Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ama, fiskalna kasa, na računu pišu relacija i cijena.
Al' jok, đeš to. Šta je slijedeće, da na pijaci imaju vagu vezanu za fiskalnu kasu pa da dobiješ račun sa uz naziv proizvoda još i tačnom težinom ispisanom na računu uz cijenu?
Ne dirajte taksiste. Haram vam je. Oni su organizirali odbranu grada. Pustite ljude da zarade. Sram vas i stid bilo. Umjesto da im i prebacite na račun vi ovdje otvorili temu za pljuvanje. Stidite se crne zemlje.
Vozač Sarajevo taksija izbacio iz vozila majku i autističnog sina.U saopćenju stoji kao mlad pa nije znao.Baš me zanima hoće li se provući samo sa verbalnom packom ili slijede konkretnije sankcije.
MaxPayne wrote:Vozač Sarajevo taksija izbacio iz vozila majku i autističnog sina.U saopćenju stoji kao mlad pa nije znao.Baš me zanima hoće li se provući samo sa verbalnom packom ili slijede konkretnije sankcije.
Nađi taxistu koji je kažnjen zbog nekorektnog odnosa prema mušteriji.
Makar svi po koji review mozemo ostaviti na google za ovu bagru, pa kad turist dođe neće na njih prve letiti i pročitati će kako mahalaši varaju. A ovi domaći ako nisu upratili do sada, neće nikada.
vala imajući u vidu dosadašnju nedodirljivost sa taksista u svakom mogućem pogledu - bilo kakva osuda je pozitivna novina. i što se udruženja tiče, ja sam očekivao reakciju jeste to vaše dijete, ali je njegovo vozilo...
ne mislim tako.
trebao je ostro osuditi ovo, a ne de hajde dodjite da se pomirite pred kamerama. ne dozvoliti Suljagicu da primirise dok ne kaze kako je to "adekvatno" sankcionisan taj taxista? natjerati ga da se javno izvini. ovo je jeftino populisticko ubiranje poena preko ledja djece s posebnim potrebama. kao organizirace se edukacija za odnos prema putnicima s posebnim potrebama - sic!
organiziraj edukaciju o lijepom postovanju, ponasanju, usluzi, cistoci i nepotkradanju, pa se ovakvi slucajevi nece desavati ma o kome se radilo.
hadzinicasa wrote:ne mislim tako.
trebao je ostro osuditi ovo, a ne de hajde dodjite da se pomirite pred kamerama. ne dozvoliti Suljagicu da primirise dok ne kaze kako je to "adekvatno" sankcionisan taj taxista? natjerati ga da se javno izvini. ovo je jeftino populisticko ubiranje poena preko ledja djece s posebnim potrebama. kao organizirace se edukacija za odnos prema putnicima s posebnim potrebama - sic!
organiziraj edukaciju o lijepom postovanju, ponasanju, usluzi, cistoci i nepotkradanju, pa se ovakvi slucajevi nece desavati ma o kome se radilo.
Hajmo biti realni.
I ovo je vise nego smo se nadali i navikli.