Sir Smoke a Lot wrote:brate milileet wrote:Ma ja, to je njima uzrečica k'o nama jbg.
keemo ahahahaaha oplakao sam
6 pobjeda zaredom i onda 4 poraza, nisam nimalo nanerviran.
Moderator: Benq
Sir Smoke a Lot wrote:brate milileet wrote:Ma ja, to je njima uzrečica k'o nama jbg.
keemo ahahahaaha oplakao sam
stavljeno je na all games i platforms, nisam igrao nikakvu piratsku EA igru, jednostavno bile su par dana sve igre stajale sad mi samo 1 ostalaNenjiA wrote:Projveri hosts file.Bosnian Dragon1 wrote:ima li ko kakvih giftova na steam, i zna li iko razlog zasto su mi sa origina nestale igre koje sam uzeo ove iz humble... jedna mi ostala, a ostale nestale
Mozda imas neku piratsku koja je blokirala hosts file, pa origin ne moze da pristupi serveru i prikaze ti tvoje igre.
Druga je opcija da si igrao neku piratsku EA igru, pa te origin banovao.
Treca opcija: imas pri vrhu, lijevo "Show:", pa mozes odabrati/filtrirati po platformi (PC, MAC) i po statusu igre (Installed, Favorites itd.). Odaberi da bude "All Platforms" i "All Games"
Imas The Hunter na netu "besplatna" a kasnije mozes kupovati ako hoces za lov na medvjeda, risove...relativno84 wrote:Zna li neko neku igru na fazon lova i ta cudadosadilo loviti ljude i robote
![]()
Ali da nije ova Cabela's Big Game Hunter 2012
Probam to svakakoszlava wrote:Imas The Hunter grafika premocna neznam da i jedna postojeca igrica ima ljepsu grafiku okoline prirode podsjeca na stvarnost
e ybg, ja sam imao solidne rezultate sinoc, dodushe prvu izgubio al bila normalleet wrote:Sir Smoke a Lot wrote:brate milileet wrote:Ma ja, to je njima uzrečica k'o nama jbg.
keemo ahahahaaha oplakao sam![]()
6 pobjeda zaredom i onda 4 poraza, nisam nimalo nanerviran.
I kad dodje necemo ga moci pokrentiHouse wrote:Kad će više yebeni GTA V
agent_zero wrote: A za demo su na svim pes forumima oduševljeni, ne sviđa se samo igračima fife, koji su navikli na ping pong arkadu..