Nažalost, nije. Teško da mogu vlasnika kuće krivično goniti.insomnia78 wrote:Jel' ovo uopste protuzakonito kod nas?
Ipak, postoji bezbroj načina da im se zagorča život.
Nažalost, nije. Teško da mogu vlasnika kuće krivično goniti.insomnia78 wrote:Jel' ovo uopste protuzakonito kod nas?
E vidiš tu si u krivu. Pogledao sam dosta videomaterijala Islamske Države i mogu ti reći da su veoma impresivni. Produkcija na razini holivudske.Chisum wrote:Ja znam da su oni napretkom negdje izmedji pronalaska pisma i tocka, ali ima li Planeta majmuna neku svoju "drzavnu" televiziju, ili im se sve svodi na ove telefonom snimane debilizme, zakacene po internetu, kao po pravilu propracene urlikanjem, k'o iz kante?
Mogu zamisliti program...
Ti se vec odavno pravis prelud.Skijaš wrote:Stvari treba držati u okviru sistema, a ja ne vidim kako je ovo što je taj pavijan uradio kršenje zakona.Point. wrote:Evo posla za Oruzane Snage, SIPU, 5. Korpus, bilo koga. Ovo se treba srezati u korijenu jer je pitanje vremena prije nego sta ovi smisle da naude prvenstveno Bosnjacima.
Ni po babu, ni po stričevima.Ripicipi wrote:Ti se vec odavno pravis prelud.Skijaš wrote:
Stvari treba držati u okviru sistema, a ja ne vidim kako je ovo što je taj pavijan uradio kršenje zakona.
Gledo sam, na arte7 cini mi se, slagacu, emisiju o ovim njihovim propagandnim filmovimaKareem Abdul wrote:E vidiš tu si u krivu. Pogledao sam dosta videomaterijala Islamske Države i mogu ti reći da su veoma impresivni. Produkcija na razini holivudske.Chisum wrote:Ja znam da su oni napretkom negdje izmedji pronalaska pisma i tocka, ali ima li Planeta majmuna neku svoju "drzavnu" televiziju, ili im se sve svodi na ove telefonom snimane debilizme, zakacene po internetu, kao po pravilu propracene urlikanjem, k'o iz kante?
Šteta što više nemogu pronaći video o osvajanju vojnog aerodroma Taqba, veoma impresivan dokumentarac.
Kaka bolan zakon, kakav sistem kad ovi ne prihvataju Bosanskohercegovacke zakone i drazvni sistem? Sa ovakvima samo ostro i na prvu, druge nema. Bude li se islo po zakonu i sistemu, za mjesec dva roknuce se neko od ovih kozojeba u sred Carsije, tad ce vec biti kasno. Dovoljna je valjda podrska teroristickoj organizaciji, da im se uleti u kucu i nauci lekcija.Skijaš wrote:Stvari treba držati u okviru sistema, a ja ne vidim kako je ovo što je taj pavijan uradio kršenje zakona.Point. wrote:
Evo posla za Oruzane Snage, SIPU, 5. Korpus, bilo koga. Ovo se treba srezati u korijenu jer je pitanje vremena prije nego sta ovi smisle da naude prvenstveno Bosnjacima.
Samo ih na osnovu konkretnog kršenja konkretnog zakona možeš kazniti. Dodik kaže jednako problematične stvari pa nikom ništa.Point. wrote:Kaka bolan zakon, kakav sistem kad ovi ne prihvataju Bosanskohercegovacke zakone i drazvni sistem?Skijaš wrote:Stvari treba držati u okviru sistema, a ja ne vidim kako je ovo što je taj pavijan uradio kršenje zakona.Point. wrote:
Evo posla za Oruzane Snage, SIPU, 5. Korpus, bilo koga. Ovo se treba srezati u korijenu jer je pitanje vremena prije nego sta ovi smisle da naude prvenstveno Bosnjacima.
Moguće. Ali ako se mirno gleda kršenje zakona od strane onih čiji je posao da ga štite, šaljemo pogrešnu poruku.Bude li se islo po zakonu i sistemu, za mjesec dva roknuce se neko od ovih kozojeba u sred Carsije, tad ce vec biti kasno.
Lik je simpatizer (navijač), ne znam ima li elemenata konkretne podrške terorističkoj organizaciji, a ako ima, nadležni organi će to sigurno i iskopati.Dovoljna je valjda podrska teroristickoj organizaciji, da im se uleti u kucu i nauci lekcija.
Evo našao saminsomnia78 wrote:Gledo sam, na arte7 cini mi se, slagacu, emisiju o ovim njihovim propagandnim filmovimaKareem Abdul wrote:
E vidiš tu si u krivu. Pogledao sam dosta videomaterijala Islamske Države i mogu ti reći da su veoma impresivni. Produkcija na razini holivudske.
Šteta što više nemogu pronaći video o osvajanju vojnog aerodroma Taqba, veoma impresivan dokumentarac.
Fakat holivudska produkcija, specijalni efekti, HD kamere, kamere na dronovima
Jbt, akcija, trci onaj njihov vojnik i onako u trku ispaljuje rafal, usporeni snimak, zoom na cahure a sve u HD-u
Nimalo za podcjeniti
Jarane horde dobrovoljaca se ne privlace produkcijom iz partizanske eskadrileinsomnia78 wrote:Gledo sam, na arte7 cini mi se, slagacu, emisiju o ovim njihovim propagandnim filmovimaKareem Abdul wrote:E vidiš tu si u krivu. Pogledao sam dosta videomaterijala Islamske Države i mogu ti reći da su veoma impresivni. Produkcija na razini holivudske.Chisum wrote:Ja znam da su oni napretkom negdje izmedji pronalaska pisma i tocka, ali ima li Planeta majmuna neku svoju "drzavnu" televiziju, ili im se sve svodi na ove telefonom snimane debilizme, zakacene po internetu, kao po pravilu propracene urlikanjem, k'o iz kante?
