Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Benq

#65526 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Kal El wrote: Znam, pogledao sam tek nakon potrosenog vremena, zvucilo mi kao da svako ko ima EON moze i na TV-u namjestiti (ako naravno postoji aplikacija za to).

Nije mi neka frka ionako ne gledam TV, htio samo isprobati kako je na TVu jer je na browseru sranje zesce da izvines, los kvalitet slike.
Ehh... logicno razmisljas ali nazalost nije tako, EON za TV je "odvojen" od EON-a za racunar/telefon...

Licno ga koristim na LG UH603V, slika je duplo bolja u odnosu na resiver. Otkad je pustena ta aplikacija za LG TV, moji ne gledaju preko resivera, samo da jos Video Klub srede preko EON-a i bice super.
Benq

#65527 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

zateznistub wrote:Može li malo pojašnjenje?
Naime ništa nisam dokupio, sve dobio na dvije godine, HBO 4 mjeseca! Po ovome sve se gasi nakon 1.10. što ne bi trebalo biti tačno!
Ne gasi se nista nakon 1.10. , tu su prikazani benefiti koje si dobio, dakle nista nece biti dodatno naplaceno, ne sekiraj ;)
Benq

#65528 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

duffy_duck wrote: Ubaciti Pink Hahaha u programsku semu, pink glavni, pink 2, Bravo Music i Pink Lol.
Sto se tice radio kanala ne bi tu nista dirao sve je super
I za 5 kvartal ove godine uvest mobilnu telefoniju i pojest za veceru one uhljebe.. Nadam se da ce sektor obratiti paznju na korisnike.
U Pinku ne postoji kanal "Pink Hahaha".
5 kvartal ? :roll:
zateznistub

#65529 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Benq wrote:
zateznistub wrote:Može li malo pojašnjenje?
Naime ništa nisam dokupio, sve dobio na dvije godine, HBO 4 mjeseca! Po ovome sve se gasi nakon 1.10. što ne bi trebalo biti tačno!
Ne gasi se nista nakon 1.10. , tu su prikazani benefiti koje si dobio, dakle nista nece biti dodatno naplaceno, ne sekiraj ;)
Ma pretpostavljam da neće, samo mi datumi malo šega. Kako aktivacije, tako i krajnji...
Benq

#65530 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

zateznistub wrote: Ma pretpostavljam da neće, samo mi datumi malo šega. Kako aktivacije, tako i krajnji...
Znam, nesto slicno je pisalo i kod mene za benefite koje sam dobio za prosli ugovor, nista se nije ugasilo, to je tako na portalu.
duffy_duck

#65531 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

Benq wrote:
duffy_duck wrote: Ubaciti Pink Hahaha u programsku semu, pink glavni, pink 2, Bravo Music i Pink Lol.
I za 5 kvartal ove godine uvest mobilnu telefoniju i pojest za veceru one uhljebe.. Nadam se da ce sektor obratiti paznju na korisnike.
Pink haha se zove koliko sam skontao i vidio u njihovoj semi?
fusion_ba

#65532 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Postoji kanal "Pink HAHA" al je glupost teska kao vecina Pinkova. Idu uglavnom skrivene kamere sa Youtubea
sencobih

#65533 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Benq wrote:
Postoji pink haha i pink lol , ta dva su pocela prije nekih par mjeseci
duffy_duck

#65534 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

:shock:
fusion_ba wrote:Postoji kanal "Pink HAHA" al je glupost teska kao vecina Pinkova. Idu uglavnom skrivene kamere sa Youtubea
Meni se svidjaju te komedije treba Telemach da razmisli o ubacivanju.
Benq

#65535 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

sencobih wrote: Postoji pink haha i pink lol , ta dva su pocela prije nekih par mjeseci
Pink haha postoji, ali Pink hahaha ne postoji :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#65536 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Velkoski »

čuj pink hahaha

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sencobih

#65537 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

fusion_ba wrote:Postoji kanal "Pink HAHA" al je glupost teska kao vecina Pinkova. Idu uglavnom skrivene kamere sa Youtubea
Sto je glupost teška ? Te skrivene kamere emituju svi mogući kanali u regionu, i nisu sa you tubea.Po tebi ako neki film ide na foxu onda je film super , a ako.ide na pinku onda je rinaka.
diablobih

