UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#6601 Re: UEFA Champions League
E neka, ima kozmicke pravde!!!
Barcu kao ekipu ne mogu organski, to se valjda zna, ali ovakve picketine kao ove veceras pariske, ne zasluzuju nista manje od ovakvog prskanja po faci, ono bukkake bas da bude! Krivo mi je samo sto nije jos sumnjiviji penal bio i da je bio gol iz metarskog ofsajda i to 2 minuta nakon isteka sudijske nadoknade, da jos vise bude zacinjeno.
Ekipa koja nije ni pokusala da igra, koja nece jebenu kontru da istrci, ciji igraci nisu ukupno 10 minuta proveli na protivnickog polovini ne zasluzuju nista manje od bolnog ispadanja i ponizenja.
A kad ih onda vidim onako 10 poredanih satro na liniji centra i idu u napad... Ma otici ces u picku mater'nu, sta si radio 95 minuta mater ti jebem.
Fol ono da napadne, satro se nesto zalijecu... Ma lezite dole, kuje!
Barcu kao ekipu ne mogu organski, to se valjda zna, ali ovakve picketine kao ove veceras pariske, ne zasluzuju nista manje od ovakvog prskanja po faci, ono bukkake bas da bude! Krivo mi je samo sto nije jos sumnjiviji penal bio i da je bio gol iz metarskog ofsajda i to 2 minuta nakon isteka sudijske nadoknade, da jos vise bude zacinjeno.
Ekipa koja nije ni pokusala da igra, koja nece jebenu kontru da istrci, ciji igraci nisu ukupno 10 minuta proveli na protivnickog polovini ne zasluzuju nista manje od bolnog ispadanja i ponizenja.
A kad ih onda vidim onako 10 poredanih satro na liniji centra i idu u napad... Ma otici ces u picku mater'nu, sta si radio 95 minuta mater ti jebem.
Fol ono da napadne, satro se nesto zalijecu... Ma lezite dole, kuje!
Last edited by BHF_Manijak on 09/03/2017 00:06, edited 1 time in total.
- fazer
#6602 Re: UEFA Champions League
On moze biti sretan ako ostane ziv u par narednih dana.Melbourne_Australia wrote:Trener Psg je dobio otkaz momentalno poslije utakmice, cijela Francuska bruji o toj vijesti...
Sto se tice penala, cist ko suza. Ruka kod ramena i glave suareza nema sta da trazi, cisto opstruiranje od strane igraca psg. Kuci idi pa mater svoju fataj za glavu. To nije nikakva gradnja tijelom vec hvatanje igraca koji je vec uveliku ispred tebe.
-
ja71
#6603 Re: UEFA Champions League
Svakoga ko očekuje pošteno suđenje na utakmiciLSD wrote: Budimo realni, koga boli q za penale nakon ove historijske utakmice
-
omar little
#6604 Re: UEFA Champions League
taj post je toliko patetican i ljigav da je to strasno. izlizano i neorginalno do zla boga. jao, kad sam ja bio mlad fudbal_muzika_grad_filmovi_ubaci sta treba SU BILI NESTO ovo danas je karina. vau.
- edo_79
#6605 Re: UEFA Champions League
ja71 wrote:Onaj 2. Penal je S K A N D A L
najveća krađa u LP

-
zenit dozic
#6606 Re: UEFA Champions League
OtkazMelbourne_Australia wrote:Trener Psg je dobio otkaz momentalno poslije utakmice, cijela Francuska bruji o toj vijesti...
Pa nakon ove blamaze treba ga objesiti za onu trijunfalnu kapiju.
Koji picka jebo sebi mater.
Jebo to gdje je insomnia
Kako je prezivio ovo
- fazer
#6607 Re: UEFA Champions League
jel u nogometu dozvoljeno igraca hvatati rukom po glavi?ja71 wrote:Onaj 2. Penal je S K A N D A L
najveća krađa u LP
- Kemal Malovčić
#6608 Re: UEFA Champions League
Remek-djelo kao cjelina je zasjenilo ovu pojedinačnu majstoriju:
- AmiĐa_Idriz
#6609 Re: UEFA Champions League
Wenger jos malo pa slobodan...valjda...nek ga ugrabe

- edo_79
#6610 Re: UEFA Champions League
fazer wrote:jel u nogometu dozvoljeno igraca hvatati rukom po glavi?ja71 wrote:Onaj 2. Penal je S K A N D A L
najveća krađa u LP
Glava, rame????
