REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
propuh1975

#6576 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by propuh1975 »

pici wrote:
Izetbegović: Znao sam za odluku suda iz maja, neću podnijeti ostavku, a Softiću čestitam
e sad gdje su pare od donacija za ovu lakrdiju koju si pokrenuo eno zuka vapi za cimerom u tvorza :bih:
Sve pare sto si ti dao uzmi nazad .A dok je nas bosnjaka uvijek kad god treba za nasu :bih: biti ce skupljeno kad got treba netrebaju nam tvoje pare sto si se ti nasao prozvan.Ps obozavam te kao forumasa ovo sad ozbiljno uvijek se nasmijem tvoim postovima po drugim temama pozz :)
PM72

#6577 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

A dok je nas bosnjaka uvijek kad god treba za nasu :bih: biti ce skupljeno kad got treba netrebaju nam tvoje pare sto si se ti nasao prozvan.Ps obozavam te kao forumasa ovo sad ozbiljno uvijek se nasmijem tvoim postovima po drugim temama pozz
Kad "goć" se kaže a ne kad got. :lol:

Prvo sam mislio da se zezaš ali tvoji su postovi odron nepismenosti i zatupljenosti.Tipični SDA glasač iz favela oko Sarajeva.
detroit-mercy

#6578 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

propuh1975 wrote:Koliko sam ja mogao shvatiti nakon ovih informacija da se pokusalo , sanse su bile minimalne sve su zrtve trazile to .To je nesto kao kad vas postroje stotinjak da vas strljejaju i jedan se nadje i pokusa da pobijegne sanse su bile minimalne.Gospodin Bakir je preuzo odgovornost ,mada mislim da nije znao za ovo pismo mozda grijesim ali mogu misliti pod koim je pritiskom bio od ovih zrtava da se pokusa pa sta bude da bude .Njega niko od ovih udruzenja ne optuzuje za neku izdaju i slicne gluposti a to su zrtve u cije ime se je trebalo podnijeti.Nemogu da ne ustanovim da ovo najvise smeta opozicionim gradjanskim strankama al u isto vrijeme nece da vide i da priznaju ko u stvari je stopirao reviziju. Netraze se ostavke ivanica crndaka i nevidljivog 3.Skupljaju jeftine politicke poene da bi obezglavili nas Bosnjake prave zrtve genocida .I samo jos nesto kad u srbiji i hrvatskoj pobijede gradjanske stranke sto u nas i nije tako strano ja cu vam prvi dati svoj glas Samo jos jednom da dodam da smo mi Bosnjaci najcivilizovaniji narod na balkanu i ponosim se s tom cinjenicom da ni jedan rat nismo poceli niti ikoga ugrozili nikoga protjerivali i nikome nismo pravili genocide ,silovanja, logore sto nije tako strano za nase komsije . :bih:
Svaka ti je ko u Poslanika :mrgreen: .
detroit-mercy

#6579 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

PM72 wrote:
A dok je nas bosnjaka uvijek kad god treba za nasu :bih: biti ce skupljeno kad got treba netrebaju nam tvoje pare sto si se ti nasao prozvan.Ps obozavam te kao forumasa ovo sad ozbiljno uvijek se nasmijem tvoim postovima po drugim temama pozz

Prvo sam mislio da se zezaš ali tvoji su postovi odron nepismenosti i zatupljenosti.Tipični SDA glasač iz favela oko Sarajeva.
Ma mijesa covjek engleski i nas "I've got" :mrgreen: .
PM72

#6580 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

Kad goć napiše post ja mu se sjetim učiteljice :D
TheMule

#6581 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by TheMule »

PM72 wrote:

:lol: Kaze se "kad god" ili u nekim slucajevima "kadgod"
propuh1975

#6582 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by propuh1975 »

PM72 wrote:

Upravu si nisam ja pismen kao naprimjer vasa excelencija .Vrati se u 92 pa ces primjetiti da su nam bas tu inteligenciju prvo ubijali profesore doktore intelektualce itd .Evo ja ti se javno izvinjavam za svoj pravopis . A to ko je seljak je samo u BOSNI zastupljeno zasto se tako ne dijele u hr i srb .Seljaci su posteni ljudi ovo ti kaze neko ko je odrastao na asfaltu.
PM72

#6583 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by PM72 »

propuh1975 wrote:
PM72 wrote:

Upravu si nisam ja pismen kao naprimjer vasa excelencija .Vrati se u 92 pa ces primjetiti da su nam bas tu inteligenciju prvo ubijali profesore doktore intelektualce itd .Evo ja ti se javno izvinjavam za svoj pravopis . A to ko je seljak je samo u BOSNI zastupljeno zasto se tako ne dijele u hr i srb .Seljaci su posteni ljudi ovo ti kaze neko ko je odrastao na asfaltu.

