Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chustaa wrote:Gdje ima kupiti fotoaparat na onaj fol da mogu slikati ispod vode?
I ja čekam odgovor na ovo pitanje..
vjerovatno imaju svi proizvodjaci al ja znam za onaj BENQ-ov, nedavno sam ga u nekoj prodavnici tehnicke robe vidjela , ne sjecam se kojoj jer u to vrijeme sam trazila regularnu dig kamericu pa sam skakala od jedne radnje do druge
uglavnom, radnja je u sarajevu i aparat je plave boje
Ljudi poprilicno je hitno, trebam da kupim oko 1000 kom malih ziherica a nema pojma gdje da potrazim! Mozda knjizare, ili neka prodavnica sa opremom za sivenje ili...? Hvala
BIONA wrote:Ljudi poprilicno je hitno, trebam da kupim oko 1000 kom malih ziherica a nema pojma gdje da potrazim! Mozda knjizare, ili neka prodavnica sa opremom za sivenje ili...? Hvala
Prodavnice opreme za sivenje, ja sam tu nasao (konkretno u stometarki na Dolac malti sam ja kupio), nisam nasao ni u knjizarama, ni u apotekama. Mozda jos i pijaca.
BIONA wrote:Joj svaka ti cast, sutra odmah idem tamo
Hvala jos jednom!
Drago mi je ako sam pomogao. Nije valjda da nema kod tebe ni jedna blize. Vidi i u Bagatu na Marindvoru (ulica Hiseta). Uglavnom, prodavnice pribora za sivanje.
Puno si mi pomogao I ja pretpostavljam da necu naci bas 1000 kom. u jednoj prodavnici, ali cu zato otici i u Bagat na M.Dvoru pa mozda uspijem sve sakupiti
I da, na te ziherice mislim kao na ovom linku sa wikipedije...
BIONA wrote:Ljudi poprilicno je hitno, trebam da kupim oko 1000 kom malih ziherica a nema pojma gdje da potrazim! Mozda knjizare, ili neka prodavnica sa opremom za sivenje ili...? Hvala
Prodavnice opreme za sivenje, ja sam tu nasao (konkretno u stometarki na Dolac malti sam ja kupio), nisam nasao ni u knjizarama, ni u apotekama. Mozda jos i pijaca.
stometarka - čengić vila, uvijek bilo
Ko kaze? Ja za svojih 40+ godina nikada ne cuh da je stometarka na Cengic vili. A na Cengic vili zivim
Sada ozbiljno, zar je bitno, stometarka je sama po sebi pojam, ne treba objasnjavati gdje je. Ili, mozda, nekome ko zivi u Sarajevu i treba objasniti gdje je stometarka. Jeza me hvata od te pomisli
Last edited by kojeime on 05/05/2013 22:23, edited 1 time in total.
putnik2107 wrote:Gdje u SA mogu kupiti bezalkoholni šampanjac ali da ne dođe u onoj dječijoj boci nego da je malo normalnija (ozbiljnija) boca a bezalkoholni? I ako neko zna cijenu??
Da ponovim, hitno mi je pa ako neko zna ili pretpostavlja gdje mi moglo biti javite...
1.Gdje mogu kupiti onu spravu za musaku koja reze krompir u krugove
2.Mjerice za secer.brasno,keks,kokos dakle mjerice za cvrste namirnice
3.Kvalitetan otvarac za konzerve
Nekatamo wrote:1.Gdje mogu kupiti onu spravu za musaku koja reze krompir u krugove
2.Mjerice za secer.brasno,keks,kokos dakle mjerice za cvrste namirnice
3.Kvalitetan otvarac za konzerve
imaš u Mercatoru, a vidjela sam i u Pennyju (Velešići), onaj drugi dio u kojem je suđe i tako te džidže, mislim da je neka švapska marka uglavnom nije mejd in čajna