BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
°u°

#65726 Re: BHTelecom All About

Post by °u° »

Upravo odgledah dokumentarac na ovom novom Moj film I am not Niger. Pisalo je da je film omogućio Doku.Tv i odabrao Đelo Hadžiselimović. Pa eto mogli bi nam tako nešto ubacit.
Mirzareli

#65727 Re: BHTelecom All About

Post by Mirzareli »

REDDEVILS wrote:
IamPajaELdin wrote:Moze li neki hint kakve nas to promjene ocekuju? Krajnje je vrijeme.
Možda uvedu HBO GO i HBO OD zajedno sa HBO HD kanalima a i Pickbox i ostale VOD servise koje konkurencija ima :)
A možda uvedu i NBA kanal koji se najavljuje na AS :izet:
Ma neće to bit nešto posebno..Od novih kvalitetnih kanala mislim da neće ništa bit..Možda će ubaciti u ponudu još po neki kombinovani paket za TV,net i telefon.Vjerojatno će digitalnim resiverima da se doda još po koja dodatna opcija za TV sadrzaj i to je to.
Last edited by Mirzareli on 16/08/2019 00:10, edited 3 times in total.
EKSER1337

#65728 Re: BHTelecom All About

Post by EKSER1337 »

Već je neki sitan update firmwarea izašo... :roll:
P.Starck

#65729 Re: BHTelecom All About

Post by P.Starck »

Sve dok Izvorna, Hayat, OBN i ostala sranja se smjenjuju u top 5 po gledanosti nema ništa od Viasata i ustavri nema ništa od bilo čega drugog. Nema potrebe. Treba se pomiriti s tzim da "publika" je stoka sitnog zuba, ne treba joj puno, par turskih/indijskih serija, Gara Gara i Dnevnik da pljuju TV.
"Urbanima" daj kakvih Zvijezda, Zadruga, kakve turske serije i to je to. Ovih par posto što bi da gleda Viasat, SK i sl. se snalazi na razne načine da dođe do sadržaja, a kad to upariš s ostatkom "sistema" u kome živimo, nije čudo da svi čekaju termin u kakvoj ambasadi.
Hyperthalamus

#65730 Re: BHTelecom All About

Post by Hyperthalamus »

EKSER1337 wrote:Već je neki sitan update firmwarea izašo... :roll:
Meni poslije update-a vise ne radi TV, izbacuje gresku ekioh Error loading page Unknown Error
mulderm

#65731 Re: BHTelecom All About

Post by mulderm »

....Kontinuirana investiranja odvijaju se na širenju kapaciteta fiksne infrastrukture kroz razvoj optičke pristupne mreže i skraćenje bakarnog medija. Značajan dio naše mreže je već prenesen na optički medij, sa mogućnostima velikih brzina u pristupu, te smo u skladu s tim uveli i nove pakete usluga. Također, u narednom periodu uvodimo unaprijeđenu platformu za naše IPTV korisnike[.....

https://bhtelecom.ba/sff/intervju-mr-se ... h-telecoma
luminator

#65733 Re: BHTelecom All About

Post by luminator »

Na stranici BH telekoma nikako nemogu provjeriti dostupnost nekog uređaja (npr. nekog smartfona) koji želim kupiti kao korisnik nekog paketa. Znam da je ranije bila ta mogućnost.

Da li je to ukinuto ili ja nemogu pronaći?
made_in_sarajevo

#65734 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

ovo je kad strucnjaci uzmu da kao rade nesto. kad je poceo tek 4G ovo su trebali staviti,a ne klempaj po usima 5KM, ne dobijes na ultri nista i kad su skoro svi zamjenili onda oni izbace akciju gdje i ultra dobije 5GB interneta. ja bi fakat volio upoznati ovakve strucnjake iz telekoma da ih pitam kako su, jesu li popili lijekove jutros.
luminator wrote:Na stranici BH telekoma nikako nemogu provjeriti dostupnost nekog uređaja (npr. nekog smartfona) koji želim kupiti kao korisnik nekog paketa. Znam da je ranije bila ta mogućnost.

Da li je to ukinuto ili ja nemogu pronaći?
ukinuli su to. mislim da svakako manje vise ono nije bilo ni tacno. uglavnom nema vise na stranici, najbolje nazoves 1444 kazes koji model pa ce ti reci gdje ga ima najblize tebi.

cuo sam da ce Android boxove telekom mjenjati za postojece resivere ove godine, godina haman na kraju :mrgreen: . hajde nece li ga nabolje nabiti i ubrzati malo, desava mi zadnjih mjesec dana upalim tv i jedno 20 sekundi ne mogu ni kanala promjeniti niti zvuk smanjiti ili pojacati. treba mu nekad 2-3 puta kliknuti da bi upalio sta hocu npr. kad otvaram listu sta je sljedece ili da prebacim na grupu kanala.

