Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skupljac_zeljeza wrote: ↑03/08/2024 02:30
Čovjek je jednostavno genijalac. Šteta što nije učio malo više o struji da nadmaši i Teslu.
Ja iz ovog smiješnog teksta čitam dvostruku poruku:
1. Hvalospjev spram Vučića, onakav kakav si ti imputirao u rečenici iznad, i
2. Vučiću, ovako ćemo ti se rugati i ismijavati te, ukoliko nam ne finansiraš naše potrebe, htijenja itd. i ukoliko nas ne podržavaš drugačije.
Ipak, niko normalan, nijedan novinar, ne bi napisao i u javnost pustio ovakav komedijaški tekst, misleći na ozbiljnost svog medija
Zasto sumnjas u kapacitet naroda da ga primi dokle treba?
Nije li pickousti sam priredio onaj igrokaz sa balonerom? Zar ti treba veci dokaz o kakvom se liku radi?
skupljac_zeljeza wrote: ↑03/08/2024 02:30
Čovjek je jednostavno genijalac. Šteta što nije učio malo više o struji da nadmaši i Teslu.
2. Vučiću, ovako ćemo ti se rugati i ismijavati te, ukoliko nam ne finansiraš naše potrebe, htijenja itd. i ukoliko nas ne podržavaš drugačije.
Ipak, niko normalan, nijedan novinar, ne bi napisao i u javnost pustio ovakav komedijaški tekst, misleći na ozbiljnost svog medija
Nije li pickousti sam priredio onaj igrokaz sa balonerom? Zar ti treba veci dokaz o kakvom se liku radi?
Ne podržavam bilo kakvu generalizaciju, jednostavno je nemoguća. Uvijek postoji dio stanovništva koji je bolji od lošijeg, i njihova brojčana različitost je, zapravo, političko, kulturno i slično stanje te države.
Ne podržavam bilo kakvu generalizaciju, jednostavno je nemoguća. Uvijek postoji dio stanovništva koji je bolji od lošijeg, i njihova brojčana različitost je, zapravo, političko, kulturno i slično stanje te države.
Ne podrzavam ni ja kada pricamo o individualnim stvarima. Medjutim, ja nemam nista od tih boljih dok god oni tavore u manjini.
Jer sutra, kada bi npr Vucic pokrenuo agresiju, sta bi ti bolji uradili, osim sto bi kao i ostali samo izbjegavali mobilizaciju.
Chmoljo wrote: ↑04/08/2024 09:43
Ne podrzavam ni ja kada pricamo o individualnim stvarima. Medjutim, ja nemam nista od tih boljih dok god oni tavore u manjini.
Jer sutra, kada bi npr Vucic pokrenuo agresiju, sta bi ti bolji uradili, osim sto bi kao i ostali samo izbjegavali mobilizaciju.
Ma pokrenuce mal ne rekoh sta, a nema ni potrebe - njega i njegovu ekipu zanima iskljucivo ostanak na vlasti, a one idiote tamo, koji jos nisu skontali ni da su vec odavno i neopozivo zijanili "srce Srbije", moze neograniceno dugo drzati pod za tu svrhu sasvim dovoljnom tenzijom istim bezbroj puta prozvakanim supljim pricama
"KARLEUŠA KRITIKOVALA KOLEGE IZ HRVATSKE ZBOG "OLUJE": "To se zove etničko čišćenje, zar želite da učestvujete u takvom primitivizmu?"
KAKO JE KADJEBUŠA ZAKORAČILA U POLITIKU I OBUKLA VUČIĆEV DRES SVE ČEŠĆE I SVE VIŠE SE PROSIPA.
Njoj kao da nije jasno da je "etničko čišćenje" koje ona spominje posljedica agresije od one strane koju ona danas podržava i preferira. A ta agresija je početak i uzrok zločina, ubistava, stradanja i genocida što su pokrenuli upravo oni koje ona danas podržava. A kako ona učestvuje u takvom primitivizmu neka objašnjava sama sebi.
Milica zavetnica završila neki ruski kurs, a godinama se predstavljala kao diplomirani politolog sa FPNa jedino izgleda pizdousti iz čipuljića ima validnu diplomu u ovom ešalonu političara
mishic wrote: ↑06/08/2024 12:00
"KARLEUŠA KRITIKOVALA KOLEGE IZ HRVATSKE ZBOG "OLUJE": "To se zove etničko čišćenje, zar želite da učestvujete u takvom primitivizmu?"
KAKO JE KADJEBUŠA ZAKORAČILA U POLITIKU I OBUKLA VUČIĆEV DRES SVE ČEŠĆE I SVE VIŠE SE PROSIPA.
Njoj kao da nije jasno da je "etničko čišćenje" koje ona spominje posljedica agresije od one strane koju ona danas podržava i preferira. A ta agresija je početak i uzrok zločina, ubistava, stradanja i genocida što su pokrenuli upravo oni koje ona danas podržava. A kako ona učestvuje u takvom primitivizmu neka objašnjava sama sebi.
Došao lik na benzinsku pumpu i kaže sipaj za 50 KM. Kad će njemu pumpadžija:
- Gospodine, za iznos preko 30 KM imate gratis novi album Jelene Karleuše.
- Onda sipaj dva puta po 25 KM...
Da mi neko plati da budem pristrasan oko kreiranja ankete, gledao bih, ako ništa, da to ne bude pretjerano pozitivno. Ovdje je baš pozitivno mišljenje jedne sredine zakucalo gavom u plafon.
doktor78 wrote: ↑03/08/2024 18:29
Sjetili se da iskoriste stadion u Loznici za obilježavanje Oluje, ionako im stoji prazan i neiskorišten.
Zašto je Loznica pravo mesto za obeležavanje Dana sećanja na stradale i prognane Srbe i “Oluju”? Zato što je, prema planu Rio Tinta, taj grad prvi na redu za raseljavanje.
Lozničani, šta god da vam hulja kaže, setite se njegovog govora Srbima iz Gline, davao im je prazna obećanja znajući unapred da im je sudbina već određena. Lozničani imajte to u vidu.
Svi bi oni živeli i dalje na svojim imanjima u Hrvatskoj, da ih nisu "oslobađali" Šešelj i Vučić, sa granicom Karlobag-Virovitica.
Tako to hulje rade, prvo dovuku balvane, a onda rasele ljude sa dedovina! Smradikali ne menjaju matricu…