Koliko nam je Rijeka platila onda, da mi je znati...i to je bila prijateljska...trenirali u hodnicima nekakvog rijeckog hotela B kategorije...ljudi nam tricu uvalili i šutnuli nas nogom, e tako su nam platili....moci ce citav život pricati kako su preslušali bosansku reprezentaciju na kantridi.burek_in_space wrote:Meni zaista nije jasno zashto se tih 300 000 dolara spominje kao neshto wow, kada je to sasvim normalno u danashnje doba?!
Nema vishe igranja na lijepe ochi, nego hocesh protivnika, nije problem, plati pa se klati.![]()
300 000 za nas je cifra koja pokazuje da smo u usponu, nije to tek tako ponudjeno, pogotovo ako se zna da jedan Brazil koshta milion dolara.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#6601 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- burek_in_space
#6602 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Druzhe, hajde da se skoncentrishemo na Papetov mandat, da sad Ciru zanemarimo jer je on bivshi selektor.LSD wrote: Koliko nam je Rijeka platila onda, da mi je znati...i to je bila prijateljska...trenirali u hodnicima nekakvog rijeckog hotela B kategorije...ljudi nam tricu uvalili i šutnuli nas nogom, e tako su nam platili....moci ce citav život pricati kako su preslušali bosansku reprezentaciju na kantridi.
-
LSD
#6603 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma koncentišimo se mi na mandate bandita iz NS, a ne na selektore...oni se mjenjaju ko na tekucoj traci, a banda zauzela busiju i nema micanja evo vec 15 godina...zato se i dešavaju ovakva ponižavanja selekcije.burek_in_space wrote:Druzhe, hajde da se skoncentrishemo na Papetov mandat, da sad Ciru zanemarimo jer je on bivshi selektor.LSD wrote: Koliko nam je Rijeka platila onda, da mi je znati...i to je bila prijateljska...trenirali u hodnicima nekakvog rijeckog hotela B kategorije...ljudi nam tricu uvalili i šutnuli nas nogom, e tako su nam platili....moci ce citav život pricati kako su preslušali bosansku reprezentaciju na kantridi.
- Murat Sabanovic
#6604 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
SAVEZ: safete ,dogovorili smo sa mexikom prijateljsku utakmicu prije tvog dolaska .ponudili su nam dosta novca ,a znas i sam da smo finansijski losi, svaki dinar ce nam dobro doci !
SAFET : SPAHA i CO ,idemo u mexiko !!! svako ko se ne bude odazvo osim dzeke bice sankcionisan !
IGRACI ; dosta nam je vise utakmica od kojih imamo vise stete nego koristi !
SAFET : SPAHA i CO ,idemo u mexiko !!! svako ko se ne bude odazvo osim dzeke bice sankcionisan !
IGRACI ; dosta nam je vise utakmica od kojih imamo vise stete nego koristi !
- LeonardoAC
#6605 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jbt zivot - sta smo docekali... Ibričić ucjenjuje reprezentaciju
Da nije reprezentacije ne bi nikad ni mako iz Bugojna... - da je kakav đon obraz preplivao bi do amerike... al' haj, znam ja nas - jebo nas
Da nije reprezentacije ne bi nikad ni mako iz Bugojna... - da je kakav đon obraz preplivao bi do amerike... al' haj, znam ja nas - jebo nas
- jutarnji
#6606 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije platila nista, Mexico nam platio 300 000 dolara, spavace u Hilton hotelu kategorije 150 zvjezdica, treniraceLSD wrote:Koliko nam je Rijeka platila onda, da mi je znati...i to je bila prijateljska...trenirali u hodnicima nekakvog rijeckog hotela B kategorije
na stadionu koji izgleda k`o svemirski brod...je l` sad vidis koliki je to napredak za jednu (do jucer BiH who?)
reprezentaciju? Malo li je `ebem li ga?
