AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Romanista 101%
- Tito_i_Partija
#6577 Re: AC Milan
Tacno. Pa majka mu stara, govorimo o 18-godisnjaku koji ima najveceg lopova u sportskom svijetu za agenta. Jel stvarno mislite da je ovdje mali kriv za sve?Tomahawk11 wrote: Velko je u pravu. Sjetiti se samo Nurka i kako je njega onaj njegov hajcao.
A Riaola je puno namazaniji salabajzer. Sad zamisli u njegovoj masini djecka od 18 godina.
Neki su stvarno toliko slijepi od mrznje da ne vide sta se ustvari desava.
- Point.
#6578 Re: AC Milan
Kako god, podrzavam ideju da ga posalju na tribinu godinu dana. To je samo nacin da i klubovi odgovore pohlepnim agentima i njijovim kurvama, igracima. Donnarumma je znao savrseno kakvog supka je uzeo za agenta, red je i da se nakusa vlastitih govana.
- leškarenje
#6579 Re: AC Milan
Reci nam šta je u pitanju?Tito_i_Partija wrote:Tacno. Pa majka mu stara, govorimo o 18-godisnjaku koji ima najveceg lopova u sportskom svijetu za agenta. Jel stvarno mislite da je ovdje mali kriv za sve?Tomahawk11 wrote: Velko je u pravu. Sjetiti se samo Nurka i kako je njega onaj njegov hajcao.
A Riaola je puno namazaniji salabajzer. Sad zamisli u njegovoj masini djecka od 18 godina.![]()
Odluka je bila isključivo na Dollarumi,da je rekao produzavam ugovor mogao bi mu Pizza majstor flautati....ovako neka ga mališa obali svim navijačima Milana,a na kraju debeljku neka obali sve sa kecapom.
- Tito_i_Partija
#6580 Re: AC Milan
Nista nije iskljucivo bilo na Donnarummi, a najmanje odluka. Raiola i roditelji su odradili sve.leškarenje wrote:Reci nam šta je u pitanju?Tito_i_Partija wrote:Tacno. Pa majka mu stara, govorimo o 18-godisnjaku koji ima najveceg lopova u sportskom svijetu za agenta. Jel stvarno mislite da je ovdje mali kriv za sve?Tomahawk11 wrote: Velko je u pravu. Sjetiti se samo Nurka i kako je njega onaj njegov hajcao.
A Riaola je puno namazaniji salabajzer. Sad zamisli u njegovoj masini djecka od 18 godina.![]()
Odluka je bila isključivo na Dollarumi,da je rekao produzavam ugovor mogao bi mu Pizza majstor flautati....ovako neka ga mališa obali svim navijačima Milana,a na kraju debeljku neka obali sve sa kecapom.
- Tito_i_Partija
#6581 Re: AC Milan
Aha, dijete od 15-16 godina sigurno zna koga uzima za agenta.Point. wrote:Kako god, podrzavam ideju da ga posalju na tribinu godinu dana. To je samo nacin da i klubovi odgovore pohlepnim agentima i njijovim kurvama, igracima. Donnarumma je znao savrseno kakvog supka je uzeo za agenta, red je i da se nakusa vlastitih govana.
Opet kazem, ovo sve je simptomaticno za agenta, ne za igraca. Procitajte malo o Pogbi i o neregularnostima vezano za njegov transfer iz Le Havre-a. Ovo je sve Raiolino maslo.
- Point.
#6582 Re: AC Milan
Pa to dijete ima i roditelje i starijeg brata valjda.Tito_i_Partija wrote:Aha, dijete od 15-16 godina sigurno zna koga uzima za agenta.Point. wrote:Kako god, podrzavam ideju da ga posalju na tribinu godinu dana. To je samo nacin da i klubovi odgovore pohlepnim agentima i njijovim kurvama, igracima. Donnarumma je znao savrseno kakvog supka je uzeo za agenta, red je i da se nakusa vlastitih govana.![]()
Opet kazem, ovo sve je simptomaticno za agenta, ne za igraca. Procitajte malo o Pogbi i o neregularnostima vezano za njegov transfer iz Le Havre-a. Ovo je sve Raiolino maslo.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#6583 Re: AC Milan
Vratit ga u juniore,za kaznu svaku domacu mora gledati sa navijacke tribine. Ako se ne pojavi kazna mjesecna plata,pa nek mu debeljko da koji dinar da ima sta jesti. I tako cijelu godinu.
