MožeAmNa01 wrote: Moderate Posts, na 73 mi pise you've completed all your work, moze jos je li tako?
Kada izađe s novim ID brojem
Moderator: anex
MožeAmNa01 wrote: Moderate Posts, na 73 mi pise you've completed all your work, moze jos je li tako?

odakle si jesi iz BiH?tigronius wrote:Ljudi kako verifikovat karticu za primanje novca. Nestale su mi pare na neobuxu a nema ih ni na paypalu.
e ne znam ondatigronius wrote:Jesam iz BiH i verifikovao sam email(kad probam ponova ga verifikovat kaze mi da je email vec verifikovan)

Sve je tako ko i u tebe. Visa je karticaglitch wrote:e ne znam ondatigronius wrote:Jesam iz BiH i verifikovao sam email(kad probam ponova ga verifikovat kaze mi da je email vec verifikovan)
idi na my profile
pa na my money lijevo kad kliknes onda desno Debit and credit cards
pa update
vidi jel ti tu katica i pise li ovako
i ne pitah koja je kartica?
pa gdje je bilo zapelo?tigronius wrote:Hvala svima na pomoci,rijesen problem
Džes LeloLejlaaaa wrote:Evo Lejle, registrovala se napokonhvala vam na cestitkama, al se vise nikad necu takmiciti za ovaj Weekly Contest..slomio me
hahah!!
ja kolko znam moze se raditi preko moba zadaciODB wrote:Džes LeloLejlaaaa wrote:Evo Lejle, registrovala se napokonhvala vam na cestitkama, al se vise nikad necu takmiciti za ovaj Weekly Contest..slomio me
hahah!!
Otkrij smrtnicima tajnu svog uspjeha
![]()
Jeste li ostali dobili levele nazad,kakvo je stanje na CF jesu li promjenili šta bitno ?
Ne smijem ulaziti promijenio sam lokaciju pa moram mail slati :/
Radi li ko preko mob na cf ?
koliko si uradilazakasnila wrote:Evo dealovi su vam trenutno u ponudi