Kada pogledam ovu sliku imam osjecaj da je brlog sav raskopan od investicijskih ciklusa a onaj Alijin mali otvara tamo neke hotele prcvarnice po Sarajevu.

Garant mu poklonio viagruIvanić dobio poklon od Lavrova: Život se nastavlja i nakon "šezdesete
PreCjeniku ne treba stranka, on je institucija, on je pokret, on ie narod!!!
i to pare bez pokrica.....prljavi Hare wrote:Pa to je montažna terenska govornica koja se nosi u gepeku od helikoptera.Nema Guardian vremena za nekakve svečanosti,najvažnije jestatixx wrote:Kakvu su ono govornicu dali Guardianu, k'o poljski wc.
vremenski stići pokrenuti ovolike investicione cikluse i pohapsiti razne bitange koje bi da kradu narodni novac.
Sreca njihova da je Lavrov u B.Luci, rascero bi njih Dodik onim helikopterom. Ne bi znali gdje udaraju.parappa wrote:u medjuvremenu na manjaci
kako ih nije stid?
A Mile neće biti više predsjednik pola države nego cijele pa će reći da ova crvena linija više ne važi. Da će ta linija razdora i patnje postati linija spajanja.elcaliente wrote:Covjek uzima izbore hladno i postaje prvi clan predsjednistva BiH koji ce voditi predsjednistvo kao gazda 4 godine.

Samo dok ode ovaj ruski dosadnjakovićMaraschino wrote:Sreca njihova da je Lavrov u B.Luci, rascero bi njih Dodik onim helikopterom. Ne bi znali gdje udaraju.parappa wrote:u medjuvremenu na manjaci
kako ih nije stid?

U Banjaluci napad na ekipu BN TV![]()
Naš novinar i danas je bio izložen napadu neodgovornih pojedinaca.
![]()
To je neozbiljna televizija. Pošto su se izvježbali u degustaciji raznih orijentalnih peksimeta bilo bi dobro da prestanu više dezinformisati javnost nego najbolje da budu regionalna 24 Kitchen. Bureci, sirnice, tufahije, ćevapčići, bamja, filovano 'vako pa 'nako.....a oni bi o politici. Nije to za njih.prljavi Hare wrote: Naš novinar i danas je bio izložen napadu neodgovornih pojedinaca.

kmirsad wrote:Mile zasniva svoju kampanju na prijetnjama Sarajevu, jebat ću vama nanu naninu kad vam došem u Teheran... Na prijetnjama Sarajeva RS-u... sve što ne valaj, u Sarajevu je...
Nešto kontam, da sarajlije organizuju mitinge, tribine, skupove podrške Miletu...![]()
![]()
Ho će mo Mi le ta ! Ho će mo Mi le ta ! Ho će mo Mi le ta !
Pa i hoće.kmirsad wrote:Mile zasniva svoju kampanju na prijetnjama Sarajevu, jebat ću vama nanu naninu kad vam došem u Teheran...
vatrogasac wrote:Pa i hoće.kmirsad wrote:Mile zasniva svoju kampanju na prijetnjama Sarajevu, jebat ću vama nanu naninu kad vam došem u Teheran...![]()
vatrogasac wrote:Pa i hoće.kmirsad wrote:Mile zasniva svoju kampanju na prijetnjama Sarajevu, jebat ću vama nanu naninu kad vam došem u Teheran...![]()