Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- no_sekirli
#65826 Re: Liverpool FC
Jos nitko nije nogu dobio?
- no_sekirli
#65828 Re: Liverpool FC
Cim on starta, mi imamo postotak pobjeda velikih 25% uz cak 2 postignuta gola u te 4 tekme.
To je jedan dragulj kojeg ce biti tesko nadomjestiti. FSG mu treba dati novi ugovor, barem na 5 godina. Tek ce se onda neki velikan zalijepiti za njega i platiti klauzulu od 300 miliona.
Ali u panjevima.
Salu na stranu, pocinje medijski hajp, pokrenut od vlasnika kada su skontali da su uvalili u uhljeba 100 miliona, a on nije zaradio klubu ni cvaju. Guraju ga u startnih 11, a on do gola ne moze dobacit nikako, pa ni iz sesnaesterca.
Cak frajer ima nesrecu da je iz Gvineje, i da je od 350 dresova koje je klub prodao sa njegovim imenom, on kupio 320 da podijeli raji po selu.
To je jedan dragulj kojeg ce biti tesko nadomjestiti. FSG mu treba dati novi ugovor, barem na 5 godina. Tek ce se onda neki velikan zalijepiti za njega i platiti klauzulu od 300 miliona.
Ali u panjevima.
Salu na stranu, pocinje medijski hajp, pokrenut od vlasnika kada su skontali da su uvalili u uhljeba 100 miliona, a on nije zaradio klubu ni cvaju. Guraju ga u startnih 11, a on do gola ne moze dobacit nikako, pa ni iz sesnaesterca.
Cak frajer ima nesrecu da je iz Gvineje, i da je od 350 dresova koje je klub prodao sa njegovim imenom, on kupio 320 da podijeli raji po selu.
- Gandalf
#65829 Re: Liverpool FC
Uhljeb manje u klubu, pozdravljam odlazak ublehe
-
missko
#65830 Re: Liverpool FC
jel ga Klopp doveo ili vlasnicino_sekirli wrote: ↑06/02/2023 20:12 Cim on starta, mi imamo postotak pobjeda velikih 25% uz cak 2 postignuta gola u te 4 tekme.
Ali u panjevima.
- vaučer
#65831 Re: Liverpool FC
Edwards i Klopp.
Bivši direktor fudbala.
Vlasnici ne dovode nikog, samo odobre ili ne transfere.
Bivši direktor fudbala.
Vlasnici ne dovode nikog, samo odobre ili ne transfere.
- no_sekirli
#65833 Re: Liverpool FC
@missko
Doveo ga drug Klopp, potpisan na polusezoni, cekao se gospodin da dodje. Ali jebga, flop.
I nije po meni problem sto je flop, jer to se vidjelo jako brzo, problem je da uprava i treneri sebi ne zele priznati da je flop, nego ga drze do zadnje sekunde u klubu, u nadi da ce se jedno jutro probuditi kao Gerrard. A ono, sve ostaje samo na lijepim zeljama...
Ox, ista situacija. Kad je doveden iz Arsenala, bio sam ljut ko pas. Na kraju, flop.
Stat cu na ovoj dvojici
Ako si veliki klub, i zelis ostati prestiz u tom sportu, dovedi nekoga tko vrijedi nesto. Dovedi jebenog KDBa sada u ovoj situaciji u kojoj je Shity. Ponudi mu sta god hoce, a vec se dobro znaju njegove izjave koji mu klub bio san kao mladicu.
Doveo ga drug Klopp, potpisan na polusezoni, cekao se gospodin da dodje. Ali jebga, flop.
I nije po meni problem sto je flop, jer to se vidjelo jako brzo, problem je da uprava i treneri sebi ne zele priznati da je flop, nego ga drze do zadnje sekunde u klubu, u nadi da ce se jedno jutro probuditi kao Gerrard. A ono, sve ostaje samo na lijepim zeljama...
Ox, ista situacija. Kad je doveden iz Arsenala, bio sam ljut ko pas. Na kraju, flop.
Stat cu na ovoj dvojici
Ako si veliki klub, i zelis ostati prestiz u tom sportu, dovedi nekoga tko vrijedi nesto. Dovedi jebenog KDBa sada u ovoj situaciji u kojoj je Shity. Ponudi mu sta god hoce, a vec se dobro znaju njegove izjave koji mu klub bio san kao mladicu.
-
missko
#65834 Re: Liverpool FC
Ja do sada kad sam citao ovdje postove dalo se zakljuciti po istima da je jedino sportski direktor uprava i vlasnici krivi za svaki transfer obavljeni ili neobavljeni kao da je Klopp tu neki pomocni trener a ne menadjer i da ce se prodajom kluba nekim arapima sve rijesiti kako treba pa a miliin posto sam siguran da su Kloppu doveli vecinu onog sto je trazio i da su mu izlazili maximalno u susretno_sekirli wrote: ↑06/02/2023 23:47 @missko
Stat cu na ovoj dvojici![]()
- drug_profi
#65835 Re: Liverpool FC
Sada treba planirati kanibalizaciju Sitija.
