Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
crnivrag

#65826 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

duffy_duck wrote:Ja sam sto puta zvao ali izgleda ovi monteri ne znaju da nije problem meni u kuci na istalaciji vec dole u razvodnoj kutiji u stubistu. I svaku vecer oko 11 nestane svega i dodje poslije ponovo. Kolega crni vrag mi je rekao da ih je on zvao i stalno im dosadivao. Da pojacaju signal do 100 i onda ne bi bilo problems sigurno. Ali niko to ne zeli da uradi.
To je bilo davne 2011-te godine kad je Telemach tek počeo nuditi svoje usluge u Sarajevu, i trebalo mi je dobrih mjesec dana da dosađujem, a onda je došla ekipa od nekih 12-ak ljudi i izmijenili sve u ulici i zgradi što se trebalo izmijeniti.
duffy_duck

#65827 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

E vidis tebi jesu. A meni i nakon jedno 20 dana zalbi nisu nista mjenjali. I na kraju sam digao ruke od ovog. Ali ukoliko se problemi nastave desavati i dalje moracu na drugaciji nacin reagovati.
Telemach

#65828 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

duffy_duck » Today, 3:17 am

E vidis tebi jesu. A meni i nakon jedno 20 dana zalbi nisu nista mjenjali. I na kraju sam digao ruke od ovog. Ali ukoliko se problemi nastave desavati i dalje moracu na drugaciji nacin reagovati.
Javite nam se putem privatne poruke, kako bismo mogli detaljnije provjeriti.
drug_profi

#65829 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

@telemach
Dokle je moj prigovor na iznos zadnjeg računa?
Telemach

#65830 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@drugi profil

Javili samo vam se putem privatne poruke.
Hercegoviina

#65831 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

Telemach wrote:
Hercegoviina wrote:meni ne radi ono 72sata unazad. izbacuje mi
.... a streaming related error occured
Zdravo Hercegovina,
Da li još Uvijek imate navedenih problema sa servisom?
ne radi
Telemach

#65832 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@Hercegoviina

Javite nam se u inbox, sa vašim korisničkim podacima.
duffy_duck

#65833 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

Zasto bi se javljao kada uvijek vasi monteri dodju i zamjene modem ili nesto tako. A ni sami ne znate da nije do modema vec da je do razvodne kutije i koliko ona baca signal, evo crnom vragu ste pojacali cim ste dosli, a ovde na drugom kraju Dobrinje nista. U vecernjim satima se prosto ne moze pogledati neki film, ili fudbal.
Telemach

#65834 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Oligarh wrote:Znači ovaj Telemach je nevjerovatan. Svaka akcija im se odnosi na nove i “postojeće” korisnike. Pod postojećim se podrazumjeva da prelazite na veću usluga tako da pod terminom postojeći se podrazumijeva da postajete faktički novi korisnik određene usluge.
POSTOJEĆI znači nešto što je POSTOJANO tj nepromijenjivo. To znači da se vaše akcije kao i svaki put dosada odnose na samo NOVE korisnike: nove pretplatnike ili na stare pretplatnike koji su novi na određenoj usluzi. Postojeći (oni koji ostaju na istoj TRIO usluzi ne dobijaju ništa), osim povećanja ionako minijaturnog uploada na godišnjem nivou.
Zdravo Oligarh,
Dostavite nam broj Ugovora i kontakt broj kako bismo provjerili Vaš Ugovor i prezentovali Vam pogodnosti koje dobivate kao postojeći korisnik.
Podsjećamo da svaka akcijska ponuda sa sobom nosi nove pogodnosti kako za nove tako i za postojeće korisnike. Postojeći korisnici imaju mogućnost obnoviti Ugovor (ostati na istom nivou paketa) ili preći na drugi (cjenovno veći) paket i dobiti dodatne benefite.
r_faruk

#65835 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by r_faruk »

Mozemo li mi koji smo na HS-u doplatiti za dodatne kanale ili ne. Dakle bez novih paketa, ugovora itd.

Moze li jednostavan odgovor?
ortodont

#65836 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ortodont »

Treci dan kako je internet uzasan, prekida na duze periode pa se vrati, nekada i po nekoliko sati.

