Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#6601 Re: FK Sarajevo
A po kojoj je logici gomilanje, ako imaš DVA napadača u cijeloj ekipi i dovedeš trećeg? Ne kontam.
-
cunga lunga
#6602 Re: FK Sarajevo
Sa tim zaostatko od 3,4 boda za vodecim i raspored koji imamo na proljece nemamo sanse ni za Evropu a da ne govorim o tituli..Bordolini wrote:Ma jebo gomilanje, ima frajer 34 godine, koji ce nam qrac? Nema pravo nastupa prije proljetnog dijela a mi cemo se na zimu svakako morati pojacati na toj poziciji tako da...![]()
Samo da je do zime izgurati sa minimalnim zaostatkom za vodecim, pretpostavljam da ce nam Borac pobjeci jos 3,4 bobe najmanje.
Pa mi smo izgubili kod Slavije, i 2 boda kod nekog tamo Rudara + 3 boda kuci od Borca..
Na proljece idemo Borcu, Zrinjskom, Celiku, Slobodi i kome jos ne...
Znaci, od 3 najlaksa gostovanja mi smo od 9 bodova donijeli 4 i jos oduzmes 3 boda izgubljena kuci dodjes do zakljucka da smo od tih 9 laganih bodova uzeli 1!
-
north
#6603 Re: FK Sarajevo
Surova matematika,ali nažalost istinita....Slažem se u potpunosti, mi ako na kraju polusezone budemo zaostajali više od 2-3 boda za vodećim, na proljeće će Evropa biti poprilično upitna.....Sa ovim igračkim kadrom, a pogotovo još i ako na klupi sve bude isto, mi nećemo na proljeće nikoga na strani dobiti....Ako neko misli drugačije, nega argemuntuje...kako i s kim???cunga lunga wrote:Sa tim zaostatko od 3,4 boda za vodecim i raspored koji imamo na proljece nemamo sanse ni za Evropu a da ne govorim o tituli..Bordolini wrote:Ma jebo gomilanje, ima frajer 34 godine, koji ce nam qrac? Nema pravo nastupa prije proljetnog dijela a mi cemo se na zimu svakako morati pojacati na toj poziciji tako da...![]()
Samo da je do zime izgurati sa minimalnim zaostatkom za vodecim, pretpostavljam da ce nam Borac pobjeci jos 3,4 bobe najmanje.
Pa mi smo izgubili kod Slavije, i 2 boda kod nekog tamo Rudara + 3 boda kuci od Borca..
Znaci, od 3 najlaksa gostovanja mi smo od 9 bodova donijeli 4 i jos oduzmes 3 boda izgubljena kuci dodjes do zakljucka da smo od tih 9 laganih bodova uzeli 1!
Šaranović??? U bilo kojoj drugoj situaciji, rekao bih, zahvaliti se, ali s obzirom kakve rasne strijelce trenutno imamo
- fosil
#6604 Re: FK Sarajevo
...jesen je blistava, al' je zlatno proljece... 
- Gde si sad cica maco
#6605 Re: FK Sarajevo
Evo, i ja se zvanično nudim Fudbalskom klubu Sarajevo. Visok sam i imam dobru desnicu, a na lijevu zna leći. Ne tražim previše, simbolično.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#6606 Re: FK Sarajevo
Ja sam za tebe prije nego za Šarana, plus što bi ti imao makar pravo nastupa odmah, a ne tek na proljeće.Gde si sad cica maco wrote:Evo, i ja se zvanično nudim Fudbalskom klubu Sarajevo. Visok sam i imam dobru desnicu, a na lijevu zna leći. Ne tražim previše, simbolično.
Kakav Šaran manite se njega

-
samo_ovaj_put
#6607 Re: FK Sarajevo
UTAKMICA JE 26.9.
NEDJELJA
NEDJELJA
- 1946
#6608 Re: FK Sarajevo
I ne gledah datum na ovom bannerusamo_ovaj_put wrote:UTAKMICA JE 26.9.
NEDJELJA
- Gde si sad cica maco
#6609 Re: FK Sarajevo
Ruku na srce, ova naša stranica nije bolja od Manchesterove. Možda je njen dizajn lijep, ali se na njoj radi k'o preko kurca, da prostite. Znam da ću dobiti odgovor "dobrovoljno je", "momci rade", "dovoljno je", ali sve je to mršavo. Neke stvari koje su jednostavne i koje izuskuju vremena koliko i tri ovčija mahanja repom ne rade se. Sigurno se može pronaći nekoliko navijača Sarajeva koji rade na stranici Bakija da besplatno odvoje par sati za ovu stranicu. Učinkovitiji su.
-
cunga lunga
#6610 Re: FK Sarajevo
Gde si sad cica maco wrote:Evo, i ja se zvanično nudim Fudbalskom klubu Sarajevo. Visok sam i imam dobru desnicu, a na lijevu zna leći. Ne tražim previše, simbolično.
-
cunga lunga
#6611 Re: FK Sarajevo
Upravo!north wrote:Surova matematika,ali nažalost istinita....Slažem se u potpunosti, mi ako na kraju polusezone budemo zaostajali više od 2-3 boda za vodećim, na proljeće će Evropa biti poprilično upitna.....Sa ovim igračkim kadrom, a pogotovo još i ako na klupi sve bude isto, mi nećemo na proljeće nikoga na strani dobiti....Ako neko misli drugačije, nega argemuntuje...kako i s kim???cunga lunga wrote:Sa tim zaostatko od 3,4 boda za vodecim i raspored koji imamo na proljece nemamo sanse ni za Evropu a da ne govorim o tituli..Bordolini wrote:Ma jebo gomilanje, ima frajer 34 godine, koji ce nam qrac? Nema pravo nastupa prije proljetnog dijela a mi cemo se na zimu svakako morati pojacati na toj poziciji tako da...![]()
Šaranović??? U bilo kojoj drugoj situaciji, rekao bih, zahvaliti se, ali s obzirom kakve rasne strijelce trenutno imamo, i on kao staro i istrošeno gvožđe bi mogao poslužiti.....nažalost....
