Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
Mustang1
#6576 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Samo onaj koji ne zna igrati fudbala moze igrati pes.a .. Fifa se ove godine nece toliko mijenjati cisto iz razloga sto se nema vise sta mijenjati mozda malo ali to je to .. Ali ce se amotsfera na stadionu,animacije i sve oko terena mijenjati
- Averus
#6577 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jeste dosadni jbt, pa kakvi ste "fudbaleri" kad ne uzivate u obje igre? 
Ja sam, eto, uvijek vise volio igrati Fifu, a opet sam i svaki PES instalirao i igrao...
Uzivajte u igrama, kao da ce vam KONAMI ili EA platiti premiju sto branite "svoju" igru, i to jos piratsku
Ja sam, eto, uvijek vise volio igrati Fifu, a opet sam i svaki PES instalirao i igrao...
Uzivajte u igrama, kao da ce vam KONAMI ili EA platiti premiju sto branite "svoju" igru, i to jos piratsku
- gnjev
#6578 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa sto se uvijek samo PES igro u ps igraonama ako je FIFA bolja ?
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
-
Madrid
#6579 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa PES je bio bolji dok su igraone bile u fazonu, a danas su igraone u fazonu kao i videoteke...gnjev wrote:Pa sto se uvijek samo PES igro u ps igraonama ako je FIFA bolja ?
Mada kod nas me ne bi cudilo da se i dalje fura pes, razloga su 2, jedan je sto i kad naiđem na igraonu, vecinom u njoj imaju sam ps2 konzole
Sjecam se kad sam presao na fifu 11, zivcirao sam se preko mjesec dana, na srednjoj tezini jedva mogao pobjediti, a u isto vrijeme na PESu gazio na top player il kako se vec zvalo...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6580 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
PES se igra samo na Balkanu. 
- gnjev
#6581 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jarane na pogresna mjesta zalazis. U mojoj mahali imaju 4 za koje znam svaka sa minimum 6,7 ps3 ugl ne pamtim kad je ko sta drugo igrao u njima sem PESa .Madrid wrote:Pa PES je bio bolji dok su igraone bile u fazonu, a danas su igraone u fazonu kao i videoteke...gnjev wrote:Pa sto se uvijek samo PES igro u ps igraonama ako je FIFA bolja ?
Mada kod nas me ne bi cudilo da se i dalje fura pes, razloga su 2, jedan je sto i kad naiđem na igraonu, vecinom u njoj imaju sam ps2 konzole, a drugi razlog je sto za fifu treba prilagodba ako cijeli zivot igras pes...
Sjecam se kad sam presao na fifu 11, zivcirao sam se preko mjesec dana, na srednjoj tezini jedva mogao pobjediti, a u isto vrijeme na PESu gazio na top player il kako se vec zvalo...
- p206
#6582 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
to je već filozofsko pitanjegnjev wrote:Pa sto se uvijek samo PES igro u ps igraonama ako je FIFA bolja ?
da sam se ja pitao samo bi na PES 6 ubacio bolju inteligenciju igrača i ušminkao malo to boljom grafikom.
Na svim ovim novim simulacijama fudbala, kad igraču dodaš loptu nemaš osjećaj da je kod njega, jer su igrači nekako pretanki, mršavi, to niej bilo na PES 6... na NBA-u npr. kad igrač ima loptu u rukama znaš da je kod njega jer ga "ima šta". I fudbalska simulacija ne treba biti 100% simulacija, treba biti malo i nerealna da bi bila zanimljivija. Da i lošiji igrač može dati gol sa 25-30 metara, ili makar pogoditi stativu da se čuje onaj drag zvuk
-
Madrid
#6583 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@gnjev jbg nemam vremena da zalazim u igraone, proslo me to, a i nema potrebe kad se sve moze preko neta (original)
Al vjerujem ti da se i danas u nasim igraonama fura pes, valjda stara navika, ko ce nakon godina igranja ucit fudbal igrat ispocetka, pa i na igrici
Nije ni fifa savrsena, pogotovo mod FUT je teski shit, samo se na brzinu oslanja, al ostali modovi su cisto ok, treba im manja poboljsanja koja EA vjerovatno nece ni sad napravit, jer kao sto sam vec rekao, nemaju potrebe izgleda ni ove godine...
