La Liga Santander

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
leškarenje

#6576 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Pa ako je tradicija zašto prekidati.Eki nisu bili i centru paznje :-) pa ko je bio ?
Logovan

#6577 Re: La Liga Santander

Post by Logovan »

Nema potrebe prekidati tradiciju, ali to nije objašnjenje zašto su toliko zapeli za špalir, nije objašnjenje zašto su sami sebi organizovali špalir. Pa nisu bili u centru pažnje. Propalo im, pa onda oni ko fol nešto organizovali.

Ovo mi liči na ono kada postaviš status na facebooku, neki vic ili nešto što bi trebalo biti smiješno i niko ti ne lajka, pa sam sebi opucaš lajk. :mrgreen:
leškarenje

#6578 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Pa dobro,ne cudi me da tebi to tako liči :D
Logovan

#6579 Re: La Liga Santander

Post by Logovan »

Pa ne možeš reći da nisam u pravu.
Osvojiš titulu, rival ti ne organizuje špalir i ti ga sam sebi organizuješ.
Postaviš status, najbolji prijatelj ti ne lajka i ti ga sam sebi lajkaš. :lol:

Al' fakat čuj sami sebi špalir uradili. :lol: :lol: Kakvi levati. :lol:
leškarenje

#6580 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Poredjenje na nivou tog lajkaca svog statusa :thumbup:
AmiĐa_Idriz

#6581 Re: La Liga Santander

Post by AmiĐa_Idriz »

avetinja wrote:Postavlja se pitanje koliko je Barceloni sezona uspješna ako Real osvoji Ligu prvak. :mrgreen: Njima je neoprostivo što ih je Roma natamburala.
Neka se Barcelona ne brine, sve je pod kontrolom.
Logovan

#6582 Re: La Liga Santander

Post by Logovan »

Pa isti klinac, a i imaš ovu gore sliku, još bolje poređenje.
kory_galaktikos

#6583 Re: La Liga Santander

Post by kory_galaktikos »

Logovan wrote:U ovom slučaju Katalonci ga dobro ližu sami sebi.

A i ne kontam što im je toliko bitno, špalir k'o špalir. Ja da osvojim titulu, mene bi bolila neka stvar hoće li mi rival napraviti špalir. Ovako ispada da su se borili da osvoje titulu radi ove gluposti. :oops: A očito da im je krivo što nije bilo špalira od strane Reala, krivo im što ne bi bili u centru pažnje, pa hajmo onda mi organizovati, hajmo sami sebi aplaudirati.

Cirkus. :lol:
dje im nije krivo, pa jesi vidjeo kako su se udarali sinoc
ronaldo morao izac da ga ne ubiju, alba fata za vrat modrica, messi divlja na ramosa, onaj majmun stosem na marsela
i onda se zale kao zasto je ramos firaun lakta se... eto im logike cc
leškarenje

#6584 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Nisu se udarali,već su udarali igrače Hale :thumbup:
Logovan

#6585 Re: La Liga Santander

Post by Logovan »

Očekujem saopštenje Katalonaca zato što nije bio špalir od Reala. :D
leškarenje

#6586 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Logovan wrote:Očekujem saopštenje Katalonaca zato što nije bio špalir od Reala. :D
Nećeš dočekati :thumbup: sve odradjeno po ps-u...još dva kola do kraja,jel :-) odraditi bez poraza i postaviti zadaću za sva vremena .
Logovan

#6587 Re: La Liga Santander

Post by Logovan »

Džaba zadaća kada kmeče za nekakvim špalirom. :mrgreen:
channel10

#6588 Re: La Liga Santander

Post by channel10 »

Logovan wrote:Pa ne možeš reći da nisam u pravu.
Osvojiš titulu, rival ti ne organizuje špalir i ti ga sam sebi organizuješ.
Postaviš status, najbolji prijatelj ti ne lajka i ti ga sam sebi lajkaš. :lol:

Al' fakat čuj sami sebi špalir uradili. :lol: :lol: Kakvi levati. :lol:
Pa zar nisi vidio da su se sprdali sa tim napravljenim spalirom, a ti zakljucio da im je krivo :D

Realno, ako se svake godine spalir pravio, a ove ne, do koga je majke ti? NaraFno da je do gancija, ali nije ni to nista novo od takve ekipe. Tamburaju ih odavno, pa eto ko nece jer ovi njima nisu napravili zato sto su ovi osvojili neko sasvim drugo takmicenje. I to sto su mislili da su im jucerasnji domacini trebali napraviti spalir, dovoljno govori o tome koliko je njima krivo sto ih ovi redovno tamburaju i sto zele iskoristiti svaku mogucnost da ih podjebavaju, a u stvari vise govore o sebi.
ultima_palabra

#6589 Re: La Liga Santander

Post by ultima_palabra »

Mora Lesko na svakoj temi biti najglasniji :mrgreen:
leškarenje

#6590 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

ultima_palabra wrote:Mora Lesko na svakoj temi biti najglasniji :mrgreen:
Ne moram :thumbup: kad od zajebancije koju su napravili igrači Barce Logovani pravi senzaciju moras se uključiti jbt.....djes to presutiti....još kaže htjeli biti u centru paznje :D
Logovan

#6591 Re: La Liga Santander

Post by Logovan »

channel10 wrote: Pa zar nisi vidio da su se sprdali sa tim napravljenim spalirom, a ti zakljucio da im je krivo :D

Realno, ako se svake godine spalir pravio, a ove ne, do koga je majke ti? NaraFno da je do gancija, ali nije ni to nista novo od takve ekipe. Tamburaju ih odavno, pa eto ko nece jer ovi njima nisu napravili zato sto su ovi osvojili neko sasvim drugo takmicenje. I to sto su mislili da su im jucerasnji domacini trebali napraviti spalir, dovoljno govori o tome koliko je njima krivo sto ih ovi redovno tamburaju i sto zele iskoristiti svaku mogucnost da ih podjebavaju, a u stvari vise govore o sebi.
Ma ja, zajebavali se, a plakali i kmečali danima za špalir, dajte špalir, dajte špalir. Da nije bilo ovoga, onda bi tek bilo zajebavanje.

