Vjerujem da mislis na mene. Ti one krvolocne spodobe i ubice nazivas vjernicima? Kako te samo nije stid? Ti ove kukavicke picajzle, koji spalise onako covjeka MUSLIMANA, koji priklase one jadne japance, amerikanca MUSLIMANA konvertita kao ovcu za Kurban, koji onako hladnokrvno pobise sve one MUSLIMANE po Iraku i Siriji, spalise onoliko dzamija, koji DJECU tjeraju da ubijaju i kolju ljude ko one uhvacene Ruse, koji bacaju ljude sa zgrada, koji zene drze kao seksualno roblje, ti takve jebene ubice nazivas VJERNICIMA?!?aldinjo wrote:Ima li većeg mrzitelja muslimana i islama na ovom forumu od ovog gore westpoint? Tolika mržnja iz njega izvire iz svake rečenice da je to nevjerovatno. On bi svakoga ko je vjernik s bradom napalm bombom ubio. I onda on i slični njemu govore da je neko fašista. Nevjerovatno.
Oni V od vjernika nisu, oni su smrdljive ubice i zlotvori, koji se samo kriju iza toboznje ljubavi prema Islamu da ubijaju neduzne ljude i da rade Bog zna sta jos. Mene efendija u mektebu nije ucio da je ok ubijati neduzne ljude, da je ok spaljivati i klati ljude kao stoku, da je ok zlostavljati zene, da je ok raditi bilo sta sto ovi, tvoji vjernici, trenutno rade. I ako ti odobravas ovakve stvari i ljude koji rade to, ni ti nisi nista bolji i iskreno, zao mi te je. U tom slucaju, nadam se da ces se obratiti kakvoj dusevnoj instituciji, da spase sto se spasiti moze, jer nije bas normalno ici iz Bosne u Irak i Siriju i ubijati bracu muslimane, jel tako?