I ima 18 godina,punoljetan,sam za sebe odlucuje. Ni roditelji,ni brat,ni pizza majstor.
I ima 18 godina,punoljetan,sam za sebe odlucuje. Ni roditelji,ni brat,ni pizza majstor.
- leškarenje
#6584 Re: AC Milan
Fasone i Mirabeli kažu da je sve do njega bilo odmah po završetku pregovoramali_milojica wrote:Vratit ga u juniore,za kaznu svaku domacu mora gledati sa navijacke tribine. Ako se ne pojavi kazna mjesecna plata,pa nek mu debeljko da koji dinar da ima sta jesti. I tako cijelu godinu.
- Tito_i_Partija
#6585 Re: AC Milan
Naravno da ima, to je i poenta. Koliki je to mog'o bit' njegov licni uticaj za odabir agenta, u takvim mladim godinama? A Raiola je zmija koja je jednostavno spremna na sve. Znas onu nasu staru: "ko te ne zna, skupo bi te platio."Point. wrote:Pa to dijete ima i roditelje i starijeg brata valjda.Tito_i_Partija wrote:Aha, dijete od 15-16 godina sigurno zna koga uzima za agenta.Point. wrote:Kako god, podrzavam ideju da ga posalju na tribinu godinu dana. To je samo nacin da i klubovi odgovore pohlepnim agentima i njijovim kurvama, igracima. Donnarumma je znao savrseno kakvog supka je uzeo za agenta, red je i da se nakusa vlastitih govana.![]()
I jos ovo: Haj' da je mali iz Milana, i da je tu od samog pocetka poceo igrat', pa bi rek'o eto treba neke lojalnosti prema rodnom gradu pokazat'. Al' dijete je iz napuljskog predgradja, sta ga to tacno veze za Milan? Ovaj gore pise da je isto tako mog'o i za Inter potpisat'. Znaci ne pricamo o Tottiju u najboljim godinama kako ucjenjuje Romu.
Al' drago mi je da je makar lesko opet izas'o iz svoje rupice, jer ga nije bilo otkako je Dzeko zvanicno post'o prvi strijelac Serie A.
-
junior3
#6586 Re: AC Milan
mali_milojica wrote:Vratit ga u juniore,za kaznu svaku domacu mora gledati sa navijacke tribine. Ako se ne pojavi kazna mjesecna plata,pa nek mu debeljko da koji dinar da ima sta jesti. I tako cijelu godinu.
Kod Gattusa ga otjerati.
Ne znam ima li većeg smrada od debeljka, ne mrzi ga džaba Ferguson.
- leškarenje
#6587 Re: AC Milan
I onda ja trolam
zabole me kita za Dzeku pravo da ti kažem,Vedo je moj idol
Donaruma je ispao pickurina,da mu nije bilo Milana možda bi još raznosio pice za manaGera jebo ga on.
Donaruma je ispao pickurina,da mu nije bilo Milana možda bi još raznosio pice za manaGera jebo ga on.
- Point.
