Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
betametazon
#6601 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
e pa necemo ni sad 
-
nema me tamo
#6602 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Svaki put kad igramo protiv Srbije se zgrčimo ko zadnje pičke..
Još mi je nekako odvratno vidjet' da je u pocetnom sastavu prezime Milošević..
-
betametazon
#6603 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ili su realno ljudi bolji i imaju vecu zelju i motiv da pobjede?nema me tamo wrote:Svaki put kad igramo protiv Srbije se zgrčimo ko zadnje pičke..
- Romanista 101%
#6604 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
prije bih rekao da nasi izgube vec na zagrijavanju, sve je u glavi
-
nema me tamo
#6605 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma dvomeč u fudbalu ista stvar..
A ono u rukometu uzeli jer je bila prazna dvorana, dajem ruku da je bila puna da bi' i tad popušili..
I da ponovim da prezime Milošević nebi' trebalo uopšte da igra za nas.
Reda radi.
Romanista normalna stvar da je u glavi sve..
Ako možemo uzet Litvaniju možemo i ove..
Koji je ovo put da gubimo u košarci od srba?
A ono u rukometu uzeli jer je bila prazna dvorana, dajem ruku da je bila puna da bi' i tad popušili..
Reda radi.
-
betametazon
#6606 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
uzeše nam skalp danas i srbi i crnogorci...nije džaba kod nas kišovito i tmurno a u srbiji vedro 
-
Iker C
#6607 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bila puna Skenderija kada smo Srbiju dobili 2 razlike ali smo u revanšu u Čajru izgubili.nema me tamo wrote:Ma dvomeč u fudbalu ista stvar..
Reda radi.
-
nema me tamo
#6608 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Šta ima puna, bila poluprazna!Iker C wrote:Bila puna Skenderija kada smo Srbiju dobili 2 razlike ali smo u revanšu u Čajru izgubili.nema me tamo wrote:Ma dvomeč u fudbalu ista stvar..
Reda radi.
- deer_hunter
#6609 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
de ponovi jos jednom,boldiraj i povecaj font da svi vide glupost koju si napisaonema me tamo wrote:Ma dvomeč u fudbalu ista stvar..
Reda radi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6610 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
http://sportsport.ba/bh_kosarka/teletov ... ije/137179
Teletovic igra, ostali su tu da popune roster. Ne znam sta ocekivati dok nam fale neki bitni igraci. Valjda mozemo proci kvalifikacije sa ovom ekipom, ali na EP moramo biti kompletni.
Inace smo turisti.
Teletovic igra, ostali su tu da popune roster. Ne znam sta ocekivati dok nam fale neki bitni igraci. Valjda mozemo proci kvalifikacije sa ovom ekipom, ali na EP moramo biti kompletni.
Inace smo turisti.
-
nema me tamo
#6611 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pocetak recenice pocinje velikim slovom, a poslije zareza odvojiš.deer_hunter wrote:de ponovi jos jednom,boldiraj i povecaj font da svi vide glupost koju si napisaonema me tamo wrote:Ma dvomeč u fudbalu ista stvar..
Reda radi.
Pozz.
-
Korisnica_
#6612 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Iskreno, nisam sigurna da cemo ni proci kvalifikacije s ovim timom...daj Boze da grijesim.
-
Iker C
#6613 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... rvDBOVhDzM
Ako laže koza ne laže rog.
Ako laže koza ne laže rog.
Last edited by Iker C on 03/08/2014 20:08, edited 1 time in total.
- deer_hunter
#6614 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ako cemo o pismenostinema me tamo wrote:Pocetak recenice pocinje velikim slovom, a poslije zareza odvojiš.deer_hunter wrote:de ponovi jos jednom,boldiraj i povecaj font da svi vide glupost koju si napisaonema me tamo wrote:Ma dvomeč u fudbalu ista stvar..
Reda radi.
Pozz.
-
nema me tamo
#6615 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Iker ovo je 2009..
Mi smo bili s njima u grupi za evropsko-svjetsko ne znam tacno..
2011, 2012?
https://www.youtube.com/watch?v=_X-VClXv5dg
Na ovo sam ja mislio..
A ovdje smo izgubili..
Da mi smo dobili 2009, a 2012 izgubili...
Bilo 2000 ljudi samo..
2011, 2012?
Na ovo sam ja mislio..
A ovdje smo izgubili..
Bilo 2000 ljudi samo..
- deer_hunter
#6616 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
kako se ova recenica poklapa sa ovom?? ne znas ni ti vise sta si mislionema me tamo wrote:Iker ovo je 2009..
2011, 2012?
Na ovo sam ja mislio..
A ovdje smo izgubili..
Bilo 2000 ljudi samo..