- burek_in_space
#6607 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja bih rado da ih skinemo, ali ne mere.LSD wrote: Ma koncentišimo se mi na mandate bandita iz NS, a ne na selektore...oni se mjenjaju ko na tekucoj traci, a banda zauzela busiju i nema micanja evo vec 15 godina...zato se i dešavaju ovakva ponižavanja selekcije.
-
missko
#6608 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja bi ovako sad hladne glave, ove tako nazovi mangupe pozivao i ubuduceu repku dok se ne ukazu novi talenti ali im ne bi dao za svoga mandata ni minute da odigraju nego samo da glume ikebane na klupi pa mater svoju nek ucjenjuju i odbijaju. Neka znaju gdje im je mjesto.
- luckylaka
#6609 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jutarnji wrote:Nije platila nista, Mexico nam platio 300 000 dolara, spavace u Hilton hotelu kategorije 150 zvjezdica, treniraceLSD wrote:Koliko nam je Rijeka platila onda, da mi je znati...i to je bila prijateljska...trenirali u hodnicima nekakvog rijeckog hotela B kategorije
na stadionu koji izgleda k`o svemirski brod...je l` sad vidis koliki je to napredak za jednu (do jucer BiH who?)
-
LSD
#6610 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Placao je nama Iran i prije Rijeke, pa šta?' i gdje smo sad i šta smo?' i dalje smo BIH who, jel tako...jesmo li se ikad igdje plasirali pa da ne nosimo više marku BIH who?? naravno da nismo.jutarnji wrote:Nije platila nista, Mexico nam platio 300 000 dolara, spavace u Hilton hotelu kategorije 150 zvjezdica, treniraceLSD wrote:Koliko nam je Rijeka platila onda, da mi je znati...i to je bila prijateljska...trenirali u hodnicima nekakvog rijeckog hotela B kategorije
Sad fol mi neko ime što je Mexico platio bjednicima sa balkana 300 milja ( a Hajduk ce platiti Barseloni 3 miliona za istu zayebanciju - prijateljsku tekmu, toliko o našim vrijednostima) da prevale pola svijeta da bi im došli na noge da igraju sa njima...jašta radi....puno li je 'ebem li ga
- jutarnji
#6611 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cuja pa sta? Pored novca ovdje je u igri i renome, mogucnost za korak napred. Ili su tebi Mexico i Iran kad jeLSD wrote:cao je nama Iran i prije Rijeke, pa šta?'
fudbal u pitanju, jedna te ista stvar? Pogledaj malo fifinu ljestvicu prije nego sto spomenes ove dvije ekipe
u istom kontestu. Na kraju krajeva, ovu utakmicu direktno prenosi 164 televizijske kompanije u 93 zemlje svijeta,
dok je nas mec sa Iranom prenosila BiH Tv, i radio Modrica.
Nismo, danas smo poznata reprezentacija. Do jucer smo za prijateljske utakmice ganjali Iran, Azerbejdzan, Katar itd,LSD wrote:i dalje smo BIH who, jel tako
a danas igramo sa Svedskom, Njemackom, Slovackom, Mexicom...to je k`o kad bi ti stekao uslove da umjesto golfa
dvojke u garazu parkiras ferari.
LSD wrote:Sad fol mi neko ime što je Mexico platio bjednicima sa balkana da prevale pola svijeta da bi im došli na noge da igraju sa njima...jašta radi
Pa Mexico je mogao to platiti i nekom drugom da dodje, ima na Balkanu jos bjednika, al` eto samo njima palo na
pamet da od toliko reprezentacija bas zovnu BiH.