#65538 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

sencobih wrote:
Sto je glupost teška ? Te skrivene kamere emituju svi mogući kanali u regionu, i nisu sa you tubea.Po tebi ako neki film ide na foxu onda je film super , a ako.ide na pinku onda je rinaka.
Mozda zato sto skrivene kamere su isfurale pocetkom 2000tih.
sencobih

#65539 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

diablobih wrote:
sencobih wrote:
Mozda zato sto skrivene kamere su isfurale pocetkom 2000tih.
Eki to, nisam znao. Sta je sada in?
MTV

#65540 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Benq wrote:
Ma najbolje u 6 kvartalu.
sencobih wrote:
Postoji pink haha i pink lol , ta dva su pocela prije nekih par mjeseci
Poceli su emitovat 23.12.2016.
http://rtvforum.net/showthread.php?tid= ... #pid180533
Radar71

#65541 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Ako može Pink lolololo :lol:
fusion_ba

#65542 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

sencobih wrote:
Naravno. Zato što ću na FOXu taj film gledati ko čovjek u HD a ne na Pinku u VHS kvalitetu i sa piratskim titlovima.
MTV

#65543 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Radar71 wrote:Ako može Pink lolololo :lol:
Kod Adrijana sve moze pa i ram u mobitel da se nadogradi.
Radar71

#65544 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

MTV wrote:
Radar71 wrote:Ako može Pink lolololo :lol:
Kod Adrijana sve moze pa i ram u mobitel da se nadogradi.
Sad sam vidio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa hit majke mi :lol: :lol:
MTV

#65545 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Mali je zakuco, nema dalje. :lol: :lol:
zateznistub

#65546 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Haj sta ste se djetetu natovarili na kosti, lupio pa sta. Ni prvi ni posljednji...
sencobih

#65547 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

fusion_ba wrote:
sencobih wrote:
Naravno. Zato što ću na FOXu taj film gledati ko čovjek u HD a ne na Pinku u VHS kvalitetu i sa piratskim titlovima.
VHS i piratski titlovi , sigurno sa je tako kad ti kažeš. A što se tiče foxa nema veze sto je film isjecen bezbroj puta sa blokovima reklama po 10 minuta, ali nije bitno jer to je na FOX-u
fusion_ba

#65548 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

sencobih wrote: VHS i piratski titlovi , sigurno sa je tako kad ti kažeš. A što se tiče foxa nema veze sto je film isjecen bezbroj puta sa blokovima reklama po 10 minuta, ali nije bitno jer to je na FOX-u
Pa kad već toliko gledaš Pink morao si to zapaziti. Skinut titl sa titlovi.com i obrišu tekst "Preuzeti sa titlovi.com", a nekad im se omakne pa i ne obrišu. :lol: :lol: A tek gramatičke greške u tim titlovima su posebna priča, jer ..jelte zašto plaćati prevodioce kad se može besplatno skinuti.
sencobih

#65549 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

fusion_ba wrote:
sencobih wrote: VHS i piratski titlovi , sigurno sa je tako kad ti kažeš. A što se tiče foxa nema veze sto je film isjecen bezbroj puta sa blokovima reklama po 10 minuta, ali nije bitno jer to je na FOX-u
Pa kad već toliko gledaš Pink morao si to zapaziti. Skinut titl sa titlovi.com i obrišu tekst "Preuzeti sa titlovi.com", a nekad im se omakne pa i ne obrišu. :lol: :lol: A tek gramatičke greške u tim titlovima su posebna priča, jer ..jelte zašto plaćati prevodioce kad se može besplatno skinuti.
Ja to nisam nikad vidio, a ne znam kako si ti mogao kad eto ne gledaš nikad filmove na pinku, ne znam sto ti je cilj izmišljati nešto takvo?
fusion_ba

#65550 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

sencobih wrote:
Ja to nisam nikad vidio, a ne znam kako si ti mogao kad eto ne gledaš nikad filmove na pinku, ne znam sto ti je cilj izmišljati nešto takvo?
Ako izmisljam ja ne moze izmisljati cijeli RTV Forum.prelistaj malo njihovu temu o Pink paketu pa vidi

Evo da ti i pripomognem sa sve slikom http://rtvforum.net/showthread.php?tid= ... 6#pid74206 od tog posta pa nadalje.
Locked