Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#65701 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

zdruzdjo wrote:
Telemach wrote: Zdravo zdruzdjo,
Izvinjavamo se ukoliko ste stekli utisak da Vas ignorišemo, molimo Vas da prihvatite izvinjenje.
Reklamaciju i korisničke podatke Vašeg oca smo ponovo poslali kolegama sa zahtjevom za intervenciju na adresi.

Izvinjenje prihvatam ali ne i objasnjenje.

Istu stvar ponavljaju svi od nedelje. Sto vi ovdje na portalu sto na osoblje na 1360.
Nalog će biti realiziran danas u toku dana.
crnivrag

#65702 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

MTV wrote:
AZTN dopustio United Grupi preuzimanje Nove TV
Sad mi ovdje opet nije jasno da li su oni preuzeli čitav paket kanala Nove TV (Nova TV SD, Nova TV HD, Doma TV SD, Doma TV HD, Mini TV SD, Nova World SD), ili samo glavni kanal?
duffy_duck

#65703 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

Da li ovo znači da ćemo uskoro dobiti Domu TV?
MTV

#65704 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

crnivrag wrote:
Sad mi ovdje opet nije jasno da li su oni preuzeli čitav paket kanala Nove TV (Nova TV SD, Nova TV HD, Doma TV SD, Doma TV HD, Mini TV SD, Nova World SD), ili samo glavni kanal?
Nije ni meni al s obzirom da stalno pisu samo Nova TV valjda bi bilo nekako logicno da se radi makar o sljedecim kanalima Nova TV, Nova TV HD i Nova World.
Nova TV i Nova TV HD je razlika samo u rezoluciji. Nova TV 720x576i a Nova TV HD 1280x720p. Nova World light verzija Nove TV.

A opet negdje se po forumima pricalo da ce Mini TV ici na Totalov transponder.
Benq

#65705 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

MTV wrote: Nije ni meni al s obzirom da stalno pisu samo Nova TV valjda bi bilo nekako logicno da se radi makar o sljedecim kanalima Nova TV, Nova TV HD i Nova World.
Nova TV i Nova TV HD je razlika samo u rezoluciji. Nova TV 720x576i a Nova TV HD 1280x720p. Nova World light verzija Nove TV.

A opet negdje se po forumima pricalo da ce Mini TV ici na Totalov transponder.
Uopste ne bi bilo lose da postojecu SD verziju NovaTV zamijene za HD verziju.
drug_profi

#65706 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Telemach wrote:
drugi profil wrote:
Ne mislim. Znam. Kad sam god šta kritikovao, zvali su me na telefon. Osoba koja radi ovdje za telemah ima vrlo preciznu evidenciju.
Imamo Vaše podatke i izvršili smo provjeru.
Onemogućili ste poruke na profilu, ne možemo da Vam se javimo.
Evo sad bi trebalo da je omogućeno. Budite slobodni da se javite.
Radar71

#65707 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

duffy_duck wrote:Da li ovo znači da ćemo uskoro dobiti Domu TV?
ne znači
fusion_ba

#65708 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Kupili su i Domu, što znači da su kupili i ostale kanale. Ne znam samo jesu li kupili i OYO servis i pored toga jos nekoliko OYOkanala
Telemach

#65709 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

drugi profil wrote:
Evo sad bi trebalo da je omogućeno. Budite slobodni da se javite.
Hvala, već smo Vam pisali ;)
kakaljin

#65710 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

duffy_duck wrote:
Ako je tako onda predstavnik ne govori istinu da su odredjeni kanali eskluzivitet na EON-u samo za telemach mrezu.

Neka nam predstavnik potvrdi ovo ili demantuje. i Napise koji tacno kanali su eskluzivitet i ne mogu se gledati na mrezama drugih operatera
Svi kanali se mogu gledati na Telemach i Mtel mrezi, recimo Sport klub mozes jel je mtel uveo sport klub, da nije uveo ne bi mogao ni gledati, tako i fercera Eon, na BHT nema sport kluba i zato se ne moze gledati.
Pa zasto onda na EON-u ne mozes gledati arene kada je BHTelecom jos prije telemacha imao arene.

