Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Leverage

#65676 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Nije tako davno bilo kad je govorio kako će imati 100 hiljada glasova više od Ivanića.

Sad je situacija daj šta daš.
Banksy

#65677 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Banksy »

Maraschino wrote:
Banksy wrote: Pamtim slične najave hapšenja i sl. pred svake izbore.

Dragičević mu je skinuo bar 10%, a ono što pokazuje zadnjih dana, kroz medije pogotovo, je veliki strah i nesigurnost. Ja ga dosad nisam vidjela takvog- Po prvi put, čini mi se, postoji vrlo realna mogućnost da padne.
Bas tako.

Nikada manje samopouzdanja a vise straha.

...i ovo sto kolega @ JThomas rece. :thumbup:

On gdje podijeli pare racuna i ocekuje podrsku a bez toga, tanak je skroz.
U takvoj situaciji, 'suspenzija' i sl. bi bila poklon iz snova.

Ako ništa, eto bar nove teme za RTRS jadikovke.
Maraschino

#65678 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Zaboravljamo otvorenu opciju da ce on ako pobijedi na to mjesto progurati nekog drugog.

Ne mogu da zamislim situaciju neke visoke delegacije koja se treba da sastane sa covjekom koji se nalazi na americkoj crnoj listi. Mahom su to ljudi iz kriminalnih miljea i daleko od vlasti sto ne znaci da nemaju uticaj ali ne direktan.
commendatore

#65679 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by commendatore »

iako tog krmka ne mogu ni 2 sekunda podnijet jer dobijem osip - on je odradio poso za slovom i brojem 3 ARBIH.....

razgulio ih je do picke materine - i kad tad ce umjesto slame guzica srbima da proradi pa ce pocet da pristaju na sve i svasta a na kraju i na reintegraciju drzave.,....
t
no.... dok je izdajnicke falange u liku kvazimuminske kvazimuslimanske kvazibosnjacke mafijaske oligarhije SDA - srbi mogu da zadovoljno trljaju ruke jer je nevjerovatno vidjeti da takve degenerike kao sto su na plakatima glasa i 10 ljudi a ne da im donesu vlast dok na centralnim gradskim skupovima arlaucu gore nego na koridama.....
Qoom

#65680 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Qoom »

Code: Select all

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyssooosshhhhhhhysooosyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhy-.    ```   ./s:`   ```    .-yhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh: `oyhhhhhhyo:   :syhhhhhhyo` -hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh  +hhhhhhhhhhh/ /hhhhhhhhhhh+  yhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhho  yhhhhhhhhy+/- -/+shhhhhhhhy  +hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhho  yhhhhhh+` `-:/:-` `+hhhhhhh  +hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhy  +hhhhy. `ohhhhhhho. .yhhhh+  yhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh+  +hhh- .hhhhhhhhhhh. .hhy+  /hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh+   `.  +hhhhhhhhhhh+  .`   /hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhs` -osh` -hhhhhhhhhhh: `yyo:  ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh` :hhhho  :yhhhhhhhh:  ohhhh/ `yhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhho  yhhhhhy-  -+oso+-` .shhhhhy  +hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhho  yhhhhhhhy+-.` `.-/yhhhhhhhh  +hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhy  ohhhhhhhhhhho +hhhhhhhhhhho  shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh- .hhhhhhhhhho` `ohhhhhhhhhh- .hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhs   `.-:::-.` ./.  .-:::-.`   ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyso+/:::/+oyhhhyo+/:::/++syhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsooshhhsyhhyshhhyooohhhhssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhs`-++-`yy +hh/ hy..+o:`oho :+. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh-`hhhhhhy .::. h/ yhhhhhh+ oh: hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh/ ohh+:yy /hh: ho +hhs:oh-`hh: hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhho----ohy.ohh+.hhs:---+h.`----`-hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:ohhhh//hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Leverage

#65681 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Baš u zelenoj boji :D
archi_a

#65682 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Šta je teherandžijeeeee, šta jeeeee?!?
Ne možete nam ništa! Acide legendo, vojvodo, ko te dira, jebem li im d. majkićku! :lol:
INZKO ŠUTI
Zatražena suspenzija Dodika, OHR misteriozan: Dnevni red sastanaka PIC-a nije javan
Padobranci na temi sinhronizirali napade sa natpisima po portalima. Spletkaroši i smutljivci! No pasaran. PobEda će biti čista kao suza dEčija! :D
vatrogasac

#65683 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

archi_a wrote: Ne možete nam ništa! Acide legendo, vojvodo, ko te dira, jebem li im d. majkićku! :lol:
Da ti je bilo, sada ne može izdajico. :mrgreen:

Republika će imati svoju vremensku zona koja će se poklapati s Moskvom tako da će Bosna imati tri vremenske zone.