Meščini da su sve tvoje profesore pobili...nemoj se brukati,uzmi koji čas,imaš i na internetu osnovna pravila.
TheMule

#6584 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by TheMule »

animus wrote:Ovaj zahtjev je trebao proci da je imalo vladavina prava na tom sudu ali je tamo ocigledno vladavna politike. Nakon revizije zahtjev bi bio svakako odijen jer takav jestav da tamo ne mozs nista dokazati. Zato tamo ne treba ni traziti pravdu. Sve drzave svijeta moraju biti svjesne da se pravda moze dobiti samo ako si sposoban da s odbranis i sam kaznis zlocince ili da to uradetvoji prijatelji u svijetu ako ih imas. U suprotnom ti ostaje dokazivanje koje je unaprijed osudjeno na propast. Zato pamet u glavu ako ponovo dodjemo u situaciju da ratujemo.
Ratne zlocine nebi trebali raditi ali ako ih i radis ociledno nije bitno sve dok pobjedjujes u ratu. Nakon rata nema pravde svakako.

Jedino sto me iznenadjuje je koliko su glupi ovi nasi politicari iz opozicije. Niti jedan se nije sjetio pa da podrzi Bakira i da kaze da se ovo moralo uraditi i da je krivac Dejton, MZ, RS i ostala sranja. Jedino Durakovic ali on nije nikakva stranka nego samo glas razuma. Mogli su ubrati dobre poene da su imali mozga ali ne oni ko kokoske svi u glas zakukuikali Bakire daj ostavku...
Pa svi znaju da od toga nema nista sve i da je kriv a pogotovo jer nije kriv. Sve diletantni i to mi znamo odavno.

Onaj Niksic me je malo iznenadio jer mi je djelovao kao neko ko je malo intelegentniji od ostalih ali ocigledno nije. Fahro konj kao i obicno i plus jos i kvisling. I josse mi pitamo sto nam SDA vlada, pa ko ce drugi kad ovo sve pogledas. Ne dao Bog njima vlast nikada, unistili bi nas ko sto niko do sada nije.
propuh1975

#6585 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by propuh1975 »

PM72 wrote:Kad goć napiše post ja mu se sjetim učiteljice :D
Ti mozes moje uciteljice i profesore vidjeti samo na tv ekranima CULUS.
Hamolj

#6586 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Hamolj »

Moje mišljenje ja da su spodobe poput Nikšića, Smuljagića i Kradončića molile Boga da revizija bude odbačena samo da bi mogli kenjati. Teško se nama s takvima...
detroit-mercy

#6587 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by detroit-mercy »

PM72 wrote:
propuh1975 wrote:

Meščini da su sve tvoje profesore pobili...nemoj se brukati,uzmi koji čas,imaš i na internetu osnovna pravila.[/quote]
Ma ovo ti je vise produkt SDA skolskog sitema, nije on kriv sto su ga poducavali nastavnici sa zavrsenim kursom i partijskom iskaznimcom, diplomci Aperiona, Kiseljaka i ostalih univerziteta.
prog321

#6588 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by prog321 »

Pogotovo Niksic je stao na nagaznu minu sa ovim.
Ocekujem brodolom na sljedecim izborima. Pitanje hoce li SDP preci izborni prag :-D
orinoco

#6589 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by orinoco »

propuh1975 wrote:
pici wrote:
Izetbegović: Znao sam za odluku suda iz maja, neću podnijeti ostavku, a Softiću čestitam
e sad gdje su pare od donacija za ovu lakrdiju koju si pokrenuo eno zuka vapi za cimerom u tvorza :bih:
Sve pare sto si ti dao uzmi nazad .A dok je nas bosnjaka uvijek kad god treba za nasu :bih: biti ce skupljeno kad got treba netrebaju nam tvoje pare sto si se ti nasao prozvan.Ps obozavam te kao forumasa ovo sad ozbiljno uvijek se nasmijem tvoim postovima po drugim temama pozz :)
"...sredstva za troškove procesa nikada nisu bila problem, a na računu je, po donošenju presude, ostalo više od milion maraka.

Ta su sredstva trebala da posluže upravo za neke nove troškove i istraživanja u vezi novih dokaza što je režim Srbije i Jugoslavije uradio u BiH"...
http://www.kurir.rs/region/bosna-i-herc ... ak-2687065
TheMule

#6590 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by TheMule »

detroit-mercy wrote:
PM72 wrote:

Meščini da su sve tvoje profesore pobili...nemoj se brukati,uzmi koji čas,imaš i na internetu osnovna pravila.
Ma ovo ti je vise produkt SDA skolskog sitema, nije on kriv sto su ga poducavali nastavnici sa zavrsenim kursom i partijskom iskaznimcom, diplomci Aperiona, Kiseljaka i ostalih univerziteta.
Ne seri. Moja nastavnica je bila Nikola Tesla za bilo koga od vas ovdje sa foruma.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6591 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Chmoljo »

Hamolj wrote:Moje mišljenje ja da su spodobe poput Nikšića, Smuljagića i Kradončića molile Boga da revizija bude odbačena samo da bi mogli kenjati. Teško se nama s takvima...
Znas li da je taj isti Suljagic gubio clanove porodice dok se sadaka kupila za Bakira po bijelom svijetu?

