dale cooper wrote:Samo se nadam ako bude nuklearnog rata da će roknuti negdje u blizini i da ću stradati od prvog udara.
Mrzio bih da se patim i umirem od posljedica radijacije.
http://www.express.co.uk/news/science/7 ... t-x-nibiru
dale cooper wrote:Samo se nadam ako bude nuklearnog rata da će roknuti negdje u blizini i da ću stradati od prvog udara.
Mislim da je najlakse ovdje na forumu nekome prilijepiti neku etiketu..dale cooper wrote:Jel' to insomnia Marinin glasač?![]()
Krokodajl wrote:Oj Arapi braćo mila
Kako sad do Milvokija
http://nuclearsecrecy.com/nukemap/dale cooper wrote:Samo se nadam ako bude nuklearnog rata da će roknuti negdje u blizini i da ću stradati od prvog udara.
Jesul ti prišili zvijezdu ?Jack Be Nimble wrote:I na kraju svega ja zavrsi u marici sinoc. Al dobro je, oni koji su bili zatvoreni na aerodromu bili su pusteni da udju u Ameriku. Pustili i nas nakon sat vremena.
pa ti imas americki pasos,nisi ti problemJack Be Nimble wrote:I na kraju svega ja zavrsi u marici sinoc. Al dobro je, oni koji su bili zatvoreni na aerodromu bili su pusteni da udju u Ameriku. Pustili i nas nakon sat vremena.
Connaisseur Karlin wrote:Krokodajl wrote:Oj Arapi braćo mila
Kako sad do Milvokija![]()

Odlika pojediniH forumasa su i rasisticke tirade o ovima ili onima, koji su teroristi, dzihadisti, ruzni, prljavi, zli...animals wrote:Mislim da je najlakse ovdje na forumu nekome prilijepiti neku etiketu..dale cooper wrote:Jel' to insomnia Marinin glasač?![]()
i to je odlika pojedini forumasa..
cim neko nesto napise suprotno, odmah je desnicar,fasista, islamofob, i mrzitelj BiH..
tako barem mene etiketiraju..
ja sam se nasmijala Krokodajlu,jer me asocirao na BiH i vasu temu protiv Arapaseln wrote:http://4.bp.blogspot.com/-ugAaw2k3wZQ/U ... .-1942.jpgConnaisseur Karlin wrote:Krokodajl wrote:Oj Arapi braćo mila
Kako sad do Milvokija![]()
seln wrote:Odlika pojediniH forumasa su i rasisticke tirade o ovima ili onima, koji su teroristi, dzihadisti, ruzni, prljavi, zli...animals wrote:Mislim da je najlakse ovdje na forumu nekome prilijepiti neku etiketu..dale cooper wrote:Jel' to insomnia Marinin glasač?![]()
cim neko nesto napise suprotno, odmah je desnicar,fasista, islamofob, i mrzitelj BiH..
ne vidjeh da si ijednom protivrijecio takvima.
I konstatirati da neko osjeca ressentiments prema muslimanima nije isto sto i nazvati tog nekoga fasistom.
Krokodajl wrote:Nije on fašista on je jedan obični šovinist, fašizam kao ideologija nema nikakve veze sa ovim što on radi.
Nisu..josKrokodajl wrote:Jesul ti prišili zvijezdu ?Jack Be Nimble wrote:I na kraju svega ja zavrsi u marici sinoc. Al dobro je, oni koji su bili zatvoreni na aerodromu bili su pusteni da udju u Ameriku. Pustili i nas nakon sat vremena.
Sjecam se ja tvojih tirada protiv Turaka, zena sa hidzabom, "zaostalih" muslimana...animals wrote:seln wrote:Odlika pojediniH forumasa su i rasisticke tirade o ovima ili onima, koji su teroristi, dzihadisti, ruzni, prljavi, zli...animals wrote:
Mislim da je najlakse ovdje na forumu nekome prilijepiti neku etiketu..
ne vidjeh da si ijednom protivrijecio takvima.
I konstatirati da neko osjeca ressentiments prema muslimanima nije isto sto i nazvati tog nekoga fasistom.
Opet isto..ako nesto napises protiv Arapa,odmah si automatski
protiv svi muslimana..
mnoge muslimanke su protiv hidzabaseln wrote: Sjecam se ja tvojih tirada protiv Turaka, zena sa hidzabom, "zaostalih" muslimana...
na svakoj slicnoj temi ste ti i Commesaur sigurni gosti.
u Iranu živi 2 miliona izbjeglica iz Afganistana.Kareem Abdul wrote:Kad smo već kod muslimanski izbjeglica, koliko ih je završilo u Rusiji, Kini, Iranu i ostalim zemljama slobodnog svijeta?
Izvadi postove,a ne pricaj napamet..seln wrote: Sjecam se ja tvojih tirada protiv Turaka, zena sa hidzabom, "zaostalih" muslimana...
na svakoj slicnoj temi ste ti i Commesaur sigurni gosti.
Njemackoj javnosti se konstantno sugeriralo ad nece doci do Brexita, rezultat se zna, isto tako da su svi oni koji ne misle kao pojedini da su oni populisti, a trenutno u Njemackoj ima ca. 30% populista,seln wrote:Nije on nikoga usutkao, njemacka javnost ga i dalje smatra idiotom.fridmann wrote: Swabe je usutkao sa samo jednim telefonskim pozivom.