neko spomenu hayat,igman... u top gledanosti. tako nam je kad debili i penzioneri su vecina. mladji i nomalniji haman i ne gledaju tv kao tv ili smo manjina koji gledamo fox, histoy,discovery i slicno. bitno je poceti gledati vijesti od 17h do 20h, vikat jebam li im majku lopovsku pa preci jebem majku dodiku i na kraju logicno glasati za sda ( vecina).
sencobih

#65735 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

@ made in Sarajevo

Ne znam čemu te kvalifikacije da su debili oni što gledaju igman i hajat? Pa majku mu kako ne razumijete da ne voli svako gledati majstore kako popravljaju auta i kako oni gologuzani preživljavaju u džungli. Gledajte šta hoćete, i pustite ljude da gledaju šta hoće, jer nazivati debilima penzionere je fakat uvredljivo. Na kraju ide redovno zaključak da su to još i glasači SDA , seljaci i slične kvalifikacije.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#65736 Re: BHTelecom All About

Post by konektovan »

munja.ba wrote:
izbriste aplikaciju pa je ponovo instalirajte
Uradjeno, thx.... :thumbup:
oldtajmer

#65738 Re: BHTelecom All About

Post by oldtajmer »

made_in_sarajevo wrote: ukinuli su to. mislim da svakako manje vise ono nije bilo ni tacno. uglavnom nema vise na stranici, najbolje nazoves 1444 kazes koji model pa ce ti reci gdje ga ima najblize tebi.
nije ni to bas 100% sigurno,prijatelj zvao neki dan za jedan mob na 1444,rekli mu da ima u toj i toj prodavnici,on otisao tamo a ovi kazu da ga vec dugo nemaju na stanju,jbg i to ispade ko lutrija kada hoces da uzmes :D
crnivrag

#65739 Re: BHTelecom All About

Post by crnivrag »

Šta bi sa 5G mrežom, je li puštena danas na festivalskom trgu?
Mehemed
Vozim: automobil

#65740 Re: BHTelecom All About

Post by Mehemed »

oldtajmer wrote:
made_in_sarajevo wrote: ukinuli su to. mislim da svakako manje vise ono nije bilo ni tacno. uglavnom nema vise na stranici, najbolje nazoves 1444 kazes koji model pa ce ti reci gdje ga ima najblize tebi.
nije ni to bas 100% sigurno,prijatelj zvao neki dan za jedan mob na 1444,rekli mu da ima u toj i toj prodavnici,on otisao tamo a ovi kazu da ga vec dugo nemaju na stanju,jbg i to ispade ko lutrija kada hoces da uzmes :D
Ispade da moraš nazvati tu poslovnicu da provjeriš je li istina ono što su rekli na 1444, da bezveze ne ideš i trošiš vrijeme :lol: :lol: :lol:
made_in_sarajevo

#65741 Re: BHTelecom All About

oldtajmer wrote:
Ne znam tacno do koliko sati sistem refresha stanje i onda do sutra stoji kako stoji. Glupo ali eto
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#65742 Re: BHTelecom All About

Post by mk ultra »

TESLA_EDISON wrote:
mk ultra wrote:Jucer slao mail telecomu gdje imaju telefon na stanju
Niko ne odgovara
Pokusao danas 1444 javi ona da se snima razgovor i dalje tisina (3 puta u 10 minuta)
Zvao maltu niko se ne javlja

Odem na maltu - kolona (oko 1)
Upitam momka na naplati racuna gdje nema guzve ima li na stanju, kaze imaju 2 ali ako hoces rezervisati stani u drugi red

Nakon toga dolazi mail da kaze da nemaju taj mobitel na stanju

Dolazim opet maloprije, opet kolona, sad čekam
Nakon pola sata, kaze imamo ali rezervisano, ok odoh dalje
Odem u mercator kontam platiti sve od uređaja koji imam i uzeti bukvalno bilo sta
Kaze ne moze kod mene placanje svih rata za telefon, mora na obracun na maltu oni rade od 8 do 4
Platim racun koji imam i odem ko popisan