Al vjerujem ti da se i danas u nasim igraonama fura pes, valjda stara navika, ko ce nakon godina igranja ucit fudbal igrat ispocetka, pa i na igrici
Nije ni fifa savrsena, pogotovo mod FUT je teski shit, samo se na brzinu oslanja, al ostali modovi su cisto ok, treba im manja poboljsanja koja EA vjerovatno nece ni sad napravit, jer kao sto sam vec rekao, nemaju potrebe izgleda ni ove godine...
- gnjev
#6584 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
PES 6 je posebna prica ono je bila vise arkadna igra nego simulacija . Mogo si hladno haman sa centra dati go. Adriano svaki faul gop206 wrote:to je već filozofsko pitanjegnjev wrote:Pa sto se uvijek samo PES igro u ps igraonama ako je FIFA bolja ?
Sent from my ST21i using Tapatalk 4![]()
da sam se ja pitao samo bi na PES 6 ubacio bolju inteligenciju igrača i ušminkao malo to boljom grafikom.
Na svim ovim novim simulacijama fudbala, kad igraču dodaš loptu nemaš osjećaj da je kod njega, jer su igrači nekako pretanki, mršavi, to niej bilo na PES 6... na NBA-u npr. kad igrač ima loptu u rukama znaš da je kod njega jer ga "ima šta". I fudbalska simulacija ne treba biti 100% simulacija, treba biti malo i nerealna da bi bila zanimljivija. Da i lošiji igrač može dati gol sa 25-30 metara, ili makar pogoditi stativu da se čuje onaj drag zvuk
- gnjev
#6585 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imali neka igra tipa Fife street za pc sem urban freestyle soccera ?
-
BadBoy
#6586 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Apsolutno se slazem sa svim ovdje recenim. Samo trebaju taj momentum smanjiti malo jer zaista nervira kada vodis a kompjuter ili protivnik od 85. postane nemoguc. Sve ostalo, simulacija igraca, lopte, stadiona, komentatori - sve je vrhunski. Problem je sto ce se bez jakog PESa uljulati i stagnirati sto vec rade.Madrid wrote:agente kako opravdavas izbacivanje kise![]()
uskoro ce i sudije izbacit, sam ce se cut pistaljka![]()
I Konami ima licencu za LP, nije samo EA supak u ovoj igri, ipak su za fudbal potrebne barem 2 ekipe![]()
O pricama da ce igra biti nesto neviđeno necu ni da mislim dok ne probam, i prije je bila takva prica pa 0 bodova...
Najsmjesnije mi sto fanovi pesa pricaju kako ce sada biti puno bolje, neusporedivo sa pes 13, a taj pes 13 kad je izasao su hvalili isto tako![]()
Sa druge strane ja znam da ce EA izdat skoro istu igru na PC kao sto je bila i prosle godine, al ako umanje uticaj "momentuma" i pacea to ce biti taman dovoljno, jer su toliko ispred konkurencije da im nazalost ne treba nista vise da bi bili prvi...
A suditi o ovim igrama tako sto ces GLEDATI klipove demoa je apsurd. Nije bitno kako igra izgleda nego kav je osjecaj dok je igras.
- stefag40
#6587 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
imali koga ko ceka gta 5? 
- Cossack
#6588 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
PES je način življenja!
Fifu 2012 sam probao, niđe veze je bar meni. Za one koji furaju PES od srca preporučujem PESEdit patch. Nevjerovatno je šta ljudi rade. I da, ono što ni uber Fifa fanovi ne mogu poreći jeste da Fifa nikada nije, niti će ikada imati jak Community ko što ga ima PES
http://www.pesedit.com
-
Bosnian Dragon1
#6589 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
cekao bi da imam ps3 il ps4, a ovako ako i izadje za pc ne znam da li ce mi moci na ovoj konfiguraciji : ati radeon hd 4850 gddr3 512 Mb, ram 4gb ddr2, intel core 2 quad 2,66 Ghzstefag40 wrote:imali koga ko ceka gta 5?
