bossnjak wrote:Moje najogre date iskustvo je to sto nije bilo nikakvih date iskustava

Mada, ne osjećam se nešto zakinutim
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
bossnjak wrote:Moje najogre date iskustvo je to sto nije bilo nikakvih date iskustava

Sto ne sakrijes kafu?bleee_sa wrote:Najgore mi je bilo kad dođe cura kod mene na kafu i popi kafu
Kod mene je sve na vidjelu, ne krijem ništa.triconja wrote:Sto ne sakrijes kafu?bleee_sa wrote:Najgore mi je bilo kad dođe cura kod mene na kafu i popi kafu
Nisam znaci samAmiĐa_Idriz wrote:bossnjak wrote:Moje najogre date iskustvo je to sto nije bilo nikakvih date iskustava
![]()
Mada, ne osjećam se nešto zakinutim
UNC33 wrote:Nije dejt al jeste pickup line u pokusaju . Prijateljica i ja na kafi kad naleti momak za kojim je ona ceznula mjesecima, sa prijateljem. I ja, da pomognem situaciji, ponudim im da sjedu sa nama. Nakon odredjenog vremena kazem da moram krenuti kad ustaje i taj drugi momak. Super mislim se nek njih dvoje ostanu malo nasamo. Izadjemo vani kad on krenu u istom smijeru kao otpratit ce me da ne idem sama noc je. Nekih 15 min smo proveli u neobaveznom caskanju, vec stigli do mog ulaza i taman da mu se zahvalim na drustvu, on mi se unese u lice i izjavi " pjesma sinana sakica kaze, nek ova ljubav potraje hiljadu godina, a ja cu biti sretan ako nasa potraje nekol'ko godina" Nista nisam rekla samo sam pobjegla sa mjesta zlocina.
Inace cula sam da je lik zavrsio ekonomiju i sad je jedan od celnika SDA. Vidjam ga na tv
Zakuhas pregustu da se ne moze piti.triconja wrote:Sto ne sakrijes kafu?bleee_sa wrote:Najgore mi je bilo kad dođe cura kod mene na kafu i popi kafu
Zna Ramo, znaRamzess Veliki wrote:Zakuhas pregustu da se ne moze piti.triconja wrote:Sto ne sakrijes kafu?bleee_sa wrote:Najgore mi je bilo kad dođe cura kod mene na kafu i popi kafu
Kad djevojka srkne, pocet ce se smijati i komentarisati "Tipicno musko, ne zna ni kafu skuhati" pa ce htjeti da se dokaze i otici ce da napravi kafu.
Kad voda uzavri, I kad krene da zalije kafu e tad je pocnes fatat' jer su joj ruke zauzete ...
I kontaš “Gle’aj šta sam propustila...”UNC33 wrote:Nije dejt al jeste pickup line u pokusaju . Prijateljica i ja na kafi kad naleti momak za kojim je ona ceznula mjesecima, sa prijateljem. I ja, da pomognem situaciji, ponudim im da sjedu sa nama. Nakon odredjenog vremena kazem da moram krenuti kad ustaje i taj drugi momak. Super mislim se nek njih dvoje ostanu malo nasamo. Izadjemo vani kad on krenu u istom smijeru kao otpratit ce me da ne idem sama noc je. Nekih 15 min smo proveli u neobaveznom caskanju, vec stigli do mog ulaza i taman da mu se zahvalim na drustvu, on mi se unese u lice i izjavi " pjesma sinana sakica kaze, nek ova ljubav potraje hiljadu godina, a ja cu biti sretan ako nasa potraje nekol'ko godina" Nista nisam rekla samo sam pobjegla sa mjesta zlocina.
