Ilegalni migranti u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
славянин

#6601 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

insomnia78 wrote:Hrvati rade pos’o zato sto nemaju RSK.
Drzavne granice nadgleda DGS a ne entitetske policije,dalje niko ne smije pipnuti "jadne" migrante jer ima fin tovar ovih nvo i "boraca" za ljudska prava.RS nastupa pametno samo istovara prema Sarajevu i Bihacu sto zateknu u svojoj nadleznosti.

Ali ne vidim problem:
sadie_forever wrote:
MarlboroGold wrote:Mom drugu uletili u kuću u Bihaću. Kad se vratio s posla zatekao ih je za stolom kako jedu, a jedan se čak tuširao... ništa oni mrtvi hladni kao da je njihova kuća. Odmah zvao komšije pa su ih zajedno istjerali. Jebo te led... kad bi ih ja tako u svom stanu zatekao zatukao bi ih momentalno.
pa nisu dosli da ukradu vec da se najedu i ociste,sto im je to sprijecavao? nahrani gladnog i obuci golog kaze vjera :thumbup: :thumbup:
Samo da je po vjeri :thumbup:
insomnia78

#6602 Re: Migranti u BiH

Post by insomnia78 »

Ma kakav DGS.
MarlboroGold

#6603 Re: Migranti u BiH

Post by MarlboroGold »

sadie_forever wrote:
MarlboroGold wrote:Mom drugu uletili u kuću u Bihaću. Kad se vratio s posla zatekao ih je za stolom kako jedu, a jedan se čak tuširao... ništa oni mrtvi hladni kao da je njihova kuća. Odmah zvao komšije pa su ih zajedno istjerali. Jebo te led... kad bi ih ja tako u svom stanu zatekao zatukao bi ih momentalno.
pa nisu dosli da ukradu vec da se najedu i ociste,sto im je to sprijecavao? nahrani gladnog i obuci golog kaze vjera :thumbup: :thumbup:
Sva sreća pa sam ateista i što su moja sigurnost i sigurnost mojih najdražih na prvom mjestu... a tebi neka dolaze i neka obijaju kuću po vjeri kad te nema :)
Bodkin

#6604 Re: Migranti u BiH

Post by Bodkin »

Pametni. Iskopirali od madjara. Oni isto prvo ocistili srbe pa rade poso prema migrantima
insomnia78

#6605 Re: Migranti u BiH

Post by insomnia78 »

Bodkin wrote:
Pametni. Iskopirali od madjara. Oni isto prvo ocistili srbe pa rade poso prema migrantima
Jbg znas kako kaze Charles Barkley “sto ulazis u frku kad si slabiji”
sadie_forever

#6606 Re: Migranti u BiH

Post by sadie_forever »

MarlboroGold wrote:
sadie_forever wrote:
Sva sreća pa sam ateista i što su moja sigurnost i sigurnost mojih najdražih na prvom mjestu... a tebi neka dolaze i neka obijaju kuću po vjeri kad te nema :)
Ako ce se nesto desiti nisi mocan uopste tu,zato ti je bolje da imas nafake a ona se dobija dobrim djelima :) evo Ramazan ti je prilika da zaradis nafake koja ce pomoci i tebi i tvojima :)
Bodkin

#6607 Re: Migranti u BiH

Post by Bodkin »

insomnia78 wrote:
Bodkin wrote:
Jbg znas kako kaze Charles Barkley “sto ulazis u frku kad si slabiji”
Komentar fulio cijelu loptu al nije vrijedno objasnjavanja
MarlboroGold

#6608 Re: Migranti u BiH

Post by MarlboroGold »

sadie_forever wrote: Ako ce se nesto desiti nisi mocan uopste tu,zato ti je bolje da imas nafake a ona se dobija dobrim djelima :) evo Ramazan ti je prilika da zaradis nafake koja ce pomoci i tebi i tvojima :)
Neka... ne treba mi nafaka te vrste. Uostalom ne oslanjam se na nafaku u životu.
славянин

#6609 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

sadie_forever wrote:
Ako ce se nesto desiti nisi mocan uopste tu,zato ti je bolje da imas nafake a ona se dobija dobrim djelima :) evo Ramazan ti je prilika da zaradis nafake koja ce pomoci i tebi i tvojima :)
Dobra logika pravo, insala sve ce biti dobro.
Boemica

#6610 Re: Migranti u BiH

Post by Boemica »

Ovi naši na poslu već godinu dana izbjegavaju metnut panik tastere, al' evo migranti ih natjeraše.

:srce:
славянин

#6611 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

Boemica wrote:Ovi naši na poslu već godinu dana izbjegavaju metnut panik tastere, al' evo migranti ih natjeraše.