Image
Point.

#65684 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

seldzuk wrote:
Maraschino wrote:
seldzuk wrote: Glupane jedan, da se i otcijepite a hocete malo sutra, sta mislis kako bismo mi nazvali ostatak teritorija?
Muslimanija? :lol:
A sto se ostalog tice, cale ti placenik. Ovo je moja zemlja i branicu je svim raspolozivim sredstvima.
Padobranac, izvini se covjeku ili edituj ovaj post. Covjek se godinama ovdje sprda sa Dodikom i njegovom tvorevinom.
Padobranac nisam. Poodavno sam na Klixu. Nek' on brise postove... Skoro u svakom "takozvana" BiH. Ako se javi 'ko iz moderacije, vidjecemo...
Jarane, bez uvrede, ali da citiram velikog Papeta "Ti si zalutao na ovu temu". Posebno ako pratiš forum godinama trebao bi znati kakva je ovo tema. Navuko se se, jebiga dešava se, izvini se čojku pa da idemo dalje.

Željka for President!
Point.

#65685 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

vatrogasac wrote::shock:

Image
Šta bolan ovo govedo priča? Željkova famalija ustaše? Pa moja Željka je direktan potomak Svetog Save i Karađorđa Petrovića, osmo koljeno od tetića i onda se nađe ovaj izdajnik časnog srbstva sa životinjskim imenom i govnarskim prezimenom u nešto sere. Zbog Željke je Vuk Karadžić izmislio slovo Ž i azbuci da označi plemenitost ove divne dame.Ma more goni se u pm Vuče ustašo!
Leverage

#65686 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Zar da dozvolimo da nam vukovi i goveda sudbu kroje?
problemnatravunu

#65687 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

vatrogasac wrote:
archi_a wrote: Ne možete nam ništa! Acide legendo, vojvodo, ko te dira, jebem li im d. majkićku! :lol:
Da ti je bilo, sada ne može izdajico. :mrgreen:

Republika će imati svoju vremensku zona koja će se poklapati s Moskvom tako da će Bosna imati tri vremenske zone.

Image
Image
oldtajmer

#65688 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by oldtajmer »

Ustoličenje episkopa Grigorija u Diseldorfu, prisustvuje Dodik
bem ti zivot koji je ovo gigant,pa ja kad bi jednu heftu pratio njegov tempo crko bi kao ker,tacno mi zao sto zivim u federaciji pa ne mogu glasati za ovakvu ljudinu :thumbup: :thumbup: :thumbup:
vatrogasac

#65689 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Image Image Image
zrakomlat

#65690 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

oldtajmer wrote:
bem ti zivot koji je ovo gigant,pa ja kad bi jednu heftu pratio njegov tempo crko bi kao ker,tacno mi zao sto zivim u federaciji pa ne mogu glasati za ovakvu ljudinu :thumbup: :thumbup: :thumbup:
što je ovo Gvardijan zabrinute face? Garant se brine o šumskoj, boji se da u njegovom odsustvu agdaši ne pokušaju nešto

Image
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#65691 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

oldtajmer wrote:
Tako se svaki čovjek osjeća posmatrajući Guardianovu nepresušnu energiju,zbog toga je jedan od njegovih nadimaka "Lokomotiva regiona".
Žal ljudi iz tzv FBiH što ne mogu glasati za Guardiana poprima oblike epidemije i jasno je da je promjena izbornog zakona više nego nužna.
Normalani ljudi se pitaju:"Zašto ja ne mogu glasati za legendu?Koje mračne sile to ne dozvoljavaju?Zašto i meni ne bi na mjesečnom nivou
rasle penzija,plata,dodatak,pomoć.....?Zašto ja nisam dio investicionih ciklusa za koje znam da će donijeti bolji život?"I još 1000 zašto..? :mrgreen:

zrakomlat wrote:
što je ovo Gvardijan zabrinute face? Garant se brine o šumskoj, boji se da u njegovom odsustvu agdaši ne pokušaju nešto