Inace cula sam da je lik zavrsio ekonomiju i sad je jedan od celnika SDA. Vidjam ga na tv
Semir Efendić?UNC33 wrote:Nije dejt al jeste pickup line u pokusaju . Prijateljica i ja na kafi kad naleti momak za kojim je ona ceznula mjesecima, sa prijateljem. I ja, da pomognem situaciji, ponudim im da sjedu sa nama. Nakon odredjenog vremena kazem da moram krenuti kad ustaje i taj drugi momak. Super mislim se nek njih dvoje ostanu malo nasamo. Izadjemo vani kad on krenu u istom smijeru kao otpratit ce me da ne idem sama noc je. Nekih 15 min smo proveli u neobaveznom caskanju, vec stigli do mog ulaza i taman da mu se zahvalim na drustvu, on mi se unese u lice i izjavi " pjesma sinana sakica kaze, nek ova ljubav potraje hiljadu godina, a ja cu biti sretan ako nasa potraje nekol'ko godina" Nista nisam rekla samo sam pobjegla sa mjesta zlocina.
Abdulah Skaka je zavrsio ekonomiju a nije metuzalemLudzak wrote:Semir Efendić?UNC33 wrote:Nije dejt al jeste pickup line u pokusaju . Prijateljica i ja na kafi kad naleti momak za kojim je ona ceznula mjesecima, sa prijateljem. I ja, da pomognem situaciji, ponudim im da sjedu sa nama. Nakon odredjenog vremena kazem da moram krenuti kad ustaje i taj drugi momak. Super mislim se nek njih dvoje ostanu malo nasamo. Izadjemo vani kad on krenu u istom smijeru kao otpratit ce me da ne idem sama noc je. Nekih 15 min smo proveli u neobaveznom caskanju, vec stigli do mog ulaza i taman da mu se zahvalim na drustvu, on mi se unese u lice i izjavi " pjesma sinana sakica kaze, nek ova ljubav potraje hiljadu godina, a ja cu biti sretan ako nasa potraje nekol'ko godina" Nista nisam rekla samo sam pobjegla sa mjesta zlocina.
Šta je onaj glavonja Zahiragić završio?Ludzak wrote:Semir Efendić?UNC33 wrote:Nije dejt al jeste pickup line u pokusaju . Prijateljica i ja na kafi kad naleti momak za kojim je ona ceznula mjesecima, sa prijateljem. I ja, da pomognem situaciji, ponudim im da sjedu sa nama. Nakon odredjenog vremena kazem da moram krenuti kad ustaje i taj drugi momak. Super mislim se nek njih dvoje ostanu malo nasamo. Izadjemo vani kad on krenu u istom smijeru kao otpratit ce me da ne idem sama noc je. Nekih 15 min smo proveli u neobaveznom caskanju, vec stigli do mog ulaza i taman da mu se zahvalim na drustvu, on mi se unese u lice i izjavi " pjesma sinana sakica kaze, nek ova ljubav potraje hiljadu godina, a ja cu biti sretan ako nasa potraje nekol'ko godina" Nista nisam rekla samo sam pobjegla sa mjesta zlocina.
pravoirac300 wrote:Šta je onaj glavonja Zahiragić završio?Ludzak wrote:Semir Efendić?UNC33 wrote:Nije dejt al jeste pickup line u pokusaju . Prijateljica i ja na kafi kad naleti momak za kojim je ona ceznula mjesecima, sa prijateljem. I ja, da pomognem situaciji, ponudim im da sjedu sa nama. Nakon odredjenog vremena kazem da moram krenuti kad ustaje i taj drugi momak. Super mislim se nek njih dvoje ostanu malo nasamo. Izadjemo vani kad on krenu u istom smijeru kao otpratit ce me da ne idem sama noc je. Nekih 15 min smo proveli u neobaveznom caskanju, vec stigli do mog ulaza i taman da mu se zahvalim na drustvu, on mi se unese u lice i izjavi " pjesma sinana sakica kaze, nek ova ljubav potraje hiljadu godina, a ja cu biti sretan ako nasa potraje nekol'ko godina" Nista nisam rekla samo sam pobjegla sa mjesta zlocina.
