Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
lajkujMe

#6601 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by lajkujMe »

Svi dresovi od repke koje nose znak adidasa i u prodaju su prije 1 juna su ciste kopije to jest fuseraj, po ugovoru sa legeom i adidasom tek od 1 juna je dopustena prodaja original adidas dresova.
luckylaka

#6602 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

lajkujMe wrote:Svi dresovi od repke koje nose znak adidasa i u prodaju su prije 1 juna su ciste kopije to jest fuseraj, po ugovoru sa legeom i adidasom tek od 1 juna je dopustena prodaja original adidas dresova.
Sto bi trebalo da znaci da je neko preduhitrio savez i adidas i pustio da li orginal ili kopiju dresova u prodaju.Jos jednom sa BHshop-a...
ADIDAS BiH Set bijeli B09514

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
79,95 €

Stanje zalihe: na raspolaganju

SKU: B09514

ADIDAS BiH Set bijeli B09514 NOVI DRES za SP 2014!Boja: Bijelo Materijal: Polyester 100%, Mesh insert, Embroidered Logo. Oficijelni dres BiH Reprezentacije sa zastitinim Logom
MOSALJOZE

#6603 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Jeste vi čuli za predkupovinu??
luckylaka

#6604 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

MOSALJOZE wrote:Jeste vi čuli za predkupovinu??
realno ja nisam :D
todd_smith

#6605 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Zar ce neko onaj dres da kupuje za tu cijenu? Jedino dijaspora.

Radije cu cekati Septembar za dizajnirane nego 160KM dati za ovaj obicni :-)
luckylaka

#6606 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

todd_smith wrote:Zar ce neko onaj dres da kupuje za tu cijenu? Jedino dijaspora.

Sumnjam da ce ih puno i u dijaspori potegnuti za djep i istresti recimo $150 :-) za dres.
plagijator1975

#6607 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov

Post by plagijator1975 »

todd_smith wrote:Zar ce neko onaj dres da kupuje za tu cijenu? Jedino dijaspora.

Čekat češ godinu i 4 mjeseca??? :shock:

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
5 0 5

#6608 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by 5 0 5 »

legionar2010 wrote:Put u Brazil (Road to Brasil) - 9. episoda (Urugvaj, Bosna i Hercegovina)

ps: postavio sam pravilan link al ne radi tako da sam stavio link, probao milijun puta sve code linkove svasta :-)
IcedMFEarth

#6609 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

Uvijek sam se pito kako to da je Misimović rođen i odrasto u Njemačkoj, a priča naš bez njemačkog akcenta...ali zato sad čujem "fanatiki" i "pušća nas da igramo" :D
lajkujMe

#6610 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by lajkujMe »

Ponavljam, taj dres su cista naska posla, to je kineska kopija. Savez niti Adidas ne smiju prodavati dres sve dok ugovor s legeom ne zavrsi a to je 31.05.2014, 01.06.2014 krece oficijelna prodaja original dresa Repke, i vjerovatno za jeftinije par jer je genericki dres u pitanju, tek od septembra 2015 dobivamo licno dizajnirani dres od adidasa on ce biti naravno skuplji.
IcedMFEarth

#6611 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

Kad su karte u prodaji za ovo u Gradačcu ?
Mirza007

#6612 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mirza007 »

DonVVVV wrote:
IcedMFEarth wrote:De začas ti napiši kakvu bi ti formaciju izveo dok nisi banovan, fakat me interesuje :)
Jeli to prijetnja :? zasto..

Treba malo pratiti protivnika a ne samo svoje poredati kao panjeve tj. reci ova ekipa tj. rep. moze svakome dati dva gola,
Ne moze se grlom u jagode protiv Argentine i Nigerije.

Ukratko, Begovic + 4-5-1.