Fakat holivudska produkcija, specijalni efekti, HD kamere, kamere na dronovima
Jbt, akcija, trci onaj njihov vojnik i onako u trku ispaljuje rafal, usporeni snimak, zoom na cahure a sve u HD-u
Nimalo za podcjeniti
a sta mislis cije govno Evropi vise smrdi ? ono "arapsko" ili "evropsko" ?zunazu wrote:
Da ne idemo dalje u svijet, pogledajmo oko sebe i u sebe... nećemo se lagati pa reći da Bosancima ne smetaju Sandžaklije, Srbijancima Crnogorci, Hrvatima Hercegovci, Slovencima Hrvati... i tako dalje...poostar wrote:a sta mislis cije govno Evropi vise smrdi ? ono "arapsko" ili "evropsko" ?
insomnia78 wrote:Jel' ovo uopste protuzakonito kod nas?
zunazu wrote:
Gornja Maoca odavno nije u sistemu drzave BiH. tu paradrzavu treba rasformirati.Skijaš wrote:Stvari treba držati u okviru sistema, a ja ne vidim kako je ovo što je taj pavijan uradio kršenje zakona.
da da, ne velica IS, vec velica trece mjesto Iraka na Azijskom prvenstvu.budza wrote:insomnia78 wrote:Jel' ovo uopste protuzakonito kod nas?
nije i ne sme biti.
covek ne velica ID sa tim zastavama.
te zastave i simboli izvorno nemaju veze sa IDom.
ja prvom prilikom cim budem nasao takvu zastavu, podici cu je na jarbol u svojoj avliji.
budza wrote:koljacke simbole (msilim na prva dva) uporedjujes sa citatima iz kurana i zastavom poslanika.
jadan si.
Klavikula wrote:da da, ne velica IS, vec velica trece mjesto Iraka na Azijskom prvenstvu.budza wrote:insomnia78 wrote:Jel' ovo uopste protuzakonito kod nas?
nije i ne sme biti.
ja prvom prilikom cim budem nasao takvu zastavu, podici cu je na jarbol u svojoj avliji.
u sustini nije problem u zastavi, vec je problem u ljudima koji koriste iste. ti ljudi predstavljaju realnu opasnost, jer vecini njih ova zastava je simbol podrske IS-u, a ne velicanje Allaha.
Evo i jedna majica za tebebudza wrote:insomnia78 wrote:Jel' ovo uopste protuzakonito kod nas?
nije i ne sme biti.

Nista, posalji nam muftiju (sa voznim parkom) da nam spasi cast i obraz!budza wrote:
ne. sve je stvar lose interpretacije i neinformiranosti.
muslimani ne mogu i nece biti robovi ID-a i vasih/tvojih prohteva.
ja cu cim nadjem takvu zastavu okaciti je u svoje dvoriste. ne zbog toga sto sam vernik, vec iz principa-kontra dvolicnjacima.
ustaski i cetnicki simboli su vas klali, palili vam, silovali vas, pljackali i dobrim delom sociopsiholoski deformisali, i vi ovde, na poredjenje tih koljaca sa simbolikom koja izvorno nema veze sa IDom, nemo cutite i aminujete... zbilja me brine vasa buducnost.
Kikibombona wrote:Nista, posalji nam muftiju (sa voznim parkom) da nam spasi cast i obraz!![]()
A mene fakat ne brine kakve ce neko zastave kaciti u drzavi Srbiji! Libo me racku, iskreno!![]()
Jbt, ima li ijedan ekavicar na forumu da nije ekstremni vjernik.
Ama, setaj. Boli ovdje ljude kita ko u cemu seta. Samo ce okrenuti glavu kao da si sugav i to je to. Tesko da ce te iko lincovati radi majice sa zastavom jebenog ISILa. Ipak nismo zatucane spodobe da napadamo ljude radi jebene majice.budza wrote: na bjelasnici. ne u srbiji.
a prosetacu i po sarajevu (vitezu, sokocu) sa istom.
moja prica nema veze sa verom, vec sa obrazom.
Samo da ti pokazem razliku izmedju ljudi i gamadi!Zamjenik zapovjednika snaga Pešmargi Kusert Resul, upozorio je Pešmerge na klanja i druga kršenja ratnog prava i zaprijetio da će oštro kažnjavati sve one koji prekrše ratno pravo.
Također je dodao:''U zadnjim akcijama smo svjedočili nekim ružnim scenama koje su daleko od naših principa i kurdske etike.Na društvenim mrežama su objavljene slike klanja jednog teroriste''.Zamjenik premijera vlade u Kurdistanu je zatražio da se prestane sa tim ružnim radnjama koje šalju ružnu sliku o Kurdima i njihovoj plemenitoj istoriji.Također je i on zaprijetio kažnjavanjem onih koji to budu u budućnosti činili, govoreći kako je to ono što neprijatelj želi tj izjednačavanje njihovih zločinačkih nedjela sa onim što Pešmerge rade, koji brane ljudske vrijednosti.