Last edited by edo_79 on 09/03/2017 00:10, edited 1 time in total.
-
Melbourne_Australia
#6611 Re: UEFA Champions League
Decko ja odavno ne polemisem o fudbalu sa ljudima koji nisu igrali nogomet i ne pricam ono na male sa rajom ispred zgrade ili na terminu....Na pog si adresi a vidi se iz prilozenog da pojma nemas sta je kontakt sport...fazer wrote:On moze biti sretan ako ostane ziv u par narednih dana.Melbourne_Australia wrote:Trener Psg je dobio otkaz momentalno poslije utakmice, cijela Francuska bruji o toj vijesti...
Sto se tice penala, cist ko suza. Ruka kod ramena i glave suareza nema sta da trazi, cisto opstruiranje od strane igraca psg. Kuci idi pa mater svoju fataj za glavu. To nije nikakva gradnja tijelom vec hvatanje igraca koji je vec uveliku ispred tebe.
- edo_79
#6612 Re: UEFA Champions League
PREDOBAR SLOBODNJAK ....Kemal Malovčić wrote:Remek-djelo kao cjelina je zasjenilo ovu pojedinačnu majstoriju:
- rage_guy
#6613 Re: UEFA Champions League
Pa nije dobio penal za to. Svi znamo da je Suarez kreten 
-
ja71
#6614 Re: UEFA Champions League
Bljaaaaak koji ste odron od navijača kad se ukradenoj pobjedi možete radovati.edo_79 wrote:ja71 wrote:Onaj 2. Penal je S K A N D A L
najveća krađa u LP
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na što je spal sa LP
- fazer
#6615 Re: UEFA Champions League
Drug, pogresan si klip nabacio.edo_79 wrote:fazer wrote:jel u nogometu dozvoljeno igraca hvatati rukom po glavi?ja71 wrote:Onaj 2. Penal je S K A N D A L
najveća krađa u LP
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#6616 Re: UEFA Champions League
Ja ne navijam ni za jedne ni za druge ... samo kažem da je Barsa na poklon dobila penal koji je usrao cijelu utakmicuja71 wrote:Bljaaaaak koji ste odron od navijača kad se ukradenoj pobjedi možete radovati.edo_79 wrote:ja71 wrote:Onaj 2. Penal je S K A N D A L
najveća krađa u LP
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na što je spal sa LP
- strong69
#6617 Re: UEFA Champions League
A fudbal je neka nauka?Melbourne_Australia wrote:Decko ja odavno ne polemisem o fudbalu sa ljudima koji nisu igrali nogomet i ne pricam ono na male sa rajom ispred zgrade ili na terminu....Na pog si adresi a vidi se iz prilozenog da pojma nemas sta je kontakt sport...fazer wrote:On moze biti sretan ako ostane ziv u par narednih dana.Melbourne_Australia wrote:Trener Psg je dobio otkaz momentalno poslije utakmice, cijela Francuska bruji o toj vijesti...
-
zenit dozic
#6618 Re: UEFA Champions League
To bi bilo epsko pisanje po pariskoj sirotinjiAmiĐa_Idriz wrote:Wenger jos malo pa slobodan...valjda...nek ga ugrabe![]()
Ali nije da je nemoguce
- edo_79
#6619 Re: UEFA Champions League
Drug moj pričamo o drugom penalu .... prvi smo apsolviralifazer wrote:Drug, pogresan si klip nabacio.
- Logovan
#6620 Re: UEFA Champions League
Jebo te ovakav prolazak, jebo te ovakav fudbal. Ovo što je sudija radio igračima PSG-a je velika bruka i sramota. Fuj, fuj, fuj. Tačno sam se podsjetio na polufinalnu utakmicu između Chelseaja i Barcelone 2009. godine kada su Katalonci uz veliku pomoć sudija prošli u finale.
