Provjeravamo sa kolegama. Javit ćemo vam, što prije.
Hvala na informaciji
Moderator: Benq
Sve pohvale Telemachu koji je uvažio moj prijedlog tako da sada EON pamti zadnje podešenu grupu kanala.m-senchy wrote:Imam prijedlog za Telemach da kod slijedeće nadogradnje EON-a omoguće da aplikacija prilikom pokretanja pamti zadnje stanje izbora grupe kanala ( Favoriti, Svi, HD, Muzički.....). Sada je situacija takva da kod pokretanja EON-a po difoltu je grupa SVI kanali.
Zbog ovoga, i ovoga:j66o wrote:Zasto nema racuna a vec je 17.05....inace budu uvijek do 13-14 og u mjesecu...lokacija Gracanica
Hvala drug !!crnivrag wrote:Zbog ovoga, i ovoga:j66o wrote:Zasto nema racuna a vec je 17.05....inace budu uvijek do 13-14 og u mjesecu...lokacija Gracanica
telemach-all-about-4-p14628281.html#p14628281
telemach-all-about-4-p14646926.html#p14646926
Hvala na prijedlogucrnivrag » 23 minutes ago
@Telemach
Imam savršen prijedlog po pitanju povećanja mjesečne naknade za RTS koju ova TV kuća zahtjeva.
Mislim da bi trebali njihove kanale prebaciti u "Prošireni paket" i samim tim uveliko smanjiti broj pretplatnika za koje je potrebno plaćati naknadu, te izbaciti RTS kanale iz Analogne ponude iz svih gradova.
Na ovaj način bi samo određen broj pretplatnika "Proširenog paketa" plaćao naknadu za RTS, i kompanija Telemach ne bi imala višemilionske troškove koji sada postoje, ako RTS kanale ostavite u Start paketu i analognoj ponudi.
Kolege su potvrdile da kanal sada radi uredno.Radar71 » Today, 8:13 am
Koji je klinac s RTL2već dva dana ne mogu vratiti sadržaj unazad na računaru
Bar na dobrinji 2 nije biloQler wrote:Jutros ustali, mali hoce crtane, modem nesto malo blica, par onih ledica, ne radi TV ne radi ni CI modul... dva restarta modema i proradi.. je li bio neki problem na dobrinji ili je do mene?
Na Dobrinji 1 također sve ok po pitanju Telemach usluga, i jučer i danas.Qler wrote:Jutros ustali, mali hoce crtane, modem nesto malo blica, par onih ledica, ne radi TV ne radi ni CI modul... dva restarta modema i proradi.. je li bio neki problem na dobrinji ili je do mene?
Dobro je dok ne bije po glavi...Qler wrote:u glavnom pičvajz, mali plače hoće da gleda Žara TV ne radi...bilo je grubih riječi
Ukoliko i dalje imate poteškoće, javite nam se u inbox.Qler » 6 minutes ago
u glavnom pičvajz, mali plače hoće da gleda Žara TV ne radi...bilo je grubih riječi
Zar se naknada za distribuciju tv programa ne plaća za ukupni broj korisnika kablovskih operatera?crnivrag wrote:@Telemach
Imam savršen prijedlog po pitanju povećanja mjesečne naknade za RTS koju ova TV kuća zahtjeva.
Mislim da bi trebali njihove kanale prebaciti u "Prošireni paket" i samim tim uveliko smanjiti broj pretplatnika za koje je potrebno plaćati naknadu, te izbaciti RTS kanale iz Analogne ponude iz svih gradova.
Na ovaj način bi samo određen broj pretplatnika "Proširenog paketa" plaćao naknadu za RTS, i kompanija Telemach ne bi imala višemilionske troškove koji sada postoje, ako RTS kanale ostavite u Start paketu i analognoj ponudi.
zateznistub wrote:Dobro je dok ne bije po glavi...Qler wrote:u glavnom pičvajz, mali plače hoće da gleda Žara TV ne radi...bilo je grubih riječi
Nego, pogledaj malo. Instalaciju po stanu. Dzek koji ulazi u tv, skretnicu... Da ti nije negdje nadnječen kabl I tako to...
Ma bgm to mi liči na skretnicu, to ili kabl negdje. Pogledaj konektore... i oni znaju zajebavati pogotovo ako su oni stariji nasadniQler wrote:
Ma ja sam galamio jer je on plakao, ocu tltani, aad, aad... *ebo ga žad
Provjerio sam, imam na jednoj TV samo analogiju i ona je radila, ali CI i D3 nisu radili.. ni internet..
@Telemach
ako bude opet javim.
i dalje ne mogu vrati rtl2, provjerite boljeTelemach wrote:Kolege su potvrdile da kanal sada radi uredno.Radar71 » Today, 8:13 am
Koji je klinac s RTL2već dva dana ne mogu vratiti sadržaj unazad na računaru
moja sva 3 tv aparata su sasvim normalni ,ali se ne hvalim s timdiablobih wrote:Ko je tebi kriv sto ne posjedujes TV normalan?
Imam ja još bolji, savršeniji prijedlog. Izbacite iz ponude kanale RTS-a i smanjite cijenu pretplatecrnivrag wrote:@Telemach