Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Muhamed Đakmić

#6576 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

hrasno38 wrote:Posto je @leclerc neko ko i te kako ima veze sa reprezentacijom i koliko sam shvatio se nalazio citavo vrijeme tu nekako mislim da je nejrealnije da slusamo tu verziju price mad je izgleda pa cinjenica da onaj bazicni spisak koji je predat delegatu bez sumnje je cist kao suza i tu bi trebalo da se zavrsi sva nasa krivnja. Ja kada nekome nesto dam da prekuca onda pregledam makar letimicno jedn pokusni primjerak prije nego ode u distribuciju i tu je ocito bila nasa greska sto se to uradilo totalno formlano vjerovatno bez bacanja iti jednog pogleda na taj papir sa spiskom igraca na kojem je zadnji redni broj umjesto 16 morao biti 15. Dakle osnovna i najveca krivica nikako ne moze pripasti nama izuzev ako ne vlada zakon jacega ili bolje reci bogatijeg!!
A pitanje za tebe, vidiš li ti datum na ovom zapisniku? :D Odnosno, kako je moguće da je zapisnik datiran na 16.10.2017?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#6577 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Muhamed Đakmić wrote:
hrasno38 wrote:Posto je @leclerc neko ko i te kako ima veze sa reprezentacijom i koliko sam shvatio se nalazio citavo vrijeme tu nekako mislim da je nejrealnije da slusamo tu verziju price mad je izgleda pa cinjenica da onaj bazicni spisak koji je predat delegatu bez sumnje je cist kao suza i tu bi trebalo da se zavrsi sva nasa krivnja. Ja kada nekome nesto dam da prekuca onda pregledam makar letimicno jedn pokusni primjerak prije nego ode u distribuciju i tu je ocito bila nasa greska sto se to uradilo totalno formlano vjerovatno bez bacanja iti jednog pogleda na taj papir sa spiskom igraca na kojem je zadnji redni broj umjesto 16 morao biti 15. Dakle osnovna i najveca krivica nikako ne moze pripasti nama izuzev ako ne vlada zakon jacega ili bolje reci bogatijeg!!
A pitanje za tebe, vidiš li ti datum na ovom zapisniku? :D Odnosno, kako je moguće da je zapisnik datiran na 16.10.2017?
Zato sto je to klasicni formular u moru formulara na kojima su otisnuti stari datumi......i druga stvar je da su na ovom spisku ljudi na "officials" koji nisu do sada nikada bili skupa!!! Ja imam osjecaj kao da bi vas vecina jednostano voljeli da nas drasticno kazne. Sto? Da bi ovdje mogli napisati "jesam vam rekao". Ja sam u sportu vidio bezbroj formulara i zapisnika sa starim datumima koji se prekrize kao su bitni i napisu novi. I jos jedna stvar ovo je kao sto i naslov kaze "delegation list" koji donosi delegat jer je na jemu odstampano da su kvaqlifikacije za SP!
Muhamed Đakmić

#6578 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Kakvo ba more formulara u kojima su otisnuti stari datumi?

Pa je l' stvarno mislite da je EHF, kakav god da je, toliko nazadan? :D

Odnosno, sve da ovo i jeste zapisnik za utakmicu sa Švicarskom, kako će biti validan kad je datiran na 16.10. prošle godine?

I ja ne želim da mi ispadnemo, daleko od toga, ali želim da radimo stvari onako kako traže propisi. Valjda to nije previše.
hrasno38

#6579 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Muhamed Đakmić wrote:Kakvo ba more formulara u kojima su otisnuti stari datumi?

Pa je l' stvarno mislite da je EHF, kakav god da je, toliko nazadan? :D

Odnosno, sve da ovo i jeste zapisnik za utakmicu sa Švicarskom, kako će biti validan kad je datiran na 16.10. prošle godine?

I ja ne želim da mi ispadnemo, daleko od toga, ali želim da radimo stvari onako kako traže propisi. Valjda to nije previše.
Ovaj formular daje delegat na ispunjavanje a ne neko od nasih!!!!Vidis da je na njemu logo EHF-a. Ti zelis da radimo....pa onda zakucaj na vrata saveza jarane i reci da zelis da radis po propisima. Svi pokazatelji za sada govore da je nas jedini propust taj sto spisak nismo provjerili nakon prekucavanja i kao sto sam i napisao @lelerc ocito ima neke veze sa reprezentcijom i bio je na licu mjesta pa koliko sam shvatio i na sastanku poslije same utakmice. Bolan nebio ovim ljudima Sumanu, Muzurovicu i igracima treba se saget do zemlje sa kakvim zajebancijama krce put prema SP.
isx

#6580 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by isx »

I gdje je taj spisak sa 16 ljudi koji smo predali delegatu na tehničkom sastanku? Ja jedino vidim ovaj spisak gdje se neko igrao olovkom i sarao.
hrasno38