Ramzess Veliki wrote:UNC33 wrote:Nije dejt al jeste pickup line u pokusaju . Prijateljica i ja na kafi kad naleti momak za kojim je ona ceznula mjesecima, sa prijateljem. I ja, da pomognem situaciji, ponudim im da sjedu sa nama. Nakon odredjenog vremena kazem da moram krenuti kad ustaje i taj drugi momak. Super mislim se nek njih dvoje ostanu malo nasamo. Izadjemo vani kad on krenu u istom smijeru kao otpratit ce me da ne idem sama noc je. Nekih 15 min smo proveli u neobaveznom caskanju, vec stigli do mog ulaza i taman da mu se zahvalim na drustvu, on mi se unese u lice i izjavi " pjesma sinana sakica kaze, nek ova ljubav potraje hiljadu godina, a ja cu biti sretan ako nasa potraje nekol'ko godina" Nista nisam rekla samo sam pobjegla sa mjesta zlocina.
Inace cula sam da je lik zavrsio ekonomiju i sad je jedan od celnika SDA. Vidjam ga na tv![]()
![]()
Joj lika ...
Uvijek je jedan drug lijep, a drugi gadan. To sam bas upratio.UNC33 wrote:Nije dejt al jeste pickup line u pokusaju . Prijateljica i ja na kafi kad naleti momak za kojim je ona ceznula mjesecima, sa prijateljem. I ja, da pomognem situaciji, ponudim im da sjedu sa nama. Nakon odredjenog vremena kazem da moram krenuti kad ustaje i taj drugi momak. Super mislim se nek njih dvoje ostanu malo nasamo. Izadjemo vani kad on krenu u istom smijeru kao otpratit ce me da ne idem sama noc je. Nekih 15 min smo proveli u neobaveznom caskanju, vec stigli do mog ulaza i taman da mu se zahvalim na drustvu, on mi se unese u lice i izjavi " pjesma sinana sakica kaze, nek ova ljubav potraje hiljadu godina, a ja cu biti sretan ako nasa potraje nekol'ko godina" Nista nisam rekla samo sam pobjegla sa mjesta zlocina.
Apsolutno romanticno.UNC33 wrote:Nije dejt al jeste pickup line u pokusaju . Prijateljica i ja na kafi kad naleti momak za kojim je ona ceznula mjesecima, sa prijateljem. I ja, da pomognem situaciji, ponudim im da sjedu sa nama. Nakon odredjenog vremena kazem da moram krenuti kad ustaje i taj drugi momak. Super mislim se nek njih dvoje ostanu malo nasamo. Izadjemo vani kad on krenu u istom smijeru kao otpratit ce me da ne idem sama noc je. Nekih 15 min smo proveli u neobaveznom caskanju, vec stigli do mog ulaza i taman da mu se zahvalim na drustvu, on mi se unese u lice i izjavi " pjesma sinana sakica kaze, nek ova ljubav potraje hiljadu godina, a ja cu biti sretan ako nasa potraje nekol'ko godina" Nista nisam rekla samo sam pobjegla sa mjesta zlocina.
I ovo je romanticno.Boemica wrote:Nije bio loš date, nego eto jedan dio.
Mor'o otić na nešto sahatak i hladno me ostavi u stanu, ka'e neka tebe tu, e'o ti ključ, pušit smiješ samo na balkonu.
I ode.
Ja zaspalaFudo387 wrote:I ovo je romanticno.Boemica wrote:Nije bio loš date, nego eto jedan dio.
Mor'o otić na nešto sahatak i hladno me ostavi u stanu, ka'e neka tebe tu, e'o ti ključ, pušit smiješ samo na balkonu.
I ode.
Sta da je rekao, usijaj stan, isklofaj tepih...vazda moze gore.
Pa ja, eto vidis, bolje da ti je pustio Sinana.Boemica wrote:Ja zaspalaFudo387 wrote:I ovo je romanticno.Boemica wrote:Nije bio loš date, nego eto jedan dio.
I ode.
Sta da je rekao, usijaj stan, isklofaj tepih...vazda moze gore.