cassius wrote:Ma dobro , izvinio se Rogan na instagramujbg , ponese ga Hype, Iaquinta zamahne on odmah govori Ooooohh !
To je komedija, hahahahaha
Odma si me bacio u momenat kad se dešavala borba i ono njegovo vrištanje kao da je ovaj blizu necega
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
cassius wrote:Ma dobro , izvinio se Rogan na instagramujbg , ponese ga Hype, Iaquinta zamahne on odmah govori Ooooohh !
zipoo wrote:Nije da nije u pravu, ali ne moze ocekivati da ce protiv Konora moci uletiti da ga obori. Taktika oboriti protiv fajtera koji zna tvoju taktiku je veliki rizik. Morat ce se dobro pomarisati da bi mu mogao prici uopste. Pogotovo gdje je Konor southpaw i drzi te na distanci. Uleti ko muha bez glave i patosirat ce ga.
Nema se baš nista dodati.zipoo wrote:Ono je bokserski gard. Rame naprijed, prednja ruka stalno, a jos i southpaw. Khabib bi morao doci sa necim skroz novo i trebalo bi mu dosta vremena da tijelo navikne na novo kretanje. Od Conora nema boljeg fajtera u ufc. Ja mislim da je on ne porazeni stojeci borac u ufc. Jos je Conor prosao nekoliko mjeseci pripreme u boksu za Floyda. I kad Khabibi krene onako glavom, koljeno ili aperkat bi zarvsio posao samo ne treba bjezati ili okretati se. Kod njega ide kombinacija prednja-prednja ili kombinacija prednja-zadnja i onda na obaranje. Ali ako mu uleti u ritam, mogao bi ga Conor "brzo" patosirati.
Volio bih da vidim fight. Teren su vec pripremili.
ne kontam ?Sodom1 wrote:Smanji ribu, izginusmo
Citaj sta si napisao , pa ne bori se protiv Bektica ,zipoo wrote:ne kontam ?Sodom1 wrote:Smanji ribu, izginusmo
Ne kontam te opet. Ko se ne bori ?Sodom1 wrote:Citaj sta si napisao , pa ne bori se protiv Bektica ,zipoo wrote:ne kontam ?Sodom1 wrote:Smanji ribu, izginusmo
Jesil ti svjestan sta pricas ? jesi svjestan da taj jedan aperkat ili udarac o kojem pricas aako ne bude odmah KO, da je Conoru mrka kapa?zipoo wrote:Ono je bokserski gard. Rame naprijed, prednja ruka stalno, a jos i southpaw. Khabib bi morao doci sa necim skroz novo i trebalo bi mu dosta vremena da tijelo navikne na novo kretanje. Od Conora nema boljeg fajtera u ufc. Ja mislim da je on ne porazeni stojeci borac u ufc. Jos je Conor prosao nekoliko mjeseci pripreme u boksu za Floyda. I kad Khabibi krene onako glavom, koljeno ili aperkat bi zarvsio posao samo ne treba bjezati ili okretati se. Kod njega ide kombinacija prednja-prednja ili kombinacija prednja-zadnja i onda na obaranje. Ali ako mu uleti u ritam, mogao bi ga Conor "brzo" patosirati.
cassius wrote:Jesil ti svjestan sta pricas ? jesi svjestan da taj jedan aperkat ili udarac o kojem pricas aako ne bude odmah KO, da je Conoru mrka kapa?zipoo wrote:Ono je bokserski gard. Rame naprijed, prednja ruka stalno, a jos i southpaw. Khabib bi morao doci sa necim skroz novo i trebalo bi mu dosta vremena da tijelo navikne na novo kretanje. Od Conora nema boljeg fajtera u ufc. Ja mislim da je on ne porazeni stojeci borac u ufc. Jos je Conor prosao nekoliko mjeseci pripreme u boksu za Floyda. I kad Khabibi krene onako glavom, koljeno ili aperkat bi zarvsio posao samo ne treba bjezati ili okretati se. Kod njega ide kombinacija prednja-prednja ili kombinacija prednja-zadnja i onda na obaranje. Ali ako mu uleti u ritam, mogao bi ga Conor "brzo" patosirati.
Jesi svjestan da Khabib za ovu borbu nije znao do zadnjeg dana ko ce mu biti protivnik? Mislis da borac koji je 26-0 nece znat kako sa Conorom?![]()
Conor je stojeci porazen borac, kad ga je Diaz uspio uzdrmat u stojci u prvoj borbi, pa ga onda dovrsio na podu.
Sodom1 wrote:Ajde da zbog ostalih forumasa pojasnim , necu opsirno.
