Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Obuca9

#6601 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

A po kojoj je logici gomilanje, ako imaš DVA napadača u cijeloj ekipi i dovedeš trećeg? Ne kontam.
cunga lunga

#6602 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

Bordolini wrote:Ma jebo gomilanje, ima frajer 34 godine, koji ce nam qrac? Nema pravo nastupa prije proljetnog dijela a mi cemo se na zimu svakako morati pojacati na toj poziciji tako da... :zzzz:
Samo da je do zime izgurati sa minimalnim zaostatkom za vodecim, pretpostavljam da ce nam Borac pobjeci jos 3,4 bobe najmanje.
Sa tim zaostatko od 3,4 boda za vodecim i raspored koji imamo na proljece nemamo sanse ni za Evropu a da ne govorim o tituli..
Pa mi smo izgubili kod Slavije, i 2 boda kod nekog tamo Rudara + 3 boda kuci od Borca..
Na proljece idemo Borcu, Zrinjskom, Celiku, Slobodi i kome jos ne...
Znaci, od 3 najlaksa gostovanja mi smo od 9 bodova donijeli 4 i jos oduzmes 3 boda izgubljena kuci dodjes do zakljucka da smo od tih 9 laganih bodova uzeli 1!
north

#6603 Re: FK Sarajevo

Post by north »

cunga lunga wrote:
Bordolini wrote:Ma jebo gomilanje, ima frajer 34 godine, koji ce nam qrac? Nema pravo nastupa prije proljetnog dijela a mi cemo se na zimu svakako morati pojacati na toj poziciji tako da... :zzzz:
Samo da je do zime izgurati sa minimalnim zaostatkom za vodecim, pretpostavljam da ce nam Borac pobjeci jos 3,4 bobe najmanje.
Sa tim zaostatko od 3,4 boda za vodecim i raspored koji imamo na proljece nemamo sanse ni za Evropu a da ne govorim o tituli..
Pa mi smo izgubili kod Slavije, i 2 boda kod nekog tamo Rudara + 3 boda kuci od Borca..
Znaci, od 3 najlaksa gostovanja mi smo od 9 bodova donijeli 4 i jos oduzmes 3 boda izgubljena kuci dodjes do zakljucka da smo od tih 9 laganih bodova uzeli 1!
Surova matematika,ali nažalost istinita....Slažem se u potpunosti, mi ako na kraju polusezone budemo zaostajali više od 2-3 boda za vodećim, na proljeće će Evropa biti poprilično upitna.....Sa ovim igračkim kadrom, a pogotovo još i ako na klupi sve bude isto, mi nećemo na proljeće nikoga na strani dobiti....Ako neko misli drugačije, nega argemuntuje...kako i s kim???

Šaranović??? U bilo kojoj drugoj situaciji, rekao bih, zahvaliti se, ali s obzirom kakve rasne strijelce trenutno imamo :-) , i on kao staro i istrošeno gvožđe bi mogao poslužiti.....nažalost....
fosil

#6604 Re: FK Sarajevo

Post by fosil »

...jesen je blistava, al' je zlatno proljece... :-D
Gde si sad cica maco

#6605 Re: FK Sarajevo

Post by Gde si sad cica maco »

Evo, i ja se zvanično nudim Fudbalskom klubu Sarajevo. Visok sam i imam dobru desnicu, a na lijevu zna leći. Ne tražim previše, simbolično.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#6606 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Gde si sad cica maco wrote:Evo, i ja se zvanično nudim Fudbalskom klubu Sarajevo. Visok sam i imam dobru desnicu, a na lijevu zna leći. Ne tražim previše, simbolično.
Ja sam za tebe prije nego za Šarana, plus što bi ti imao makar pravo nastupa odmah, a ne tek na proljeće.
Kakav Šaran manite se njega :-)

Image
samo_ovaj_put

#6607 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

UTAKMICA JE 26.9.
NEDJELJA
1946

#6608 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

samo_ovaj_put wrote:UTAKMICA JE 26.9.
NEDJELJA
I ne gledah datum na ovom banneru :roll:
Gde si sad cica maco

#6609 Re: FK Sarajevo

Ruku na srce, ova naša stranica nije bolja od Manchesterove. Možda je njen dizajn lijep, ali se na njoj radi k'o preko kurca, da prostite. Znam da ću dobiti odgovor "dobrovoljno je", "momci rade", "dovoljno je", ali sve je to mršavo. Neke stvari koje su jednostavne i koje izuskuju vremena koliko i tri ovčija mahanja repom ne rade se. Sigurno se može pronaći nekoliko navijača Sarajeva koji rade na stranici Bakija da besplatno odvoje par sati za ovu stranicu. Učinkovitiji su.
cunga lunga

#6610 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

Gde si sad cica maco wrote:Evo, i ja se zvanično nudim Fudbalskom klubu Sarajevo. Visok sam i imam dobru desnicu, a na lijevu zna leći. Ne tražim previše, simbolično.
:shock:
cunga lunga

#6611 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

north wrote:
cunga lunga wrote:
Surova matematika,ali nažalost istinita....Slažem se u potpunosti, mi ako na kraju polusezone budemo zaostajali više od 2-3 boda za vodećim, na proljeće će Evropa biti poprilično upitna.....Sa ovim igračkim kadrom, a pogotovo još i ako na klupi sve bude isto, mi nećemo na proljeće nikoga na strani dobiti....Ako neko misli drugačije, nega argemuntuje...kako i s kim???