Besic zadnji vezni.
Evo mogu li ja svoju formaciju (odnosi se prvenstveno na utakmicu sa Argentinom):
Begovic
Mujdza Bicakcic Spahic Kolasinac
Besic Salihovic
Visca Pjanic Lulic
Dzeko

Imao sam ideju sa Kolasincem na mjestu Bicakcica. U toj varijanti bi na mjestu Kolasinca bio Salihovic a na mjestu Salihovica Medunjanin (nista osobno ali mi se cini da nam je Bicakcic najtanji u odbrani - bas sam ponovo pogledao 7-8 zadnjih utakmica reprezentacije i golovi i prilike uglavnom idu preko njega).
Otvorenija opcija bi ukljucivala Hajrovica ili Ibisevica umjesto Visce a Salihovic bi bio red naprijed. Ovo bi mozda islo za Nigeriju ili Iran ali nikako za Argentinu.
Sta mislite?
palermo

#6613 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

Mirza007 wrote: Evo mogu li ja svoju formaciju (odnosi se prvenstveno na utakmicu sa Argentinom):
Begovic
Besic Salihovic
Visca Pjanic Lulic
Dzeko

Imao sam ideju sa Kolasincem na mjestu Bicakcica. U toj varijanti bi na mjestu Kolasinca bio Salihovic a na mjestu Salihovica Medunjanin (nista osobno ali mi se cini da nam je Bicakcic najtanji u odbrani - bas sam ponovo pogledao 7-8 zadnjih utakmica reprezentacije i golovi i prilike uglavnom idu preko njega).
Otvorenija opcija bi ukljucivala Hajrovica ili Ibisevica umjesto Visce a Salihovic bi bio red naprijed. Ovo bi mozda islo za Nigeriju ili Iran ali nikako za Argentinu.
Sta mislite?
Dobro je. Mislim da bi jedna od opcija mogla biti i Miske umjesto Višće (govorim za Argentinu) pri čemu bi on igrao odmah iza Džeke, problem ove tvoje opcije bi, po mom mišljenju, bio što bi teško dala go. A Miske bi tu bio upravo idealan za doturiti loptu Džeksonu. A sa Bešićem, Salihovićem, Lulićem i Pjanićem bi imali dovoljno trke i brzine. Mada, Bešić, koliko sam ja upratio, već dvije godine nije igrao na zadnjem veznom....bi li se snašao. Ako se ne pokaže u pripreminim (ako uopšte i ode) onda može i Zahirović umjesto njega.

Za Nigeriju i Iran, ja bih ubacio Vedu.
cindrlimindrli

#6614 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cindrlimindrli »

Mirza007 wrote:Evo mogu li ja svoju formaciju (odnosi se prvenstveno na utakmicu sa Argentinom): BegovicMujdza Bicakcic Spahic Kolasinac Besic SalihovicVisca Pjanic Lulic Dzeko
Mirza007 wrote:Sta mislite?

Mislim da ce taj Besic igrati isti broj minuta k'o i ja. :D

Sto se tice Visce i davanja prednosti njemu ispred Misimovica, Hajrovica i Medunjanina (nevezano za pozicije koje igraju)
u prvih 11, mislim da ti je to gotovo identicno Besicu i njegovom nastupu. :D
Edin H.

#6615 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

A na kojoj ti poziciji igras? :oops:
Mirza007

#6616 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mirza007 »

palermo wrote:
Mirza007 wrote: Evo mogu li ja svoju formaciju (odnosi se prvenstveno na utakmicu sa Argentinom):
Begovic
Besic Salihovic
Visca Pjanic Lulic
Dzeko

Sta mislite?
Dobro je. Mislim da bi jedna od opcija mogla biti i Miske umjesto Višće (govorim za Argentinu) pri čemu bi on igrao odmah iza Džeke, problem ove tvoje opcije bi, po mom mišljenju, bio što bi teško dala go. A Miske bi tu bio upravo idealan za doturiti loptu Džeksonu. A sa Bešićem, Salihovićem, Lulićem i Pjanićem bi imali dovoljno trke i brzine. Mada, Bešić, koliko sam ja upratio, već dvije godine nije igrao na zadnjem veznom....bi li se snašao. Ako se ne pokaže u pripreminim (ako uopšte i ode) onda može i Zahirović umjesto njega.

