hjoooooooooooj, vidi ga, suncica mrUsava..sorcerer wrote:
bice ona ko nova ,samo treba vremena ....i ovaj moj je bio u katastrofa stanju kad je nadjen pa je sad ko nov![]()
bit ce ona aBd k'o lampa.. tovim je da valja
Moderator: anex
hjoooooooooooj, vidi ga, suncica mrUsava..sorcerer wrote:
bice ona ko nova ,samo treba vremena ....i ovaj moj je bio u katastrofa stanju kad je nadjen pa je sad ko nov![]()

hoces nam iznjeti kafu i rahat lokum u avliju?pakica_ wrote:ne ode nigdje josanjaistkrank wrote:pa kad ce se igrati sa Zo ako ode sutra??![]()
drzim i ja fige i nadam se da ce brzo da se ubuci i da bude najsretniji cukonego, naj nam je bolje da ti zo dovedes kod nas u avliju da je sve troje hapalajisu
posto ova hajta jos uvijek ne zna "dodji"

Zhìxin wrote:Pašče moje glavato![]()
![]()
anjaistkrank wrote:ovo definitivno nije pas. uvalili su mi magare neko...![]()
otisla je tankosavaanjaistkrank wrote:hoces nam iznjeti kafu i rahat lokum u avliju?pakica_ wrote:ne ode nigdje josanjaistkrank wrote:pa kad ce se igrati sa Zo ako ode sutra??![]()
drzim i ja fige i nadam se da ce brzo da se ubuci i da bude najsretniji cukonego, naj nam je bolje da ti zo dovedes kod nas u avliju da je sve troje hapalajisu
posto ova hajta jos uvijek ne zna "dodji"
sto se mene tice moze ta opcija, samo javi termin kad tebi, tj vama
odogovara i mi dolazimo

naravnoveze s vezom wrote:Ima li kolaca pa da dodjem
znaju gdje su dobrodosliChuckie wrote:I meni na haubi ovih dana po 5-6 komada uvijek. Pored moje dvojice mangupa, tu su uvijek njihove pajde iz komšiluka, interesantno uvijek na mojoj haubi.
Ma vraga, operem auto, ako ga u garažu ne ubacim u roku 10 minuta da Bog sačuva.Zatamnjena stakla wrote:Bude li čista hauba
Like do neba i nazadZatamnjena stakla wrote:
I mi ga volimo! Sretan rođendanpakica_ wrote:danas nam je divan daaaaaaaaaaan, divan daaaaaaaaan, divan daaaaaaaaaan, bastoniju je rodjendaaaaaaaaaaan, rodjendaaaaaaaaaan, rodjendaaaaaaaaaaaaan!
najdraze bice na svijetu danas puni 5 godinica.. nek' mu je hairli i da mi bude tu jos dugo, dugo, dugo!
volim te, bastonja! naaaaaaaaaajvise na svEtu![]()
![]()
![]()
@veze s vezom, ne da ne bi, nego bi te jos i izlizali i valjali se po podu da ih mazis