Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bloo wrote:
On seta sa djevojkom, a ja sa mamom i tatom.
Niko od navedenih ne zna kako izgleda falus.
Ocu prekrivam oci, majka obara pogled prema asfaltu.
Djevojka pretpostavljam pita, a jel ovaj inzinjer il tehnicar ko ti?
Dovoljno imas kapaciteta intelekta da shvatis da je tako napisano da bi ti demonstriralo neugodnost jedne takve situacije, ali tvoje predrasude ti zamagljuju rasudjivanje.
Zasto ako je to sasvim ok super normalno tako treba zasto obarati pogled ?
Ne brini se, neće mahati plastičnim penisima. Jedino, ako baš imaš neku potajnu želju da ti se maše istim. Za takve, ima San Francisco.
Ocu prekrivam oci, majka obara pogled prema asfaltu. Djevojka pretpostavljam pita, a jel ovaj inzinjer il tehnicar ko ti?
Bloo wrote:
Ocu prekrivam oci, majka obara pogled prema asfaltu.
Djevojka pretpostavljam pita, a jel ovaj inzinjer il tehnicar ko ti?
Dovoljno imas kapaciteta intelekta da shvatis da je tako napisano da bi ti demonstriralo neugodnost jedne takve situacije, ali tvoje predrasude ti zamagljuju rasudjivanje.
Zasto ako je to sasvim ok super normalno tako treba zasto obarati pogled ?
Pobrkala si malo to inzinjer / tehnicar
1. Zajebavam te, prihvati šalu.
2. Da, samo je korak od Povorke ponosa do mahanja kurcima šarenim.
3. that is not what she said
славянин wrote:
Pa odprilike da, mozda sam staromodan/protektivan ... Jer ipak mislim da ne gledaju sve zene pimpeke kome i gdje god stignu.. mada sto ljudi sto cudi
To serve and protect!
Nadam se da žene pod tvojom zaštitom nemaju kablovsku i pristup internetu.
hAZNADAR wrote:
Pa nije to bas moglo proci ni u socijalisticko vrijeme u bivsoj Jugoslaviji gdje se vjere nisu bas nesto pitale. Tako da nisu samo vjere udruzene.
Pa ja se slazem sa tom politikom, ali ekvivalent bi bio ono fasisti i komunisti se grle i pljuju na trece
Rodjo,... valjda je jasno i tebi i meni da dobar dio ovih sto podrzava paradu to radi samo po zakonu reakcije. Ono kontra islam, IZ, SDA, zastupnica Samra, licemjerni Bosnjaci,..... i to. Vikend liberali sto rece jedan.
Na stranu što podržavam svačije ljudsko pravo na okupljanje i slobodno ispoljavanje sebe, ima istine. Melem na dušu je čitati kokodakanja IZ, SDA, zastupnica Samra i sličnih kreatura.
славянин wrote:
Pa odprilike da, mozda sam staromodan/protektivan ... Jer ipak mislim da ne gledaju sve zene pimpeke kome i gdje god stignu.. mada sto ljudi sto cudi
To serve and protect!
Pogresno me cenis, ja se zalazem za ravnopravnost,jake zene i porodicu uz to.Znaci jedno drugo upotpunjava a sto se tice da neko mase mi pimpekom pred djevojkom to bi mi.. da tako kazem zasmetalo a ti naravno sebi nadjes momka/djevojku kojem to ne smeta pa jel... sto ljudi sto cudi. Ali uvazajmo jedni drugi tako ako aposlutno mislim da lgbtq imaju pravo na kakvo god oce seksualno opredjeljenje ne moraju da ugrozavaju naprimjer moje pravo da setam sa mojom porodicom bez da neko mase pimpekom ili slicno
славянин wrote:
To serve and protect!
Pogresno me cenis, ja se zalazem za ravnopravnost,jake zene i porodicu uz to.Znaci jedno drugo upotpunjava a sto se tice da neko mase mi pimpekom pred djevojkom to bi mi.. da tako kazem zasmetalo a ti naravno sebi nadjes momka kojem to ne smeta pa jel... sto ljudi sto cudi. Ali uvazajmo jedni drugi tako ako aposlutno mislim da lgbtq imaju pravo na kakvo god oce seksualno opredjeljenje ne moraju da ugrozavaju naprimjer moje pravo da setam sa mojom porodicom bez da neko mase pimpekom ili slicno
Ok, znaci tebi smeta, sta ako njoj ne smeta?
Ne smeta ti ak si u muskom drustvu, već ti je smiješno.
U ženskom, postaješ zaštitnik.
Samo ti ukazujem na tvoju logiku.
Njeno je da šuti, tvoje je da je braniš - OD NAPADA ŠARENIH PIMPEKA IZ SVEMIRA!!!!
salik79 wrote:Ne znam. Ti mi reci. Koja je razlika izmedju Berlina, Pariza i Zagreba?
Rekao si da vremenom postane tradicija.
To znači i u Parizu, Berlinu, Zagrebu. ILI?
Čekam.
Zagreb jos uvijek nije zanimljiv bjelosvjetskim pedercinama? Nije "in" destinacija? Drustvo jos uvijek konzervativno? Nije jos dostigao kriticnu masu sljedbenika?....
Bloo wrote:
Ok, znaci tebi smeta, sta ako njoj ne smeta? Ne smeta ti ak si u muskom drustvu, već ti je smiješno.
Njeno je da šuti, tvoje je da je braniš - OD NAPADA ŠARENIH PIMPEKA IZ SVEMIRA!!!!
Prvi dio si pogodila, kazem staromodan sam
Drugi dio si malo fulila jer sumnjam da bi bio sa djevojkom kojoj je ok da gleda muskarce dok masu pipmecima dok seta sa momkom muzem bratom ili slicno.. mada sto ljudi sto cudi
Bloo wrote:
Ok, znaci tebi smeta, sta ako njoj ne smeta? Ne smeta ti ak si u muskom drustvu, već ti je smiješno.
Prvi dio si pogodila, kazem staromodan sam
Drugi dio si malo fulila jer sumnjam da bi bio sa djevojkom kojoj je ok da gleda muskarce dok masu pipmecima dok seta sa momkom muzem bratom ili slicno.. mada sto ljudi sto cudi
Ti njoj zaklanjaš oči, a ona padne u sevdah...pa počme