Šaranović??? U bilo kojoj drugoj situaciji, rekao bih, zahvaliti se, ali s obzirom kakve rasne strijelce trenutno imamo :-) , i on kao staro i istrošeno gvožđe bi mogao poslužiti.....nažalost....
Upravo!
Sa ovakvim opcijama u napadu svaka pomoc je dobrodosla...
Gde si sad cica maco

#6612 Re: FK Sarajevo

cunga lunga wrote:
:shock:
Mirza, znam da si šokiran ponudama koje plješte kao kiša. Ovo je ispit za tebe. Vrijeme je da razumno postupiš.
samo_ovaj_put

#6613 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

dobar bi bio da nam moze posluziti ovu polusezonu,ali posto je vec igrao za slobodu,za nas moze igrati tek na proljece
a mi,ako imamo ikakve ozbiljnije ciljeve i namjere,na pauzi moramo dovesti jednog pravog napadaca tipa alena skore koji ce svaku drugu sansu pretvarati u go
cunga lunga

#6614 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

samo_ovaj_put wrote:dobar bi bio da nam moze posluziti ovu polusezonu,ali posto je vec igrao za slobodu,za nas moze igrati tek na proljece
a mi,ako imamo ikakve ozbiljnije ciljeve i namjere,na pauzi moramo dovesti jednog pravog napadaca tipa alena skore koji ce svaku drugu sansu pretvarati u go

100% i jednog nazad...
Omerovim_Koracima

#6615 Re: FK Sarajevo

Post by Omerovim_Koracima »

Imam neki osjecaj da ce se Skoro tivra :D
kukurikuu

#6616 Re: FK Sarajevo

Post by kukurikuu »

Omerovim_Koracima wrote:Imam neki osjecaj da ce se Skoro tivra :D
sto bi se to Skoro vratio?
Omerovim_Koracima

#6617 Re: FK Sarajevo

kukurikuu wrote:
Omerovim_Koracima wrote:Imam neki osjecaj da ce se Skoro tivra :D
sto bi se to Skoro vratio?
Zato jer ne igra tamo,a i ov amu ekipa slaba,iz 5 kola mislim samo 1 pobjeda sve porazi :D :D
Koshpa

#6618 Re: FK Sarajevo

Post by Koshpa »

Omerovim_Koracima

#6619 Re: FK Sarajevo

Nije sakupio ni citavu utakmicu da valja :D .taj rad :) zadnju nije ni ulazio.jbga
samo_ovaj_put

#6620 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

nek je potrcao da obezbjedi egzistenciju
ovaj stevo nikolic bi nam pao ko budali samar,ali mislim da do zime mozemo naci puno boljeg
jednostavno nam fali taj jedan razbijac da kompletira ekipu,igrac koji i bez problema moze zabiti na gostovanju u donijeti nam te gostujuce bodove
Gde si sad cica maco

#6621 Re: FK Sarajevo

Ne treba nam napadač!

Trebaju nam nagradne.
Gusztav

#6622 Re: FK Sarajevo

Post by Gusztav »

Ja mislim da imamo veznih igrača više nego nam treba, evo rješenja, treba pogledati po ostalim klubovima (iz vrha naravno), ko je deficitaran sa veznim igračima i ugovoriti neku razmjenu. Mi vama jednog veznog, vi nama napadača.
Čak možda i "skoknuti" na lijevu obalu Miljacke, što da ne, ova praksa je ustaljena i sasvim normalna u svijetu fudbala.
Evo kad i ovaj Brazilac počne igrati i ako Bog da uđe u formu, stvarno ćemo imati dosta veznih igrača, a napadača ni na mapi.
north

#6623 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Zašto sa Olimpikom opet u nedjelju? Prošli put su rekli zbog nekog atletskog mitinga ili tako nešto..., šta je sada razlog?

Lično, po meni je subota puno jači termin.....
1946

#6624 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

north wrote:Zašto sa Olimpikom opet u nedjelju? Prošli put su rekli zbog nekog atletskog mitinga ili tako nešto..., šta je sada razlog?

Koliko skontah zbog TV prijenosa :-)
cunga lunga

#6625 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

1946 wrote:
north wrote:Zašto sa Olimpikom opet u nedjelju? Prošli put su rekli zbog nekog atletskog mitinga ili tako nešto..., šta je sada razlog?

Koliko skontah zbog TV prijenosa :-)
Sto se tice posjete i atmosfere subota je neuporedivo bolji dan...
Locked