Nasla!!REDDEVILS wrote: Pod opcija Wireless - Security
Hvaaaala
Moderator: Benq
Nasla!!REDDEVILS wrote: Pod opcija Wireless - Security
Isti slucaj, ali kod mene to traje malo duze.konektovan wrote:Ne mogu azurirati aplikaciju moj bh telecom, krene i na kraju obavijest, ne moze se azurirati.....?! I to evo traje vec, 10 ak dana...
Nema na cemuzubi wrote:Nasla!!REDDEVILS wrote: Pod opcija Wireless - Security![]()
Hvaaaala
Ma i kod mene, zeznuo sam se i ja, još od jula 27 og kad se pojavila nova verzija.irconbih wrote:Isti slucaj, ali kod mene to traje malo duze.konektovan wrote:Ne mogu azurirati aplikaciju moj bh telecom, krene i na kraju obavijest, ne moze se azurirati.....?! I to evo traje vec, 10 ak dana...
Reci im pouzdano nek izbace usrane Pinkove ,a ubace CineStar i Viasat kanale i poboljšat će uslugu.. Ne trebaju nama novi resiveru već kvalitetan TV sadržaj.Dr_Help wrote:Raja ako imate resiver HUBTECH obavezno zovite 1444 da vam se zamjeni , slijede novi sadržaji koji neće moći biti podržani na tom uređaju.
Oficijalna informacija sa kojom raspolažem . Zato što prije zovite da vam se zamjeni
http://www.mojatv.ba/net-paket.htmlun1ted wrote:Koristim kablovsku, izbacio bih TV. Koji paket telekom nudi sa minimalno 50/2 i koja je cijena? Ima li nekhi akcija?
Imas i samostalno net 50/4 https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7273 , 59,90KMun1ted wrote:Hvala na odgovoru. Nije mi jasno kako telekom ne izbaci ponude bez TV i na taj način pomete kablovkse. Evo ja sada bih trebao uzeti net TV 4 i platiti 41,00 KM. Zar nisu mogli neki paket za 30KM sa ovim brzinama?
Sve ima, samo nema logike!Benq wrote:Imas i samostalno net 50/4 https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7273 , 59,90KMun1ted wrote:Hvala na odgovoru. Nije mi jasno kako telekom ne izbaci ponude bez TV i na taj način pomete kablovkse. Evo ja sada bih trebao uzeti net TV 4 i platiti 41,00 KM. Zar nisu mogli neki paket za 30KM sa ovim brzinama?
Tako ti je to kod svih operatera, skuplje su usluge pojedinacno nego kad uzimas u paketu.P.Starck wrote: Sve ima, samo nema logike!
Kada sve sabereš i oduzmeš taj bi te paket koštao oko 38.5 km, jer prva tri mjeseca je pola cijene. A imaš i ovu pogodnost.un1ted wrote:Hvala na odgovoru. Nije mi jasno kako telekom ne izbaci ponude bez TV i na taj način pomete kablovkse. Evo ja sada bih trebao uzeti net TV 4 i platiti 41,00 KM. Zar nisu mogli neki paket za 30KM sa ovim brzinama?
Da je do mene ja bih to rekao. A Hubtech resiver su zaista stari 128 mb ddr2 . ako imate pravo na besplatnu zamjenu sa novim 512 ddr3 resiverom još bolje . to je do mene kao tehničke službeMirzareli wrote:Reci im pouzdano nek izbace usrane Pinkove ,a ubace CineStar i Viasat kanale i poboljšat će uslugu.. Ne trebaju nama novi resiveru već kvalitetan TV sadržaj.Dr_Help wrote:Raja ako imate resiver HUBTECH obavezno zovite 1444 da vam se zamjeni , slijede novi sadržaji koji neće moći biti podržani na tom uređaju.
Oficijalna informacija sa kojom raspolažem . Zato što prije zovite da vam se zamjeni
Informacije koje imaš pošalji nekome na pp, i neće biti do tebe?Dr_Help wrote:
Da je do mene ja bih to rekao.
