Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#6577 Re: Manchester United FC
SAF ni sinoc nije uspio ubjediti Wengera daa proda RvP, sad mi izgleda da bi mogao kao Nasri da ode na kraju u City, mozda cak i na pol sezone da ga tek tusnu.
- ultima_palabra
#6578 Re: Manchester United FC
Kad se opanak popapuči i hoće biti veći katolik od papeBHF_Manijak wrote:Cuo sam i strane komentatore x puta da kazu ManU, ne vidim u cemu je problem...
-
dragonz
#6579 Re: Manchester United FC
ultima_palabra wrote: Kad se opanak popapuči i hoće biti veći katolik od pape![]()

-
missko
#6580 Re: Manchester United FC
Po poznatim informacijama u trci za Van Persija je ostao samo jedan klub. Igrač je odlučio gde želi da nastavi karijeru, a sada su u toku pregovori između dva kluba, koji po svoj prilici nisu nimalo laki.
Fergi je već javno objavio da žele Van Persija. Junajted je ponudio 15 miliona funti, ta ponuda je odbijena i sada sledi cenjkanje.
Poslednje informacije govore da je Junajted spreman da ponudi 20 miliona koliko bi trebalo da bude dovoljno, ali i da postoji strah kod Fergusona da to neće biti kraj. Naime, Škot se boji da bi Venger mogao da blokira prelazak Holanđanina na Old Traford.
Venger je već rekao da ne želi da proda Van Persija Junajtedu, ali je i Van Persi rekao klubu da je Junajted klub u kom želi da nastavi karijeru. Pretpostavlja se da će na kraju do dogovora ipak stići, iako pregovori već dugo traju. Junajted želi da Van Persija ima na otvaranju sezone protiv Evertona.
Zanimljivo je da Ferguson čak nije bio sa klubom u Nemačkoj na prijateljskoj utakmici protiv Hanovera već je ostao u zemlji kako bi završio neke druge klupske poslove. Kako u avgustu teško da ima drugih poslova osim priprema i prelaznog roka, može se pretpostaviti da je ostao kako bi pomogao Dejvidu Gilu u razrešenju čvora zvanog Robin Van Persi.
Van Persi bi večeras protiv Kelna mogao da se ipak nađe na terenu. Van Gal tvrdi da mu je Van Persi obećao da će biti na terenu 45 minuta protiv Kelna u prijateljskom meču večeras u sklopu priprema za sezonu.
Fergi je već javno objavio da žele Van Persija. Junajted je ponudio 15 miliona funti, ta ponuda je odbijena i sada sledi cenjkanje.
Poslednje informacije govore da je Junajted spreman da ponudi 20 miliona koliko bi trebalo da bude dovoljno, ali i da postoji strah kod Fergusona da to neće biti kraj. Naime, Škot se boji da bi Venger mogao da blokira prelazak Holanđanina na Old Traford.
Venger je već rekao da ne želi da proda Van Persija Junajtedu, ali je i Van Persi rekao klubu da je Junajted klub u kom želi da nastavi karijeru. Pretpostavlja se da će na kraju do dogovora ipak stići, iako pregovori već dugo traju. Junajted želi da Van Persija ima na otvaranju sezone protiv Evertona.
Zanimljivo je da Ferguson čak nije bio sa klubom u Nemačkoj na prijateljskoj utakmici protiv Hanovera već je ostao u zemlji kako bi završio neke druge klupske poslove. Kako u avgustu teško da ima drugih poslova osim priprema i prelaznog roka, može se pretpostaviti da je ostao kako bi pomogao Dejvidu Gilu u razrešenju čvora zvanog Robin Van Persi.
Van Persi bi večeras protiv Kelna mogao da se ipak nađe na terenu. Van Gal tvrdi da mu je Van Persi obećao da će biti na terenu 45 minuta protiv Kelna u prijateljskom meču večeras u sklopu priprema za sezonu.