Podrucje Vogosca.
puz_u_salati

#65837 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by puz_u_salati »

r_faruk wrote:Mozemo li mi koji smo na HS-u doplatiti za dodatne kanale ili ne. Dakle bez novih paketa, ugovora itd.

A zašto će ti upošte ti zastarjeli i siromašni paketi? Pređeš na TM ponudu i uživaš. Hem je jeftinije hem kvalitetnije :)
kakaljin

#65838 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

r_faruk wrote:Mozemo li mi koji smo na HS-u doplatiti za dodatne kanale ili ne. Dakle bez novih paketa, ugovora itd.

Nazalost ne, iako i dalje dobijamo racune kao HS, moramo preci na telemach da bi imali punu ponudu usluga
Telemach

#65839 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

r_faruk wrote:
Mozemo li mi koji smo na HS-u doplatiti za dodatne kanale ili ne. Dakle bez novih paketa, ugovora itd.

Javite nam se u pp, i potrudit ćemo se da vam predložimo ponudu koja vam najviše odgovara.
Telemach

#65840 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

ortodont » 28 minutes ago

Treci dan kako je internet uzasan, prekida na duze periode pa se vrati, nekada i po nekoliko sati.

Podrucje Vogosca.
Zamolit ćemo vas da nam se javite sa vašim podacima, u inbox. Ili da pozovete naš Kontakt centar na broj 1360.
chakany

#65841 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

@Telemach

Alfa TV, RTV BN, RTL Living imaju lošiju sliku nego prije. Na RTV BN nema teletexta, a na RTV ZENICA HD ne radi EPG već nekoliko sedmica.
Kada možemo očekivati konačno EPG na RTRS plus i uvođenje pomenutog kanala na EON platformu?

P.S. Kod mene je signal uredan, tako da nije do mene, nego do vas.Kvalitet slike je dosta slabiji u odnosu na prije.
RTL Living ima najlošiju sliku od svih RTL kanala (RTL, RTL HR i RTL Kockica), ti kanali imaju daleko kvalitetniju sliku od RTL Livinga.
kakaljin

#65842 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

kakaljin wrote:
Benq wrote:
kakaljin wrote: U zadnje vrijeme ne radi puno kanala, jednom cu kada stignem napisati tacan spisak koji se kanali ne mogu gledati, cak i neki koji postoje na Moja tv
To mi i jeste cudno, da ne rade odredjeni kanali koje ima konkurencija...

Hajde ako ti ne bude mrsko nekad napravi spisak cisto da i mi znamo sta ne radi na drugoj mrezi, ja sam to testirao prije par mjeseci..
Ovi kanali ne rade

HD kanali:
FOX LIFE
FOX CRIME
SK1
SK2
SK3
SK
SK GOLF
DISCOVERY SHOW SE
DISCOVERY SCIENCE
ANIMAL PLANET
NATIONAL GEOGRAPHIC
24 KITCHEN
BBC EARTH
NAT GEO WILD
HISTORY
TRAVEL CHANEL
FOOD NETWORK
ICONCERTS

SPORTSKI KANALI:
SK1
SK2
SK3
SK4
SK5
SK6
SK GOLF
ARENA SPORT 1
ARENA SPORT 1 HR
ARENA SPORT 1 SR
ARENA SPORT 2
ARENA SPORT 3
ARENA SPORT 4

FILMSKI KANALI:
CINESTAR FANTASY

ZABAVNI KANALI:
E!

REGIONALNI KANALI:
RTS 2
NOVA TV
PRVA TV
PINK PLUS
HAPPY

DOKUMENTARNI KANALI:
NATIONAL GEOGRAPHIC
CBS REALITY
ID
DISCOVERY SCIENSE
BBC EARTH

INTERNACIONALNI KANALI:
VOX

To je spisak kanala koji ne rade na mrezi BHT-a na EON SMART TV aplikaciji
Da dodam da jos jedan kanal koji ne radi na EON-u na internetu od drugog operatera a to je TOP kanal
Telemach

#65843 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

chakany » Today, 8:02 pm

@Telemach

Alfa TV, RTV BN, RTL Living imaju lošiju sliku nego prije. Na RTV BN nema teletexta, a na RTV ZENICA HD ne radi EPG već nekoliko sedmica.
Kada možemo očekivati konačno EPG na RTRS plus i uvođenje pomenutog kanala na EON platformu?