-
LSD
#6612 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nema jarane...nema na balkanu bjednika koji ce se pristati da pređu pola svijeta za 300.000 dolara (njima je preca para od rezultata i rejtinga same selekcije)...samo mi i niko više...u tom i jest fazon...a palo je mexikancima na pamet jer znaju kakvo smo mi fukara , tj. naš NS koji bi prodao mater rođenu za 30.000 a kamoli za 300.000.jutarnji wrote:Cuja pa sta? Pored novca ovdje je u igri i renome, mogucnost za korak napred. Ili su tebi Mexico i Iran kad jeLSD wrote:cao je nama Iran i prije Rijeke, pa šta?'
fudbal u pitanju, jedna te ista stvar? Pogledaj malo fifinu ljestvicu prije nego sto spomenes ove dvije ekipe
u istom kontestu. Na kraju krajeva, ovu utakmicu direktno prenosi 164 televizijske kompanije u 93 zemlje svijeta,
dok je nas mec sa Iranom prenosila BiH Tv, i radio Modrica.Nismo, danas smo poznata reprezentacija. Do jucer smo za prijateljske utakmice ganjali Iran, Azerbejdzan, Katar itd,LSD wrote:i dalje smo BIH who, jel tako
a danas igramo sa Svedskom, Njemackom, Slovackom, Mexicom...to je k`o kad bi ti stekao uslove da umjesto golfa
dvojke u garazu parkiras ferari.
LSD wrote:Sad fol mi neko ime što je Mexico platio bjednicima sa balkana da prevale pola svijeta da bi im došli na noge da igraju sa njima...jašta radi
Pa Mexico je mogao to platiti i nekom drugom da dodje, ima na Balkanu jos bjednika, al` eto samo njima palo na
pamet da od toliko reprezentacija bas zovnu BiH.
Letili smo mi i u Iran i to u više navrata (na zato što ih volimo vec zato što su nam placali, isto kao i sad Mexico), kad je Bolic vidio aktovke pune pare kod Pašalića kako mu iranci daju za dolazak, pa je Kodro odmah smijenjen cim je pokušao da stane u kraju takvom cirkusu.
-
aleDP
#6613 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prvo, Ibričić je iz Sanskog Mosta, nikakve veze s Bogojnom nema.LeonardoAC wrote:Jbt zivot - sta smo docekali... Ibričić ucjenjuje reprezentaciju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugo, Ibričić je bio igrač Zagreba, prije nego je debitovao za reprezentaciju. U Hajduk je otišao jer je bio najbolji igrač Hrvatske lige u tom trenutku, a u Lokomotiv kao najbolji igrač Hajduka.
-
samko1974
#6614 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
aleDP wrote:Prvo, Ibričić je iz Sanskog Mosta, nikakve veze s Bogojnom nema.LeonardoAC wrote:Jbt zivot - sta smo docekali... Ibričić ucjenjuje reprezentaciju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugo, Ibričić je bio igrač Zagreba, prije nego je debitovao za reprezentaciju. U Hajduk je otišao jer je bio najbolji igrač Hrvatske lige u tom trenutku, a u Lokomotiv kao najbolji igrač Hajduka.
Kakav Sanski Most, tu je zivio u ratu, Ibricic je rodom iz Kotor Varosa.Raspitaj se malo bolje.Sa Sanom doduse ima veze jer je zivio tamo al je u Sanu dosao iz K.V.
-
mikogoago
#6615 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Evo jednog finog teksta sa stranice BHF:
Igrajte miševi, jebale vas pare! PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 07 Februar 2011 15:57
Share
Čini se da je lakše bilo okupiti fudbalsku reprezentaciju BiH u vrijeme agresije na našu domovinu nego ovih dana. Nikakvi razlozi tada nisu mogli spriječiti istinske patriote (najbolje fudbalere koje je BiH imala u to vrijeme) da obuku dres sa ljiljanima, izađu na međunarodnu scenu, zagrle se dok svira „Jedna si jedina“ i da onako ponosno pronose ime naše nezavisne domovine svugdje po svijetu.