Nadam se da si svjestan koliki bi belaj nastao da izbace Pink paket iz ponude, pojeli bi ih korisnici.allem_77 wrote: Informacije koje imaš pošalji nekome na pp, i neće biti do tebe?A taj kome si poslao neka objavi ovdje.
Što se mene tiče mogu ostaviti 30 kanala. Svakako i ne gledam televiziju.Benq wrote:Nadam se da si svjestan koliki bi belaj nastao da izbace Pink paket iz ponude, pojeli bi ih korisnici.allem_77 wrote: Informacije koje imaš pošalji nekome na pp, i neće biti do tebe?A taj kome si poslao neka objavi ovdje.
izbriste aplikaciju pa je ponovo instalirajtekonektovan wrote:Ma i kod mene, zeznuo sam se i ja, još od jula 27 og kad se pojavila nova verzija.irconbih wrote:Isti slucaj, ali kod mene to traje malo duze.konektovan wrote:Ne mogu azurirati aplikaciju moj bh telecom, krene i na kraju obavijest, ne moze se azurirati.....?! I to evo traje vec, 10 ak dana...
Ma nije frka u mene su ZTE resiveri prije 3 mjeseca došli novi ..Dr_Help wrote:Da je do mene ja bih to rekao. A Hubtech resiver su zaista stari 128 mb ddr2 . ako imate pravo na besplatnu zamjenu sa novim 512 ddr3 resiverom još bolje . to je do mene kao tehničke službeMirzareli wrote:Reci im pouzdano nek izbace usrane Pinkove ,a ubace CineStar i Viasat kanale i poboljšat će uslugu.. Ne trebaju nama novi resiveru već kvalitetan TV sadržaj.Dr_Help wrote:Raja ako imate resiver HUBTECH obavezno zovite 1444 da vam se zamjeni , slijede novi sadržaji koji neće moći biti podržani na tom uređaju.
Nema smisla taj paket nikako. Tražim povoljan net, a ne TV. Ako hocu tu brzinu koju si naveo, uzmem neki od mojatv paketa i eto me na istomBenq wrote:Imas i samostalno net 50/4 https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7273 , 59,90KMun1ted wrote:Hvala na odgovoru. Nije mi jasno kako telekom ne izbaci ponude bez TV i na taj način pomete kablovkse. Evo ja sada bih trebao uzeti net TV 4 i platiti 41,00 KM. Zar nisu mogli neki paket za 30KM sa ovim brzinama?
Dr_Help wrote:Da je do mene ja bih to rekao. A Hubtech resiver su zaista stari 128 mb ddr2 . ako imate pravo na besplatnu zamjenu sa novim 512 ddr3 resiverom još bolje . to je do mene kao tehničke službeMirzareli wrote:Reci im pouzdano nek izbace usrane Pinkove ,a ubace CineStar i Viasat kanale i poboljšat će uslugu.. Ne trebaju nama novi resiveru već kvalitetan TV sadržaj.Dr_Help wrote:Raja ako imate resiver HUBTECH obavezno zovite 1444 da vam se zamjeni , slijede novi sadržaji koji neće moći biti podržani na tom uređaju.
Kod mene su dva Hubtech resivera i ZXHN H108L modem, je li to sve zrelo za zamjenu? Nemam problema ni sa jednim uređajem pa ne znam da li će htjeti zamijeniti tek tako na zahtjev ili će možda biti kakva akcija zamjene i bez zahtjeva?Dr_Help wrote: obavezno zovi i reci im naziv resivera i modema . Svi modemi se mjenjaju osim ZXHNH 108N a od resivera ZTE .
Što se tiće hinta iskreno ne znam ni ja šta mjenjaju očekujem neki interfejs ili nešto čim mi traže resiver sa boljom konfiguracijom . Čim šta bude ja vam javim
Ne budu li cinestar i viasat kanali, ja odoh sa moje tv.IamPajaELdin wrote:Moze li neki hint kakve nas to promjene ocekuju? Krajnje je vrijeme.
Možda uvedu HBO GO i HBO OD zajedno sa HBO HD kanalima a i Pickbox i ostale VOD servise koje konkurencija imaIamPajaELdin wrote:Moze li neki hint kakve nas to promjene ocekuju? Krajnje je vrijeme.