Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:
kakav tomo ba dusmanluk? ovo je iskreno, nema pile naopako, kako je krenulo ko prvi djevojci njegova je.
znaci jos vi da cucnete i nikad otvorenije nije bilo
To ti pričam
Nemoj, živ bio, dosta nam je čučanja, hoćemo malo stoički da se nosimo sa cjelokupnom situacijom
pa dobro ima i to,al kad je ovakva situacija kakva je sa savezom sudijama politickim marifetlucima neka malo i srece i bozije ruke hehehe
nije zgoreg. plus mi najduze cekamo.cucnite!
Tomahawk11 wrote:Meni se čini sumir galami na titulu
Polahko, mi smo se opekli milijardu puta, dok ne odsvira Salem kraj sezone, ništa ja to ne vjerujem
ja sam varen i pečen bezbroj puta, nista mi ne moze vatra
a i sta fali malo kolektivne psihodelije
zipoo wrote:Tuzla city, Tusanj, ne kontam
Pa vise oni imaju sa Tuzlom nego Sloboda
ma znas ti sve al mezis.
neka. elvir k0oljic oda majstoreeeee
ne znam, ja sa strane kada pogledam tuzla city mirise na tuzlu po svim parametrima
da sam stranac i vidim utakmicu tuzla city - sloboda, pomislio bi da je sloboda nekakav prigradski klub, a citavo se selo sjatilo na stadion
imamo mi svog batana, dzaba milioni kamioni megamiksovi savezi...
sace za koje kolo vidjet kako je uletit u masinu. jos pogotov ako ne dignete spremu uhhhh brm brm jel vas straaaaaaah
zipoo wrote:
ne znam, ja sa strane kada pogledam tuzla city mirise na tuzlu po svim parametrima
da sam stranac i vidim utakmicu tuzla city - sloboda, pomislio bi da je sloboda nekakav prigradski klub, a citavo se selo sjatilo na stadion
a da sam ja stranac i gledam utakmicu Sarajevo i Zeljeznicar, isto bih pomislila da je Sarajevo gradski, a Zeljo prigradski klub
ma nije tako vanila u njih fakat jeste gradski derbi i drukcija je atmosfera skroz.
ovo ko kad je radnicki lukavac u federalnoj dolazio. ono susjedi jesu.eto nek kaze neki drugi navijac slobode jel lazem.ako ga ima ovde
zipoo wrote:
a da sam ja stranac i gledam utakmicu Sarajevo i Zeljeznicar, isto bih pomislila da je Sarajevo gradski, a Zeljo prigradski klub
ma ne bi garant, Zeljeznicar je najveci klub u BiH, a za Sarajevo bi mislila da je neki zaboravljeni kineski projekat
zipoo wrote:
Kakvo spuštanje. A i dobro bi pomislila, ne bi ništa pogriješila.