Ilegalni migranti u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Troll_Happens

#6576 Re: Migranti u BiH

Post by Troll_Happens »

Maraschino wrote:
Troll_Happens wrote:

Tuci ih dok se ponovo ne sjeti jezika. Kad ubijes hljeb u njemu progovorice i kineski. Sa divljacima samo motkom treba.
Trojica manje u Bihacu, je li ti sada lakse?
ljudi umiru svuda u svijetu pa u bosni. Da li mi je lakse ili teze je subjektivno pitanje. Oni su samo jedna posljedica stanja u zemlji. A uzrok treba da se trazi kao sto rece jajara u onima koji ih pustaju da slobodno setaju i vrsljaju po gradu.Najveci krivac je politicar u ovoj zemlji. Jer sta zna policajac da radi ako ne dobije naredbu. Da su oni radili svoj posao do ovog ne bi doslo. A sad ih je s pravom vecina naroda pocela vec mrziti jer cine sranja po zemlji. Kad shvatis poentu posta onda ce ti biti jasno da smo u pravu. Do tada ih primaj u svoju kucu i nek te kradu i marisu svaki dan. Mozda se dozoves pameti i promjenis misljenje.. Ali onda moze biti kasno kad ih dodje 70000 onda ce bosanac biti manjina u svojoj zemlji... To najbolje znaju ljudi u krajini, bihacu, cazinu, kladusi koji svakodnevno prolaze kroz ove situacije.
SmokingMan

#6577 Re: Migranti u BiH

Post by SmokingMan »

Najjači su mi afrikanci koji za sebe tvrde da su izbjeglice iz Sirije. :D
Maraschino

#6578 Re: Migranti u BiH

Post by Maraschino »

jajara wrote:
Maraschino wrote:
Troll_Happens wrote:

Tuci ih dok se ponovo ne sjeti jezika. Kad ubijes hljeb u njemu progovorice i kineski. Sa divljacima samo motkom treba.
Trojica manje u Bihacu, je li ti sada lakse?
da ti objasnim ja par stvari. nije nikom lakse sto su trojica manje. mi gledamo u srz problema. ne krivimo policajca i doktora koji uzimaju mito nego krivimo ljude koji im daju i koji su ih naucili na to. ista stvar je i sa politicarima. sa migrantima i sa svime u svijetu. znaci evo ja da ti u svoje ime kazem bit ce mi drago kad ti izgoris i jos par ovdje vas imbecila jer smo mi u k.rcu radi vas, a ne radi migranata. vi kojima je uredu da ljudi bez papira ulaze u drzavu znaci TEBI, SVAKOM POLICAJCU KOJI IH JE PUSTIO, SVAKOM POLITICARU KOJI JE TO NAREDIO itd. e kad vas bude manje onda ce meni bit lakse. haj sad mrš
Post ti je prijavljen pa cemo vidjeti.
jajara wrote:da oce bogdo ovog edina nedje iznabadat pa da mu dodjem na mezar i ponjamke se ono s merahkom
jajara

#6579 Re: Migranti u BiH

Post by jajara »

uh sto me boli kurac za ban na forumu bas si me dotuko
sarkić ajid-paša

#6580 Re: Migranti u BiH

Post by sarkić ajid-paša »

U Bihacu

Image
sarkić ajid-paša

#6581 Re: Migranti u BiH

Post by sarkić ajid-paša »

Image
Heller

#6582 Re: Migranti u BiH

Post by Heller »

Treba napravit splavova, i ako bude poplava, dizanja vodostaja samo ih niz Savu na splavovima dat im prsluke i nek idu u Mađarsku.
smijesni_ste

#6583 Re: Migranti u BiH

Post by smijesni_ste »

Au što ste radikalni postali. Jel to došlo sa godinama ili? :D
vjesticanametli

#6584 Re: Migranti u BiH

Post by vjesticanametli »

Heller wrote:Treba napravit splavova, i ako bude poplava, dizanja vodostaja samo ih niz Savu na splavovima dat im prsluke i nek idu u Mađarsku.
:lol: :thumbup: :mrgreen:
O'zone
Globalni moderator

#6585 Re: Migranti u BiH

Post by O'zone »

Banned user
» jajara

Mjesec
biscanka2

#6586 Re: Migranti u BiH

Post by biscanka2 »

Evo situacija u Crnoj Gori iz pogleda jednog radnika televizije...Ovi kod nas dolaze...

Боричић Василије Radim u televiziji Crne Gore, par puta sam isao u prihvatiliste za migrante. To je za ove sto su nelegalno usli i za trazioce azila. Kad smo god isli trazili su nam razne vrste droge da im donesemo. Gledam ih sad vec mjesecima gradom (Podgorica) Krecu se u grupama po 2-5. Doduse nisam vidio da se neprijatno ulicom ponasaju, ali se me podsjecaju na Rome. U kameru su vazda pricali istu pricu kako su pobjegli od ratova, nemastine i slicno, a kad se kamera ugasi izvade svoje bogomi ne tako jeftine telefone i pokazuju nam slike i snimke sa ratista na kojima su i oni sami kako pucaju i slikani sa ostalim teroristima ili regularnom vojskom. Ima likova od Pakistana do Libije. Pola je zavisnika o raznim drogama. Jedan je iz Egipta pobjegao zbog vise kradja, trazi ga policija, a u Evropu je dosao kao izbjeglica/emigrant - to nam je on sam sve ispricao. 70% njih nema ni licnih dokumenata sa sobom. Ulaze u Crnu Goru iz Albanije poslije 2,3h noci. Stalno ih gledam pored magistrale jer cesto radim nocnu smjenu. Takodje ima jedna dzamija u gradu iz koje ih gledam da izlaze u 4,5h izjutra... To su sve relacije kojima se ja dok sam na poslu krecem, tako ih i gledam. Vi Hrvati imate i pravo sto ih ne pustate kod vas, Madjari isto. Nisu se vamo doselili doktori, profesori, gradjevinari i sl vec sami olos.
MarlboroGold

