Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote: ↑29/12/2021 19:34
Malo skakuces s teme na temu, sa broja glasova i ustogljenosti na plate. Ali hajd dobro...
Ja, i... jesu to oni sami sebi odredili platu? Svi osim Srne su sa federalnog i drzavnog nivoa, gdje su opozicija i ne mogu da uticu na bilo sta. A onoliko koliko ima Srna, ima i junak ove teme samo sto nju ne ceka zamrznuto radno mjesto u ZZO - strucni saradnik za Nadzorni odbor
Mislim, ovo su stvari koje prosjecan srednjoskolac zna.
ultima_palabra wrote: ↑29/12/2021 19:34
Malo skakuces s teme na temu, sa broja glasova i ustogljenosti na plate. Ali hajd dobro...
Ja, i... jesu to oni sami sebi odredili platu? Svi osim Srne su sa federalnog i drzavnog nivoa, gdje su opozicija i ne mogu da uticu na bilo sta. A onoliko koliko ima Srna, ima i junak ove teme samo sto nju ne ceka zamrznuto radno mjesto u ZZO - strucni saradnik za Nadzorni odbor
Mislim, ovo su stvari koje prosjecan srednjoskolac zna.
IZMIŠLJENO "radno mjesto"!
Trebao bi neko postaviti pitanje na skupstini da li je u odsustvu Zahiragica tokom profesionalnog angazovanja u SKS zaposlena osoba na odredjeno vrijeme obzirom da ce njegovor odsustvo duze trajati. Ukoliko nije, treba postaviti ozbiljno pitanje svrsishodnosti tog radnog mjesta.
Styling wrote: ↑30/12/2021 08:41
Trebao bi neko postaviti pitanje na skupstini da li je u odsustvu Zahiragica tokom profesionalnog angazovanja u SKS zaposlena osoba na odredjeno vrijeme obzirom da ce njegovor odsustvo duze trajati. Ukoliko nije, treba postaviti ozbiljno pitanje svrsishodnosti tog radnog mjesta.
Apsolutno!
Valjda ima zastupnika Skupštine KS koji čitaju ovaj topic.
Timmy123 wrote: ↑29/12/2021 12:17
Trojkaši brane Okerićeve gluposti i onda se čude što ih se posmatra kao dvorske lude.
Dvorske lude koje rješavaju problem gradskog prijevoza i koje porodiljama daju rekordne naknade
Neka nama tih luda
2019. godine su isti odbili prijedlog zelenih da porodilje dobijaju milju mjesečno. Što se gradskog prijevoza tiče, ne priprema se ražanj dok je zec u šumi. Još će mnogo vode Miljackom proteći dok "trajvani" prorade. Biće tu probijanja rokova, a tek je počelo. To je možda jedino pozitivno od ove vlade, jer bi bilo pitanje dana kada bi tramvaj iskočio iz dotrajalih šina. Vidjećemo kakvi su na isporuci.
Robben wrote: ↑30/12/2021 14:11
Nije jedino SDA držala GRAS u zadnjih 25 godina.
Stanlo su drugi nikada sdO…
A ostali su oličenje poštenja? Pogotovo napredna verzija sda Haj ti uzmi kiflu jednu, kad si gladan nisi svoj. Dosadan si čovječe k'o tijesne gaće sa jednim te istim upadicama, smisli nešto novo majka mu stara.
Styling wrote: ↑30/12/2021 06:36
Pa Zeljko i jeste dobio ljiljana na guzove. Trebalo Hrvata da se i njih zakiti. Obzirom da sam savremenik rata i poprilicno dobro znam sta se desavalo i kako su se ljiljani dijelili i dobijali.
Jednom kad si u blatu moras da se valjas, samo nastavi mozda i ti dobijes nesto.
Styling wrote: ↑30/12/2021 06:36
Pa Zeljko i jeste dobio ljiljana na guzove. Trebalo Hrvata da se i njih zakiti. Obzirom da sam savremenik rata i poprilicno dobro znam sta se desavalo i kako su se ljiljani dijelili i dobijali.
Jednom kad si u blatu moras da se valjas, samo nastavi mozda i ti dobijes nesto.
Diplomirani pravnik, uz to još dugogodišnji predsjednik Unije studenata, mlada nada vladajuće partije, ne zna razliku između junca i junoše!?
Mi smo u žešćem k..cu nego što sam mislio...
doktor78 wrote: ↑24/01/2022 09:46
Diplomirani pravnik, uz to još dugogodišnji predsjednik Unije studenata, mlada nada vladajuće partije, ne zna razliku između junca i junoše!?
Mi smo u žešćem k..cu nego što sam mislio...
I opet ih izjebe da valja, zamisli tek ove nasuprot kakvi su. Ovaj ga trpa i ne vadi