Okupljanje najboljih bh. reprezentativaca nisu mogli spriječiti : profesionalni ugovori, vremenske razlike, kilometri, jebene vize (koje je upravo tada bilo teško dobiti), gripa, ospice, šarlah, male boginje, velke boginje, dijareja (kod nas popularan i kao „proljev“), upala grla, fistula na „šestici“, nadrkana zaručnica koja upravo u tom periodu ima „plodne dane“ i kamara sličnih izgovora.
U to vrijeme agresije kada su se i komšije i susjedi trudili da zatru trag i postojanje Bosne i Hercegovine odigravaju se dvije, ISTORIJSKE, fudbalske utakice koje su udarile temelje našem fudbalu, ali i direktno promovirali našu državu Bosnu i Hrercegovinu. Naime u Genku (Belgija) održan je susret Genk - Humne zvjezde BiH, na kojoj smo pobijedili rezultatom 4:2., a samo tri dana nakon toga igrali smo sa Kaiserslauternom u Koblenzu gdje smo izgubili.
Zbog čega je važno pomenuti ove utakmioce i početak stvaranja fudbalske reprezentacije BiH?
Pa postoji više razloga, ali pametnom će biti jasnije samo ako je pogleda sastav koji je nastupao za Bosnu i Hercegovinu u ove dvje istorijske tekme. Znači, sastav reprezentativaca Bosne i Hercegovine bio je sljedeći: Enver Lugušić, Merdan Ibrahimović, Anto Jakovljević, Mirsad Baljić, Refik Šabanadžović, Suad Katana, Faruk Hadžibegić, Davor Jozić, Mehmed Baždarević , Demir Hotić , Blaž Slišković, Safet Sušić, Haris Škoro, Semir Tuce, Meho Kodro, Predrag Jurić, Husref Musemić, Senad Merdanović, Mirza Kapetanović, Ismet Mulabdić, Ibrahim Duro i Edin Hadžialagić.
Prva zvanična utakmica naše repke odigrana je 30.11. 1995. g. protiv Albanije i tada smo izgubili 2:0. Za naš tim su nastupali: Ismir Pintol, Vedin Musić, Ibrahim Duro, Muhamed Konjić, Senad Begić, Nedžad Fazlagić, Sait Fazlagić, Esmir Džafić, Enes Demirović, Husref Musemić, Amir Osmanović, Asim Hrnjić, Almir Turković. Selektor je bio: Fuad Muzurović.
Ono što nam smeta je da pojedini fudbaleri ne pokazuju respekt prema državnom dresu. Ono što nas još više pizdi jeste činjenica da se te i takve “zvijezde” ne odazivaju na poziv (ili u “zadnji čas” otkazuju svoj dolazak) selektoru Safetu Sušiću.Onom istom čovjeku koji je među prvima promovirao fudbal nezavisne države Bosne i Hercegovine. Takvi bi najradije da igraju samo odlučujuće kvalifikacione reprezentativne susrete (po mogućnostima sa nekom od TOP 20 svjetskih reprezentacija), a koje će biti adekvatno medijski i menadžerski propraćene. Tada bi se i potrudili da daju sve od sebe, pa možda i koju kap znoja da ostave na terenu.
Ako se vratimo na početak priče i vidimo u kakvim uslovima smo uspjevali okupiti najbolje od najboljih, onda se svi trebamo zapitati da li sada zaista trebamo trpiti ponašanja pojedinih fudbalera i njihov odnos prema državnom dresu?
Da li su dva-tri igrača zaista bolja i vrijednija o ostalih koji su spremni da daju sve od sebe za Bosnu i Hercegovinu bez obzira da li se igra prijateljska ili kvalifikaciona tekma?