Trebaju se voditi sadie logikom, ako ce se nesto desiti - desiti ce se, sta ce ti onda panik taster - jos mozes i sevapa zaraditi :D
sadie_forever

#6612 Re: Migranti u BiH

Post by sadie_forever »

MarlboroGold wrote:
sadie_forever wrote: Ako ce se nesto desiti nisi mocan uopste tu,zato ti je bolje da imas nafake a ona se dobija dobrim djelima :) evo Ramazan ti je prilika da zaradis nafake koja ce pomoci i tebi i tvojima :)
Neka... ne treba mi nafaka te vrste. Uostalom ne oslanjam se na nafaku u životu.
svi tako pricaju dok ih ne strefi neka nevolja e onda dozivaju Boga-Kuran cak tako kaze
Boemica

#6613 Re: Migranti u BiH

Post by Boemica »

славянин wrote:
Boemica wrote:Ovi naši na poslu već godinu dana izbjegavaju metnut panik tastere, al' evo migranti ih natjeraše.

Trebaju se voditi sadie logikom, ako ce se nesto desiti - desiti ce se, sta ce ti onda panik taster - jos mozes i sevapa zaraditi :D
Ma ja sam ga samo danas već dvaput slučajno klepila rukom :lol: svakako nije to za mene
славянин

#6614 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

sadie_forever wrote:
svi tako pricaju dok ih ne strefi neka nevolja e onda dozivaju Boga-Kuran cak tako kaze
Ako Kuran tako kaze onda je tako.
sadie_forever

#6615 Re: Migranti u BiH

Post by sadie_forever »

славянин wrote:
sadie_forever wrote:
Ako Kuran tako kaze onda je tako.
Ne zelim ti da osjetis teske probleme ,recimo zdravstvene tvoje ili tvojih najblizih ,pa da osjetis kako ces brzinom svjetlosnom da pocnes u Boga vjerovati ;)
славянин

#6616 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

sadie_forever wrote:
Ne zelim ti da osjetis teske probleme ,recimo zdravstvene tvoje ili tvojih najblizih ,pa da osjetis kako ces brzinom svjetlosnom da pocnes u Boga vjerovati ;)
Nisi cula u ratu dok neko umire kako doziva majku ?
Boemica

#6617 Re: Migranti u BiH

Post by Boemica »

Inače ateisti nikad nikakvih životnih poteškoća nisu doživjeli
sadie_forever

#6618 Re: Migranti u BiH

Post by sadie_forever »

славянин wrote:
sadie_forever wrote:
kakve to veze ima s ovim?
славянин

#6619 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

sadie_forever wrote:
славянин wrote:
sadie_forever wrote:
kakve to veze ima s ovim?
sadie_forever wrote: svi tako pricaju dok ih ne strefi neka nevolja e onda dozivaju Boga-Kuran cak tako kaze
Konsultuj nekog seika ili vec sta siguran sam da ce "tumaciti" zasto pojedini se odluce da dozivaju majku kada umiru a ne boga ... izgleda nesto oko prevoda.
sadie_forever

#6620 Re: Migranti u BiH

Post by sadie_forever »

славянин wrote:
Konsultuj nekog seika ili vec sta siguran sam da ce "tumaciti" zasto pojedini se odluce da dozivaju majku kada umiru a ne boga ... izgleda nesto oko prevoda.

Majku dozivaju i vjernici i nevjernici jer majka je svima simbol zastite i sigurnosti
MarlboroGold

#6621 Re: Migranti u BiH

Post by MarlboroGold »

sadie_forever wrote:
MarlboroGold wrote:
Ima li gdje da piše u Kur'anu da ne pametujete ostalima?
insomnia78

#6622 Re: Migranti u BiH

Post by insomnia78 »

Opet ovaj o šeicima :lol:
Kakve veze šeici imaju sa tumacenjem vjere?
славянин

#6623 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

insomnia78 wrote:Opet ovaj o šeicima :lol:
Kakve veze šeici imaju sa tumacenjem vjere?
Cuj kakve, pa cijeli fakulteti uspostavljeni da tumace kuran i hadise - sta blebetas ?
insomnia78

#6624 Re: Migranti u BiH

Post by insomnia78 »

I to šeici a? Ovo ko i ono “karanje”? Pravo je cudo akonsi ti srednju skolu zavrsio
славянин

#6625 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

insomnia78 wrote:I to šeici a? Ovo ko i ono “karanje”? Pravo je cudo akonsi ti srednju skolu zavrsio
Pa seici su tu da karaju one koji pogresno tumace - kontas ?
Locked