#6588 Re: AC Milan
Pa koliko sam ja skontao on je navijac Milana, sad je li od malena ili je postao kako je dosao u Milan ne znam, uglavnom je ljubio grb Milana u Torinu protiv Juventusa. Meni je Milan, poslije Rome, najmrzi klub u Italiji, sto se mene tice ko ih jebe ali idu mi na zivce ovi agenti koji su najvece zlo ovog sporta i sto rade iskljucivo za sopstvene interese. Imamo u Laziju slicnu situaciju sa Keitom, nece da potpise novi kontrakt a sve zbog svog agenta.Tito_i_Partija wrote: Naravno da ima, to je i poenta. Koliki je to mog'o bit' njegov licni uticaj za odabir agenta, u takvim mladim godinama? A Raiola je zmija koja je jednostavno spremna na sve. Znas onu nasu staru: "ko te ne zna, skupo bi te platio."![]()
I jos ovo: Haj' da je mali iz Milana, i da je tu od samog pocetka poceo igrat', pa bi rek'o eto treba neke lojalnosti prema rodnom gradu pokazat'. Al' dijete je iz napuljskog predgradja, sta ga to tacno veze za Milan? Ovaj gore pise da je isto tako mog'o i za Inter potpisat'. Znaci ne pricamo o Tottiju u najboljim godinama kako ucjenjuje Romu.![]()
Al' drago mi je da je makar lesko opet izas'o iz svoje rupice, jer ga nije bilo otkako je Dzeko zvanicno post'o prvi strijelac Serie A.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6589 Re: AC Milan
Conti saopštio Atalanti da neće ići ni na pripreme ako ga ne puste u Milan, a ima još četiri godine ugovora... Smeta li ovo Rossonerima? 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#6590 Re: AC Milan
Neka ga zakucaju na tribinu 4 godine ako im se isplati 
- Tito_i_Partija
#6591 Re: AC Milan
Pa naravno. Ljudi nisu svjesni koliko su agenti mocni u danasnjem svijetu fudbala, pa i sporta uopste. U Juznoj Americi cak imaju toliku moc da direktno kupuju sva prava na igrace. U Portugalu je ova praksa takodjer dozvoljena.Point. wrote:Pa koliko sam ja skontao on je navijac Milana, sad je li od malena ili je postao kako je dosao u Milan ne znam, uglavnom je ljubio grb Milana u Torinu protiv Juventusa. Meni je Milan, poslije Rome, najmrzi klub u Italiji, sto se mene tice ko ih jebe ali idu mi na zivce ovi agenti koji su najvece zlo ovog sporta i sto rade iskljucivo za sopstvene interese. Imamo u Laziju slicnu situaciju sa Keitom, nece da potpise novi kontrakt a sve zbog svog agenta.Tito_i_Partija wrote: Naravno da ima, to je i poenta. Koliki je to mog'o bit' njegov licni uticaj za odabir agenta, u takvim mladim godinama? A Raiola je zmija koja je jednostavno spremna na sve. Znas onu nasu staru: "ko te ne zna, skupo bi te platio."![]()
I jos ovo: Haj' da je mali iz Milana, i da je tu od samog pocetka poceo igrat', pa bi rek'o eto treba neke lojalnosti prema rodnom gradu pokazat'. Al' dijete je iz napuljskog predgradja, sta ga to tacno veze za Milan? Ovaj gore pise da je isto tako mog'o i za Inter potpisat'. Znaci ne pricamo o Tottiju u najboljim godinama kako ucjenjuje Romu.![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Third-par ... n_football
A ovi koji ne mogu to da urade zbog legalnih prepreka, to rade na druge nacine. Svi znaju ko je i sta je Raiola u fudbalu, i onda dodje do ovoga:
A sto se tice Donnarumme i njegovog navijanja za Milan...ma ko to zna, pasa moj? Kad su u pitanju pare, ja njima nista ne vjerujem. I Balotelli je na sva zvona govorio da je navijac AC Milana kad je bio u Interu, i poslije kad je pres'o u Milan, brze je otis'o nego sto je dos'o. Moze i Messi pricat' da on nece nikad napustit' Barcu koliko je voli, al' lahko je laprdat' kad Barca prodaje igrace samo da skupi dovoljno para da ti ponudi novi, jaci ugovor. To su price za navijace i ja u to nimalo ne vjerujem.In 2008, he was involved in two disciplinary hearings instigated by the Federazione Italiana Giuoco Calcio (FIGC) for transfer irregularities.
- Bosanski_kralj
#6592 Re: AC Milan
Volio bih Džeku u Milanu, samo zbog leška. 