A možda će neki reći da mi nismo toliko velika zemlja pa da imamo taj luksuz da se odreknemo usluga nekih od vrhunskih igrača. Sigurno je najteže selektoru Safetu Sušiću koji se mora pozabaviti ovim problem i odlučiti da li i na koji način sankcionisati fudbalere koji “eskiviraju” odziv državnoj repki Dodatni pritisak na Papeta (ne)namjerno vrši dio javnosti i pojedini novinari kojima od početka on nije selektor “po mjeri”, jer za razliku od svog predhodnika, on se ne zalijeće sa bombastičnim izjavama, ne stvara euforiju i stvari definiše i naziva onakvima kakve zaista i jesu. Ostaje nam da Papetu i momcima koji obuku sveti dres Bosne i Hercegovine poželimo svu sreću.
Kao i uvjek BHF će i u Americi biti uz vas...
Igrajte miševi, jebale vas pare! PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 07 Februar 2011 15:57
Share
Čini se da je lakše bilo okupiti fudbalsku reprezentaciju BiH u vrijeme agresije na našu domovinu nego ovih dana. Nikakvi razlozi tada nisu mogli spriječiti istinske patriote (najbolje fudbalere koje je BiH imala u to vrijeme) da obuku dres sa ljiljanima, izađu na međunarodnu scenu, zagrle se dok svira „Jedna si jedina“ i da onako ponosno pronose ime naše nezavisne domovine svugdje po svijetu.
Okupljanje najboljih bh. reprezentativaca nisu mogli spriječiti : profesionalni ugovori, vremenske razlike, kilometri, jebene vize (koje je upravo tada bilo teško dobiti), gripa, ospice, šarlah, male boginje, velke boginje, dijareja (kod nas popularan i kao „proljev“), upala grla, fistula na „šestici“, nadrkana zaručnica koja upravo u tom periodu ima „plodne dane“ i kamara sličnih izgovora.
U to vrijeme agresije kada su se i komšije i susjedi trudili da zatru trag i postojanje Bosne i Hercegovine odigravaju se dvije, ISTORIJSKE, fudbalske utakice koje su udarile temelje našem fudbalu, ali i direktno promovirali našu državu Bosnu i Hrercegovinu. Naime u Genku (Belgija) održan je susret Genk - Humne zvjezde BiH, na kojoj smo pobijedili rezultatom 4:2., a samo tri dana nakon toga igrali smo sa Kaiserslauternom u Koblenzu gdje smo izgubili.
Zbog čega je važno pomenuti ove utakmioce i početak stvaranja fudbalske reprezentacije BiH?
Pa postoji više razloga, ali pametnom će biti jasnije samo ako je pogleda sastav koji je nastupao za Bosnu i Hercegovinu u ove dvje istorijske tekme. Znači, sastav reprezentativaca Bosne i Hercegovine bio je sljedeći: Enver Lugušić, Merdan Ibrahimović, Anto Jakovljević, Mirsad Baljić, Refik Šabanadžović, Suad Katana, Faruk Hadžibegić, Davor Jozić, Mehmed Baždarević , Demir Hotić , Blaž Slišković, Safet Sušić, Haris Škoro, Semir Tuce, Meho Kodro, Predrag Jurić, Husref Musemić, Senad Merdanović, Mirza Kapetanović, Ismet Mulabdić, Ibrahim Duro i Edin Hadžialagić.
Prva zvanična utakmica naše repke odigrana je 30.11. 1995. g. protiv Albanije i tada smo izgubili 2:0. Za naš tim su nastupali: Ismir Pintol, Vedin Musić, Ibrahim Duro, Muhamed Konjić, Senad Begić, Nedžad Fazlagić, Sait Fazlagić, Esmir Džafić, Enes Demirović, Husref Musemić, Amir Osmanović, Asim Hrnjić, Almir Turković. Selektor je bio: Fuad Muzurović.