P.S. Kod mene je signal uredan, tako da nije do mene, nego do vas.Kvalitet slike je dosta slabiji u odnosu na prije.
RTL Living ima najlošiju sliku od svih RTL kanala (RTL, RTL HR i RTL Kockica), ti kanali imaju daleko kvalitetniju sliku od RTL Livinga.
Obavijestili smo kolege i bit će provjereno.
r_faruk

#65844 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by r_faruk »

puz_u_salati wrote:

A zašto će ti upošte ti zastarjeli i siromašni paketi? Pređeš na TM ponudu i uživaš. Hem je jeftinije hem kvalitetnije :)
Prije svega nije jeftinije, skuplje je za nekih 30KM. Ne znam da li je kvalitetnije. Trenutno nemam problema sa HS paketom.
Telemach wrote:
r_faruk wrote:

Javite nam se u pp, i potrudit ćemo se da vam predložimo ponudu koja vam najviše odgovara.
Javljao sam se vise puta i zvali ste me vise puta, na kraju se svodi na skoro isti paket kanala i nesto brzi internet ali skuplji za 20-30 KM.
Telemach

#65845 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@r_faruk

Potrudit ćemo se da nađemo ponudu koja vam odgovara :)
Javit ćemo vam se putem privatne poruke.
puz_u_salati

#65846 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by puz_u_salati »

r_faruk wrote:
puz_u_salati wrote:

Prije svega nije jeftinije, skuplje je za nekih 30KM. Ne znam da li je kvalitetnije. Trenutno nemam problema sa HS paketom.
Onda ti imaš običnu kablovsku + eventualno neki spori internet. To je toliko loše da na kraju Iako je na papiru jeftinije od duo net granade, ispadne punoo skuplje.
Last edited by puz_u_salati on 15/05/2018 11:52, edited 2 times in total.
chakany

#65847 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

MTV Igman od danas ide u SD formatu.
Telemach

#65848 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

puz_u_salati » 8 minutes ago

r_faruk wrote:
puz_u_salati wrote:
r_faruk wrote:

Onda ti imaš običnu kablovsku + eventualno neki spori internet. To je toliko loše da na kraju Iako je na papiru jeftinije od duo net granade, ispadne punoo skuplje.
Na koji tačno paket mislite, sa navedenom razlikom u cijeni? Cijene naših paketa, ne računajući akcijske pogodnosti, kreću se od 30,90 KM do 92,90 KM, tako da su mogućnosti mnogobrojne. Za prelazak na nove paketa usluga pripremili smo odlične benefite, te korisnik može da dobije različite pakete digitalnih kanala promotivno i do 24 mjeseca, kao što je recimo Prošireni paket kanala. Preporučujemo vam da nam se javite za novu ponudu :)
puz_u_salati

#65849 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by puz_u_salati »

Telemach wrote:
puz_u_salati » 8 minutes ago

r_faruk wrote:
puz_u_salati wrote:
r_faruk wrote:

Na koji tačno paket mislite, sa navedenom razlikom u cijeni? Cijene naših paketa, ne računajući akcijske pogodnosti, kreću se od 30,90 KM do 92,90 KM, tako da su mogućnosti mnogobrojne. Za prelazak na nove paketa usluga pripremili smo odlične benefite, te korisnik može da dobije različite pakete digitalnih kanala promotivno i do 24 mjeseca, kao što je recimo Prošireni paket kanala. Preporučujemo vam da nam se javite za novu ponudu :)
:thumbup:

Zaista ni ja ne kontam na šta misli pa mu je duo net za 30KM skuplji. :shock: :?
problemnatravunu

#65850 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by problemnatravunu »

chakany wrote:MTV Igman od danas ide u SD formatu.
:facepalm:
Locked