Image
Guardian samo razmišlja o svom sutrašnjem rasporedu.Koliko može stići za jedan dan sata otvoriti fabrika,koji broj kamena temeljaca može
položiti,koji klinički centar ili novu bolnicu baš sutra svečano otvoriti,autoput,brzu cestu,obilaznicu,kružni tok,hidrocentralu......? :kiss:

Podsjećam da jedan dan traje 24 sata,a Guardian mora i spavati dva sata i što je najvažnije,6 sati provesti u meditacijama. :izet:

P.S.Pogledajte kakve slike objavljuju izdajnici,a CIK šuti kao da se ništa nije desilo. :mrgreen:
Image
AmiĐa_Idriz

#65692 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by AmiĐa_Idriz »

:lol:
horkesh

#65693 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

Point. wrote:

Image
Šta bolan ovo govedo priča? Željkova famalija ustaše? Pa moja Željka je direktan potomak Svetog Save i Karađorđa Petrovića, osmo koljeno od tetića i onda se nađe ovaj izdajnik časnog srbstva sa životinjskim imenom i govnarskim prezimenom u nešto sere. Zbog Željke je Vuk Karadžić izmislio slovo Ž i azbuci da označi plemenitost ove divne dame.Ma more goni se u pm Vuče ustašo!
Ne brinite, Željku ima ko da brani ;-)

https://www.dnevnik.ba/vijesti/predizbo ... kom-unukom
mayab

#65694 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Image
Point.

#65695 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

horkesh wrote:
Point. wrote:

Image
Ne brinite, Željku ima ko da brani ;-)

https://www.dnevnik.ba/vijesti/predizbo ... kom-unukom
Zna se. Ko će da brani nego brat brata svoga.
vatrogasac

#65696 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Jel' šta Vučić odgovorio?
"Znači li to gospodine Vučiću da je Vama na mjestu člana predsjedništva draže vidjeti one koji veličaju ustaštvo, one koji su se "proslavili" izgonom Srba i one što i danas smatraju da Srbi trebaju biti građani drugog reda", rekao je Komšić.
Acid25

#65697 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

archi_a wrote:Šta je teherandžijeeeee, šta jeeeee?!?
Ne možete nam ništa! Acide legendo, vojvodo, ko te dira, jebem li im d. majkićku! :lol:
Pomagaj brate po Guardianu, smoriše ovi pripravnici iz OSA-e yeba im ti Dušanku. :lol: :lol: :lol:
Poslao ih Bakir da šire defetizam i govore da je Guardian fake. Fake su sise Karleušine, a ne naš dragi Guardian.
Kada sam stvari nazvao pravim imenom, počeo je prijetiti nasiljem i ratom. Tipično za teherandžije. :-)
Nje nje moja zemlja, nje nje ja ratovati za Bakira, bla bla moramo se braniti, sva raspoloživa sredstva kme kme... :lol:

Uskoro počinje prva faza na putu ka nezavisnoj PC. Dolazi Lavrov da zapali... tzv. BiH. :mrgreen:
Image
vatrogasac

#65698 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

I dodaje....bez traktora. I neće da jedu korijenje da bi sačuvali Srpsku.

Image
mO k3

#65699 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Srbuj pa makar i korijenje jeo
vatrogasac

#65700 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Kaže Željka da hoće Srbe u Federaciji poveže sa maticom Srpskom zato što su tamo ugroženi.
Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da ljudi svuda gdje su ugroženi, a Srbi su to u FBiH, treba da se okupe, fomiraju zajedničke liste i nastupe jedinstveno.

"O tome ne pričaju ni stranci niti o tome vodi računa političko Sarajevo, ali, evo, mi im dajemo snagu na taj način. Želimo da imaju svoje predstavljanje, da budu faktor u skladu s onim što im je Ustav dao. I ovaj politički aktivizam, koji se sada tamo odvija, u funkciji je toga da se statusno popravi položaj Srba u FBiH", rekla je Cvijanovićeva.

Prema njenim riječima, ljudi iz SNSD-a davno su razumjeli da treba održati kontinuitet njihovih aktivnosti da bi bili organizovani i znali da imaju pripadnost političkoj partiji koja o njima vodi računa, te da preko nje imaju vezu sa Republikom Srpskom.
Locked