Ispade svi imamo strasne nemani
Sakrijte djecu, roditelje, nane, dede i mace, ide ciko izvest maltezera, sve ce vas poklat k'o zeceve
Dzukele,pašcadija...Suelureac wrote:Šta vam je draže - mačke ili psi? Meni psi.
Haram im bilo, za sve je ovo kriv dogs trAst terorizam!L u c i f e r wrote:http://de po.ba/clanak/133150/potresne-fotografije-iz-azila-u-gladnom-polju-psi-sami-i-bolesni-ostavljeni-da-umru
Dje su oni dogtrastovski jadovi sa tolkim kesom i forumaski naprdivaci da him pomognu?
Sam dzaba pate jadne zivotinje...
L u c i f e r wrote:http://de po.ba/clanak/133150/potresne-fotografije-iz-azila-u-gladnom-polju-psi-sami-i-bolesni-ostavljeni-da-umru
Dje su oni dogtrastovski jadovi sa tolkim kesom i forumaski naprdivaci da him pomognu?
Ja, i...?5 0 5 wrote:L u c i f e r wrote:http://de po.ba/clanak/133150/potresne-fotografije-iz-azila-u-gladnom-polju-psi-sami-i-bolesni-ostavljeni-da-umru
ZZ UPI ilidža već tri godine prima novac u svrhu izdržavanja pasa u navedenom skloništu. Ugovorom između Općine Ilidža i ZZ UPI Ilidža godišnje se iz budžeta Općine izdvaja cca. 60.000,00 KM za potrebe ovih pasa. Do dana današnjeg niko nema odgovor na pitanje gdje je taj novac. To vjerovatno niko i ne zna osim odgovornih i uposlenih lica u ZZ UPI Ilidža. Od prvog dana pse u skloništu kao i sklonište održavaju volonteri svojim sredstvima i uz pomoć donatora (veterinarska obrada i njega, hrana, čišćenje, nabavke kućica za pse, te do najosnovnijih sredstava i alata za rad npr. deterdženti, crijeva za vodu, posude za hranu i vodu, četke i sl.).
Ja sta je, jebo mu ja mater mafijasku...Maharadza wrote:Haram im bilo, za sve je ovo kriv dogs trAst terorizam!L u c i f e r wrote:http://de po.ba/clanak/133150/potresne-fotografije-iz-azila-u-gladnom-polju-psi-sami-i-bolesni-ostavljeni-da-umru
i nista. pitam se, gdje zavrsi 5 hiljada maraka drzavnih para svaki mjesec. samo me to zanima.L u c i f e r wrote: Ja, i...?
5 0 5 wrote:i nista. pitam se, gdje zavrsi 5 hiljada maraka drzavnih para svaki mjesec. samo me to zanima.L u c i f e r wrote: Ja, i...?
to su plate za 3-4 covjeka, zavisno od strucne spreme.5 0 5 wrote:i nista. pitam se, gdje zavrsi 5 hiljada maraka drzavnih para svaki mjesec. samo me to zanima.L u c i f e r wrote: Ja, i...?
dobro hvala. ali ne pise tako u clanku. ili nisam dobro razumio. ja sam mislio da se radi o parama za ovo: (veterinarska obrada i njega, hrana, čišćenje, nabavke kućica za pse, te do najosnovnijih sredstava i alata za rad npr. deterdženti, crijeva za vodu, posude za hranu i vodu, četke i sl.). za koje se iz clanka mozemo vidjeti da dolazi od volenterskih i donatorskih para. jer tamo pise da niko ne zna gdje te pare idu.uglavnomja wrote: to su plate za 3-4 covjeka, zavisno od strucne spreme.
provincijski kompleksL u c i f e r wrote:Vidim da bi neke i koke dale sam da su kako iz Sarajva, ali nisu jbg...
Kako no ide ona pjesma iz audicije:Holms wrote:provincijski kompleksL u c i f e r wrote:Vidim da bi neke i koke dale sam da su kako iz Sarajva, ali nisu jbg...
za sve je krivo Sarajevo
clanak, kao profesionalno novinarsko djelo ne postoji, ovo je samo pismo ljudi, anomnimusa, bez imena i prezimena, koji vide samo ono sto oni zele da vide. i koji pojma nemaju kako to fercera u zivotu. ako su oni na maminom i tatinom budzetu i volonterski rade za kerove, valjda misle i da ce ti ljudi u zz ilidza isto, umjesto da od svoje plate kupe svojoj djeci sta im treba, kupovati hranu za pascad. radditi, a zivjeti od have.5 0 5 wrote:dobro hvala. ali ne pise tako u clanku. ili nisam dobro razumio. ja sam mislio da se radi o parama za ovo: (veterinarska obrada i njega, hrana, čišćenje, nabavke kućica za pse, te do najosnovnijih sredstava i alata za rad npr. deterdženti, crijeva za vodu, posude za hranu i vodu, četke i sl.). za koje se iz clanka mozemo vidjeti da dolazi od volenterskih i donatorskih para. jer tamo pise da niko ne zna gdje te pare idu.uglavnomja wrote: to su plate za 3-4 covjeka, zavisno od strucne spreme.
Fala ti, ne volim guze...registrovana onako wrote:neki bi guze dali da ne moraju visiti na forumu cijeli dan, al nemaL u c i f e r wrote:Vidim da bi neke i koke dale sam da su kako iz Sarajva, ali nisu jbg...
uglavnomja wrote:a inace su cukoljubci poznati po ljubaznosti, pristupacnosti, razumijevanju, dijalogu sa drugimmotikom i pistoljem
Da nije njih problem sa psima lutalicama ne bi ni postojao, kao sto ne postoji ni u jednoj normalnoj zemlji na svijetu. Sreca pa je Lokom malo sredio situaciju. Bio sam prije nekoliko dana u Vogosci gdje jedno vrijeme nisi mogao normalno ulicom prosetati i na moje iznenadjene vidio sam samo jednog psa lutalica. Hvala ti Lokome jer se u mojoj ulici stanje malo poboljsalo nakon sto ste dolazili, iako jos uvijek ima jedan manji copor. Mada mi se cini da su opet stali sa radom. Ima li ko kakve informacije?Leo_alfa wrote:Zbog cega toliko animozitet prema Dogs Trust-u?
Leo_alfa wrote:Zbog cega toliko animozitet prema Dogs Trust-u?