-
nema me tamo
#6617 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da pogriješio sam godine..
Idi se seksaj s rodbinom pozz.
- deer_hunter
#6618 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ma nisi ti nista pogrijesio, pogrijesio je onaj ko te prikljuci na net. nije ovo za tebenema me tamo wrote:Da pogriješio sam godine..
-
nema me tamo
#6619 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Naucio si da treba razmak dobro je..
- It_is_a_Leclerc
#6620 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ponižavajuće loša igra naših.
Počinjem sumnjati da nas Duško Ivanović vodi u dobrom pravcu. Jer na tom pravcu nema Jusufa Nurkića, ali ima Draška Albijanića i Milana Miloševića.
Ipak, dao bih mu još vremena.
Počinjem sumnjati da nas Duško Ivanović vodi u dobrom pravcu. Jer na tom pravcu nema Jusufa Nurkića, ali ima Draška Albijanića i Milana Miloševića.
-
SSemir
#6621 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
od svih sranja koja se desavaju trenutno ti nadje da prozoves duska. samo si jos trebao i teletovica prozvati i bacit neku sumnju i na njeg..It_is_a_Leclerc wrote:Ponižavajuće loša igra naših.
- MOSALJOZE
#6622 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Vidim,na temi se odjednom pojaviše zabrinuta lica,koja žele dobro BIH
- It_is_a_Leclerc
#6623 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Izvinite, a koja se sranja dešavaju trenutno ?!SSemir wrote:od svih sranja koja se desavaju trenutno ti nadje da prozoves duska. samo si jos trebao i teletovica prozvati i bacit neku sumnju i na njeg..It_is_a_Leclerc wrote:Ponižavajuće loša igra naših.
Da li su to U20 momci koji su prvaci B divizije, ili U18 koji su među 12 najboljih evropskih ekipa u svom uzrastu, ili su to U16 koji će igrati A diviziju ?
Jedino, uslovno rečeno, sranje je to što je KS BIH iznervirao Jusufa Nurkića, što je neoprostivo.
Ja ne vidim nikakvo sranje, već vidim neuigranu momčad koja zavisi od dobrog dana Mirze Teletovića i Jusufa Nurkića (oh, wait); vidim ekipu u kojoj su Milan Milošević (koji se cerekao na klupi na EP u Litvaniji, kad su nas razbijali kojekakvi Finci) i koja elegantno izgubi utakmice od protivnika koje bi, realno, trebalo dobiti.
I nisam rekao da je Duško loš, a pogotovo ne da je Mirza, već da počinjem sumnjati da nešto ne radi kako treba.
-
betametazon
#6624 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
U vrijeme kad sam se ja bavio ozbiljnije sportom trener je bio autoritet u rangu sa vojskom i policijom. Danas sve neke razmažene primadone koje, pazi sad, ne smiješ iznervirati? dakako da momak ne ovisi o reprezentaciji, neka igra NBA i uziva u parama i slavi ali u ono vrijeme na njegova pleca bi pala itekakva sramota...It_is_a_Leclerc wrote:[q
Jedino, uslovno rečeno, sranje je to što je KS BIH iznervirao Jusufa Nurkića, što je neoprostivo.
podsjeti me to na onu sliku kako su nekad roditelji galamili na djecu pred uciteljicom kad im pokaze lose ocjene a danas galame na uciteljice, djeca su zasticena kategorija...
- It_is_a_Leclerc
#6625 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa ne smiješ.betametazon wrote:U vrijeme kad sam se ja bavio ozbiljnije sportom trener je bio autoritet u rangu sa vojskom i policijom. Danas sve neke razmažene primadone koje, pazi sad, ne smiješ iznervirati? dakako da momak ne ovisi o reprezentaciji, neka igra NBA i uziva u parama i slavi ali u ono vrijeme na njegova pleca bi pala itekakva sramota...It_is_a_Leclerc wrote:[q
podsjeti me to na onu sliku kako su nekad roditelji galamili na djecu pred uciteljicom kad im pokaze lose ocjene a danas galame na uciteljice, djeca su zasticena kategorija...
Kad godinama kuburiš sa pozicijom centra koju ti krpaju osobe koje inače služe kao brklje za kupus, tipa Nedžad Sinanović, i kad konačno dobiješ NBA centra, jednog od najvećih talenata u svijetu na poziciji centra, onda se valjda potrudiš da ga ne otjeraš brzopleitm piskarenjem o "sankcijama", "neozbiljnom ponašanju", bla-bla.
Jusuf je ozljeđen. Ima dokumentaciju koja to potvrđuje i poslat će je kome god treba. Mi, pak, imamo nekog vrlo neprofesionalnog u savezu ko se vrlo profesionalno bavi sjebvanjem reprezentacije.