Jer treba preptostaviti da ce kazna biti takva da nece postojati sportski motivi da se tamo ostane.
Pripremiti se za kapitalce.
Jer treba preptostaviti da ce kazna biti takva da nece postojati sportski motivi da se tamo ostane.
Pripremiti se za kapitalce.
- no_sekirli
#65837 Re: Liverpool FC
Samo neka kupe Kevina, ono ostalo nam ništa ne treba.
A od raspada Shitija nema ništa, i ako, ponavljam AKO dobiju neku kaznu, izvadit će šeik iz zadnjeg džepa pare da to sve popravi. Nisu oni ni došli u PL sa namjerom da budu pošteni i natječu se, oni su došli oprati koju milijardu i slikati se po Britaniji.
A od raspada Shitija nema ništa, i ako, ponavljam AKO dobiju neku kaznu, izvadit će šeik iz zadnjeg džepa pare da to sve popravi. Nisu oni ni došli u PL sa namjerom da budu pošteni i natječu se, oni su došli oprati koju milijardu i slikati se po Britaniji.
-
convict
#65838 Re: Liverpool FC
Ako je City krsio pravila, sta je onda ovo sto Chelsea radi ove godine?
- MMM1977
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- zomri
#65841 Re: Liverpool FC
Kakva crna kanibalizacija, dobice simbolicnu kaznu jer nikome nije u interesu da otjera takvog investitora.
- vaučer
#65842 Re: Liverpool FC
Osim što ima i druga strana ove priče, to jest dvije druge strane.
Prva je da engleska vlada razmatra formiranje neovisnog tijela koje će upravljati EPL-om i uzeti vlast iz ruka ovih koji sad upravljaju ligom - ponajviše zbog slučajeva kao što je City i labave kontrole vlasničkog uplitanja u klubove. Zbog tog sad PL gura ovu priču kako bi izgledali sposobni da nešto riješe sami. A druga strane je da će simboličnom kaznom, to jest prešutnim toleriranjem ovih prekršaja otvoriti nepovratno odlazak drugih engleskih klubova u Super Ligu. Ovo ti mogu umalo pa garantirati. Super Liga nije gotova priča ni izdaleka.
- zomri
#65843 Re: Liverpool FC
Nije uopste stvar da li oni mogu da rijese stvar sami, jer mogu. Pitanje je da li zele, u sta licno sumnjam bar u ovom trenutku.
Sto se Superlige tice slazem se da ce ideja zazivjeti u ovom ili onom obliku. Bilo da se formira novo takmicenje, bilo da EPL postane Superliga. Svaka igra, svaka dobija.
Sto se Superlige tice slazem se da ce ideja zazivjeti u ovom ili onom obliku. Bilo da se formira novo takmicenje, bilo da EPL postane Superliga. Svaka igra, svaka dobija.
- drug_profi
#65844 Re: Liverpool FC
Ja nisam siguran kako koncept Superlige odgovara europskim fanovima.
Liga iz koje se ne ispada, gdje se mjesto kupuje.
A meni je vazda interesantnije gledati Aston Villu protiv Arsenala, nego Juventus protiv Reala,
Liga iz koje se ne ispada, gdje se mjesto kupuje.
A meni je vazda interesantnije gledati Aston Villu protiv Arsenala, nego Juventus protiv Reala,
-
RJ57
#65845 Re: Liverpool FC
ja ne shvatam kako koncept superlige ikome odgovara osim samim vlasnicima
- AmiĐa_Idriz
#65846 Re: Liverpool FC
Šteta, nakon Diazovog transfera sam mislio da nas čeka lijepa priča sa njim.
- vaučer
#65847 Re: Liverpool FC
Ko ga jebe.
Nećeš ne moraš.
Nećeš ne moraš.
- BHF_Manijak
#65848 Re: Liverpool FC
Ma iz ovog Liverpoola svi pobjegose, posebno sportski direktori ovi, vide ljudi ne mogu ostvariti svoje ideje, iskoristit potencijal...
Nesto se desava...
Ima li ikakvog govora o prodaji majku im vise jebem bezobraznu?!
Nesto se desava...
Ima li ikakvog govora o prodaji majku im vise jebem bezobraznu?!
-
missko
#65849 Re: Liverpool FC
Moze li neko reci sta prodaja rijesava
- vaučer
#65850 Re: Liverpool FC
Kluba?
Sve i ništa, ili stvara more novih problema.
Sve ovisi o tom kome prodaju klub.
Kratkoročno ne mislim da išta bitno pomaže, jer će samo stvoriti vakuum u kojem je teško donositi odluke i rješavati stvari. Dugoročno, ovisi kome su prodali klub. Može biti kompletno sranje, borbe među navijačima, između navijača i kluba, a može biti i više manje isto kao i dosad uz nadamo se oslobađanje više sredstava koje klub generira za plaće i transfere.
Last edited by vaučer on 08/02/2023 16:41, edited 1 time in total.