hračem Pjanića poput piljara poput tebe. :-) stvarno si nejjač.

Drugo, wow eto 2 titule imaju, big fucking deal.

Treće, Barcelona je veći brend od Bayerna, to će ti i sam Hoeness priznati. Dovoljno je usporediti njemačko i špansko govorno područje. Svaki klinac dok odrasta u favelama Ria ili Buenos Airesa ili neke meksičke vukojebine sigurno mašta da jednog dana zaigra za Bayern pa tek onda za Barcu.

Četvrto, suša veliš. Koja traje 30 godina. Realno, veći brend je Manchester United od Liverpoola. Više evropskih kupova od Barce prije nego je redizajnirana CL su imali Steaua, Crvena Zvezda, Nottingham Forest pa ne znači da su veći brend ili klub id Barcelone.

Peto, sad kad sam te kulturno i argumentovano išamarao, razguli na ss.ba forum među ostalu djecu i pričaj maloj raji kako si dobio po ušima. Nije sramota.

Šesto, nastavi nazivati našeg najboljeg igrača poslije Džeke Panjić. Patriotski :bih:
Tomahawk11
Globalni moderator

#6615 Re: Miralem Pjanić

Post by Tomahawk11 »

budzetlija wrote: 02/07/2020 09:21
Tomahawk11 wrote: 02/07/2020 09:19

Kad im se može :thumbup: daj ba, prodaš Rahmana za 3 milke eura npr.... a ovamo znas da ćeš uzeti titulu 99 posto, ma ne bi mu A prigovorio :D ni njemu ni klubu.
Bold :)

Jasno da ne bi u ovom tvom scenario :D

Ma rega sve, al znaš i sam koliko se galami kad derneče na okupljanjima reprezentacije, a sad je ok....onda nek bude uvijek ok, ne treba galamiti.
Logovan

#6616 Re: Miralem Pjanić

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote: 02/07/2020 09:20 Kad dođe na okupljanje reprezentacije nek dobro zaliju.
A što da zaliju, šta bi slavili? Okupljanje igrača? :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#6617 Re: Miralem Pjanić

Post by Tomahawk11 »

Logovan wrote: 02/07/2020 09:24
Tomahawk11 wrote: 02/07/2020 09:20 Kad dođe na okupljanje reprezentacije nek dobro zaliju.
A što da zaliju, šta bi slavili? Okupljanje igrača? :mrgreen:
Pa ovaj transfer u Barsu.
Biće tu još razloga...nekom se rodi dijete, neko napravi dobar transfer, uda se tetična....i tako to.
budzetlija

#6618 Re: Miralem Pjanić

Post by budzetlija »

Ma drugo je repka, tu bi u njihovim glavama trebao biti razvijen taj neki patriotski odnos ko u Hrvata :thumbup: a svakako ne zabole za repku kako su otjerali našeg najuspjesnijeg selektora ikad :D
Logovan

#6619 Re: Miralem Pjanić

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote: 02/07/2020 09:25 Pa ovaj transfer u Barsu.
Biće tu još razloga...nekom se rodi dijete, neko napravi dobar transfer, uda se tetična....i tako to.
Miralem proslavio, ko je bio na slavlju bio je. Na okupljanju prelazak u Barcu mogu jedino slaviti uz kafu. :oops: :D
Ludzak

#6620 Re: Miralem Pjanić

Post by Ludzak »

Ja bih onom Konjevicu platio da ga ne slusam. Ybt.

Nema mi ogavnijeg pjevača.
Nadzorna_ploca

#6621 Re: Miralem Pjanić

Post by Nadzorna_ploca »

Mor'o sam sinoc prozore zatvarati, deralo po cijeloj drzavi od derneka sinoc. :serbo:
ja71

#6622 Re: Miralem Pjanić

Post by ja71 »

Gerro wrote: 01/07/2020 23:05 joj seljacine :-)
Better Man wrote: 01/07/2020 23:25 Džaba ti svo nogometno znanje, to što si jedan od najboljih i što zarađuješ miline, kad si na kulturnom nivou teški primitivac. Kako drugačije okarakterisati njegov muzički ukus. Vidi se da je iz Kalesije.
Romanista 101% wrote: 02/07/2020 08:59 Al mora se priznati bez da se neko ljuti, ljakse je od glave do pete. Moze zivjeti i u Rimu, Torinu, Barceloni...ali Kalesija iz njega nemoze izaci. To vazi i za jos dosta nasih igraca.

ne razumijem vas koji nemate ukusa da prepoznate istinski muzicki kvalitet :D

salu na stranu.
iako mi se muzicki ukus ne poklapa sa MIretovim opet bih ranije otisao kod njega na dernek nego kod vas zatucanih malogradjana jer bih imao osjecaj da me vi cijelu noc posmatrate sa ciljem da nadjete nesto da me sutra proglasite seljacinom ili kakvim vec imenom.

live and let live
Better Man

#6623 Re: Miralem Pjanić

Post by Better Man »

Crvena Tifoza wrote: 02/07/2020 02:38
Gerro wrote: 02/07/2020 00:41 normalno da nije, cuj Barca do 92 nisu znali sta je trofej haman, ne mozes citavu historiji izgradit za 20 godina manje vise