- Riddle
#6581 Re: Manchester United FC
Prica o RVP prosto vrvi na netu. Sutra izlaze clanci da ga Arsenal prodaje Unitedu za 22 miliona funti. Navodno su Fergie i Wenger imali sastanak veceras.
-
sarajevomd
#6582 Re: Manchester United FC
puno brate za igraca u posljednjoj godini ugovora, jos pri tome ima 29 godina...
- Riddle
#6583 Re: Manchester United FC
Koji je usput jedan od najboljih napadaca na svijetu. Zamisli koliko bi kostao da nije u zadnjoj godini ugovora. United je sretan sto uopste ima priliku da posalje ponudu sa realnim sansama za uspjeh. Ovako nesto ne dolazi svaki dan.
Doduse, ja se nikad necu sloziti s time ako dobije platu kao Rooney naprimjer. Neki red se mora znati.
Doduse, ja se nikad necu sloziti s time ako dobije platu kao Rooney naprimjer. Neki red se mora znati.
- ledeni_caj
#6584 Re: Manchester United FC
Joj prenosa prijateljske Aberdeen - Manchester na MUTV, milion kamera, emisija sa komentatorima i gostima na poluvremenu sa stadiona, k'o da se LP igra. Sta ti je institucija.
Dwight Yorke nakon koliko godina ponovo u dresu Uniteda, kad moze Scholes moze i on.
Trznu me kad nekog Adnana uvede, rek'o nas, ali neki Belgijanac porijeklom sa Kosova. 
Dwight Yorke nakon koliko godina ponovo u dresu Uniteda, kad moze Scholes moze i on.
-
sarajevomd
#6585 Re: Manchester United FC
Flecera si zaboravio 
-
missko
#6586 Re: Manchester United FC
Chilean striker Angelo Henriquez has completed his medical ahead of a move to Manchester United.
The deal to take Henriquez from Universidad de Chile to Old Trafford has been in place for some time and the 18-year-old is set to seal the switch.
Sportsmail revealed in June that he was closing in on a switch to Old Trafford.
The teenager spent around three hours at Bridgewater Hospital in Manchester on Tuesday and the transfer will cost in the region of £4million.
Henriquez scored 11 goals in 17 league games in 2012,
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z23Z0pHtYd
Zna li iko ko je ovaj frajer, jel vrijedno pojacanje? Ja jos nisam cuo za njega, kazu da je mlad i da ce prvu sezonu proveti u drugom timu Uniteda.
The deal to take Henriquez from Universidad de Chile to Old Trafford has been in place for some time and the 18-year-old is set to seal the switch.
Sportsmail revealed in June that he was closing in on a switch to Old Trafford.
The teenager spent around three hours at Bridgewater Hospital in Manchester on Tuesday and the transfer will cost in the region of £4million.
Henriquez scored 11 goals in 17 league games in 2012,
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z23Z0pHtYd
Zna li iko ko je ovaj frajer, jel vrijedno pojacanje? Ja jos nisam cuo za njega, kazu da je mlad i da ce prvu sezonu proveti u drugom timu Uniteda.
-
The Realist
#6587 Re: Manchester United FC
Zavisi od cijene dionice u tom trenutku.zahvalan wrote:znaci paket 10 dionica iznosi 150 $
spreman sam ici do 500 $
Ja sam imao dionicu Uniteda (30 funti platio, iako je trzisna cijena bila tri funte, ali to su bile dionice koje klub pusti u prodaju bas "radi" navijaca), tako da nista od tvoje historije![]()
nek upisu u Historiju da i Bosnjak ima dionice Manchester United-a![]()
![]()
raspitat cu se do septembra
hvala svima
-
The Realist
#6588 Re: Manchester United FC
Ne znam hoce li mu ista dolaziti. Kada sam ja imao tu dionicu, meni su dolazili pozivi za AGM, medjutim pod uslovima pod kojim je United prodao svoje dionice oni ne moraju organizovati AGM, pa je pitanje trebaju li i ostale stvari slati. Jedino sto moraju objaviti financijski izvjestaj, ali to svejedno rade.skenderija04 wrote:Bice puno raje koja ce ih kupiti cisto radi fola. Merak je ako navijas za MANU da ti dolaze obavijesti i izvjestaji
-
missko
#6589 Re: Manchester United FC
UNITED have more fans in Manchester than City do, according to a poll by property website Rightmove.co.uk.
