Da si kojim slucajem procitao taj moj komentar iz kojeg je isjecena samo ova recenica, mozda bi ti doprlo do mozga o cemu se radilo.bogoljub wrote:Koliko se da primijetiti ti si onaj koji izbacuje komentare veoma **koncizne i jasne**, **akedemski potkovane** i **obrazložene** da jednostavno čitaocima zastaje dah od tvojih komentara tipa:(njihove "vijesti" su taman onoliko istinite koliko i "vijesti" Srpske Novinske Agencije (SRNA) iz doba bosanskog rata.)Ja Sam Odavle wrote:Hrastov Zizak, sto si se meni na vrat nakacio s ovim praznim "komentarima"? Ako imas sta reci osim davanja ocjena komentarima, ili trolanja, bujrum.hrastov žižak wrote: kakva glupost
Ovakvi "komentarcici" vise govore o tebe nego o tvojim sagovornicima.
i to je to! sva pamet svijeta!
Ako ovako pišeš i kometiraš obrazlažeš na forumu, onda zaista i zaslužuješ prazne komentare.
Budi pozdravljen!
Ali evo probacu i tebi objasniti:
Moj komentar se odnosio na neprestano spamanje Klavikule vijestima iz totalno nepouzdanog izvora, i totalno navijacki raspolozenog prema Iranu, nekog hrvatskog bloga, sta li, koji ne da nema nikog na terenu, o bilo kojoj temi da se radi, nego sam preuzima tekstove iz vrlo sumnjivih izvora, prevede ih, valjda uz pomoc Googla, i onda nam se to servira kao susta istina.
Nema tu nikakve akademije, samo treba nazvati stvari pravim imenom.
Sto se Ziska tice, mnogo bi za diskusiju bolje bilo da sam stavi svoje misljenje, a ne da dijeli ocjene komentara gdje im nije mjesto.