#6581 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

isx wrote:I gdje je taj spisak sa 16 ljudi koji smo predali delegatu na tehničkom sastanku? Ja jedino vidim ovaj spisak gdje se neko igrao olovkom i sarao.
Ovakav spisak se predaje delegatu koji on distribuira na prekucavanje i nakon toga daje reprezentacijama da provjere i potpisu!!! Bar predpostavljam da je tako jer tako funkiconise u vecini sportova. Evo upravo ono sto sam maloprije napisao Djakmicu ....ti si flagrantan primjer nekoga za koga imam osjecaj da bi volio da nas izbace jer svaki post ti asocira na to!
I na kraju krajeva prema svemu do sada procitanom delegat je potvrdio da je dobio spisak sa 16 igraca a nakon prekucavanja pred kraj utakmice otkrilo se da ih je na spisku 15!!! Znaci onaj kome treba jebati mamu je taj koji je prekucavao!!!
hrasno38

#6582 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Koli klosarluk......
https://www.klix.ba/sport/rukomet/hasic ... /180115136

"Danas sam imao 50 poziva vlasnika ulaznica koji nisu uspjeli ući u Mejdan i svima sam se javio i ispričao za probleme koje su imali. U dogovoru sa čelnicima RSBiH odlučeno je da svi ljubitelji rukometa, koji su ulaznice kupili u RSTK, a nisu ušli u dvoranu, budu obeštećeni tako što njihove karte važiti za utakmicu baraža. O tome ću tražiti i pismenu saglasnost saveza, a uskoro ćemo početi evidentirati sve oštećene osobe koje su ulaznice kupili kod nas", kazao je Hasić za Fenu.

Ovo, međutim, neće važiti za one koji su karte kupili u Sarajevu, Visokom i drugim mjestima u BiH gdje su također distribuirane. :shock:
uglavnomja

#6584 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by uglavnomja »

hrasno38 wrote:
isx wrote:I gdje je taj spisak sa 16 ljudi koji smo predali delegatu na tehničkom sastanku? Ja jedino vidim ovaj spisak gdje se neko igrao olovkom i sarao.
Ovakav spisak se predaje delegatu koji on distribuira na prekucavanje i nakon toga daje reprezentacijama da provjere i potpisu!!! Bar predpostavljam da je tako jer tako funkiconise u vecini sportova. Evo upravo ono sto sam maloprije napisao Djakmicu ....ti si flagrantan primjer nekoga za koga imam osjecaj da bi volio da nas izbace jer svaki post ti asocira na to!
I na kraju krajeva prema svemu do sada procitanom delegat je potvrdio da je dobio spisak sa 16 igraca a nakon prekucavanja pred kraj utakmice otkrilo se da ih je na spisku 15!!! Znaci onaj kome treba jebati mamu je taj koji je prekucavao!!!

:roll:

eno sad

svako ko ne misli da se u krovnoj organizicaiji nekog sporta barata onako pijacarski lanjskim datumima :-) je protiv bh

a sta ako je ovo neki stari papir? koji nema veze sa ovom utakmicom

i sta je ovo?

EHF objavio učesnike baraža, na spisku nema Bosne i Hercegovine
https://sportsport.ba/rukomet/ehf-objav ... ine/265061
hrasno38

#6585 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

uglavnomja wrote:
hrasno38 wrote:

:roll:
uglavnomja wrote:eno sad
svako ko ne misli da se u krovnoj organizicaiji nekog sporta barata onako pijacarski lanjskim datumima :-) je protiv bh
a sta ako je ovo neki stari papir? koji nema veze sa ovom utakmicom
Pa normalno da nema kada je ova utakmica u zalbenom postupku i nije donesena konacna odluka!

i sta je ovo?

EHF objavio učesnike baraža, na spisku nema Bosne i Hercegovine
https://sportsport.ba/rukomet/ehf-objav ... ine/265061
Sta ti treba,,,,nacrtati da bi shvatio da onaj papir se dobija od delegata na samoj utakmici!!!! Znas li uopste koja je procedura kada su u pitanju utakmice. Prije kvalifikacija salje se siri spisak igraca koji se prijavljuju za kvalifikacije i taj se spisak kuca u EHF-u kao sto se moze i vidjeti i trebalo ga je dostaviti EHF-u do 16.10 tj prije prvog kruga kvalifikacija kojeg smo igrali 25 i 28.10 protiv Estonije. Taj spisak se distribuira na svakoj utakmici kvalifikacija do kraja gdje se prije utakmice zaokruzuje 16 igraca koji ce igrati tu utakmicu i pravi se spisak za zapisnik i prekucava spisak za tu utakmicu. Jel ti sad mozda ista jasnije ili treba da crtam i tebi i Djakmicu! Datum 16.10 je onaj do kojeg je trebalo prijaviti 28 potencijalnih igraca koji ce igrati ove kvlaifikacije i taj se spisak pojavljuje na svakoj nasoj utakmici jer ga donosi delegat!
I naravno da nas nema na spisku kada jos uvijek nije rjesena zalba Svicarske!
It_is_a_Leclerc

#6586 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Pobogu ljudi, zar vam se sve mora nacrtati. De pogledajte malo koji su igrači zaokruženi, a koji nisu. Pa probajte skontati zašto je tako. A što je oktobar ukucan u podnožje zapisnika, pitajte delegata.