#6587 Re: Migranti u BiH

Post by MarlboroGold »

Mom drugu uletili u kuću u Bihaću. Kad se vratio s posla zatekao ih je za stolom kako jedu, a jedan se čak tuširao... ništa oni mrtvi hladni kao da je njihova kuća. Odmah zvao komšije pa su ih zajedno istjerali. Jebo te led... kad bi ih ja tako u svom stanu zatekao zatukao bi ih momentalno.
biscanka2

#6588 Re: Migranti u BiH

Post by biscanka2 »

MarlboroGold wrote:Mom drugu uletili u kuću u Bihaću. Kad se vratio s posla zatekao ih je za stolom kako jedu, a jedan se čak tuširao... ništa oni mrtvi hladni kao da je njihova kuća. Odmah zvao komšije pa su ih zajedno istjerali. Jebo te led... kad bi ih ja tako u svom stanu zatekao zatukao bi ih momentalno.
Jel ih bar dobro izdegenecio ako nije onda ce to isto nastaviti u slijedecoj kuci. Jbt. nece ljudi smjeti na posao otici. :cry:
oldtajmer

#6589 Re: Migranti u BiH

Post by oldtajmer »

славянин

#6590 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

Rjesavaju svoj problem, siroka srca ko oce neka u kucu ih prima :)
sadie_forever

#6591 Re: Migranti u BiH

Post by sadie_forever »

MarlboroGold wrote:Mom drugu uletili u kuću u Bihaću. Kad se vratio s posla zatekao ih je za stolom kako jedu, a jedan se čak tuširao... ništa oni mrtvi hladni kao da je njihova kuća. Odmah zvao komšije pa su ih zajedno istjerali. Jebo te led... kad bi ih ja tako u svom stanu zatekao zatukao bi ih momentalno.
pa nisu dosli da ukradu vec da se najedu i ociste,sto im je to sprijecavao? nahrani gladnog i obuci golog kaze vjera :thumbup: :thumbup:
славянин

#6592 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

sadie_forever wrote:
pa nisu dosli da ukradu vec da se najedu i ociste,sto im je to sprijecavao? nahrani gladnog i obuci golog kaze vjera :thumbup: :thumbup:
:lol: Ja nemogu da vjerujem :lol: pa de primi ih u kuci tamo u austriji sigurno ih ima po ulici, ustvari nema potrebe da primis sami ce uci i ako ih zateknes pitaj imaju li jos kakvih zelja.

Nisi ti dobro :lol: Cuj usli u kucu - samo da jedu i okupaju se malo :lol:
scarface32

#6593 Re: Migranti u BiH

Post by scarface32 »

sadie_forever wrote:

koja ti je adresa da par posaljem na tusiranje i klopu?
sadie_forever

#6594 Re: Migranti u BiH

Post by sadie_forever »

славянин wrote:
sadie_forever wrote:
:lol: Ja nemogu da vjerujem :lol: pa de primi ih u kuci tamo u austriji sigurno ih ima po ulici, ustvari nema potrebe da primis sami ce uci i ako ih zateknes pitaj imaju li jos kakvih zelja.

Nisi ti dobro :lol: Cuj usli u kucu - samo da jedu i okupaju se malo :lol:

kako ti znas da ja ne pomazem?
славянин

#6595 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

sadie_forever wrote:

kako ti znas da ja ne pomazem?
:lol: Nadam se da ce te bog nagraditi sa jedno 5-6 da te sacekaju kuci da se malo tusiraju i da ih nahranis :lol:
zrakomlat

#6596 Re: Migranti u BiH

Post by zrakomlat »

sadie_forever wrote:
:?
espn

#6597 Re: Migranti u BiH

Post by espn »

sadie_forever wrote:
:lol:
espn

#6598 Re: Migranti u BiH

Post by espn »

Objavljen snimak kako hrvatska policija nasilno tjera migrante nazad u BiH

https://www.klix.ba/vijesti/bih/objavlj ... /190515119
славянин

#6599 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

Indija ili Pakistan, bjeze od rata :lol: .Hrvati rade posao a evo srecom mi imamo ovakve poput sadie oni ce ih primiti sebi u kuce, zapravo vrata su vec otvorena (samo da sadie dodje iz kjafirske austrije nazad u bih)
insomnia78

#6600 Re: Migranti u BiH

Post by insomnia78 »

Hrvati rade pos’o zato sto nemaju RSK.
Locked