Svaka čast igračima Barce na pritisku, na borbi i želji da prođu dalje, ali ono padanje, simuliranje u šesnaestercu svaki put kada im se pruži šansa da odglume je idiotski. Neymar i Suarez su govna od igrača. Ako se sere po onom Ronaldu zbog glume, hajmo onda srati i po ovoj dvojici. Isti su kurac.
Neymar pada preko glave od protivničkog igrača i traži penal, u drugoj situaciji pada kao da si ga pajserom opalio po leđima i traži penal, Suarez podapinje sam sebi i traži penal, itd. Jebo te ovo. Da nije bilo ovog navlačenja, Barcelona bi prošla, al' u kurcu.
Prije utakmice sam bio mišljenja da ako Barcelona ostvari prolazak da će sigurno doći do finala. Međutim, ovo navlačenje mi je promijenilo mišljenje. Da ih hoće neko nalupati sa recimo 4-5 razlike samo da im se ova sramota vrati. Neko ih nalupa bilo ko, Bayern, Juve, bilo ko.
Svaka čast igračima Barce na pritisku, na borbi i želji da prođu dalje, ali ono padanje, simuliranje u šesnaestercu svaki put kada im se pruži šansa da odglume je idiotski. Neymar i Suarez su govna od igrača. Ako se sere po onom Ronaldu zbog glume, hajmo onda srati i po ovoj dvojici. Isti su kurac.
Neymar pada preko glave od protivničkog igrača i traži penal, u drugoj situaciji pada kao da si ga pajserom opalio po leđima i traži penal, Suarez podapinje sam sebi i traži penal, itd. Jebo te ovo. Da nije bilo ovog navlačenja, Barcelona bi prošla, al' u kurcu.
Prije utakmice sam bio mišljenja da ako Barcelona ostvari prolazak da će sigurno doći do finala. Međutim, ovo navlačenje mi je promijenilo mišljenje. Da ih hoće neko nalupati sa recimo 4-5 razlike samo da im se ova sramota vrati. Neko ih nalupa bilo ko, Bayern, Juve, bilo ko.
- strong69
#6621 Re: UEFA Champions League
Koliko si puta ovo veceras napisao i jos ti nije dosadilo? Daj da vidimo malo sta drugi pisu, daj im priliku.edo_79 wrote:
Ja ne navijam ni za jedne ni za druge ... samo kažem da je Barsa na poklon dobila penal koji je usrao cijelu utakmicu
- edo_79
#6622 Re: UEFA Champions League
Pa to je poenta cijele priče drug moj .... al hajd ti to dokaži ovdje ....Logovan wrote:Jebo te ovakav prolazak, jebo te ovakav fudbal. Ovo što je sudija radio igračima PSG-a je velika bruka i sramota. Fuj, fuj, fuj. Tačno sam se podsjetio na polufinalnu utakmicu između Chelseaja i Barcelone 2009. godine kada su Katalonci uz veliku pomoć sudija prošli u finale.
- fazer
#6623 Re: UEFA Champions League
Drug, postavio si klip iz 66 minute (pise ti u gornjem lijevom uglu) . Drugi penal je bio u 90+edo_79 wrote:Drug moj pričamo o drugom penalu .... prvi smo apsolviralifazer wrote:Drug, pogresan si klip nabacio.
- edo_79
#6624 Re: UEFA Champions League
fazer wrote:Drug, postavio si klip iz 66 minute (pise ti u gornjem desnom uglu) . Drugi penal je bio u 90+edo_79 wrote:Drug moj pričamo o drugom penalu .... prvi smo apsolviralifazer wrote:Drug, pogresan si klip nabacio.
-
ja71
#6625 Re: UEFA Champions League
Pa i ja to kažem. Inače ni ja ne navijam ni za jedne ni za drugeedo_79 wrote: Ja ne navijam ni za jedne ni za druge ... samo kažem da je Barsa na poklon dobila penal koji je usrao cijelu utakmicu