Digao si Zucu ko da je najbolji na dunjajluku , te eskivacije te patosiranje, te najbolji fajter , te ne porazeni stojeci borac (ovo mi je najdraze )
a opet s druge strane ucio bi Habiba kako da rusi coveka i ne samo to , nego mora da izmisli nesto novo , da bi Zucu srusio
Hvala na pojasnjenju, ja se nadam da ce paziti , ja isto smatram da svaki borac nije isti , svaki ima nesto svoje.nema me tamo wrote:Sodom1 wrote:Ajde da zbog ostalih forumasa pojasnim , necu opsirno.
Digao si Zucu ko da je najbolji na dunjajluku , te eskivacije te patosiranje, te najbolji fajter , te ne porazeni stojeci borac (ovo mi je najdraze )
a opet s druge strane ucio bi Habiba kako da rusi coveka i ne samo to , nego mora da izmisli nesto novo , da bi Zucu srusio
Govori ti frajer da mora paziti na kretanje jer nema Conor standardni gard kao ostali zar nemaš dovoljno da to skontaš?
Jesi ti procitao uopste o cemu ja pisem ?cassius wrote:Jesil ti svjestan sta pricas ? jesi svjestan da taj jedan aperkat ili udarac o kojem pricas aako ne bude odmah KO, da je Conoru mrka kapa?zipoo wrote:Ono je bokserski gard. Rame naprijed, prednja ruka stalno, a jos i southpaw. Khabib bi morao doci sa necim skroz novo i trebalo bi mu dosta vremena da tijelo navikne na novo kretanje. Od Conora nema boljeg fajtera u ufc. Ja mislim da je on ne porazeni stojeci borac u ufc. Jos je Conor prosao nekoliko mjeseci pripreme u boksu za Floyda. I kad Khabibi krene onako glavom, koljeno ili aperkat bi zarvsio posao samo ne treba bjezati ili okretati se. Kod njega ide kombinacija prednja-prednja ili kombinacija prednja-zadnja i onda na obaranje. Ali ako mu uleti u ritam, mogao bi ga Conor "brzo" patosirati.
Jesi svjestan da Khabib za ovu borbu nije znao do zadnjeg dana ko ce mu biti protivnik? Mislis da borac koji je 26-0 nece znat kako sa Conorom?![]()
Conor je stojeci porazen borac, kad ga je Diaz uspio uzdrmat u stojci u prvoj borbi, pa ga onda dovrsio na podu.
Ne ucim ja nikog nista. To sto ste pogresno shvatili nije do mene.Sodom1 wrote:Ajde da zbog ostalih forumasa pojasnim , necu opsirno.
Ja mislim da ipak jeste i to najvise sto je u revansu bjezao od toga. I u revansu je bio van daha, ali nije isao na pod.nema me tamo wrote:Ma nije greška zippo jednostavno je vidio da nema snage više i samo krenuo da izgubi bolje i onako nego da ga nokautira nemilosrdno..
U revanšu su u tim momentima obojica bili bez daha onaj prvi je samo Conor bio a nije mogao cekat kraj runde jer su ostale dobre 2 minute cini mi se..zipoo wrote:Ja mislim da ipak jeste i to najvise sto je u revansu bjezao od toga. I u revansu je bio van daha, ali nije isao na pod.nema me tamo wrote:Ma nije greška zippo jednostavno je vidio da nema snage više i samo krenuo da izgubi bolje i onako nego da ga nokautira nemilosrdno..
Moguce da je i to. Ovo pisem kroz sjecanje.nema me tamo wrote:U revanšu su u tim momentima obojica bili bez daha onaj prvi je samo Conor bio a nije mogao cekat kraj runde jer su ostale dobre 2 minute cini mi se..zipoo wrote:Ja mislim da ipak jeste i to najvise sto je u revansu bjezao od toga. I u revansu je bio van daha, ali nije isao na pod.nema me tamo wrote:Ma nije greška zippo jednostavno je vidio da nema snage više i samo krenuo da izgubi bolje i onako nego da ga nokautira nemilosrdno..
Alo tebra, znam ja da si ti dickrider Conora veliki. Ali de ne budi slijep pored ociju.nema me tamo wrote:Isto si u krivu kad kazes da ga je Nate dobio na nogama..
Conor ga je uništio i u prvoj borbi do momenta kad je izdahnuo i nije imao snage više poslije toga ide dominacija Nejta..
U drugoj kad je pazio s kondicijom izašao je s minimalnim modricama dok je onaj jedva na oci gledao.

nema me tamo wrote:Pogledaj mu facu ovdje ovo je nakon što je citavu rundu i nešto silovao Diaza..
Zippo je jedan od rijetkih koji zna nešto..