Ovo napisa Tutosport za Vucinica, najdebilnijeg igraca kojeg imamo.On ima pospane oči i lepršav hod, kao da hoda na štiklama. Onda ga pogodi bljesak inspiracije, ko zna odakle. To je sjaj i tama fudbala. Uzaludno ga pretvaraju u dekoratora golova, on je impresionista s loptom, romantičar koji nije slučajno jednom upoređen sa Van Gogom. Genije. Lijeni. Isprekidani. Povremeno i iritirajući. Ali, i dalje genije...", navodi se u tekstu "Tutosporta".
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ElRe
#6576 Re: Juventus
-
Son1
#6577 Re: Juventus
Ja se vala slazem s njima. Da nije Vuleta u napadu jos bi veca patnja bila.ElRe wrote:Ovo napisa Tutosport za Vucinica, najdebilnijeg igraca kojeg imamo.On ima pospane oči i lepršav hod, kao da hoda na štiklama. Onda ga pogodi bljesak inspiracije, ko zna odakle. To je sjaj i tama fudbala. Uzaludno ga pretvaraju u dekoratora golova, on je impresionista s loptom, romantičar koji nije slučajno jednom upoređen sa Van Gogom. Genije. Lijeni. Isprekidani. Povremeno i iritirajući. Ali, i dalje genije...", navodi se u tekstu "Tutosporta".
Kakav majstor je Marrone, stvarno je smjesno da on igra stopera, jer nema mjesta u sredini.
- Zatamnjena stakla
#6578 Re: Juventus
Uma l 
- hypko_nurko
#6579 Re: Juventus
ja utakmice i govana. svi se ispovrijedjivase 
-
salle_eh1986
#6580 Re: Juventus
sreća pa se onaj kloc bentner povrijedi, ko bi ga gledao i u drugomhypko_nurko wrote:ja utakmice i govana. svi se ispovrijedjivase
- Zatamnjena stakla
#6581 Re: Juventus
Jebiga, imali smo prilika.
Sace im Conte jebat mamu
Sace im Conte jebat mamu
-
Son1
#6582 Re: Juventus
Uspavanka.
Isla kao igrac iz druge postave koji je potencijal za prvi tim pravo slab, meda ne moze.
Isla kao igrac iz druge postave koji je potencijal za prvi tim pravo slab, meda ne moze.
- Bianconeri1988
#6583 Re: Juventus
Ma Conte nije trebao ubacivati Vidala, valjda nije ništa ozbiljno, bolje da je Asamoaha od početka stavio, šta bi onom Giaccheriniju, ove sezone nije odigrao 150 minuta i opet ne može.
U ovim levatskim utakmicama se najbolje vidi kakvi su klocevi ovi naši napadači, fakat se moram ovako grubo izraziti, prazan gol bi oni fulili kad ih vidim ponekad kakvi su.
U ovim levatskim utakmicama se najbolje vidi kakvi su klocevi ovi naši napadači, fakat se moram ovako grubo izraziti, prazan gol bi oni fulili kad ih vidim ponekad kakvi su.
- ortodont
#6584 Re: Juventus
I Giack je trebao početi umjesto Vidala pa se povrijedio.
Dosta problema sa ozljedama imamo.
Glede utakmice. igramo preko neke stvari i takvi smo opet bolji, malo se uozbiljiti i dobiti ovo, neće valjati ako budu penali.
Dosta problema sa ozljedama imamo.
Glede utakmice. igramo preko neke stvari i takvi smo opet bolji, malo se uozbiljiti i dobiti ovo, neće valjati ako budu penali.
-
salle_eh1986
#6585 Re: Juventus
za islu definitivno bačen novacSon1 wrote:Uspavanka.
za njega de celje ima centaršut ko bekam u svoje doba
-
Eldinn
#6586 Re: Juventus
Uspavanka, nije mi se svidjelo sto je bezveze Vidala ubacio kad se povrijedio protiv Palerma!
Pa ti Marotta i dalje govori kako nam ne treba napadac
Pa ti Marotta i dalje govori kako nam ne treba napadac
- Atticus Finch
#6587 Re: Juventus
Meni je indikativno kako Isla slabo reaguje u gotovo svim situacijama, to nije igrač koji je igrao za Udinese. Padoin je u dva navrata sjajno otvorio prostor za Islu prema golu sa desne strane, on je dva puta očajno, ali očajno reagovao. Ne znam šta je s njim.
Dvije prinudne izmjene za poluvrijeme. Zabrinjavajuće, nadam se da je Arturo OK.
Jednostavno vapimo za ubicom u napadu koji se neće pogubiti u situaciji za gol. Ovo što sad imamo, mislim prvenstveno prime punte, kao da im se noge odsjeku kad su u izglednoj situaciji. Samopouzdanje ''nula''.
Dvije prinudne izmjene za poluvrijeme. Zabrinjavajuće, nadam se da je Arturo OK.
Jednostavno vapimo za ubicom u napadu koji se neće pogubiti u situaciji za gol. Ovo što sad imamo, mislim prvenstveno prime punte, kao da im se noge odsjeku kad su u izglednoj situaciji. Samopouzdanje ''nula''.
- Bianconeri1988
#6588 Re: Juventus
Problem naših napadača je da se ponašaju kao da su na treningu.