Despite claims to be the city’s “true” club, only 14.8 per cent of Mancunians polled say they follow City, compared to 55.6 per cent who support United.
It confirms Utd are the Premier League’s best-supported club.
The Reds are even the third best-backed team in LONDON, with 13.2 per cent of footie fans in the capital cheering them on.
But fans of Wayne Rooney’s Utd live on average 95 miles from Old Trafford. Only Liverpool fans (100 miles) and Newcastle's (97 miles) live further away.
The club with most fans living locally is Wigan (65 per cent), property site Rightmove found.
Rightmove's Miles Shipside said: “'Our study shows that when a Premiership club plays at home, that isn't always the case for its fans.
"As major clubs like Manchester United have grown their national - and even international - fan base, the overall proportion of their fans who live within the same postcode as their home stadium has decreased. The growing fan base of the bigger clubs can even be at the expense of their rivals.”
Read more: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... z23bv6lu7R
Despite claims to be the city’s “true” club, only 14.8 per cent of Mancunians polled say they follow City, compared to 55.6 per cent who support United.
It confirms Utd are the Premier League’s best-supported club.
The Reds are even the third best-backed team in LONDON, with 13.2 per cent of footie fans in the capital cheering them on.
But fans of Wayne Rooney’s Utd live on average 95 miles from Old Trafford. Only Liverpool fans (100 miles) and Newcastle's (97 miles) live further away.
The club with most fans living locally is Wigan (65 per cent), property site Rightmove found.
Rightmove's Miles Shipside said: “'Our study shows that when a Premiership club plays at home, that isn't always the case for its fans.
"As major clubs like Manchester United have grown their national - and even international - fan base, the overall proportion of their fans who live within the same postcode as their home stadium has decreased. The growing fan base of the bigger clubs can even be at the expense of their rivals.”
Read more: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... z23bv6lu7R
- skafiskafsnjak
#6590 Re: Manchester United FC
United agree van Persie deal
Manchester United is pleased to announce it has reached agreement with Arsenal Football Club for the transfer of Robin Van Persie.
The deal is subject to a medical and the agreement of personal terms. A further announcement will be made in due course.
OFIŠLI !
Manchester United is pleased to announce it has reached agreement with Arsenal Football Club for the transfer of Robin Van Persie.
The deal is subject to a medical and the agreement of personal terms. A further announcement will be made in due course.
OFIŠLI !
-
missko
#6591 Re: Manchester United FC
Ma ja bilo je relativno gotovo cim je i on i SAF zapeo. Sretno da mu bude u Unitedu i da Bog da da bude bar duplo bolji nego u Asrsenalu. Vrijeme je bilo da i United ima bar jednog muslimana, nema veze sto je konvertovani. 
-
caros
#6592 Re: Manchester United FC
Titula se vraća u pravi dio Manchestera.
- skafiskafsnjak
#6593 Re: Manchester United FC
sta? titula najbolje strijelca ? 
-
caros
#6594 Re: Manchester United FC
Ako je prošle sezone City uzeo titulu, šta misliš gdje se onda titula vraća ove sezone ? 
- skafiskafsnjak
#6595 Re: Manchester United FC
Prvo skoci pa reci hop
Cekat cemo da krene sezona...
Cekat cemo da krene sezona...
-
Johnny_x
#6598 Re: Manchester United FC
Van Persi i zvanicno u Jedinstvu
- art vandeley