Ono što nam smeta je da pojedini fudbaleri ne pokazuju respekt prema državnom dresu. Ono što nas još više pizdi jeste činjenica da se te i takve “zvijezde” ne odazivaju na poziv (ili u “zadnji čas” otkazuju svoj dolazak) selektoru Safetu Sušiću.Onom istom čovjeku koji je među prvima promovirao fudbal nezavisne države Bosne i Hercegovine. Takvi bi najradije da igraju samo odlučujuće kvalifikacione reprezentativne susrete (po mogućnostima sa nekom od TOP 20 svjetskih reprezentacija), a koje će biti adekvatno medijski i menadžerski propraćene. Tada bi se i potrudili da daju sve od sebe, pa možda i koju kap znoja da ostave na terenu.
Ako se vratimo na početak priče i vidimo u kakvim uslovima smo uspjevali okupiti najbolje od najboljih, onda se svi trebamo zapitati da li sada zaista trebamo trpiti ponašanja pojedinih fudbalera i njihov odnos prema državnom dresu?
Da li su dva-tri igrača zaista bolja i vrijednija o ostalih koji su spremni da daju sve od sebe za Bosnu i Hercegovinu bez obzira da li se igra prijateljska ili kvalifikaciona tekma?
A možda će neki reći da mi nismo toliko velika zemlja pa da imamo taj luksuz da se odreknemo usluga nekih od vrhunskih igrača. Sigurno je najteže selektoru Safetu Sušiću koji se mora pozabaviti ovim problem i odlučiti da li i na koji način sankcionisati fudbalere koji “eskiviraju” odziv državnoj repki Dodatni pritisak na Papeta (ne)namjerno vrši dio javnosti i pojedini novinari kojima od početka on nije selektor “po mjeri”, jer za razliku od svog predhodnika, on se ne zalijeće sa bombastičnim izjavama, ne stvara euforiju i stvari definiše i naziva onakvima kakve zaista i jesu. Ostaje nam da Papetu i momcima koji obuku sveti dres Bosne i Hercegovine poželimo svu sreću.
Kao i uvjek BHF će i u Americi biti uz vas...
-
mikogoago
#6616 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
evo jos nekih susicevih razmisljanja prije leta u Atlantu:
Poziv Šehiću
I pored brojnih odustajanja, jedini koji je naknadno dobio poziv je Ibrahim Šehić. Golman Željezničara juče je u Sarajevu dobio američku vizu. Šehić je juče odmah otputova u Atlantu.
Ponosan na Bešića i Pandžu
Jučerašnji dan u sređivanju neophodne dokumentacije proveli su Muhamed Bešić i Boris Pandža. Bešić je maksimalno nastojao izvaditi vizu, dok je Pandža u Briselu čekao pasoš koji je trebalo da mu stigne poštom.
"Zaista sam ponosan na većinu momaka. Bešić se maksimalno trudi da dođe u Ameriku. Pandža je juče na aerodrom odvezeo Adnana Mravca, koji je prespavao kod njega u Belgiji, a onda otišao po svoj pasoš u poštu", rekao je Sušić.
Riješene dileme
Otkazi su prvom strategu, priznaje, pomogli u rješavanju nekih dilema. Protiv Meksika je generalna proba za Rumune i neke stvari već sada zna.
"Planirao sam da u Atlanti po jedno poluvrijeme brane Hasagić i Begović, na osnovu čega bih odlučio za Rumuniju. Isto tako bio sam na vagi između Pandže i Nadarevića. Sada više nemam dilema", pojasnio je Sušić.
Ibričić zaprijetio, Sušić uzvratio
Nakon što mu je selektor zaprijetio mogućim sankcijama zbog neodazivanja, Senijad Ibričić burno je reagovao i između ostalog zaprijetio:
"Ukoliko Sušić pokrene postupak protiv mene, oprostiću se od reprezentacije. Očito je da neke igrače može poštedjeti, a neke ne."
No, ni selektor juče nije ostao dužan.
"Kriterijumi su za sve isti. Uostalom, ja sam selektor, ja odlučujem i to je moj stvar koga ću da poštedim", rekao je Sušić.