Ne idem mu u glavu da firma koja radi moderne telekomunikacijske sisteme radi analogno. Na stranici podaci o dostupnosti uređaja ne postoje, oni ne odgovaraju, on line rezervacije ne postoje, on line placanje ne postoji, dostava uređaja, itd itd
Nek ih ne cudi sto 90% njihovih korisnika proklinje i zeli da propadnu. 2019ta je godina u picku materinu
To sve što si napisao možeš uraditi i online preko linka:

https://www.bhtelecom.ba/navrata.html
da se nadovežem na ovo :lol:
slao mail opet
ništa

zvao i 1444, tražio sad gdje imaju sad druga dva mobitela, za prvi očigledno nemaju na stanju
kaze covjek ima tu i tu, mogu li rezervisati
ne, nazovi poslovnicu i tako rezerviši
zvao sam poslovnicu ilidža 11 puta, poslovnicu malta zvali pa brat bratu 15 puta, poslovnicu obala 6 puta, poslovnicu novi grad (moja banka) 10 puta, niko se nije udostojio javiti, a svaki sam put čekao do kraja (postojali su periodi kad je bila nedostupna linija, tako da su očigledno tu, ali samo da zovu, ali ne i da se jave)

nazovem 1444 opet i objasnim sve, šuti čovjek, kaže ne znam što se ne javljaju
jebote tito 7 dana pokušavam da dobijem usranu informaciju o tome gdje ima mobitel i mogu li doći da ga kupim
ili možda treba da odem na svaki šalter u gradu, čekam jedno pola sata, pa da dođem da vidim imaju li...

boga molim da propadnu
diablobih

#65743 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

Pa jbt, imas na rate i u prodavnicama, je li mora iskljucivo BHT :D ?
escobar__

#65744 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

mk ultra wrote:da se nadovežem na ovo :lol:
slao mail opet
ništa

zvao i 1444, tražio sad gdje imaju sad druga dva mobitela, za prvi očigledno nemaju na stanju
kaze covjek ima tu i tu, mogu li rezervisati
ne, nazovi poslovnicu i tako rezerviši
zvao sam poslovnicu ilidža 11 puta, poslovnicu malta zvali pa brat bratu 15 puta, poslovnicu obala 6 puta, poslovnicu novi grad (moja banka) 10 puta, niko se nije udostojio javiti, a svaki sam put čekao do kraja (postojali su periodi kad je bila nedostupna linija, tako da su očigledno tu, ali samo da zovu, ali ne i da se jave)

nazovem 1444 opet i objasnim sve, šuti čovjek, kaže ne znam što se ne javljaju
jebote tito 7 dana pokušavam da dobijem usranu informaciju o tome gdje ima mobitel i mogu li doći da ga kupim
ili možda treba da odem na svaki šalter u gradu, čekam jedno pola sata, pa da dođem da vidim imaju li...

boga molim da propadnu
Nemoj ni kupovat kod debila, kupi telefon negdje drugo i završi stvar bez ugovora i zajebancija.
mk ultra

#65745 Re: BHTelecom All About

Post by mk ultra »

diablobih wrote:Pa jbt, imas na rate i u prodavnicama, je li mora iskljucivo BHT :D ?
Nazalost, mora... :-)

Ne ide mi u glavu tolika neodgovornost, i toliki bolikurac... da dođe bilo kakva konkirencija u mobilnoj mreži, pali bi totalno, garantujem.
oldtajmer

#65746 Re: BHTelecom All About

Post by oldtajmer »

Mehemed wrote:
oldtajmer wrote:
Ispade da moraš nazvati tu poslovnicu da provjeriš je li istina ono što su rekli na 1444, da bezveze ne ideš i trošiš vrijeme :lol: :lol: :lol:
ocito da je najsigurnije tako,cinjenica da sam ja jednom zvao 1444 rekli mi da ima na dobrinji, ja otisao i uzeo mob,ali eto zna se desiti i drugacije
mk ultra

#65747 Re: BHTelecom All About

Post by mk ultra »

oldtajmer wrote:
Mehemed wrote:
oldtajmer wrote: nije ni to bas 100% sigurno,prijatelj zvao neki dan za jedan mob na 1444,rekli mu da ima u toj i toj prodavnici,on otisao tamo a ovi kazu da ga vec dugo nemaju na stanju,jbg i to ispade ko lutrija kada hoces da uzmes :D
ocito da je najsigurnije tako,cinjenica da sam ja jednom zvao 1444 rekli mi da ima na dobrinji, ja otisao i uzeo mob,ali eto zna se desiti i drugacije
da, tako je i meni rečeno, otišao, kaže jest imamo ali rezervisano

rezervacije izgleda do groba vrijede :lol:
oldtajmer

#65748 Re: BHTelecom All About

Post by oldtajmer »

mk ultra wrote: da, tako je i meni rečeno, otišao, kaže jest imamo ali rezervisano

rezervacije izgleda do groba vrijede :lol:
ma moze im se,to je poenta svega :D
REDDEVILS

#65749 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

Image
Svakoga dan u našoj pagodi očekuje vas BH Telecom & HBO Happy Hour od 19:00 do 20:00 sati. „Posjeti naš svijet, upoznaj HBO i osvoji nagrade!“
Jos samo da nam hoce ubaciti HBO Premium sa HD kanalima i HBO GO - HBO OD :D
made_in_sarajevo

#65750 Re: BHTelecom All About

Na live kamerama SFF koji radio vrte? :D
Locked