Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote:
ma nas ste nafakaski dobili, jednom dosli do gola i pogodili realno, igrali smo bolje, ali treba imati i malo srece
nama se nije dalo zato ce nas sad Celik osvetiti
Samo preko sumira mrtvog
Čuj njega da Čelik osvećuje
plain vanilla wrote:
ma nas ste nafakaski dobili, jednom dosli do gola i pogodili realno, igrali smo bolje, ali treba imati i malo srece
Samo preko sumira mrtvog
Čuj njega da Čelik osvećuje
Nego gledam stranicu N. saveza BiH, u svim takmicenjima saveza Sarajevo na prvom mjestu!
Sto je OK, da sta znaci jel'! Citam da nasi juniori ne igraju LP jer smo qrceva liga. SFK-u zeMska LP samo trosak, kome je jos stalo do zenskog nogometa....
Helem, nek' se kotrlja....
plain vanilla wrote:
Slažem se da ste igrali bolje ako to znači da ste nas malo stisli u prvom i malo u drugom, jalovi napadi, nabačaji u prazno i tako to. Ništa specijalno da smo se hvatali za glave koliko ste bolji.
Logovan wrote:
Slažem se da ste igrali bolje ako to znači da ste nas malo stisli u prvom i malo u drugom, jalovi napadi, nabačaji u prazno i tako to. Ništa specijalno da smo se hvatali za glave koliko ste bolji.
A šta ako vas Čelik ne osveti?
vi igrajte protiv Celika dobro kao protiv nas, a nek Celik ima malo vise srece od nas
eto, dogovoreno?
Pitar sa Kariba wrote:Uf, ne mogu da se naduravam na sabahu....
Nego gledam stranicu N. saveza BiH, u svim takmicenjima saveza Sarajevo na prvom mjestu!
Sto je OK, da sta znaci jel'! Citam da nasi juniori ne igraju LP jer smo qrceva liga. SFK-u zeMska LP samo trosak, kome je jos stalo do zenskog nogometa....
Helem, nek' se kotrlja....
Ne vidim novu tabelu za juniore, i ne znam kakvo je stanje na njoj, ali znam da su juniori Sarajeva i ove godine bolji od naših.
Kadeti Sarajeva imaju bod više od Želje, a dvije utakmice manje. Sa dvije pobjede Željo ode na +5. Mislim da su naši kadeti ove godine bolji.
Pioniri su tu negdje. Sarajevo ima 2 utakmice više, i 7 bodova prednosti. Sa dvije pobjede to je bod razlike.
channel10 wrote:Kad je tekma u subotu, u 17h po rasporedu, a govori se da je u 20 ili 21h?
Phillie?
Po kojem to rasporedu pise...pratis li ti objave kluba ccccc
u 20.00 u subotu.
Dupli sport, raspored prvenstva i pisu satnice. Ja se obradovao, rekoh mogu na tekmu (17h), kad citam po novinama da je tekma u 20 ili 21h (izvor: dvije stranice Avaza istog broja ). Evo sad vidim da je logovani prijavio pravi termin. Da Bog da da mognem na tekmu .
Ne pratim klupsku stranicu, cak stavise, ne znam ni da postoji. Sto procitam po ovim sportskim portalima, to i znam.