Sa ovakvim opcijama u napadu svaka pomoc je dobrodosla...
- Gde si sad cica maco
#6612 Re: FK Sarajevo
Mirza, znam da si šokiran ponudama koje plješte kao kiša. Ovo je ispit za tebe. Vrijeme je da razumno postupiš.cunga lunga wrote:Gde si sad cica maco wrote:Evo, i ja se zvanično nudim Fudbalskom klubu Sarajevo. Visok sam i imam dobru desnicu, a na lijevu zna leći. Ne tražim previše, simbolično.
-
samo_ovaj_put
#6613 Re: FK Sarajevo
dobar bi bio da nam moze posluziti ovu polusezonu,ali posto je vec igrao za slobodu,za nas moze igrati tek na proljece
a mi,ako imamo ikakve ozbiljnije ciljeve i namjere,na pauzi moramo dovesti jednog pravog napadaca tipa alena skore koji ce svaku drugu sansu pretvarati u go
a mi,ako imamo ikakve ozbiljnije ciljeve i namjere,na pauzi moramo dovesti jednog pravog napadaca tipa alena skore koji ce svaku drugu sansu pretvarati u go
-
cunga lunga
#6614 Re: FK Sarajevo
samo_ovaj_put wrote:dobar bi bio da nam moze posluziti ovu polusezonu,ali posto je vec igrao za slobodu,za nas moze igrati tek na proljece
100% i jednog nazad...
-
Omerovim_Koracima
#6615 Re: FK Sarajevo
Imam neki osjecaj da ce se Skoro tivra 
- kukurikuu
#6616 Re: FK Sarajevo
sto bi se to Skoro vratio?Omerovim_Koracima wrote:Imam neki osjecaj da ce se Skoro tivra
-
Omerovim_Koracima
#6617 Re: FK Sarajevo
Zato jer ne igra tamo,a i ov amu ekipa slaba,iz 5 kola mislim samo 1 pobjeda sve porazikukurikuu wrote:sto bi se to Skoro vratio?Omerovim_Koracima wrote:Imam neki osjecaj da ce se Skoro tivra
- Koshpa
-
Omerovim_Koracima
#6619 Re: FK Sarajevo
Nije sakupio ni citavu utakmicu da valja
-
samo_ovaj_put
#6620 Re: FK Sarajevo
nek je potrcao da obezbjedi egzistenciju
ovaj stevo nikolic bi nam pao ko budali samar,ali mislim da do zime mozemo naci puno boljeg
jednostavno nam fali taj jedan razbijac da kompletira ekipu,igrac koji i bez problema moze zabiti na gostovanju u donijeti nam te gostujuce bodove
ovaj stevo nikolic bi nam pao ko budali samar,ali mislim da do zime mozemo naci puno boljeg
jednostavno nam fali taj jedan razbijac da kompletira ekipu,igrac koji i bez problema moze zabiti na gostovanju u donijeti nam te gostujuce bodove
- Gde si sad cica maco
#6621 Re: FK Sarajevo
Ne treba nam napadač!
Trebaju nam nagradne.
Trebaju nam nagradne.
- Gusztav
#6622 Re: FK Sarajevo
Ja mislim da imamo veznih igrača više nego nam treba, evo rješenja, treba pogledati po ostalim klubovima (iz vrha naravno), ko je deficitaran sa veznim igračima i ugovoriti neku razmjenu. Mi vama jednog veznog, vi nama napadača.
Čak možda i "skoknuti" na lijevu obalu Miljacke, što da ne, ova praksa je ustaljena i sasvim normalna u svijetu fudbala.
Evo kad i ovaj Brazilac počne igrati i ako Bog da uđe u formu, stvarno ćemo imati dosta veznih igrača, a napadača ni na mapi.
Čak možda i "skoknuti" na lijevu obalu Miljacke, što da ne, ova praksa je ustaljena i sasvim normalna u svijetu fudbala.
Evo kad i ovaj Brazilac počne igrati i ako Bog da uđe u formu, stvarno ćemo imati dosta veznih igrača, a napadača ni na mapi.
-
north
#6623 Re: FK Sarajevo
Zašto sa Olimpikom opet u nedjelju? Prošli put su rekli zbog nekog atletskog mitinga ili tako nešto..., šta je sada razlog?
Lično, po meni je subota puno jači termin.....
- 1946
#6624 Re: FK Sarajevo
Koliko skontah zbog TV prijenosanorth wrote:Zašto sa Olimpikom opet u nedjelju? Prošli put su rekli zbog nekog atletskog mitinga ili tako nešto..., šta je sada razlog?
-
cunga lunga
#6625 Re: FK Sarajevo
Sto se tice posjete i atmosfere subota je neuporedivo bolji dan...1946 wrote:Koliko skontah zbog TV prijenosanorth wrote:Zašto sa Olimpikom opet u nedjelju? Prošli put su rekli zbog nekog atletskog mitinga ili tako nešto..., šta je sada razlog?