- AmiĐa_Idriz
#6593 Re: AC Milan
Pa jbt ovdje se neki ponasaju kao da govorino o Zigotu a ne o punoljetnom liku
nema tog agenta koji te moze jebavati. Hamsik najbolje pokazao. Krivi su i mali klotz i debeli.
- AmiĐa_Idriz
#6594 Re: AC Milan
Izgleda da ce Matiju Perina dovesti
sjajan golman, steta sto ga povrede bas ne maze.
- leškarenje
#6595 Re: AC Milan
Pored fasistickog kluba za koji navija njemu najmrzi MilanPoint. wrote:Pa koliko sam ja skontao on je navijac Milana, sad je li od malena ili je postao kako je dosao u Milan ne znam, uglavnom je ljubio grb Milana u Torinu protiv Juventusa. Meni je Milan, poslije Rome, najmrzi klub u Italiji, sto se mene tice ko ih jebe ali idu mi na zivce ovi agenti koji su najvece zlo ovog sporta i sto rade iskljucivo za sopstvene interese. Imamo u Laziju slicnu situaciju sa Keitom, nece da potpise novi kontrakt a sve zbog svog agenta.Tito_i_Partija wrote: Naravno da ima, to je i poenta. Koliki je to mog'o bit' njegov licni uticaj za odabir agenta, u takvim mladim godinama? A Raiola je zmija koja je jednostavno spremna na sve. Znas onu nasu staru: "ko te ne zna, skupo bi te platio."![]()
- leškarenje
#6596 Re: AC Milan
Mogao bi vala,za klupe se ubioBosanski_kralj wrote:Volio bih Džeku u Milanu, samo zbog leška.
- Point.
#6597 Re: AC Milan
Znalac, po cemu je Lazio fasisticki klub, zivo me zanima? Pusti sad par hiljada navijaca, nisu relevantni, zasto je klub Lazio fasisticki?leškarenje wrote:Pored fasistickog kluba za koji navija njemu najmrzi MilanPoint. wrote:Pa koliko sam ja skontao on je navijac Milana, sad je li od malena ili je postao kako je dosao u Milan ne znam, uglavnom je ljubio grb Milana u Torinu protiv Juventusa. Meni je Milan, poslije Rome, najmrzi klub u Italiji, sto se mene tice ko ih jebe ali idu mi na zivce ovi agenti koji su najvece zlo ovog sporta i sto rade iskljucivo za sopstvene interese. Imamo u Laziju slicnu situaciju sa Keitom, nece da potpise novi kontrakt a sve zbog svog agenta.Tito_i_Partija wrote: Naravno da ima, to je i poenta. Koliki je to mog'o bit' njegov licni uticaj za odabir agenta, u takvim mladim godinama? A Raiola je zmija koja je jednostavno spremna na sve. Znas onu nasu staru: "ko te ne zna, skupo bi te platio."![]()
Al' drago mi je da je makar lesko opet izas'o iz svoje rupice, jer ga nije bilo otkako je Dzeko zvanicno post'o prvi strijelac Serie A.![]()
- Raigor Stonehoof
#6598 Re: AC Milan
haha izgleda da ga ipak ne prodaju
ovaj novi predsjednik, sta li je, lud lik
Mirabelli to CDS: Real Madrid likes Donnarumma? We also like Ronaldo. Marotta wants Gigio? He can come talk to me. We have direct orders not to sell him.
Mirabelli to CDS: Real Madrid likes Donnarumma? We also like Ronaldo. Marotta wants Gigio? He can come talk to me. We have direct orders not to sell him.
- leškarenje
#6600 Re: AC Milan
Ne znam istoriju Lazia,nisu mi bili nikad zanimljivi pisaj ih....helem još plave
Bježi ba sa teme sa tom pricom....ne zaslužuje Milan da se blati tema sa pricom o njima
Sad kad kinezi kupe Ronalda
Bježi ba sa teme sa tom pricom....ne zaslužuje Milan da se blati tema sa pricom o njima
Sad kad kinezi kupe Ronalda