Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Brzina kako je i obecano,i da ,itekako mi je bitan i upload i ping,bitniji od downloada.Realno mi ni ne treba veca brzina downloada od ove koju sad imam,ali eto malo pomalo rastu i brzine up-a.Dosad sam imao 512 Kbit/s upload, i ovo sad je svjetlosnu godinu ispred.Privatni trackeri traze vece brzine up-a, puno mi je lakse sad s 1.2Mbita nego prije+MP igre konacno rade kako treba,a prije malo malo kick sa servera zbog pinga koji je bio katastrofa,pogotovo dok sam bio na BH Telecomu.
Last edited by typeOnegative on 16/05/2013 19:46, edited 5 times in total.
acer5101 wrote:Ja imam konstantno brzinu upload-a 0,68 prema Frankfurtu. Mozete li mi vi reci svoje brzine?
Koji paket imaš? Kod mene je 8/0.7 Mbps. Rezultat je sljedeći:
Imam ovaj Trio, znaci 15/1.2 bi trebalo da bude.
A ovo su rezultati:
Ja sam od početka maja imao problema sa uploadom i pingom ali se polako stabilizuje.
Osnovni paket je u pitanju.
Kao što kolega kaže realno 15MB je solidna brzina ali nebi bilo loše da se i upload malo poveća. Naravno da ima puno korisnika kojima je to itekako bitno. Gledam u trio paketu za 20KM možeš povećati brzinu na 30/1.5MB a u osnovi je 15/1.2, po meni bi bilo ekstra da ubace neki paket 15/5 ili 30/10 što bi bilo super i konkurentno pošto vidim da je skoro kod svih ISPova upload na kapaljku.
Potpisujem kolega avaks,i ja sam razmisljao da nadoplatim 20 markica za 30/1.5 i onda sam skontao da mi to nije potrebno jer,kao sto rekoh gore 15Mb mi je skroz ok,a dobivam samo 0.3 Mbita uploada a placam 20 KM vise ....e da je recimo bar 30/3 bar,dalo bi se razmislit,ali ovako nista.Nije mi jasno,nijedan ISP ne da uploada,sve nesto mizerno,ev gledam i ovaj najbrzi T-machov paket 100/4 nidje veze,mala je to brzina uploada za 100 Mbita
avaks wrote:
Kao što kolega kaže realno 15MB je solidna brzina ali nebi bilo loše da se i upload malo poveća. Naravno da ima puno korisnika kojima je to itekako bitno. Gledam u trio paketu za 20KM možeš povećati brzinu na 30/1.5MB a u osnovi je 15/1.2, po meni bi bilo ekstra da ubace neki paket 15/5 ili 30/10 što bi bilo super i konkurentno pošto vidim da je skoro kod svih ISPova upload na kapaljku.
P0zz
Preko kablovskog modema uplod veci od 3-4 Mbps nije moguc. Za to postoji oprika
avaks wrote:
P0zz
Preko kablovskog modema uplod veci od 3-4 Mbps nije moguc. Za to postoji oprika
Načekaćemo se mi još do FTTH.a mada kontam da sa Docsis 3.0 i uz odgovarajuću opremu i upload može sigurno duplo više od ovoga što se trenutno nudi
StupskaBitanga wrote:Valjda će i nama u Sarajevo stići Nick
Nick imate u D3 Osnovnom paketu.
a malo je ovo nefer jer u Mostaru je on sada u analognom sistemu a u Sarajevu u paketu digitalne televizije koji se extra plaća što hoće reći da ne poštujete tj ne tretirate jednako korisnike u SA i MO