Poziv Šehiću
I pored brojnih odustajanja, jedini koji je naknadno dobio poziv je Ibrahim Šehić. Golman Željezničara juče je u Sarajevu dobio američku vizu. Šehić je juče odmah otputova u Atlantu.
Jučerašnji dan u sređivanju neophodne dokumentacije proveli su Muhamed Bešić i Boris Pandža. Bešić je maksimalno nastojao izvaditi vizu, dok je Pandža u Briselu čekao pasoš koji je trebalo da mu stigne poštom.
"Zaista sam ponosan na većinu momaka. Bešić se maksimalno trudi da dođe u Ameriku. Pandža je juče na aerodrom odvezeo Adnana Mravca, koji je prespavao kod njega u Belgiji, a onda otišao po svoj pasoš u poštu", rekao je Sušić.
Riješene dileme
Otkazi su prvom strategu, priznaje, pomogli u rješavanju nekih dilema. Protiv Meksika je generalna proba za Rumune i neke stvari već sada zna.
"Planirao sam da u Atlanti po jedno poluvrijeme brane Hasagić i Begović, na osnovu čega bih odlučio za Rumuniju. Isto tako bio sam na vagi između Pandže i Nadarevića. Sada više nemam dilema", pojasnio je Sušić.
Nakon što mu je selektor zaprijetio mogućim sankcijama zbog neodazivanja, Senijad Ibričić burno je reagovao i između ostalog zaprijetio:
"Ukoliko Sušić pokrene postupak protiv mene, oprostiću se od reprezentacije. Očito je da neke igrače može poštedjeti, a neke ne."
"Kriterijumi su za sve isti. Uostalom, ja sam selektor, ja odlučujem i to je moj stvar koga ću da poštedim", rekao je Sušić.
- therrarrius
#6617 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Petljamikogoago wrote:evo jos nekih susicevih razmisljanja prije leta u Atlantu:
Poziv Šehiću
Riješene dileme
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
- burek_in_space
#6619 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Deri Pape, i nemoj stati na ovome. 
- emigrazione
#6620 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Upravo tako, nadam se da ces slican stav imati u svom novom klubu ako te trener izostavi sa spiska za utakmicu"Ukoliko Sušić pokrene postupak protiv mene, oprostiću se od reprezentacije. Očito je da neke igrače može poštedjeti, a neke ne."
- Bosanski_kralj
#6621 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znači protiv Rumuna ne treba zvati Ibričića, Begovića, Nadarevića...
i Džeku
i Džeku
-
LSD
#6622 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma ko god da nešto sere....Sušić ima jedinstvenu priliku (s obzirom da ne yebe mišljenje novinara i licemjerne javnosti ni 2%, što je za svaku pohvalu) da konacno diciplinuje i uozbilji osnovne stvari u i oko naše fudbalske selekcije.
Da postavi profesionalizam, da se zna ko je selektor a ko je igrac...nadam se da ce istrajati u ovom svome, pa makar se i ne plasirali na EP.
A o Ibričiću i tim nekim njegovim smiješnim prijetnjama/ultimatumima
svašta bi sad lanuo, al se suzdržavam 
Da postavi profesionalizam, da se zna ko je selektor a ko je igrac...nadam se da ce istrajati u ovom svome, pa makar se i ne plasirali na EP.
A o Ibričiću i tim nekim njegovim smiješnim prijetnjama/ultimatumima
- splend
#6623 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
a da mi sacekamo STRUCNO misljenje Muhameda Bikića
nedaj Safete nad sebe
nedaj Safete nad sebe
- ganjeta
#6624 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A znamo da je do sad bio dosljedan 
-
Corola
#6625 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U kakvim go-vnima radi i predoslijedan.Treba sa ovom bagrom izaci na kraj.ganjeta wrote:A znamo da je do sad bio dosljedan
Uostalom nek Hasagic ili sehic naprave gresku na galvu ce se vecina popeti da opet onog Bekana pozove.