-
salle_eh1986
#6589 Re: Juventus
jednostavno si napisao viška riječi u ovoj rečeniciBianconeri1988 wrote:Problem naših napadača je da se ponašaju kao da su na treningu.
mi napadača nemamo koji bi realizovao ubačaj, dodavanje, pa ni polušpica koji bi uzeo loptu i povaljao 2-3 protivnička igrača i ušao u 16
jednostavno se sve svodi na šut iz daljine, korner, slobodnjak ili mrljavo nekako da ga uguraju
- Atticus Finch
#6591 Re: Juventus
Bendtner u prvom, Matri u drugom. Nikakva razlika. Ni jedan ni drugi ne bi zabili da se igra još dva mjeseca. 
- Bianconeri1988
#6592 Re: Juventus
Pa ovde se kao napadači, mada su jedva n od napadača.salle_eh1986 wrote:jednostavno si napisao viška riječi u ovoj rečeniciBianconeri1988 wrote:Problem naših napadača je da se ponašaju kao da su na treningu.
mi napadača nemamo koji bi realizovao ubačaj, dodavanje, pa ni polušpica koji bi uzeo loptu i povaljao 2-3 protivnička igrača i ušao u 16
jednostavno se sve svodi na šut iz daljine, korner, slobodnjak ili mrljavo nekako da ga uguraju
A ne treba ovu utakmicu uzimati kao neko mjerilo, ovo je bilo hajde guzo da šetamo, najbitniji je prolaz.
Barzagli i Bonucci na nivou, donekle i Giovinco, ali ponekad bezveze petlja, ostali onako, vidi se da nisu za prvih 11.
- Atticus Finch
#6593 Re: Juventus
Meni je Padoin bio sasvim pristojan. Valjda se od njega ne očekuje puno pa i nije teško biti solidan.
- hypko_nurko
#6594 Re: Juventus
sljedeci protivnik u kupu najvjerovatnije milan
-
Verocious
#6595 Re: Juventus
Sta je s meni najdrazim Giaccheriniem?
Ja sam njega ocekivao veceras, da bude rastrcan i fenomenalan al sipak
jel povrjedjen?
- Atticus Finch
#6596 Re: Juventus
Povrijedio se valjda pred utakmicu, pa je Vidal uletio umjesto njega.
- ortodont
#6597 Re: Juventus
Jao dosadne utakmice.
Vjerujem da su pojedinci prije meča molili da ne igraju.
Drago mi je zbog Marronea, igrač kojeg gotivim strašno, šteta je što stagnira, ne znam da li je pametna posudba u januaru jer osim Pogbe i nemamo prave zamjene u vezi, iako i Padoin odradi posao.
Isla me nikada nije impresionirao ni u Udinama, ima više prilike da igra čak i od Elie koji je šutnut.
Igrač bez tehnike, vizije, pasa, a izgleda i centaršuta, čak i Conte ne može puno iz toga izvući, ali vidjet ćemo.
Jedino što znam je da će 9+9 miliona nestati iz kase Juventusa za njega i mora se tu neko zapitati.
PDC je očaj živi, nadam se da će Chiellini u januaru (kup Afrike) igrati beka, a Caceres stopera.
Vučina i Gio će naredne sezone jedini ostati od napadača, pridružiti im još 2 ozbiljna napadača i jednog mlađeg (Boakye) i onda ćemo biti top.
Mada, klub mora biti svjestan da bi im bilo pametno da reaguju već u januaru po pitanju napadača, imamo šansu postići ozbiljne rezultate već sada, dogodine se svašta može desiti.
Vjerujem da su pojedinci prije meča molili da ne igraju.
Drago mi je zbog Marronea, igrač kojeg gotivim strašno, šteta je što stagnira, ne znam da li je pametna posudba u januaru jer osim Pogbe i nemamo prave zamjene u vezi, iako i Padoin odradi posao.
Isla me nikada nije impresionirao ni u Udinama, ima više prilike da igra čak i od Elie koji je šutnut.
Igrač bez tehnike, vizije, pasa, a izgleda i centaršuta, čak i Conte ne može puno iz toga izvući, ali vidjet ćemo.
Jedino što znam je da će 9+9 miliona nestati iz kase Juventusa za njega i mora se tu neko zapitati.
PDC je očaj živi, nadam se da će Chiellini u januaru (kup Afrike) igrati beka, a Caceres stopera.
Vučina i Gio će naredne sezone jedini ostati od napadača, pridružiti im još 2 ozbiljna napadača i jednog mlađeg (Boakye) i onda ćemo biti top.
Mada, klub mora biti svjestan da bi im bilo pametno da reaguju već u januaru po pitanju napadača, imamo šansu postići ozbiljne rezultate već sada, dogodine se svašta može desiti.
- Bianconeri1988
#6598 Re: Juventus
Nije ništa ozbiljno sa Vidalom, tako reče mister, izveden je iz mjera predostrožnosti jer još uvijek nije saniran onaj udarac koji je dobio u nedjelju.
Ovo je najbitnije, a to da je Conte izgubio glas je suvišno spominjati.
Ovo je najbitnije, a to da je Conte izgubio glas je suvišno spominjati.
-
Verocious
#6600 Re: Juventus
Smak svijeta je neminovanaddoea wrote:12/12/12 i 12-ka zabila!