16. oktobra mi ništa nismo igrali.
hrasno38

#6587 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

It_is_a_Leclerc wrote:Pobogu ljudi, zar vam se sve mora nacrtati. De pogledajte malo koji su igrači zaokruženi, a koji nisu. Pa probajte skontati zašto je tako. A što je oktobar ukucan u podnožje zapisnika, pitajte delegata.

Jel to ni ti ne znas zasto je 16.10 :? :shock: o majko moja a svi bi nesto da pricaju o sportu!!!
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6588 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

hrasno38 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Pobogu ljudi, zar vam se sve mora nacrtati. De pogledajte malo koji su igrači zaokruženi, a koji nisu. Pa probajte skontati zašto je tako. A što je oktobar ukucan u podnožje zapisnika, pitajte delegata.

Jel to ni ti ne znas zasto je 16.10 :? :shock: o majko moja a svi bi nesto da pricaju o sportu!!!
A sta ako hoćeš da ubacis igrača koji nije na ovom spisku?
hrasno38

#6589 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

https://www.nezavisne.com/sport/rukomet ... -SP/438429

Jel vam sad malo jasnije da je 16.10 krajnji datum do kada se ovaj spisak trebao dostaviti EHF-u! Dakle Suman je objavio spisak od 28 igraca koliko ih ima i na ovom papiru! Kada se posalje taj pair EHF-u kao konacan imena se ukucavaju i ovaj papir ide na svaku nasu utakmicu do kraja kvalifikacija!
hrasno38

#6590 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

mali_milojica wrote:
hrasno38 wrote:

A sta ako hoćeš da ubacis igrača koji nije na ovom spisku?
Ne mozes ubaciti vise igraca mimo ovog spiska zato ih i imas 28 a ne 17!
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6591 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

I povrijede se golmani,znaci ne možeš zvati novog i mora igrač braniti?
isx

#6592 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by isx »

A usput se neko igra olovkom i zaokružuje igrače po želji i to plasira novinarima. Pa majka mu stara to rade djeca u vrtiću ne ozbiljan RS.
hrasno38

#6593 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

mali_milojica wrote:I povrijede se golmani,znaci ne možeš zvati novog i mora igrač braniti?
pa imas tri golmana i bas u takvom slucaju se vjerovatno moze napraviti promjena ali to je bas hodanje u krajnost.
red evil

#6594 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by red evil »

Mora se tad dobiti dozvola od EHF-a da taj igrač mijenja tog igrača, kao što je Građan htio mijenjati Senjamina i EHF nije dozvolio.
hrasno38

#6595 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

red evil wrote:Mora se tad dobiti dozvola od EHF-a da taj igrač mijenja tog igrača, kao što je Građan htio mijenjati Senjamina i EHF nije dozvolio.
Tako je :thumbup: Napokon neko ko razumije materiju :D
It_is_a_Leclerc

#6596 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

isx wrote:A usput se neko igra olovkom i zaokružuje igrače po želji i to plasira novinarima. Pa majka mu stara to rade djeca u vrtiću ne ozbiljan RS.
A čime da ih zaokruži. Tintom za tetovaže?

Jel vi razumijete da se ovaj spisak s razlogom zove tehnički i da ga se s razlogom prekucava. I jel razumijete da ovo nismo zaokruzivali mi već delegat.
isx

#6597 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by isx »

Izvini ali jesi li prisustvovao tehničkom sastanku pa znaš sve detalje? Lijepo da imamo na forumu osobu koja je tako dobro upućena.
hrasno38

#6598 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

isx wrote:Izvini ali jesi li prisustvovao tehničkom sastanku pa znaš sve detalje? Lijepo da imamo na forumu osobu koja je tako dobro upućena.
koliko sam ja skontao JESTE zato bi ti bilo vrlo pametno da dalje pratis pricu bez svojih nesuvislih komentara!!! a i sve da nije ocito je iz aviona da nemas pojma o procedurama na sportskim borilistima tako da ti ostaje prijedlog iz prve recenice.
isx

#6599 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by isx »

Gdje sam rekao da znam išta o procedurama na sportskim borilištima? Ovdje manje više svi pišemo kao laici i lupamo. A iz priloženog vidim da i ti isto radiš. Zato i služi forum.
hrasno38

#6600 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

isx wrote:Gdje sam rekao da znam išta o procedurama na sportskim borilištima? Ovdje manje više svi pišemo kao laici i lupamo. A iz priloženog vidim da i ti isto radiš. Zato i služi forum.
Mozda sluzi tebi za lupanje ali neki ponesto i znaju!!! jebaji ga krzo zivot se svasta nesto nauci :izet:
Post Reply