GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Nermin_BH

#6551 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Nermin_BH »

arshavin wrote:Pa cijena u centri danas nije bila 1,20 kako je bilo do sad nego 1,60.Odmah digli za lijeka im trebalo.
Ja sam baš danas pogledao u karte i piše 1KM.
vjesticanametli

#6552 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by vjesticanametli »

debeloguzicarima se moze a tankoguzicari neka setaju :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#6553 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Matijevic_Vlado »

Image evo vjestice :mrgreen:
bubi_mama

#6554 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by bubi_mama »

crnoplavo wrote:trebaju svi setat, osim invalida, imas dvije noge, zdrav/a a nemozes prohodat danas 20 km pa ubij se
Ja sam svoju kvotu setanja,trcanja i zaljeganja po Sarajevskim ulicama ispunila '92-'95
Svaki dan od Pofalica do Bjelava.
Komentar ti je odron...
perfect_guy

#6555 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by perfect_guy »

Matijevic_Vlado wrote: poze kao stoperka ili :mrgreen: ?
to se već ne može dočarati :D
Oligarh

#6556 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Oligarh »

kiki-miki wrote:Šetati - mogu to ovi koji po vazdan sjede.
A ne sjede svi na radnim mjestima.

Komentari su vam :-)
Komentari oko setanja na ovim zadnjim stranicama su odron svih odrona. Hvala tipa "vozila se i vidjela, imam auto ko jebe ostale, ne koristi gras..." u ovakvoj situaciji... Šetnje su bile 92-95, kao sto neko napisa. Ko se toga sjeca, degutatno bi mu bilo i pomisliti da se šali na račun ovakvih "šetnji". Jadno da jadnije ne može biti!
Ciprol

#6557 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Ciprol »

ja još jednom da upitam. da li će neko svojim autom oko 8h ići od ilidže/dobrinje prema gradu?
crnoplavo

#6558 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by crnoplavo »

Ciprol wrote:ja još jednom da upitam. da li će neko svojim autom oko 8h ići od ilidže/dobrinje prema gradu?
a ti mislis besplatno drndat necije auto koje je neko kupio od crkavice...
samo da se nekom privalit
sa kao odgopvor na pitanje; Da sigurn o da ima neko ko ce sutra SVOJIM autom ic od ilidze dobrinje prma gradu :thumbup: to je frekfentna linija, ice i autobusi i taksiji, al to treba platit
Ciprol

#6559 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Ciprol »

crnoplavo wrote:
Ciprol wrote:ja još jednom da upitam. da li će neko svojim autom oko 8h ići od ilidže/dobrinje prema gradu?
sa kao odgopvor na pitanje; Da sigurn o da ima neko ko ce sutra SVOJIM autom ic od ilidze dobrinje prma gradu :thumbup: to je frekfentna linija, ice i autobusi i taksiji, al to treba platit
nije meni problem platit, čisto pitam.
nažalost nemam auto, a da ga imam, pomogao bih kome.
NEOPLAN

#6560 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by NEOPLAN »

ja ti jos jednom kazem hocu ja oko pola 9 s dobrinje do hrasnog...
Ciprol

#6561 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Ciprol »

NEOPLAN wrote:ja ti jos jednom kazem hocu ja oko pola 9 s dobrinje do hrasnog...
skontao sam da mi je to kasno, tj guravo bi mi bilo da stignem do faxa do 9.
hvala što si se ponudio :)
MOSALJOZE

#6562 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by MOSALJOZE »

Ciprol wrote:
crnoplavo wrote:
nije meni problem platit, čisto pitam.
nažalost nemam auto, a da ga imam, pomogao bih kome.
Nema ništa loše u tome ako nekog zaustaviš i pitaš da te poveze.Pa koliko samo auta prodje nema niko sem vozača.Vjerujem da bi 80% njih stalo i poveo nekog.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6563 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by un1ted »

crnoplavo wrote:
Nabijem te na neku stvar i tvoju gradjansku solidarnost. Ti se i dalje drkaj, ovaj drndaj u svom auticu prepotentni stvore.
Momak je student, treba na ispit i tesko je odvojiti koju marku za taksi, no tebe boli tuki, ti si faca dok ujutro krstaris Sarajevom.
MOSALJOZE wrote: Nema ništa loše u tome ako nekog zaustaviš i pitaš da te poveze.Pa koliko samo auta prodje nema niko sem vozača.Vjerujem da bi 80% njih stalo i poveo nekog.
Ovo apsolutno nije tacno...danas sam stopao barem 20 minuta i niko nije stao, pa sam morao u kombi :) U povratku ljubazni momak nas je povezao bez ista da plati. Svaka mu cast!
Last edited by un1ted on 05/04/2013 23:14, edited 1 time in total.
NEOPLAN

