Pogledala prvu epizodu (zasad samo za nju ima prijevod) i definitivno ima potencijala.
Moderator: _BataZiv_0809

poceo gledat, obecavabrown.sugar wrote:Welcome to Sweden (2014)
Pogledala prvu epizodu (zasad samo za nju ima prijevod) i definitivno ima potencijala.
odgledala i ja. dobra je ova zadnja sezona, meni je i treca bila okej. prica je ovoj seriji uvijek bila najslabija karika. fotografija, montaza, to kreiranje atmosfere su fantasticni, glumacki par odlican sa sjajnom kemijom, i onda sve pokvare najtraljavijim pisanjem i najbanalnijim okretima. steta, ova serija je mogla puno vise ali su je kreatori i scenaristi sputali vlastitom arogancijom.Jack Be Nimble wrote:Dobra ova zadnja Killinga. Kratko, napeto, svi likovi presli na dark side. Ove epizode bolje nego sve druge zajedno.

episodesbull21 wrote:Imade li kavijeh serija da su kratke i da nisu po HBO "što više tuc-muc" receptu tj. da su family friendly a da nisu one iritantne komedije i ostalo?

A znam, čim nema na prijevodi-online, podnapisi i titlovi.com vjerovatno nema nigdje, ali eto rekoh možda slučajno...irac300 wrote:Nije niko preveo.
nema, ima samo engleski titl. možda bude kad krene Honorable Woman na Sundance Channelu (američkom) pa raja skonta da postojivicious wrote:A znam, čim nema na prijevodi-online, podnapisi i titlovi.com vjerovatno nema nigdje, ali eto rekoh možda slučajno...irac300 wrote:Nije niko preveo.
Neki dan tako skinem neki titl za Tyrant, kad ono neko samo provukao kroz google translate i tako postavio
ne znam bas da je "episodes" obiteljska serija.ChandlerBing wrote:episodesbull21 wrote:Imade li kavijeh serija da su kratke i da nisu po HBO "što više tuc-muc" receptu tj. da su family friendly a da nisu one iritantne komedije i ostalo?
pa ako izuzmemo par scena (iz svake epizode) dobijemo porodicnu serijuomar little wrote:ne znam bas da je "episodes" obiteljska serija.ChandlerBing wrote:episodesbull21 wrote:Imade li kavijeh serija da su kratke i da nisu po HBO "što više tuc-muc" receptu tj. da su family friendly a da nisu one iritantne komedije i ostalo?