Pokušavaš preko 1444 nesto zavrsit, ti si kralj.mk ultra wrote:da, tako je i meni rečeno, otišao, kaže jest imamo ali rezervisanooldtajmer wrote:ocito da je najsigurnije tako,cinjenica da sam ja jednom zvao 1444 rekli mi da ima na dobrinji, ja otisao i uzeo mob,ali eto zna se desiti i drugacijeMehemed wrote:]
Ispade da moraš nazvati tu poslovnicu da provjeriš je li istina ono što su rekli na 1444, da bezveze ne ideš i trošiš vrijeme![]()
![]()
rezervacije izgleda do groba vrijede
Veci dio telefona što dođu se prodaju pravnim licima i pokupuju između sebe i uz urgencije prije nego ih može kupiti obični korisnik. Jednostavno im velika potražnja dozvoljava ovakav nacin rada. Slabiji model je možda i moguće ugrabiti. To je tako već godinama, mislim da nigdje nije ni eksplicitno navedeno da ima mogućnost provjere stanja dostupnosti od strane korisnika. To ce biti implementirano kad uvezu skladišta, prodaju, usluge u jedan inventory, tada ce svaki korisnik imati listu dostupnih uređaja u skladu sa paketom usluga koji koristi, duzinom staza kao korisnik, veličinom računa i statusom u aplikaciji. Koliko sam upoznat, rade na tome.
Tako je i kod ostalih, u m:telu ista situacija, da bi dobio malo bolji mobitel, moras se zgulit od hodanja i naravno paket 50+KM mjesecno min. 2 god.