Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zmijuga loma wrote:Treba preći u strašnu Bundesligu koju krase atomske odbrane, gdje na Allianz-u Hamburg primi 9 komada, a Werder, Stuttgart, Wolfsburg skromnih 6.
Domaćini sa Allianz arene guze internacionalno, nema to veze sa Bundesligom Strašna Barcelona je popila 7 (sedam) komada kad je naletjela na mašinu iz Minhena
Barca je primila sve mi se čini skromna 4 na Allianzu. No dobro, komentar je bio na račun ovog učenjaka što spominje Celtu i odbrane u Primeri.
Da, i skromna 3 na Nou Campu, jer velikim timovima kao što je Bayern nije bitno da li igraju na svom stadionu ili na strani
Inače je protekle sezone Bayern igrao skoro pa savršeno tako da ne iznenađuju rezultati protiv HSV-a (ekipe koja se raspadala), Werdera (koji se borio za opstanak zahvaljujući jako lošoj sezoni), i praktično kompletne Bundeslige. Ni u Ligi Prvaka ih nisu mogli zaustaviti ni Juve, ni Barca, a pogotovo to nije mogao BVB koji je 25 minuta na početku finalne utakmice igrao odlično, ali se onda zagrijala mašina Bayerna i jednostavno ostavila Dortmund bez ikakve šanse. Međusobno poređenje liga je malo nezahvalno jer će se uvijek naći neko ko će imati sasvim suprotno mišljenje (s jedne strane simpatizer neke lige, a s druge strane kritičar) tako da je najbolje da svako prati onu ligu i onaj klub za koji navija. To međutim ne mijenja činjenicu da je Bayern trenutno najjača fudbalska ekipa u Evropi
ledeni_caj wrote:Pad Bayerna se ceka vec 50 godina, ugodno cekanje vam zelim.
Pa prosle i godinu prije te je bilo bolno gledati kako placu , kako ne smiju penala pucati, jos nisu nikad bili na vrhu svijeta kako sada planiraju, pa vidjet cemo kad budu kako ce to uzgledati.
Pa prosle i godinu prije te je bilo bolno gledati kako placu , kako ne smiju penala pucati, jos nisu nikad bili na vrhu svijeta kako sada planiraju, pa vidjet cemo kad budu kako ce to uzgledati.
ledeni_caj wrote:Pad Bayerna se ceka vec 50 godina, ugodno cekanje vam zelim.
A nisu već na vrhu ? Biće da mi je nešto promaklo možda.
Jupp: "Iako ne volim konacne odluke, ali mogu vam reci jedno sigurno, da ja vise necu trenirati. Imao sam dostojanstven oprostaj od svoje trenerske karijere, i ja sam sretan i zadovoljan."
"Da Bayern nije našao adekvatnu zamjenu za mene, bio bih spreman za razgovor o nastavku suradnje. No, angažiranjem Guardiole klub je donio pravu odluku i na taj je način odlično riješio generacijsku smjenu na trenerskoj klupi. Guardioli sam ostavio savršeno posloženu momčad."
Jupp završio sa trenerskim poslom definitivno. Hvala Jupp na svemu, nadam se da će za njega biti mjesta u upravi. Zalužio je to.
Bep wrote:Jupp: "Iako ne volim konacne odluke, ali mogu vam reci jedno sigurno, da ja vise necu trenirati. Imao sam dostojanstven oprostaj od svoje trenerske karijere, i ja sam sretan i zadovoljan."
"Da Bayern nije našao adekvatnu zamjenu za mene, bio bih spreman za razgovor o nastavku suradnje. No, angažiranjem Guardiole klub je donio pravu odluku i na taj je način odlično riješio generacijsku smjenu na trenerskoj klupi. Guardioli sam ostavio savršeno posloženu momčad."
Jupp završio sa trenerskim poslom definitivno. Hvala Jupp na svemu, nadam se da će za njega biti mjesta u upravi. Zalužio je to.
Rummenigge je rekao da za njega ima mjesto u upravi kluba, vjerovatno ce ostati.