Real MAdrid
Liverpool
Juventus
Milan
Bayern

otprilike ovim rasporedom manje vise
Znaci Barcelona je od 92 na ovamo postala najbogatiji klub na svijetu, uzeli masu kupova, domaćih prvenstava, klepilo se i LP, dali igrače poput Xavija, Inieste, Messija... a Liverpool je uradio šta? Konačno osvojio domaće prvenstvo nakon 30 godina u nikad lakšoj konkurenciji. Razligu trolčino.
Ti gledaš samo tu jednu titulu u prvenstvu, a ne gledaš Evropu i trofeje. Šest Evropskih finala i tri titule od kad im je ukinuta zabrana nastupanja u Evropi. Dvije LP i jedan kup UEFA . Prije zabrane 4 LŠ i dva kupa UEFA. Kad gledaš jedan klub, onda gledaš čitavu istoriju, a ne samo određeni period. Odgovorno tvrdim da nije bilo nesretnog i tragičnog Hejsela, da bi dominacija Engleskih klubova u Evropi jako dugo potrajala. I u međusobnim duelima otkako je Englezima skinuta zabrana, Liverpool je bolji i preko Barcelone je došao do trofeja Kpua UEFA i LP.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#6624 Re: Miralem Pjanić

Post by Gerro »

Point. wrote: 02/07/2020 09:22
Gerro wrote: 02/07/2020 01:02 prvo nauci cinjenice pa cemo raspravljati dijasporac kvazipatrioto :bih:

Juve ima 2 lige sampiona :zzzz: i jos 7 ucesca u finalima, mnogo vise domacih titula u mnogo konkurentnijoj ligi nego je Spanija

Liverpool je ekipa koja dominira kroz citavu historiju, imali su sad susu, ali koja ekipa to nema ? koliko je Barca puta osvojila ligu prvaka do 92 u 40 godina takmicenja ? 0 puta !!!

Dijete, kakve ima veze što sam dijasporac, to ti ko neki argument. I još kvazipatriota valjda jer ne hračem Pjanića poput piljara poput tebe. :-) stvarno si nejjač.

Treće, Barcelona je veći brend od Bayerna, to će ti i sam Hoeness priznati. Dovoljno je usporediti njemačko i špansko govorno područje. Svaki klinac dok odrasta u favelama Ria ili Buenos Airesa ili neke meksičke vukojebine sigurno mašta da jednog dana zaigra za Bayern pa tek onda za Barcu.

Četvrto, suša veliš. Koja traje 30 godina. Realno, veći brend je Manchester United od Liverpoola. Više evropskih kupova od Barce prije nego je redizajnirana CL su imali Steaua, Crvena Zvezda, Nottingham Forest pa ne znači da su veći brend ili klub id Barcelone.

Peto, sad kad sam te kulturno i argumentovano išamarao, razguli na ss.ba forum među ostalu djecu i pričaj maloj raji kako si dobio po ušima. Nije sramota.

Šesto, nastavi nazivati našeg najboljeg igrača poslije Džeke Panjić. Patriotski :bih:
Normalno da ima veze. Takvi poput tebe najvise i glume neke patriote, kad ono lik koji je navijac nacista i fasista...

Susa od 30 godina velis, reci mi kolika bila susa Barcelone do prvog trofeja lige prvaka djecacicu? ajde izguglaj kad bas nisi najpametniji da to sam zakljucis

Ne mogu doci sebi kako si me isamarao ni manje ni vise nego kvaziargumentima :lol: :lol: :lol:
Point.

#6625 Re: Miralem Pjanić

Post by Point. »

Gerro wrote: 02/07/2020 11:45
Point. wrote: 02/07/2020 09:22

Normalno da ima veze. Takvi poput tebe najvise i glume neke patriote, kad ono lik koji je navijac nacista i fasista...

Susa od 30 godina velis, reci mi kolika bila susa Barcelone do prvog trofeja lige prvaka djecacicu? ajde izguglaj kad bas nisi najpametniji da to sam zakljucis

Ne mogu doci sebi kako si me isamarao ni manje ni vise nego kvaziargumentima :lol: :lol: :lol:
Iz posta u post samo potvrdjujes koliko si povrsan i kako povrsno gledas na stvari. Tacno se na tvom slucaju vidi da je zakazalo bosanskoherecgovacko skolstvo. Odoh sad reci Lulicu da je kapiten nacista, kakav lik jbt. :lol:

Ti i dalje ne kontas da to sto je neki klub osvajao trofeje 50-tih godina ne mora biti bas relevantno 2020 godine. Danas je Barcelona globalno veci klub i veci brend i od Liverpoola i od Bayerna i od Juventusa. Vecini klinaca i igraca je veci san igrati za Barcu nego gore nabrojane klubove, sto zbog samog kluba i grada sto zbog istorije a posebno ove novije sa Krojfom, Pepom, tika takom te igracima poput Stoickova, Ronalda, Ronaldinha, Maradone, pogotovo Messija. Liga prvaka nije jedino mjerilo saberi se malo dok nije kasno. Liverpool je bio golem 80-tih ili kojih vec godina, pa sta i Pro Vercelli i Genoa i grande Torino su bili jos veci u svoje doba pa se danas ne ubrajaju u neki top.

Smijesno je stavljati jedan klub koji nije osvojio domace prvenstvo 30 godina sa klubom koji je dominant u svom. Pa i u CL, koja je tvoje neko magicno mjerilo Barca ima 5 trofeja naspram Liverpoolovih 2.
Post Reply