#6564 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by NEOPLAN »

ok nista sretno... Ako ima neko s dbr za grad nek se javi,ima tri mjesta, valjda ne smeta sto navijam za gras u svem ovom cirkusu...
crnoplavo

#6565 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by crnoplavo »

sretno u nalazenju prevoza, al vecina raje ne voli da im nepoznati drndrckaju automobile...
:thumbup:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6566 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by un1ted »

crnoplavo wrote:sretno u nalazenju prevoza, al vecina raje ne voli da im nepoznati drndrckaju automobile...
Halo, jesi li ok!? Drnduckat ce 10 minuta, je li ti toliko zao svog ljubimca !? JESI LI TI COVJEK !?
MOSALJOZE

#6567 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by MOSALJOZE »

crnoplavo wrote:sretno u nalazenju prevoza, al vecina raje ne voli da im nepoznati drndrckaju automobile...
To ti misliš ja u ova 3-4 dana sam se uvjerio da je to drugačije.Ali uvijek postoji onaj mali dio
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6568 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Truba »

mene bole noge danas... a šetam čitav život...velika je razlika kad moraš negdje stići i kad ideš polako pa dokle možež
a povratak je još teži

:D elem vidite da uvijek može biti gore :lol: :cry:
Nisrin

#6569 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Nisrin »

Danas je jedna nana zaustavljala auta i niko joj nije htio stati...kaze da tako stoji jedno pola sata i da ne moze ici centrotransom jer mora u svrakino...:S Ja ne znam da li ima jos linija za Dobrinju i Ilidzu osim komercijalne???!
The Realist

#6570 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by The Realist »

NEOPLAN wrote:ok nista sretno... Ako ima neko s dbr za grad nek se javi,ima tri mjesta, valjda ne smeta sto navijam za gras u svem ovom cirkusu...
Ne treba prevoz, samo odgovor za ovo drugo. Navijamo mi svi za GRAS, zna se šta nam smeta i žalosno je da su se tako ponijeli, da smo stali na stranu vlade, a za to trebaš biti stvarno maher.
moa

#6571 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by moa »

meni se sad vozi tramvajem
NEOPLAN

#6572 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by NEOPLAN »

ma joj, mediji cine cuda, napuhali su pricu da je u grasu med i mlijeko, i onda gradjani vriste na radnike zasto strajkuju. Da je dobro ne bi strajkovali, kratko i jasno. I nije sve u plati vjerujte. Jeste li svjesni da su dan uoci strajka autobusi sa 5 ili 6 linija skinuti i odslepani u garažu zbog nestanka goriva? Pogledajte snimak na ** No links **.ba bice vam jasnije zasto ti ljudi strajkuju.

A zasto na ovaj nacin? Ne slazem se ni ja s ovim, al ovo je jedini put kojim se vlada moze natjerati da nesto ucini. Drugi vid protesta ne pije vode. Sjetite se samo poljoprivrednika i 2000 dana i noci provedenih pred skupstinom, i sta su dobili? Reumu i isijas i nista vise.
hhaarree

#6573 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by hhaarree »

moa wrote:meni se sad vozi tramvajem
i meni trolom :cry:
CaneBos

#6574 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by CaneBos »

un1ted wrote:
Halo, jesi li ok!? Drnduckat ce 10 minuta, je li ti toliko zao svog ljubimca !? JESI LI TI COVJEK !?
jok bolan, on je samo mali pakash koji do prije 5-6 godina nije ni imao auto, ili je mozda je gu*io dvojku 16 godina pa kad se konacno uspio zavalit u kredu kupio je 3-cu ja 4-cu, pa sad ne voza vec leti po vazduhu :D
pathyeshme

#6575 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by pathyeshme »

NEOPLAN wrote:ma joj, mediji cine cuda, napuhali su pricu da je u grasu med i mlijeko, i onda gradjani vriste na radnike zasto strajkuju. Da je dobro ne bi strajkovali, kratko i jasno. I nije sve u plati vjerujte. Jeste li svjesni da su dan uoci strajka autobusi sa 5 ili 6 linija skinuti i odslepani u garažu zbog nestanka goriva? Pogledajte snimak na --- NO LINKS --- bice vam jasnije zasto ti ljudi strajkuju.

A zasto na ovaj nacin? Ne slazem se ni ja s ovim, al ovo je jedini put kojim se vlada moze natjerati da nesto ucini. Drugi vid protesta ne pije vode. Sjetite se samo poljoprivrednika i 2000 dana i noci provedenih pred skupstinom, i sta su dobili? Reumu i isijas i nista vise.
Ni na šta vi njih nećete natjerati... Sad ste ga popušili od Centre, komercijalu vam uzeše i još Bogzna koliko linija... Plus što gdje ste tu ste da naprave čistku od 500-tinjak radnika... Sve u svemu žalićete vi za vremenom kad su vam kasnili sa isplatom februarske plate i niste imali goriva za autobuse.
Post Reply