- stefag40
#6590 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kad bi digo grafu mislim da bi ti mogo igrat GTA 5 (Medium-high) kad izadje za PC (ako izadje),Jer gta 4 nije bio dobro optimiziran pa je trebala jaka konfa da vrti igru kako treba.A ako bude sve u redu da dobro optimizuju GTA 5 onda bi trebalo da radi kako treba i na losijim RacunarimaBosnian Dragon1 wrote:cekao bi da imam ps3 il ps4, a ovako ako i izadje za pc ne znam da li ce mi moci na ovoj konfiguraciji : ati radeon hd 4850 gddr3 512 Mb, ram 4gb ddr2, intel core 2 quad 2,66 Ghzstefag40 wrote:imali koga ko ceka gta 5?
EDIT
Usput GTA 5 Nije jos najavljen za PS4! a ni za PC samo je najavljen za Xbox360 i PS3!
- arnes_king
#6591 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja ga imam skinutog i instaliranog na PS3 ima vec sedmica ... al jos ne mogu igrat pa jos gorestefag40 wrote:imali koga ko ceka gta 5?
- House
#6592 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
stefag40 wrote:imali koga ko ceka gta 5?
Xbox spreman , još kupiti Verbatim DVD i gori hala
igra "izlazi" 12-13 septembar na xboxiso
- rajv0sa
#6593 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tebalo bi par komadaHouse wrote:stefag40 wrote:imali koga ko ceka gta 5?
Xbox spreman , još kupiti Verbatim DVD i gori hala![]()
igra "izlazi" 12-13 septembar na xboxisonajjaci forum
- arnes_king
#6594 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Za PS3 zauzima 17.2 Gb sigurno ce tako nesto biti i za xbox, samo nadao sam se da ce ovako popularna igra vec biti leakovana funkcionalno al jos nije... al sto posto prije 10-og ce bit i fix za ovu PSN verziju ili ako nista neko ce sa Blue-Ray leakovat potrebni ebootHouse wrote:stefag40 wrote:imali koga ko ceka gta 5?
P.S. 12-13-og ce igru vec imati dosta ljudi posto dosta manjih radnji vani ce pocet prodavat 13-14-og a sigurno ce neki tajno i ranije dok im dodje igra, tako da najkasnije tad cemo i mi moci igrati al opet mislim da cemo mi jos ranije
- Layne
#6595 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Na to sa pesedita dodaš nešine i yairove gamplay patcheve i dobiješ skroz drugu igruCossack wrote:PES je način življenja!Fifu 2012 sam probao, niđe veze je bar meni. Za one koji furaju PES od srca preporučujem PESEdit patch. Nevjerovatno je šta ljudi rade. I da, ono što ni uber Fifa fanovi ne mogu poreći jeste da Fifa nikada nije, niti će ikada imati jak Community ko što ga ima PES
![]()
-
Mustang1
#6596 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Normalno da ima kad za PES moras cekati patcheve da bi mogao i pokusati igrati 
-
celava_dlaka
#6597 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra izlazi 17tog septembraHouse wrote:stefag40 wrote:imali koga ko ceka gta 5?
GTA V mora izaci za PC nisu ludi da ispuste tolike pare iz djepa tako da ce biti za PC
- House
#6598 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
rajv0sa wrote:Tebalo bi par komadaHouse wrote:stefag40 wrote:imali koga ko ceka gta 5?
, gdje se ti snadbjevas ?
Imtec , 10 komada 24 markice
- House
#6599 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Cuo sam za pre-load PS3 verziju , pokusali probiti ali nista ... Tako rade pirati , imaju veze s radnjama , cim dodje u magacin to je toarnes_king wrote:Za PS3 zauzima 17.2 Gb sigurno ce tako nesto biti i za xbox, samo nadao sam se da ce ovako popularna igra vec biti leakovana funkcionalno al jos nije... al sto posto prije 10-og ce bit i fix za ovu PSN verziju ili ako nista neko ce sa Blue-Ray leakovat potrebni ebootHouse wrote:stefag40 wrote:imali koga ko ceka gta 5?
P.S. 12-13-og ce igru vec imati dosta ljudi posto dosta manjih radnji vani ce pocet prodavat 13-14-og a sigurno ce neki tajno i ranije dok im dodje igra, tako da najkasnije tad cemo i mi moci igrati al opet mislim da cemo mi jos ranije
- Riddle
#6600 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra godine. COH 2 nazalost nije bio ono sto sam ocekivao (i dalje je OK da se razumijemo), ali ne sumnjam da ce ova igra totalno pokidati. Ja i dan danas igram originalni Rome.Hrulj wrote:Jos 3 dana do Rome II