Ne kažem ja do koga je, niti me nešto posebno interesuje, samo mi je interesantno koliko se plače za nekakvim špalirom.
channel10

#6592 Re: La Liga Santander

Post by channel10 »

Tek tu vidis koliko mu je krivo sto ih ne mogu dobiti sa igracem vise pola utakmice :D

Jbg Log, nemoj se ljutiti, ali tako ti je to.

Gosti sinoc zapeli da ih pobijede pa da bude da su ih oni otresli u ovoj sezoni, ali eto ne dade se ni sa igracem vise :D . Zato se Ronaldo povrijedio, ali jbt ga, bice spreman za finale LP.
leškarenje

#6593 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Hoće da su u centru paznje :lol: Pa makar.....
channel10

#6594 Re: La Liga Santander

Post by channel10 »

Logovan wrote:
channel10 wrote: Pa zar nisi vidio da su se sprdali sa tim napravljenim spalirom, a ti zakljucio da im je krivo :D

Ma ja, zajebavali se, a plakali i kmečali danima za špalir, dajte špalir, dajte špalir. Da nije bilo ovoga, onda bi tek bilo zajebavanje.

Ne kažem ja do koga je, niti me nešto posebno interesuje, samo mi je interesantno koliko se plače za nekakvim špalirom.
Pa ljudi trazili da im naprave spalir jer su ga zasluzili. Tako je svake godine, ali eto nije ove. Tu vidis kakvi su picici ovi sto trenutno igraju u RM.
Logovan

#6595 Re: La Liga Santander

Post by Logovan »

leškarenje wrote:
ultima_palabra wrote:Mora Lesko na svakoj temi biti najglasniji :mrgreen:
Ne moram :thumbup: kad od zajebancije koju su napravili igrači Barce Logovani pravi senzaciju moras se uključiti jbt.....djes to presutiti....još kaže htjeli biti u centru paznje :D
Kmečali danima i onda ga sami napraviše, da zadovolje ego šta li već. :D
Logovan

#6596 Re: La Liga Santander

Post by Logovan »

channel10 wrote: Pa ljudi trazili da im naprave spalir jer su ga zasluzili. Tako je svake godine, ali eto nije ove. Tu vidis kakvi su picici ovi sto trenutno igraju u RM.
Dajte špalir zaslužili smo ga, kme, kme, šmrc, šmrc. :mrgreen:

Ja ga vala ne tražio nikada. Ako hoćeš, hoćeš, hvala ti, ako nećeš ne moraš, jebe mi se. Ovako su i trebali postupiti.
ultima_palabra

#6597 Re: La Liga Santander

Post by ultima_palabra »

A cinjenica je i da su Katalonci vise udarali, kao i da ih je sudija gurao.

Spalir se tradicionalno pravi narednu utakmicu nakon osvajanja bilo kojeg trofeja. Prva utakmica RM nakon Cardiffa je bio Superkup na Nou Campu, jel tad napravljen spalir? Tu pada u vodu ova prica ko je gdje ucestvovao...
leškarenje

#6598 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Pa nisu ni tražili i kmecali uopste kako ti to predstavljas.....ali nejse,najveći uspjeh Reala ove godine bi mogao biti taj sto nisu napravili špalir :lol:

A valjda špalir ide za Kup i prvenstvo,neka ne neko ispravi ako nije tako.
Logovan

#6599 Re: La Liga Santander

Post by Logovan »

channel10 wrote:Tek tu vidis koliko mu je krivo sto ih ne mogu dobiti sa igracem vise pola utakmice :D

Jbg Log, nemoj se ljutiti, ali tako ti je to.

Gosti sinoc zapeli da ih pobijede pa da bude da su ih oni otresli u ovoj sezoni, ali eto ne dade se ni sa igracem vise :D . Zato se Ronaldo povrijedio, ali jbt ga, bice spreman za finale LP.
Ma šta se imam ljutiti, pa nisam zaposlenik Reala, niti sam rođen u Madridu pa ja fol neki veliki navijač Reala. :mrgreen:

Gosti zapeli, a Boga mi zapeli i domaćini i to dobro zapeli. :wink: Nemoj samo goste spominjati.

p.s. Kakve veze ima povreda Ronalda?
Last edited by Logovan on 07/05/2018 13:32, edited 1 time in total.
Logovan

#6600 Re: La Liga Santander

Post by Logovan »

leškarenje wrote:Pa nisu ni tražili i kmecali uopste kako ti to predstavljas.....ali nejse,najveći uspjeh Reala ove godine bi mogao biti taj sto nisu napravili špalir :lol:

A valjda špalir ide za Kup i prvenstvo,neka ne neko ispravi ako nije tako.
Ma ne, ja sam.

To je najveći uspjeh, ne samo ove sezone, nego još od osnivanja. :D
Post Reply