Znaci on je supak, a Munira je ok, jer jebiga, nije svaka zrtva ista makar i ubijena od istih dzelata i u istom pokolju... Pa tako reci... Ni zrtva nije dobra ako nije uz SDA. Odakle inace finansirati silna udruzenja. Ta, ne zivi se od have, nego od telekoma i elektroprivrede.

Ocito je da zrtve imaju cijenu.

Izrazenu u markama.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6592 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by JoseMujica »

Chmoljo wrote:
Hamolj wrote:Moje mišljenje ja da su spodobe poput Nikšića, Smuljagića i Kradončića molile Boga da revizija bude odbačena samo da bi mogli kenjati. Teško se nama s takvima...
Znas li da je taj isti Suljagic gubio clanove porodice dok se sadaka kupila za Bakira po bijelom svijetu?

Znaci on je supak, a Munira je ok, jer jebiga, nije svaka zrtva ista makar i ubijena od istih dzelata i u istom pokolju... Pa tako reci... Ni zrtva nije dobra ako nije uz SDA. Odakle inace finansirati silna udruzenja. Ta, ne zivi se od have, nego od telekoma i elektroprivrede.

Izrazenu u markama.

za pravu raju koja je valuta nikad nije bijo problem....more i u plemenitim metalima :D
Fudo387

#6593 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

Bakir ima odlicnu sansu da te lokalne bezveznjakovice, wannabe ljevicare, vjecno sasvim slucajno prisutne, za sva vremena posalje na deponiju. Reakcijama na citav slucaj bolje nisu ni zasluzili. Pokusati na ovome ubirati politicke poene, bukvalno stati na stranu krvnika, moze samo teski gmaz.
prog321

#6594 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by prog321 »

@Cmoljo,
ipak je ovdje pitanje revizije koje je izvan stranačkih prepucavanja.
na žalost pretvorilo se u to.

Nikšić, Suljagic i ostali su trebali stati iza apelacije i iskazati žalost sto je propala.
ovako je ispalo da je cijela ideja Bakirova.
to pokazuje hrabrost i smjelost koja ce rezonovati kod bosnjackih glasaca.
vidjet ces.
Drvosjeca iz Dejcica

#6595 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Fudo387 wrote:Bakir ima odlicnu sansu da te lokalne bezveznjakovice, wannabe ljevicare, vjecno sasvim slucajno prisutne, za sva vremena posalje na deponiju. Reakcijama na citav slucaj bolje nisu ni zasluzili. Pokusati na ovome ubirati politicke poene, bukvalno stati na stranu krvnika, moze samo teski gmaz.
:lol: Dobro sam ja tebe Fudo procijenio da tvoje razmišljanje nije daleko od minder fendije, ovim si to potvrdio.
Drvosjeca iz Dejcica

#6596 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

prog321 wrote:@Cmoljo,

Nikšić, Suljagic i ostali su trebali stati iza apelacije i iskazati žalost sto je propala.
vidjet ces.
Znači podrška Bakiru i SDA esnafu do smrti. :roll:
Hamolj

#6597 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Hamolj »

Chmoljo wrote:

Izrazenu u markama.
A mogao je i pušku uzeti umjesto što se krio po bazama u UN-a ? Niko od nas nije nikog izgubio samo je Suljagić. Čitava moja porodica je prošla kroz četničke logore, mnogi članovi porodice su mi ubijeni i sad mi dođe ovakva jedna gnjida poput Suljagića i raduje se tome što je revizija propala. Ovo nije poraz Bakira Izetbegovića nego svih Bošnjaka jer smo ponovo pokazali kakvi smo šupci od ljudi. Niko od njih nije ni pokušao učiniti bila šta u vezi revizije, ali bitno je da su se nakon toga javili. Nabijem ih sve redom na spolni organ !
orinoco

#6598 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by orinoco »

Prema Hadžifejzoviću, "siva eminencija" revizije - http://pf.untz.ba/dokumenti/cv/dzevad-mahmutovic.pdf
JThomas

#6599 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by JThomas »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
prog321 wrote:@Cmoljo,

vidjet ces.
Znači podrška Bakiru i SDA esnafu do smrti. :roll:
ali sa sigurne daljine. stara optička varka, što si dalje bakir i sda bolje izgledaju...
Fudo387

#6600 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Fudo387 wrote:Bakir ima odlicnu sansu da te lokalne bezveznjakovice, wannabe ljevicare, vjecno sasvim slucajno prisutne, za sva vremena posalje na deponiju. Reakcijama na citav slucaj bolje nisu ni zasluzili. Pokusati na ovome ubirati politicke poene, bukvalno stati na stranu krvnika, moze samo teski gmaz.
:lol: Dobro sam ja tebe Fudo procijenio da tvoje razmišljanje nije daleko od minder fendije, ovim si to potvrdio.
Samo gazit.
Post Reply