Za Nigeriju i Iran, ja bih ubacio Vedu.
Ja opet racunam da nam je bolje orijentirati se da ne primimo gol ili da ih primimo sto manje protiv Argentine. Misimovic ce tesko trkacki parirati a za neprimit gol je najbitnije da ih zadrzimo na sredini terena. Visac je u prijateljskoj sa njima pokazao da moze i cini mi se bio jedan od boljih.
Besica sa stavio kao najbolje moguce rjesenje mada eto mozda moze i Zahirovic. Ni jednom od njih to nije prirodna pozicija ali ko ce igrati? TSS sigurno ..... rodjeni DM.
cindrlimindrli

#6617 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cindrlimindrli »

Edin H. wrote:A na kojoj ti poziciji igras? :oops:

Pa u reprezentaciji ista pozicija k'o i Besic. Tribine.
Mirza007

#6618 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mirza007 »

Edin H. wrote:A na kojoj ti poziciji igras? :oops:
Poziciji selektora.
Mirza007

#6619 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mirza007 »

cindrlimindrli wrote:
Mirza007 wrote:Evo mogu li ja svoju formaciju (odnosi se prvenstveno na utakmicu sa Argentinom): BegovicMujdza Bicakcic Spahic Kolasinac Besic SalihovicVisca Pjanic Lulic Dzeko
Mirza007 wrote:Sta mislite?

Mislim da ce taj Besic igrati isti broj minuta k'o i ja. :D

Sto se tice Visce i davanja prednosti njemu ispred Misimovica, Hajrovica i Medunjanina (nevezano za pozicije koje igraju)
u prvih 11, mislim da ti je to gotovo identicno Besicu i njegovom nastupu. :D
Sto se Besica tice, vjerovatno si u pravu. Zato je tu TSS, rodio ga amidza.
A sto se Visce tice, sjeti se prijateljske. Bio je jedan od rijetkih koji je mogao trkacki parirati Argentincima.
cindrlimindrli

#6620 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cindrlimindrli »

Mirza007 wrote:Sto se Besica tice, vjerovatno si u pravu. Zato je tu TSS, rodio ga amidza.A sto se Visce tice, sjeti se prijateljske. Bio je jedan od rijetkih koji je mogao trkacki parirati Argentincima.
Kakav TSS, taj nece upisati minute.

Sjecam se te prijateljske, a sjecam se da nam je falilio ako se ne varam pet standardnih prvotimaca pa je Visca nekako
upao u prvi sastav.

Edit; U pravu si kad kazes da je odigrao pristojnu utakmicu.
Brat

#6621 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Brat »

Višća u prvih 11 kontra gaučosa.. :lol: :lol: :lol:

Maestralno, stručnjaci, maestralno.
ljevoruki

#6622 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ljevoruki »

Protiv Argentine:
Dzeko
Lulic. Hajrovic
Pjanic
Spahic. Kolasinac
Zukanovic Bicakcic Vranjes Mujdza
Begovic

Protiv Nigerije i Irana:

Dzeko
Lulic Hajrovic/Misimovic ( po poluvrijeme)
Pjanic
Salihovic Medunjanin
Kolasinac Spahic Bicakcic Mujdza
Begovic

Protiv Irana:

Dzeko Ibisevic
Salihovic Pjanic Lulic Misimovic/Hajrovic (po poluvrijeme)
Kolasinac Spahic Bicakcic Mujdza
Begovic

Parkirat' autobus protiv kepeca, imati brzinu po bokovima protiv Nigerije i napasti od prve minute ajatolahe.
:bih:
Mirza007

#6623 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mirza007 »

Brat wrote:Višća u prvih 11 kontra gaučosa.. :lol: :lol: :lol:

Maestralno, stručnjaci, maestralno.
Pa sudeci po tome kako je Spahic odigrao protiv gaucosa prijateljsku, na SP bi protiv njih trebao biti na tribinama. Pa ce opet igrati. Zato sam i stavio Viscu jer je pokazao (jedan od rijetkih na toj utakmici) da im moze trkacki parirati. Ili ti mozda nisi gledao tu utakmicu? Ili mozda ne znas da je bili ta utakmica?
A bilo bi interesantno vidjeti tvoj sastav. I da, istina, mi smo strucnjaci, ima nas 3.5 miliona ovakvih i ti medju nama.
DonVVVV

#6624 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVVVV »

Evo kako Brazilci vide BIH, ciji je ovo dres :-?
CELZI :shock:

Samo da se ne obrukamo na SP. a kako nam je strucnjak podjelio navijace i igrace :roll: :( neka nam je BOG na pomoci.
cindrlimindrli

#6625 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cindrlimindrli »

Sad je konacno jasno zasto ce se nasi pripremati u Hrasnici, onaj stadion za trening u Brazilu isti!
Jedino mozda malo zeza ona sumetina pored, haj ti znaj kakva zvijer od tamo moze iskociti. :D
Post Reply