Mtel mreza nije telemachova, to je drugi operater kao i BHT, logosoft, itd,
chakany

#65711 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Meni Doma TV ima bolji program od Nove TV. Nova TV je ionako zatamnjena i pušta turske serije u udarnom terminu, dok na Domi idu američke serije većinom.
Mislim da se na Domi ne bi imalo šta zatamnjivati.
zateznistub

#65712 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

fusion_ba wrote:Kupili su i Domu, što znači da su kupili i ostale kanale. Ne znam samo jesu li kupili i OYO servis i pored toga jos nekoliko OYOkanala
Nigdje u članku ne pominju ni jedan drugi kanal ni tv ni paket samo se pominje nova tv. Nesto slično kao što su kupili SAMO pink bh i PinkM a ne sve sve pinkove.
I ako puste nova HD nadam se da nećemo gledati zatamnjenje u HD formatu
Radar71

#65713 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

zateznistub wrote: zatamnjenje u HD formatu
:pisnuo:
zateznistub

#65714 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Radar71 wrote:
zateznistub wrote: zatamnjenje u HD formatu
:pisnuo:
Ha ya
fusion_ba

#65715 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

zateznistub wrote:
fusion_ba wrote:Kupili su i Domu, što znači da su kupili i ostale kanale. Ne znam samo jesu li kupili i OYO servis i pored toga jos nekoliko OYOkanala
Nigdje u članku ne pominju ni jedan drugi kanal ni tv ni paket samo se pominje nova tv. Nesto slično kao što su kupili SAMO pink bh i PinkM a ne sve sve pinkove.
Zato sto mediji pogresno prenose. Nisu kupili samo Novu TV nego kompaniju Nova TV d.d. koja u svom vlasnistvu ima navedene kanale.
Rugafet

#65716 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

Dobro onda nije problem da nam ture i tu Domu tv u semu je li tako?
crnivrag

#65717 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Rugafet wrote:Dobro onda nije problem da nam ture i tu Domu tv u semu je li tako?
+ HD verzije Nove TV i Doma TV, i naravno Mini TV :D
kakaljin

#65718 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

zateznistub wrote:
Pa ne bi trebali zatamnjivati vise Novu tv nikako jer je sada postao njihov kanal, i automatizmom ce kupovati prava za sve clanice grupe.
odmor

#65719 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

Rugafet wrote:Dobro onda nije problem da nam ture i tu Domu tv u semu je li tako?
A poskupljenje?

P.S Dajte Doma TV za Premium korisnike :lol:
crnivrag

#65720 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

kakaljin wrote:
Pa ne bi trebali zatamnjivati vise Novu tv nikako jer je sada postao njihov kanal, i automatizmom ce kupovati prava za sve clanice grupe.
Da, ali Nova i dalje valjda kupuje prava za emitiranje samo za područje svoje države, pa onda za masne pare prodaju turske serije Hayat-u, a serije svoje domaće produkcije FTV-u, OBN-u, Hayat-u, BN-u, ATV-u, RTRS-u.
crnivrag

#65721 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

odmor wrote:
A poskupljenje?

P.S Dajte Doma TV za Premium korisnike :lol:
Good idea, sad ću ja tražiti da je ubace samo meni u paket, a da ostali plaćaju 6 KM mjesečno :lol: :roll: :shock: :-)
kakaljin

#65722 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

crnivrag wrote:
kakaljin wrote:
Da, ali Nova i dalje valjda kupuje prava za emitiranje samo za područje svoje države, pa onda za masne pare prodaju turske serije Hayat-u, a serije svoje domaće produkcije FTV-u, OBN-u, Hayat-u, BN-u, ATV-u, RTRS-u.
Tako je bilo dok nije presla u vlasnistvo united grupe, sada bi trebalo biti drugacije. Sto bi kupovao neku tv kucu, a da to ne emitujes u svim clanicama grupe. Malo ne logicno.
Rugafet

#65723 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

NIsta onda kad je vec tako mecite Domu tv, ne dirajte cijenu i Bog da vas vidi
zateznistub

#65724 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

crnivrag wrote:
kakaljin wrote:
To malo nema logike. Ako kupiš nesto na nivou grupe čemu onda zatamnjenje nekoj od članica?
Vala sto se mene tice komotno eka izbace iz ponude bilo sta sto se zatamnjuje. Jbt fol ga imaš u ponudi a većinu vremena crno... I to u HD formatu
fusion_ba

#65725 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

crnivrag wrote:
kakaljin wrote:
Kako mislis Nova prodaje turske serije Hayatu?
Locked