Kod mene danas piletina u sosu od senfa, grilovano povrce i krompir...I salata, ali ona se pojela i zaboravila sam je uslikati

Moderator: anex

Bile tulumbe od neki dan, ali nema slike jer su kupovnekolega wrote:... još da je bilo šta slatka![]()
previše agdaliDori wrote:Bile tulumbe od neki dan, ali nema slike jer su kupovne![]()

Yok, al' bi mogla napisati jos recept za one gurabije od jabukakolega wrote:... i obavezno traži nay da ti pošalje jer se servira uz taksim odsviran na nayu
@kolega ,hashureta bice u mjesecu hashure ,nemozhe se praviti kad nije vakat ,sabur bice i togakolega wrote:znaš šta ... mogo bih sad malo hašureta![]()

molim te mozes li mi reci je li ovo po receptu s coolinarke ili je u pitanju neki drugi recept ?samo gost wrote:Sinoć: tuniski kolač.
Jestegirl wrote:
molim te mozes li mi reci je li ovo po receptu s coolinarke ili je u pitanju neki drugi recept ?
hvala![]()
http://www.coolinarika.com/recept/tuniski-kolac
Natasha, super ti ova pita izgleda. Koje si gljive stavila?Naatasha wrote:pita od sira, gljiva, jaja, pavlake i tikvice
hehe ja nikad u životu nisam probala druge gljive osim šampinjona. ide u pitu 200 grama i daje joj poseban "šmek"Natasha, super ti ova pita izgleda. Koje si gljive stavila?